someday

Jamen deet här är ju bara skamligt :) hahah,går inte riktigt bra det här känns det som.Har haft fullt upp med skolan,typ.Ja vi kan ju börja från förra veckan.
Mamma åkte förr-förra tisdagen till spanien,på kvällen kom det några över.Sen har det sovits mycket här o där.Blomm,pata,amanda,elina,holke och några fyllo slackers.Har varit väldans trevligt.nu har jag ett hårstrå i ögat också,jobbigt.Iallafall,jag gjorde as god mat men orkar inte prata om de nu,konstigt nog haha.På onsdagen skulle vi ha pluggdag här,men ni vet ju hur det går :D satt mest och pratade och kollade på snygga killar,eller jag ialf.
Sen på torsdagen var vi i parken med Media,as nice.På kvällen grillade vi (Elina,Holke & amanda) här hos moi,och kollade på Sagan om ringen..M U M S F Ö R F A A N P Å A R A G O R N♥
Sen var det galet med gurka o kniven."-GUUURKAAAAAA!"
Sänpän gick vi ut till lekplatsen och lekte,PÅ HÄNDERNA STÅ!

fredagen blev det en liten fest tror jag,kom lite fjortisar,haha.Drama Drama ;)
Lördagen lungt o skönt.Var med Amanda och Elin:)
Mamma kom hem i måndags natt,så nu är allt negativt här igen :) haha.

Ja det var väl det.Skolan slutar snart,och allt jag ligger efter med ska va inne nästa fredag (Y) good luck (:
Lämnade in tre engelska uppgifter idag och gjorde 2 eng nationella,pain in the ass alltså.Ska göra mediakunskap ikväll och kanske börja på svenska recension..oh no,Malin och svenska bok recensioner igen-.- tog ju ett halvår om jag inte minns fel,i 9an.Haha.Men fick ju VG på den,tror dock inte att jag har lika tur nu :D

Så ska jag träna också,fan jag satsar på beach 2011 ..he-he -.- Tragiskt.


Internet fucka när jag skrev detta så det inte gick att lägga upp,skrev det här 27 maj.


täby C

Idag har jag varit i täby C med mamma och ammi.Är mega nöjd med grejerna jag chakka.Snygga leggings och jeans tights,två linnen,en skön kofta,en typ kjol,trosor,smink grej,2 par skor..sen nåt mer kommer inte ihåg.Men super braaa.

Imorgon ska jag till stan med mamma först och fixa lite grejer,typ köpa cykel :D Sen lite senare ska jag på marknaden med amanda (:  På kvällen får vi se vad som händer.Nu ska jag försöka lägga in bilder med mitt internet.
Håller på och kollar på Speed nu med,Keanu reeves är så sjukt jävla snygg! drägggel.

Zelda är typ sjuk också,har spytt och bara sovit hela dagen :( ..
Men men,hörs imorgon!

The last song

Idag gick jag upp vid 12 typ,duschade och fixa lite skit.Sen gick jag och mamma ner på stan och hämtade ut pengar och handlade godis.Mötte Elina..nä nu skriver jag EHA eller nåt när jag menar elina holke och amanda osv,blir så tjatigt:D haha.Aa så tog vi 1500 bussen till stan.Tog tunnelbana till t-centralen och gick till bion.Hämtade biljetterna och gick ut å väntade.
Filmen var faktiskt väldigt bra,hela salongen grina typ,jag kom ialf ut med torra ögon,men mitt i filmen så bah..ahh gay som elina säger HOHOHOH.haha.
jajaja iallafall,.efter filmen gick vi till kungsträdgården?,och kollade på de vackra blommorna på träderna =D och tog kort & skämde ut oss as usual.
Kom hem vid 10 och nu sitter jag här och ska läsa lite ur en bok på engelskan,en bok på ca 60 sidor,hahah så jävla ambitiös.

Imorgon ska jag med till sbk,ska pluugga och försöka göra klart grejer som verkligen måste bli klara.Och vi skulle ju till täby på lördag men då ska det tydligen bli jätte varmt och fint väder,så om vi slutar tidigt imorrn så åker vi då.Måste VERKLIGEN ha nya skoooor! och tights o lite smått och gott.Ska hämta ut mitt paket från ginza imorrn också:D spännande,.
Ja men nu ska jag suuva,tjingeling!!

onsdag

FAN vad jag hatar nys-attacker.Börjar bli lite små förkyld,tur att det är lill-lov nu då ! Wohoohh.
Skola idag,onsdagar är fan oändliga..Först var det naturkunskap,pratade om insekter typ,oj så roligt.Sen svenska och resurs.Sen lunch,äckel mat som vanligt så blev en macka istl.Har haft en jävla magnip hela dagen,jobbigt.

Efter lunch hade vi mediakunskap,fick lite grejer jag ska göra och till sist hade vi esv,estetisk verksamhet.Kom ganska långt på mitt burkomslag typ.Sen tog vi rast och lekte ute i sooooolen,as najs.
Tog bussen hem och gjorde inget speciellt.Tog en powernap på en timme vid nio,hoho.Nu ska jag göra gröt och sen sova,ska ju på bio i sthlm imorgon med Amanda,Holke och Eliina:D


Amanda springer mot grönt.
"'Vem är där nere?"

HAAA-HAAA.


Idag fyller Zelda 1 år också !!! GRATTIS MIN SNUTTEPLUTTEBEBIS♥


Måndag

Tjobrelopa!

Inatt sov jag typ bara två timmar eller nåt,så jag tog en sen buss till skolan.Kom dit halv 11 ungefär och hade ARL då.Gjorde 1 och en halv uppgift.Fick tillbaka en sak också som jag tokigt nog fick MVG på :D och så fick jag godkänt på provet,så har bara lite kvar i den kursen.
Efter det vare lunch,nå äcklig kebab grej så drack vatten.Sen hade vi engelska där vi gjorde lite grejer i boken och jag tog reda på vad jag hade kvar att göra..kanske hinner man med det med..he-he.
Sist vare MUMA,fuck flash är allt jag har att säga.

Nja,har varit en rolig dag för övrigt,nu tänker jag plugga matte om jag orkar,har prov imorrn.Sen ska jag SOOOVA.
Täby C på lördag kanskee? Guut.

Fett tråkigt utan bilder och så,men man kommer ingenvart med det här internetet..ska få annat i juli,så YEY.

söndag

Igår såg jag också Allt för min syster(my sister's keeper).Alltså,tur att jag satt och kollade själv för att..*snyft snyft* Hahaha.Fan också vilken bra film !! En utav världens bästa på att "beröra" eller vad man ska säga.Så sorglig å grejer.
Jaja,nog om det.

Idag har det inte hänt så värst mycket,handlat bah.Ska snart kolla på film och sova.Imorgon blire en fet plugg dag för min del,låter ju skojjsigt!

movie night

Eftersom det är tragiskt väder ute så har vi hyrt massa filmer :

The hurt locker
My sister's keeper
Jennifer's body
A perfect getaway

Kollade precis klart på The hurt locker,sååå bra film,se den damn it!
Näj,nu nästa film med lite ben&jerrys glaaass (A) =D

alulu 6 MAAJ

Idag var jag och mamma på möte med min "mentor".Det gick sådär.Blir så jävla irriterad på han..uuäääääk.
Efter det åkte vi till donken,jag skulle bara ha milkshake,men blev en pommes med ;O och mamma köpte en Mcflurry till niklas,jag bah smaka av den,mamma bah ; Meh Malin,det där är niklas! Jag : aej men vafan,den kommer smälta innan han kommer *massa glass i mun* Hahah så jag fick mycket :D Mmmmm.
Sen har jag fyllt i valen,men ska gå till syon och göra resten imorrn.Ska till skolan imorrn .YIHUUU.sen ska jag ner på stan med mamma och ammi typ.Måste ha nya skor,ipren och kanske nåååån liten trööja? Hoho.
baa-haaj.


bara 3 skolveckor tills lovet..tajjt tajjt tajjt..MEN DET SKA NOG GÅ BRA! HEJJA HEJJA HEJJAJAJAJA.


Detta sker när jag har lite money





Det här är typ min naturliga hårfärg,så ska bli spännande att ha så igen :D

Valborg osv

Enda orsaken till att jag har kvar den här saken är för att jag ska komma ihåg vad jag gör om dagarna,eftersom jag är typ senil :)

Ja,på Valborg i fredags blev det ju lite mycket kanske.Först var vi här med mig,Niklas,Pata,Johan,Thomas och Ewe :D♥ Dom gjorde middag och åt,sen körde vi ölspelet ett tag.Mycket trevligt.Vid 9 eller något skulle vi gå till Jonte,och det tog ju sin lilla tid.Blev bråk som vanligt,några jävla fittcpkuk ungar som var 15,16? höll på..Någon kasta en flaska i niklas huvud och han bah kasta cyklen och skrek " VEM VARE SOM KASTA?!" HAHAH,det var ju lite komiskt.Dom höll på en stund,sen kom sonny som skulle skjusa oss,typ öste på småskitarna ,sen åkte vi :D haha.Åkte till havspiren och lämna en sak till mamma,sen kom vi äntligen till Jonte.Träffade en massa kul folk,och hade en kåt hund på mig,hahah så söt.
Där blev det enormt för mycket hahah men vafan,valborg en gång om året ju bah :D Men det är så fruktansvärt frustrerande när man inte kommer ihåg allt,men man får väl vad man förtjänar.

Niklas hade ett glas i fickan när han bråka med dom där också,så hade det gått sönder när han rulla på marken så han hade värsta cuttet i magen,men han omhändertogs(?) haha,av folk hos jonte.
Vi,ewe,johan pata och joel började gå hem typ..någon tid.Kom hem och slängde mig i sängen.

Mådde så dåligt dagen efter alltså,allt snurra och bah usch bara,haha.Låg i sängen halva dagen,sen åt vi donken.FAN vad gott det var då! yummi yummi in my tummy. Sen kollade vi på LOST resten av kvällen tror jag.

Idag sov jag ganska länge,eller låg mest och degade liksom.Nu sitter jag här med moor och kollar på lost :D dricker redbull och väntar på mat.


RSS 2.0