later

jag slänger upp lite bilders från finnlandet senare !

hemma;<

nu är jag hemma. suger. men ikväll ska jag leka med sarah :D:D vi ska äta godis och bräääääända!

men i tisdags så åkte jag,pappa,niklas & empo till backen för jag skulle ju lära mig att åka snowboard..omg assså.det är så mycket svårare än vad man tror! saken var as tung och jag ramla i liften två gånger,bara släpades med på marken asgarvande..undrar vad folk trodde jag...men jag kom inte ens upp i backen! XD men som tur vad så fanns det en liten backe..där det var typ 6 åringar..det gick inte bra där heller -.- efter 2 timmar fick jag damp på saken,svettades och skit.så jag bytte till skidor som pappa åkte.först gick inte det heller bra,men jag kom upp i backen ialf,när jag åkte med pappa (A).. sen när jag va uppe och skulle åka så åkte jag nästan över kanten där man inte skulle åka,tur att pappa slängde sig och drog tbx mej ;d  höhö..så jag drog tbx till den lilla backen igen,och där övade jag på att åka själv några gånger.sen när jag kunde åka bra tog jag den stora backen.det var så jävla skönt att åka ner asså,vinden bah flög upp min jacka så jag såg ut som suuperman! :D hihi.så det var den historien..

igår morse åkte vi hemifrån pappa vid 4 ,det är så obekvämt i bilen,när empo är med,finns ingen plats att sova på.sen kom vi till båten ,gissa vad vi gjorde när vi kom på. sov. det var riktigt skönt :D sen åt vi smörgåsbord,och massa efterrätt.men när vi kom på båten märkte vi att det var typ tusen bögar där.och nu fick vi veta att det var typ bögkryssning ;O en eller två går väl an,men typ hela båten ?! och vissa var riktiga värstingar XD asså hur dom pratade... -.- ugh..men vi överlevde.. jag vann lite oxå ;d så bäst på poker..med lite tur..
sen tog vi buss och taxi till nt busstation,så gick vi hem därifrån.när jag kom hem gjorde jag väl inte så mycket..datan och sov.
idag vakna jag typ 12..ska duscha snart och sen kommer ju saja =)
hejsvejs

Amilia & Max

 stolt moster då ;) hihih


-

jag skrev ett långt inlägg som försvann ,fan vad damp man får! hoppas det här kommer upp...
imorrn åker vi hem.eller inatt vid halv fyra åker vi till hamnen..vi är i sthlm klockan 6,så tar vi taxi och buss hem. idag käka vi på ett nytt kinaplace här,det var bara vi där.hahah,så lolligt :D men efter det handla vi,jag köpte mina suffeli ;d dom är så ortroligt jävla goda.!  farmor & farfar var här nyss..jag & niklas fick 300 spänn ivar! alltså 30 £. så jävla schysst!!:)
asså jag vill fan inte åka hem ;( en vecka är för lite..

på lördag ska jag kanske leka med saraaah =))))
skriver om inlägget som försvann när jag kommer hem!
hejdå


glömde

JUST DET. typ alla är sjuka här..jag är förskyld igen :@ så jävla lack man blir! ögonen bah hänger och mitt huve väger 1000 ton. jag vill ha glass...ben & jerrys :((((((((((

:(

åt precis hare........blir lite äckligt när jag tänker på vad jag äter.. -.,-   nu har vi bokat biljetter hem.fredag morgon,galaxy,katja och empo ska med oxå,.men mamma orkar inte hämta oss i sthlm,så vi får åka buss kl7 på en fredag kväll..och sen måste vi gå med packning från stationen i norrtälje..yey-.-.   
  
.. imorrn ska vi typ till backen..jag ska lära mig åka snowboard. HA-HA!
innan vi åker hem ska jag köpa massor av suffelipuffeli hem !!: D så jävla cp gott!
katterna är fortfarande konstiga i magen,som dom va när dom var små också.måste kanske avliva dom..;(;(;(;(;(;( lilla rambo liksom :(</3
nu väntar jag på att mamma ska ringa,hon hade skickat ett sms bah; hej..det spökar hos oss..., så hno skulle berätta om det höhö..sen klockan nio börjar ..vad heter den...mina jag och irene? me,myself and irene eller nåt :D och då ska vi äta puffeli jihihi :D hahaha HAJDÅ

sheeez

fan vad jag säger bajs mycket...men till rambo har jag faktist en anledning...han är min lilla bajskatt,bajskorven eller pruttis.ihihi.
idag vakna jag först vid halv 9,av att miska låg på mitt täcke,så jag kunde inte vrida mig..sen halv 12,när alla djur låg i min säng,haha.hund,katt och hela köret.! har väl inte gjort så mycket idag..pappa tvinga ut mig och hälsa på hästen som vi har på våran äng..hatar hästar -_- eller..är snarare livrädd för dom :D höhöh..sen har jag duschat och vi åkte ner till stan och köpte suffelipuffeli,twix & cola till mig, och niklas köpte typ japp,nån påse och cola,så hyrde han Batman ; the dark night..får väl kika på den..
imorrn kommer empoooououou :D det ska ju bli lite interssant,sen ska vi till farmor tror jag..pappa och farfar var ute och sköt hare idag,så fick dom en...den hänger just nu upp och ner i ladan...pälslös...."spy". niklas ska med imorrn och skjuta...själv stannar jag hemma och sover :D moeheha
nääääj,nu ska jag tjocka mig !
earå

torsdag+fredag

nu skriver jag lite om torsdagen.!
pappa och katja kom typ halv 8 på morronen och hämtade oss.då åkte vi mot västerås.jag och niklas sov i bilen,asskönt :D   och när vi kom till västerås hittade inte pappa till sara..efter typ en timme och några svärord kom vi fram..Amilia hade blivit SÅ JÄVLA STOR! och rålik sara med.och Max var jättesöt,glad som fan ;d..vi va där typ till fyra,vi skulle hinna till båten så vi var tvugna att åka ;(  på väg till stockholm stanna pappa vid en mack,,och då såg jag den där stora godis affären mitt framför mig !!! jag och niklas kuta dit..och när vi kom in dit asså..stod och stirra,HIMMELRIKET! det fanns lysmelk,bilar,violer,hjärtan,jenka ALLT! och billigt ! hahah jag och niklas plocka i varsin påse så gick vi ut.då kom pappa och katja och skulle också handla..jag och niklas satte oss bilen..så sprang jag in i affären coh tog en till påse! hahah ajg var helt galen asså! niklas bah ; wattafack ?! galen i godis eller? XD haha :D
men sen åkte vi till sthlm och gick på båten,en ny,galaxy.den sög :(  vill hellre åka europa eller festival som man kan ;o 
aja,vi kunde inte sova så bra för det var astunna väggar och det var några killar som levde fan.vakterna kom tillslut..

idag , fredag alltså,så åkte vi ju till kauhajoki (nej mange,inte kajajoki!),3 timmar,sov hela vägen ;d  nu gör vi ingenting typ,katterna har blivit jättestora ,och napso har blivit lite tjock.hahah.så söta.ska lägga upp bilder sen från sara och på ...allt.
updaterar kanske sen .

bilder från födelsedag m.m

    
    
    

onsdag

idag var jag inte i skolan,mådde illa och har ont i halsen :(  har typ sovit idag...handla lite,hälsa på mormor..
sen har jag packat,duschat och ätit pizza: D ihii
och när jag skulle ladda telefonen insåg jag att den var borta ;o jag kollade runt hela lägenheten som en galning,får panik när mobilen är borta. sen ringde jag till mormor och snäll som hon är kollade hon i bilen och där va den ! ;d den busen ! öhöh.  så imorgon åker vi..ska till västerås först och hälsa på sara..ska fråga pappa om vi kan stanna på godisaffären där allt är typ råbillligt !:D  men nu är klockan två så jag måste sova nuuu!
gonatt,och bloggar på fredag när jag är i finland !
puss

235

alåååååå

idag hann jag faktist med att locka håret! :D ihih,vart väl lite fint.. hade bild i två timmar imorse,ganska kul..och sen hade vi biologi prov,som jag fck G på..2 poäng ifrån VG :@ men men..på gympan så dansa vi -__- eller jag gjorde inte det..hade glömt kläder.....höhö.men det var en fröjd att kolla på. haha.efter gympan gjorde jag mitt matteprov...IG igen säkert! baahjshaa! på torsdag morgon kommer pappa & katja :) så jag är väl i finland i en vecka..dom har dator så jag kan blogga :D  hörde att det är 18 minus där..,dom kommer inte få se mig ute så mycket ialf !
nu ska jag kolla om det finns nåt kul att ladda ner och sen sova! ;d slänger in lite bilder ikväll eller imorrn!


helgen

ooooooh,har inte skrivit sen fredags typ. ska skriva det som jag kommer ihåg...med mitt minne...

Fredag ; hade friluftsdag i skolan.jag och amanda hade Yoga med Helena..lite kul faktiskt,och otränad som jag är fick jag träningsverk ;o :D hihi..efter det så hade vi två timmar på oss innan vi skulle till nyponbacken..så vi gick och åt i skolan,härjade i matsalen..sen gick vi ut och tog massa kort när vi cepa oss,,kanske kommer upp några sen. sen när det var en halvtimme kvar så bestämde vi oss för att gå till backen..men det var så kallt så vi gick till norrköp och värmde oss ett tag och köpte dricka och choklad hahaha,SEN gick vi dit. och jag dog när jag såg T-man i mjukisar ! hihAheheh (A) såå sööööööööööt bajskorv! vi fick gå lite tidigare så då gick vi till amanda och jag gjorde mig rätt hemmastadd där ;);) haahha.jag va där till 5 typ så kom mamma och hämtade mig,då åkte vi ner på stan och fixa lite.,sen hem en stund,sarah kom.så gick vi ner på stan och käka på det gamla bistro..och vi hade lite kul :D vi skratta över hela resturangen när jag visa mina fina bilder när jag gör ; blurblubrlubrburlb! ja,alltså skakar på huvet och tar kort ::DD.
sen gick vi hem och ...gjorde nåt..kmr inte ihåg mer...typ sov :D

Lördag ;  jag,sarah & mamma åkte till flygis och handla,jag fick ligga på en jävla massa kartonger i bak..helt klämd XD
efter flygis åkte vi och hyrde filmer..sen fixa vi väl oss till klockan 6,då kom bekkah & amanda..vi laga mat och kolla på film,två så jävla dåliga så dom var bra XD haha..sen gick vi till anneli och dansa satan!  gick hem vid 3-4..somna :)

Söndag ; vakna i morse vid 12..börja typ städa..sen kom mormor hit och vi åt tårta! ska få presenter av dom som inte kunde komma idag i veckan ,, :)  ..vi åt god mat och nu sitter jag här som vanligt!!! 
jag ska väl skriva vad jag har fått än så länge!

Av sarah ; ett jättefint halvt bästis hjärta och en assnygg tjocktröja!!!! som jag har i två färger nu !! och en mjukis mus ! hihih <33
Av amanda ; ett guld halsband med ett hjärta och "love" på :]] och godis och ORMEN!!!:D:D:D och en söt kopp och mjukis elefant ! hahahaXD <33
Av Bekkah & sandra ; ja vad ska man säga? ett jättestort glas där det står ; fyllesvin ,på och en tärning som det står olika saker som man ska göra :D typ som ett ölspel :):):):)
Av mamma ; 300kr och en parfym! luktar asgott! :D
Av mormor ; godis,300kr på H&M, cocosbollar och 300kr!!!!!

nu måste jag göra en lista på vad jag ska göra iveckan annars glömmer jag allt :D

Måndag ; ta hem matten och biologin. köpa locktång och mjukisbyxor. & naturdiet.
Tisdag ; matte & biologi prov.
Onsdag ; ammi & carro kommer?
Torsdag ; åka till pappa. ( jag fick ledigt  ;d )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




bra att ni två säger grattis :) -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-...-.-.

förlåt älskling♥

jag glömde ju skriva att sarah ska vara med här på lördag! :o men det är ju en självklarhet ;)

idag började vi nio,vi hade med oss fika och kollade på film,och efter det gjorde vi en filmanalys.tråkigt var det. efter skolan åkte jag & mamma till H&M och köpte ansiktsmasker och hårfärg. vi kom hem,åt,vila,sen börja mamma göra slingor på mig,fan vad aggressiv hon var då XD å så börja vi asgarva åt nånting..fick väldigt ont i mina ,,magmuskler...hosthost. så nu är jag typ blond på överhåret.bild kommer väl imorgon. :)
Imorgon börjar vi kvart i nio,då ska vi ha YOGA med helena AHAHA kommer ju bli lite intressant.sen till amanda och äta tror jag & sen vid 12 ska vi till nyponbacken! och jag ska glo på T-man all day long!<3
Sen är det typ bestämt att pappa kommer på torsdag morgon och hämtar oss så åker vi till sara i västerås och sen till finland!  så jag behöver bara vara ledig två dagar!!:D det vill säga om jag får ledigt..;o jo,måste få !höhö.
sen på kvällen ska jag,sarah och mamma äta på G ! ska bli najs. :)
nu ska jag sussa !!!!!!

:)<3


bara för att vi äger skolan,hihih

       lite tjockis porr också haha ;)

4 dagar kvar

orkar inte skriva så mycket idag,men det har ialf varit kul i skolan,som vanligt :) och imorgon börjar vi 9,vi ska kolla på film och får ha med oss fika! :D  och..  mormor har ätit här ikväll (:
på lördag ska jag,amanda och kanske samantha göra middag här och kolla på film efter =)))))))))<3


rolig dag yeah

jacke,jacke,jacka,macka,lysmelk HAHAHA

ojojojdå,vart fan ska man börja?
för det första är jag fitt trött just nu ;(  men idag åkte vi ju till sthlm,och jag & piff hade som vanligt ASkul på bussen fram och tillbaks :D dansa hela tiden hihih =D  vi gick runt på museumet ett tag och sen gjorde vi lerskulpturer..jag gjorde en ASFUL APHAND PÅ ETT HJÄRTA! möhöö. sen käka vi och åkte tillbaks. när vi kom hem gick jag och tog hål i örat med amanda ;D gjorde inte så ont HE-EHE.. efter det gick vi till tösses och fika :)   ..och vi har musik prov imorrn:O  kan ju faktiskt mindre än ingenting..sucksuck. har inte ens pappret hemma,.
och jag lär ju inte få klippt hår tills helgen...mamma får väl i värsta fall göra slingor på mig :|  hon har färgat mitt hår förut...och det har icke slutat bra .,.-,-  usch.!    snart ska jag äta palt och sen ska jag duscha å sen troligtvis sova (:
och tänker börja med "dagens outfit" ...eller nej,bara när jag orkar ;)
        

oklart..

är det svårt för dig att ge mig ett normalt svar?

aooow , måste göra mitt matte prov een gång till ;( bara för jag suger.
vanlig dag i skolan,imorgon ska vi till sthlm,jag och amanda ska ha godis på bussen :OO ;D väntar på att mamma ska komma hem så vi kan handla..men det lär ju dröja..och jag håller på och somnar -.- ;(  jajja,får väl ta en powernap innan hon kommer hehehe.
och tar kanske hål i örat imorrn då..om jag får pengar av mami (A).. kommer väl bild om det händer.
 

S<3

en vecka kvar

titta så duktig jag är och skriver varje dag (A) hih..
ja jag vakna för typ 20 minuter sen.mamma har gått till mormor ,och jag tror att jag ska göra lite frukost,äggröra kanske ;D ..sen ska vi till flygis och köpa glass och mat för veckan typ..inte för att jag bryr mig om maten .. :) haha..
åh jag längtar till skolan !!:D:OOOOOOOO den här veckan blir så najs..vet inte om jag har skrivit de förut,har jag säkert men endå !

* Måndag ; (kanske) hål i örat.
* Tisdag ; sthlm till museum.  (kanske) hål i örat.
* Onsdag ; vanlig dag
* Torsdag ; lagdag ,film , inga lektioner
* Fredag ; Frilufsdag!       - kanske middag med mamma på kvällen,eller täby C eller bio XD
* Lördag ; Chill hos mig med film & dricka ;d
* Söndag ; BIRTHDAAAAAY! gäster ;D

Yeeee! nu ska jag göra frulle! =)

paralyzer

idag vakna jag typ 12..gjort ingenting idag,är rätt seg. väntar på att mina simple life avsnitt ska ladda klart!

och den här låten är så jävla bra!!!



Fingers eleven-paralyzer

ow

anneli,vanessa och dukati är här..jag vill bara lägga mig och sova..anneli kunde fixa mitt hår,men inte i helgen :( får väl vänta tills nästa vecka..jajja,bara det händer innan jag fyller år är jag nöjd ;)  imorgon blir det kanske stan med mama och ammi,ska typ till G och ta en carpe diem...fråga inte -.-  sen vet jag inte vad som händer..ska nog bara slappa i helgen,har lite läxor och så med.. :)   film och godis bah !

 
(redigerad)    min nya tröja :D

  vilka sjuka jävlar köper det här?!

trött

trött trött trött. ! suck suck suck

idag är det fraaaaaaaaajjday :D hade ett oförebrett matteprov på morgonen,gick väl sådär..sen typ blankie,engelska och blablabla,kollade på film på Son och fajtades med klein haha,.sen syslöjd =) efter skolan gick jag hem,sen handla jag med mama & ammi,en tjocktröja och en grå tunika :) och vantar!!:O:D  och nu sitter jag här och gäspar..
måste städa nu... ;(

just fan

jag fyller bara år om 1 vecka & 3 dagar! ;OOOO
jag vet inte vad jag önskar mig...suger på sånt.. typ pengar,presentkort och smycken? höhöö inte mycket men.

nationella

fysatan vad trött jag var i morse! skriver det varje dag,men nu var jag verkligen übertrött ;p
kom till skolan,nationell uppsats på dirren..jag hade med mig saft och macka AHAHA.skrev typ 2 timmar,en gay novell.
efter det var man ju lagom trött så vi kollade på film dom två sista lektionerna =) sen efter skolan gick jag till mormor,mamma va där med.jag somna en halvtimme på soffan hihi ;d  frös som fan:(  sen drog vi och handlade och så käka vi pannkakor ! jag duscha nyss och snart ska jag sova :DDDDDDDD. imorgon är det FREDAG!! fan va najs,syslöjd då,CANDYCHICKS tröjorna !! :]  issssssssssh
nästa vecka blir ganska najs med. Tisdag ska vi till nå museum,torsdag lagdag -,- och fredag friluftsdagen :D T-man !!!! !!! !!!!!!!!!! slickslick.   och på måndag eller tisdag ska jag ta hål i örat där uppe och ha en lila pärla där =D
thats all for today
ciao




oh juste amanda,manges kuk
HAAAAAAAAA-AHAAAAAAAA

bilder



 
nej,jag vet inte vad som är fel på min mun! haha

turn around

TURN AROUND!! HAHAHAHAH

sup bitchez!
idag är det onsdag = segaste dagen i skolan.tiden går såå sakta på onsdagar -,-  ..vi hade fysik först,långtråkigt..vi valde aktiviteter till friluftsdagen nästa vecka :)  jag & amanda valde Yoga på förmiddagen och nyponbacken på efter ;) ska bli naaajs! sen var det svenska,vi fick veta resultaten på hinduismen proven.helena sa det högt.
Helena ;: vill ni inte veta högt så skaka på huvudet.
roka-VG , ebba VG blablabla
Helena ; Malin..
jag ; skaka på huvet. nej..
Helena ; jo!
jag ; okej då,vadå?
Helena ; VG
jag ; VA?!
alla ; HAHAHAHAH
-,-   chockad som fean! gapa i 5 minuter bah.. men det var väl roliga nyheter vaaa.. sen vad det matte,vi skratta som vanligt genom hela,anders bah nu får ni snabba på lite tjejer! ahah han är så söt :) XD
vi fick sluta lite tidigare,så sen vare lunch..efter det så gick vi till blankies lektion och satt där och var trevliga ;o så kommer helena och blir rå lack, bha ; är ni helt kola i huvet eller? amanda ; ibland..HAHAH sen efter 1 minut börja hon as garva ..fett störd asså..sen gjorde vi och några tjejer värsta hiphop/rap dansen,och skrämde lite folk hihih:)  sen bliddere musik,..vi har prov nästa vecka,,kommer suga (:   jajjjaaaaaaaaaa sen vare kemi,halvklass så vi labba ;d det var jääätte roligt ,jag och amanda försökte få en kork att flyga i luften men det faila ;(
men guuud T-man du är så säääääxäh! zupa zäxi,!
sen slutade vi,då gick jag och amanda till färsna gård,och det var FITTKALLT,så vi väntade oss att få fika efter den låånga vägen dit,men neej dom stängde klockan 3! FACK lix,hahah.så vi gick till willys..och träffade helena på vägen..herregud säger jag bara. på willys köpte vi godis och bullar och satte oss på ÖB och chilla lite bah,så kom det 2 tjejer och 1 kille och satte sig bakom oss,så sjöng jag turn around,så kommer hon bah,vänder sig om  ; TURN AROUND! HHAHA råhögt! dom var precis som mig och amanda ! godis hade dom med! :ooo lite coolt.
"- Två kebab!"    "- ja häär!! " HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAH!!
efter några timmar fick vi skjus hem av amandas mamma =) å nu väntar jag på mat...som vanligt.

imorgon ska vi ha nationella igen,uppsats...TRE timmar.....YEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! suck..men jag och amanda kommer i typ likadana kläder imorrn haha :D är man Cc så är man!
och på fredag ska jag köpa en eller två nya saker på nightmare :D:D

pappa hade tydligen bokat biljetter på onsdag den 18..då måste jag ta ledigt 3 dagar..om jag får det..hehe..får väl hoppas..vi ska till sara först i västerås,min syrra,och hälsa på lite sådär bah ;D sen drar vi till finland ! längtar :}}}
så najs där.ska försöka träna när jag är där HAHAHA typ springa eller nåt..vet att det låter osannolikt men..haha.
det var väl allt för tillfället....

färsna

imorgon efter skolan ska jag & amanda till färsna och äta (a) ::D:D:D:D HAHAHAHA för endast one kronor ;););)
nu tänker jag äta sockerkaka och kolla på one tree hill ! mihwhiwhihihihihihi
hhahah

3 februari

i morse var jag trött som fan,som vanligt,fast jag gick och la mig kl 9 ! haha..
vi hade nationellt prov på morgonen,som alla andra,och det var riktigt tråkigt! somna nästan,men på torsdag är det de igen,fast i TRE TIMMAR! då ska vi skriva uppsats..helt sjukt länge.,jag ska väl ha med mig macka eller nåt..godis kanske amanda  ;)? efter det hade vi biologi,efter det sluta vi, kl 12;00 :D lyx.. när jag kom hem gjorde jag äggröra och bacon mhih =) fast jag är hungrig nu igen :o    ..och nu så sitter jag här och somnar typ..men måste va vaken för jag måste dussscha! fan vad jobbigt .

jag vill ha godis,men jag och amanda har en tävling..den som går längst utan att äta godis..fast hon fuska igår då ;o haha men nu kör vi igen!!:D

sommar



stay forever

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along
if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone


...............................................................................

rörigt nu

tired

inatt sov jag bah 2 timmar så var lite trött på provet om hinduismen idag..gick inte bra -.-  haha och jag och amanda fick IG på våra matteprov :D XD ...snart kommer mama hem så ska vi till willys,om jag orkar..så trött! och imorgon är det nationellt prov i svenska sen skridskor med klassen,,.haha kommer bli kul att se alla ramla :D
vet inte vad jag ska skriva meeeer just nu.. kanske updaterar senare...men det tror jag inte..sover nog då..

Miley cyrus

nu får du väl ta och ge dig kvinna! jävla attention whore!
hoppas ni inte tycker jag är lik henne fortfarande haha



irriterande

är det nån jävel som kan säga hur man tar bort understräcken på rubrikerna till höger?  fett jobbigt

CANDYCHICKS

    Blev foton this time (;

jag vet inte vad jag ska säga..jag vet att vi har haft olika uppväxter och jag kan inte säga åt dig vad du ska göra,men jag älskar och bryr mig om dig väldigt mycket.du är myndig och gör vad du vill,men jag önskar att du slutar med det du gör.Om du skulle försvinna skulle det inte vara verkligt,och det du gör minskar väl livstiden gissar jag..du förstår väl antagligen inte vad du betyder för mig,men du är speciell,och det kommer du vara föralltid. jag har känt dig i cr 12 år,men nu känns det inte som att jag känner dig alls,det har gått för långt tid.nu umgås vi ju och det är kul..men jag har missat allt.
du är lite lurig och mystisk så man vet aldrig med dig haha..men sluta bara med allt..vet att du inte erkänner,men jag vet.

jag älskar dig

Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark ♥

2 weeks

i fredags lekte jag med amanda och fyfan,har inte skrattat så mycket på jävligt länge! det blev för långa andningsuppehåll så jag trodde jag skulle dö ibland XD hahaha,och så jävla fula bilder vi tog då XD och den möjliga "fisen" HAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA bästa filmen!

igår pluggade jag typ hela dagen,mest på morgonen i sängen bah :Dhar prov imorgon på Hinduismen,kan ingenting som vanligt..mina betyg börjar rasa hastigt XD IG på kemi och matte proven förra veckan..men det ordnar sig.....
idag har jag gått runt å lussat bara,läst engelska boken men vet inte vad man ska skriva efter?..sen har jag fått typ 5 finnar i fejset :( 

imorgon ska jag köpa som sagt,choklad diet drycks sak,och för övrigt ska jag leva på skorpor och nudlar i två veckor,för jag vill inte vara en fetknopp när jag fyller år ;o för det är om TVÅ VECKOR!!! WIHUUUU räknar ned!
vad var de mer..? hmmmhmm...,,, ah juste,på tisdag kl 8,börjar det första nationella provet,läsförstårelse kulkul.. sen ska vi åka skridskor med klassen nånstans..men jag och amanda har inga så vi ska kolla!:D  på t-man ,,mmmm (L)
och jag hoppas att anneli kan fixa mitt hår snart..klippa och färga slingor..blonda :)

RSS 2.0