onsdag

Kvällen igår spenderades framför tvn med Zelda,godis och a ciderella story.Och vips några timmar senare var mitt godis lost..jävla mullvad som käkar upp allt här.Niklas alltså.Natten blev lite ledsam som vanligt nu på sistonde,menmen what to do what to do...
Idag väcktes jag av Z som hoppa på mitt huvud,haha♥
Alldeles nyss kom Sarah hit,vi gjorde mat på diirren,lövbiff MMM.Ikväll ska blomm,pata,niklas och johan lana här,och jag & sarah ska gå och handla läsk och kolla på film :) Och jag ska försöka att inte tänka på dig och det:) hohoh.
Updaterar later kanske.


Tisdag

Idag kom mamma och hämtade mig runt 1 kanske,så åkte vi till norrköp och handla dricka typ.Mormor & Morfar kom och hälsade på katten och fikade.Just nu väntar jag på mat..kyckling och ris.Mmmm.Efter maten ska jag handla mat och sånt till mig och Sarah till ons-fre.Det ska bli så mysigt så ! Nu kommer lite bilder från olika dagar..lite från åland.









SB

Jag fick precis en kopp nudlar och cola av min kära fru,och ooooohj vad gott det var!♥

lessän

Sitter hos Saja nu och chillar riffen! huhu.På onsdag ska hon bo hos mig till fredag.Mamma ska på Pride festivalen med Ullis i sthlm,så då ska vi bo där med söta bebisen som jag saknar nu ;( ..Vi ska äta och tare lungt,haha.

ååååååh typiskt,så fucking typiskt bara.Ingen kul känsla alls...allllls.



och durå dissarn,hoppa från ett flygplan vettja..nej vänta..det har du ju redan gjort.

: (

nu drar jag till sarah och sover där inatt,för man blev ju inte så glad nu på kvällskvisten..

Måndag

Imorse vaknade jag klockan sju av Zelda.Hon små biter på örat,halsen och hakan,så då börja jag ju as garva.Så jag lekte lite med henne tills hon somna igen,så somna jag om.Vaknade tolv igen och där låg hon brevid och sov så sött.Har bara kollat på tv än så länge idag..ska duscha snart och ikväll kanske jag ska va med amanda!



alla är ni likadana,hahahaha.

IIISH

Nu har vi hämtat lilla Zelda och Zigge.Och man tror man ska dö.
Zimba blev ju inte sååå glad,stod och mjaua och fräste,och stackars Zelda blev helt förfrusen,bah stod där och lät.Nu har väl zimba blivit lite van,men det går nog bra om några dagar.Just nu ligger bebisen och sover i min säng,vi har lekt massor och hon gör som Rambo,kutar upp på en och trycker nosen as mycke i ansiktet,och den söta röven! Så nu luktar jag typ bajs i fejjset.Haha :)
Nu ska jag äta pizza från flygis och sen ligga och glo på min sötis!

helgen

Nu är jag helt förvirrad om dagarna och om vad jag har gjort..men i fredags fyllde Ammi år,så jag gick dit lite senare på kvällen för jag sov på dagen..och där var det ju ös med massa folk.Jag och carro gick upp till rummet och shotta ett tag och prata.Först kände man ju ingenting,sen efter ett tag slog det till bah,höhö.Drack några groggar sen gick ja och mötte Amanda,vi satte oss på en bänk och snacka.Sen gick vi tillbaks till Nyponv och kissade och var där ett tag.
Sen gick vi ut,jag kissade ute..var ju tvungen att ta av mig alla kläder typ,ramlade på marken,låg och rulla och garva..haha.Vi mötte oskar vid ros och så skulle vi gå och möta sarah vid nt båten.Men så gick vi förbi musikskolan och såg att alla typ satt där..Nordstedt,Pata,Johan,Jossa,Lollo,...mer var det men kommer inte ihåg,.då kom sarah dit med folk.Och jag bah såg Sarah komma mot oss,så jag slänger väskan och glaset åt helvete och kutar mot henne,och så krocka vi,och fy sataaan vad ont det gjorde !!! Hela knät är blått:D haha jävla hockey tackling.
Sen prata vi lite med Elina och Annika och så.Efter en stund åkte alla hem typ så jag,niklas,sarah,amanda och nordstedt gick hem,Sarah och nordstedt sov hos oss.

På lördagen åkte jag sarah och mamma ut till gräddö med dukke.Vi åt och åt...haha suck.
På natten spelade vi anden i glaset och berätta spökhistorier,som har hänt på riktigt ofc.Så det var lite kuuul.

Idag vakna vi runt tolv och åt frukost,.Jag pratade med pappa i telen och nu har jag som vanligt dåligt samvete..så ska det icke vara.Vi städade lite och sånt sen åkte vi och lämna dukke och Sarah.Kom hem precis,så nu väntar vi på ammi som ska hämta oss,så ska vi hämta bebisarnaaaa!!!! WIHI<3

bilder kommer ikväll kanskeeee.
sisådärja!

23 juli

Ja det märks att man är hemma i sveriget igen,regn regn och regn.Men å andra sidan är det ju mysigt,så nu ska jag sätta på White Chicks och softa ;) hahah,gay.

ÅLAND

Nu är jag hemma,yey,tänker ni.Aa jag har saknat mig också.Det har varit as mysigt och kul.Ska väl försöka komma ihåg vad vi har gjort,med mitt minne.

Vi åkte hemifrån på lördagen tror jag,med husbilen full packad,hämtade sarah och åkte till åland.På Åland åkte vi till en stor affär och handlade mat till det liiilla lilla kylskåpet,så åkte vi vidare till campingen.Vi typ ställde bilen utanför receptionen så gick mamma in och prata.Då sa dom att vi inte fanns med i bokningen,men mamma bah : jag är helt säker på att jag bokade.Så vi fick en alldeles speciell plats,av chefen.10 steg till duschen och toan,mohhaha.Sen kom mamma på att hon hade trots allt bokat på fel,så vi fick lyx plats på fel camping,haha.Men det blev ju bra tillslut.

När vi skulle parkera på platsen börja vi bråka om hur vi skulle stå,med solen och allt,så då börja ju dom andra camparna att glo och skratta.Sen när vi äntligen hade ställt oss på en bra plats kommer tre snubbar."Hejhej..ni lutar lite med husbilen va?" Och så sa nästan alla som gick förbi,men vi ändra inte på bilen,för skojs skull.Menmen,det är ingen semester med Andersson utan lite mycket otur.Vi fick inte upp skåpet som elsladden låg i.Så där stod vi..så kommer det en ful äcklig jävla man och bah.: " hej flickor..hur går det? alla står och skrattar åt er,men jag ska hjälpa er.." Och gud vad vi hatade honom,en sån där jävla besserwisser,typ "Jag vet allt","lyssna på mig nu "flickor".Och sen sa han att han var polis,efter han hade hjälpt oss få upp luckan,men det var han tydligen inte fick vi veta sen(?)..kul han var liksom..
Men sen fick vi ordning på allt och det blev en chillig första kväll.

Sen har vi baaaaara ätit och ätit.Lite svårt att tänka på vad man stoppar i sig när man bor med Sarah och Mamma,haha.
Typ den här efter frukost : " vad ska vi äta för gott sen då?" efter varje måltid hörde man det ,hahah.

Vädret var ju lite ostabilt,kunde vara stekhett och sol ena stunden och sen regna det..men jag fick ialf lite färg,såg som vanligt ut som ett stoppljus,som mamma och sarah hade kul åt..Men nu är det brunt och jag är lika brun i fejjset som jag var efter spanien ;p mohaha.Vi träffade även nya polare där.Dom hade husvagn mittemot oss och kom från borlänge.En mamma,pappa son och hans kompis.Dom hette..Lotta,Emil,Sarah och ..pappan glömde vi bort va han hette:D haha.Men dom var ialf så jävla trevliga,och på sista kvällen spela vi golf med dom och poker..som jag utklassade alla på..haha.
Emil,som är 94,är sååå jääävlllaa lliiiik Robin!! helt sjukt asså..nästan läskigt :p haha.

Hm vad hände mer?...Vi satt mest ute på dagarna och sola och grillade,och på kvällen satt vi inne och spela YATZY och kort.Och vi skratta som bara fa-an,åt typ saker som inte va kul.Men mammas sonny min,sarahs vurpor i sängen,polisen,minerna,skämten,aa ni fattar.Och Amanda,fy tusan vad många och mycket andningsuppehåll jag fick !!!!!!! helt schuukt asså:D HAHAHA...kunde faktiskt inte andas på kanske 1 minut XD
Ja juste.,Sonny,anneli,kjelle och dukke kom en dag också,vi gick ut och åt och sådär,och på kvällen satt jag,sarah och sonny i husbilen och körde ölspelet och argaleken,höll på att dö av sonny asså,så jävla kul..axel jävel! HAHA.

Typ näst sista dagen kom mormor och morfar med,en natt.Vi grillade och hade mys :)
Jag och sarah hade ångest som fan natten innan vi skulle åka hem :( vi ville stanna längreeee.
Nu orkar jag inte skriva mer om det,skriver sen om jag kommer på nåt kul.Vi kom ialf hem tidigt,tio kanske,vi lämnade sarah sen åkte vi heem.Har bara städat idag typ,så nu är jag jävligt trött.

Imorgon fyller Ammi år,så då ska vi dit :)
Och på lördag eller söndag kommer BEEEBISEEN <333333333333333 Zeldis (: (:


slänger in bilder imorgon!

doda doda

det blir skönt att komma bort ett tag,så man kan samla lite tankar och fundera.. ... :) har alldeles för mycket att tänka på nuförtiden! haha.

takeoff

Idag har jag och mamma varit nere på stan och handlat bikinisar till oss..fanns inte många kvar så blev nån ful bah.Sen har vi hämtat mormor och morfar på stationen,med husbilen.Så nu står husbilen här ute och är good to go!
Jag har packat klart,det blev en bag och en påse..ganska mycket,men dettt är naajs.Det ska bli så mysigt! Kommer dock inte kunna blogga på en vecka typ ;o :( ..eller jag kan ju kanske försöka mobil-blogga ;) om mobilen tillåter det..
Hoppas det blir fint väder på åland..men även om det regnar så gör det fan inget,så mysigt att ligga och läsa i sängen när man hör regnet ;d
Har precis ätit chokladpuddig och tittat lite på tv..vi ska gå upp klockan 6 imorrn..eller idag.Men jag är ju som vanligt inte trött och undrar vad fan jag ska hitta på till klockan sex...suck.
Tjingeling!

Torsdag

Innan bion åkte vi till norrköp och köpte godis,så släppte mamma av oss vid kryddan.Där handla vi dricka och mötte Sandra.Sen gick vi runt lite på stan i typ två timmar innan bion började.Träffade lite ankor och sånt där :)
Bion slutade typ tolv,och den var jätte bra ,konstigt slut bara.Mitt arlse somnade ju ett x antal gånger,var ju typ 3 timmar.
Sen gick jag hem och Sarah & Sandra tog moppen hem.
Imorgon SKA jag till sbk,och köra bil för typ sista gången när hon inte är där..Men mina planer till åland gick ju lite i kras när jag fick veta att hon ska på samma båt..YEEEEY,alla gör vågen! MUPPIGA FAMILJ (:

Hej,här sitter vi och har det kul !




HAHA FAIL PÅ DAGENS OUTFIT POSE !




uppppdate

Gick upp två idag..jag kanske borde sluta skriva att jag ska till sbk när jag aldrig orkar (A) ;d.
Jag har ialf precis duschat och fixat mig,väntar på mamma..om vi hinner så ska vi till stan.Klockan nio ska jag på bio med Sarah & Sandra,Harry Potter :)


Dagens jävla outfit ! hoho.


Dagens Cp.

heeelp.

jag vill ändra mitt hår.genast.några förslag?
jag tänker färga mer blont snart,sen när jag har haft det ett tag,färgar jag brunt igen.Men jag vill ha långt hår igen..och kort..kan fan inte bestämma mig !!!
Vad tycker ni ?

If i could turn back time

jadu,då hade det inte blivit så här :)





:'( alltid ska man ha sån rackarns otur!

Hur kan man vara så snygg?









Man får ju inte ångest alls när man ser den.. . ↑ ..he-he .

Men visst har dom så jävla snygga stilar? hett som tusan.
inte jag som har skrivit på bilderna btw.

Onsdag

Följde inte med till danderyd idag,så trött ;( .
Vid tre-fyra gick jag till mormor där mamma var,och fikade.Och så fick jag lite pannkaka (A) hihi. Vi var där ganska länge,till sju.Sen åkte vi ner till gamla bistro och käka pizza,konstigt nog så orkade jag inte ens halva,så vi tog med den i en kartong! hahah.Den blir väl lunch imorgon när jag är i sbk.
Just nu gör jag ingenting,diggar lite MJ låtar bara.Väntar på att amanda ska höra av sig,så kanske vi ska gå ut en sväng.

Okey,det blir inget utomlands i sommar,fanns inga resor,så det blir på höstlovet istället,visst blev jag besviken,men då kom mamma på en idé.Vi har bokat camping plats på Åland med husbilen.Så jag,mamma och Sarah åker på lördag jätte tidigt,så är vi där till tor-fre nästa vecka :) Vi ska bara bada,äta,slappa,sova,läsa och mysa! Fast jag lämnar dock inte telefonen hemma ! Klarar mig fan inte,kan ju kanske inte smsa så mycket,men den har ju lampa och klocka,eller hur ? mohaha.Ska ialf bli najs..bara man kommer bort från norrtälje så duger det i guess.

tisdag

Idag har det typ regnat hela dagen..så jag gick upp två eller nåt.Har ätit hamburgare ! och glass med hemmagjord colasås till efterrätt,hihi.Colasåsen var ruggigt god!
Blir söderbykarl imorgon istället,och kanske danderyd med mormor :( 

Just nu håller vi på och letar efter en sista minuten resa till Sunny Beach..hoppas vi hittar en bra en!
Och den 1;a september ska vi vara ute ur lägenheten och vi har inte hittat ett nytt ställe..mamma pratar seriöst om att bo i husbilen! Bah NEEEJJ I DONT SHINK SOOO.


en gammal goding!

usch

idag är en dålig dag.

aaej

Igår när jag gjorde Chokladpudding fick jag en stöt av elvispen.
HAHAHAHAHAHAH.Dåligare kan man inte bli.

OOooouuuuhhhi

i can't live if living is without you. .

Måndag

Inatt fick jag bara sova tre timmar innan jag skulle upp till sbk.När jag kom dit var det så tråkigt så jag gjorde 100st spindelharpan,vann typ hela tiden för jag är så bra.Vid tio eller något kom Caroline,då började vi köra.Och det var ju en upplevelse kan man säga,hahahaa.Kul som fan var det,.lite segt i början men när vi satte på smokie rulla allt på,och hon kunde köra ! jag fick dock växla åt henne ;)
TRYCK PÅ BROMSEN TRYCK PÅ BROMSEEEEN!"!!!!!!!
HAHAHAHAHA lite panik när hon bah gasa som tusan mot en lastbil :) Men jag typ blanda ihop gasen och bromsen hela tiden så hon blev lite förvirrad,HAHA:D..lite vimmsig jag med.
 Haha,sen fick jag köra och det är råååååååa kul ;(   och mamma är så jävla tråkig,"kör inte så snabbt"..bah tjaa...åsså låter det så skönt när man spinner på sanden :D ahaha,fjant.
Vi kom därifrån typ fyra tror jag,då släppte vi av Ammis stalkerträd på Willys,och så åkte vi till norrköp & handla glass!
Sen släppte dom av oss hemma,och ammi blev kompis med Joel,hahah stackarn.

Imorgon ska jag till sbk igen tror jag,och på onsdag till mormor ..måste stapla ihop lite pengar..he-he.
Nä nu börjar det lukta riktigt gott här..ska gå och se vad det blir för mumsigt till middag! matmat in my heart.♥


Du är så jävla fittig..syyyynd men nu har jag hittat en annan som jag kan lita på.Fåret kan ju bara dra om den så gärna vill. :)
butt out of my life vaaah..

ÅÅÅÅÅåååå vad jobbigt!!

Nu blir det som tman all over again....
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan. !

ösiösi

Kommer inte ihåg vad jag gjorde igår på dagen..men vid sju kom blomm,ewe,oskar,yojjo,lollo,jossan och.,..pata! Sen kom joel också.Vi börja dricka och körde ölspelet.Sen visade jag Ewe gamla saker från när vi var små,hahah så jävla kul :D ..Det var ialf en riktig trevlig kväll,fast jag tappade mitt örhänge.. .. ;) mohahah.Jag fick iallafall prata ut mig eller vad man säger,så det var ju också bra.Sen efter ett tag gick några,och grannen klagade ju ofc att vi spelade för hög musik,dom har ju inget liv,minst sagt.
Sen kom mamma hem runt 2,så då gick alla hem.Jag städa upp lite och sen sov jag.
Idag vakna jag lite härochvar,gick upp två.Sen gick jag och mamma till ammi och hämtade bilen,så åkte vi till Willys.
Imorgon ska jag & caroline kanske till sbk,så ska jag "lära",vara med,när hon kör bil :D wihuuu.








Fredag

Jag var uppe hela natten,för jag skulle med till sbk,men jag valde att sova istället:D tihi.När mamma kom hem åkte vi genast till stan och hämtade min bebistelefon..så nu har jag comviq..men det känns inte som min bebis längre..helt förändrad .. :( men den duger,och nu smsar jag ju gratis,så mamma slipper få en hjärtattack varje gång hon får räkningen..hehe.Efter stan handla vi lite på norrköp,sen hem.
På kvällen gick jag ut med Amanda,som jag inte träffat på ett tag :o och vi satt och snacka om allt och ingenting ett bra tag,sen träffa vi elin så hon haka på :) ..vi var i grind lite och gunga och så.Sen när det börja bli kallt gick vi in till mig en stund.Min mamma har inget liv.. -.- ..Ialf,dom gick efter ett tag,då blev jag as hungrig så jag gjorde korv med bröd och glodde på CSI Miami :) ..Nu ska jag snart sova för imorgon ska vi ner på stan och beställa resa,och handla bikini och möjligen ett par leggings!Hoho.
Längtar tills imorrn !! dricka med ewelina :)♥


ut med det gamla,in med det nya.

JAAAAYYYYYOOOO

ni kanske har märkt att jag har vänt på dygnet lite,som vanligt.HEHE.
but its all good,goood,its GOOOD.
eh?
HAHA. suck :(

MICHAEL JACKSON,DAMN U♥♥

ASSÅ NEJ!! nu blir jjag skit arg på att han dog!! han va ju så sööööööt!!! :O :'( DAMN YOU DAAAAMN YOU!
KOLLA PÅ HAN LIKSOM!,så söt och snäll!Världen är bra orättvis alltså.Så blyg och generös:(

nej fyfan vad arg jag är.



 

jag tror fanimig inte på det där skiten om att han utnyttjade en pojke sexuellt,in my ass liksom..vilket jävla rykte på en sån söt liten sak! HE'S ONLY HUMAN FOR CRYING OUT LOUD! AAAAARRG
Han moonwalkar nog på något moln,kanske ser han när jag flyger flygplan!hihi,bah YO,give me a milkshake!.ehm..
02.55 på klipp 2,liksom ..abuhu :(
VARFÖR DOG DU!??!?!!?? IDIOT. :'(



+att han såg bra ut innan han blev alldeles vit....
Billie Jean is not my lover,she's just a girl. hii-hoo. auch! ÖU,aa,dom där små coola ljuden!

<33333333333333333333333333333333333333333333333333333
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

b-daayy motter




MM så snygga vi eeeeeä.


Mamma fick massa kondomer i present..och jag baxa en..tihih.Det håller du tyst om,Caroline!:D HAHA.

man blir ju lite sne.

När fan ska vuxna börja respektera unga?Fatta att dom förstår och vet mer än dom tror.Dom är överbeskyddande för att dom inte vill att vi ska göra misstag,fine,men man måste förfan göra det för att lära sig.?.Och sen när man ska försvara sig själv i en diskussion med en vuxen så har man blivit en bitch med attityd?Helt sjukt ju.Speciellt när den man pratar med är falsk rätt igenom.Om du bara visste vad jag har att säga till dig..hm.Jag tänker iallafall aldrig liksom,bend over,och göra som ni säger..bara för att ni tror att ni har så mycket att bestämma över.Men inte länge till (:

Torsdag

Jag rotade fram ett batteri från städskåpet,så jag klarar mig väl ett tag till.Gick upp fem idag..fast jag sov inte till fem,var i säängen ett tag,vädret är ju bara för trååkigt ;(  HAHA,niklas kom in nyss,ser ut som en blöt pudel!
Ialf,min telefon är typ klar imorgon tror jag,och jag ska ju ha Comviq efter det och man kan beställa ett startpaket på internet gratis,men det tar ju 2-3 dagar,så jag köper det i affären istl,som kostar 250(?),men jag ska ha den innan lördag,så får det kosta vad det kostar! Jag och mamma får väl dela på det,för det kostar 400 att låsa upp teln också,men bara jag har råd med dricka på lördag,..men äsch,jag kan betala 50kr så blir det bra! Hoho.
Men hur fan blir det med Msn på mobilen då?...bara det inte blir nå fel på telefonen,då får gubbjäveln stryk! ;d haha.

Men daah?

Jag glömde ju bara å säga det viktigaste.Nu blir det bara jag och mamma som åker utomlands,till Bulgarien har vi bestämt,vi ska typ boka imorrn! Men det blir väl ganska skönt endå..ska bara sola,slappa,sova,ÄTA,och läsa böcker eller nåt! Ska fan bo i poolen.Sen så får jag inte glömma att skriva ett nytt testamente! Ja,jag är seriös.Haha.
Ammi och Caroline skulle ju kunna följt med til Bulgarien,som vi har planerat i hundra år,men neeeej,tack vare våran "familj" så går det det så bra tydligen.Mmmm stick och brinn äckeläckel,och ta med dig grisen,bögen och porrisen!

Onsdag

Idag runt ett tog jag och Sarah bussen,ja lite lata,till stan.När vi gick på var vi ensamma,och chaffören sa till sarah : ska du jobba idag? och kollade på hennes boobs,hon bah ; nääääj.Hahha jävla äckel,han kallade henne ju hora typ.Men hon kunde ju ha knäppt en eller två knappar till...haha.
Vi gick först till hennes mamma tror jag..sen lämna vi in min bebis,på upplåsning,så jag blir utan den tills fredag,känner mig alldeles naken! :( alltså,mobilen.Sen gick vi vidare till Guldfynd där jag köpte ett halsband till mamma,och sen ett par örhängen på H&M till henne,så köpte jag två tröjor till moi ! Jag och sarah har bytt tights också,så nu har jag ett par nya kan man säga :D haha.Sen gick vi till Istvan,där Sarah piercade sig i läppen,där jag har fast andra sidan! Som jag faktist har på film...mohahah,både på henne och amanda! När det var klart så gick vi till Conclean och väntade på att hannele skulle sluta,så fick jag skjus hem!
Vid fem kom Ylva och barnen.Sen kom dom andra,Ammi och ungarna,mormor och morfar,Hannele och sarah.Mamma blev väldigt glad över min present ialf! Det var ju bjaa.Joy gick efter zimba hela tiden och ville bära,jag bah goodluckhavefun liksom,hon väger väl några ton!
Maten tog typ slut efter ett tag,så då gick jag & sarah å handla mer på norrköp.Jaaa..sen blev det lite mer MJ dance,och tårta! Och min morfar duschar ofta .. .... ..ehhm.HAHA.10?! XD.
Vi blev äntligen av med folket vid nio,haha :) , så då duschade jag och nu sitter jag här,får damp på min datamus,batterierna är slut men har inga andra,..men jag har faktist klarat mig rätt bra med hjälp av endast tangentbordet! sådeså.

Imorgon,tro det eller ej,ska jag med till sbk! Haha..om jag orkar alltså.
Men nu regnar det igen,det är väl mysigt på kvällen,men det ska fan vara sol imorgon!!! uuuurggg! Just nu är har jag ont i magen och huvet,så nu ska jag såååva.

Tisdag

Hellu.
Idag gick jag upp ganska tidigt,runt två,haha! Men det regnade så det fanns inte mycket å göra.

Ikväll kollade jag och Sarah på Transformers 2 på bio,och den ägde sönder!!! fyfan vad bra den var,lilla bumblebee (L)
OPTIMUS PRIME! såååååå cooooooooool ! hahah.Och en liten heting som Shia skadar ju inte..och jag & sarah grina lite IHIH,men bara lite :D
Nu sitter vi här och har precis ätit och skrattat i köket,sarah spruta ut fil lite överallt,HAHA.
Imorgon ska vi gå på stan och kika. :) Och så fyller mor år.

Mouhuhua

jag är så jävla bäst! ,för ingen fattar och kommer aldrig att göra det heller! ;)


Måndag

Skulle på stan med sarah idag ju,men båda vakna typ fem! haha..så det gick ju åt helsike.Får nog handla present på onsdag på dagen..
Idag/ikväll har jag iallafall diskat och hållit på ..och mamma sa att jag skulle göra mat själv,så jag gjorde en sallad..och ÅT den!! OCH efter det åt jag ett äpple! wtf?! hahah,något är snett.



haha ja jag drack dock cola till,men överdrivet nyttig behöver man inte vara!:) hoho.

Walking on the moon



Some, may say
I'm wishin' my days away

we could be together
Walking on the moon

försvinn

Nej nu blir det inget sbk imorgon,haggan ska vara där.Så det blir stan med sarah ist och köpa present.
(:



Benet ser jätte ruggigt ut! :O haha. ↑

Jag ska bli neger efter paradiset.

Söndag

Uh,det känns som att det är måndag idag..
Gick faktist upp klockan tolv idag,för att pappa ringde.
Pappa:Väckte jag dig?
Jag:ehm,neej..
Han klagar nämligen alltid på att jag sover mycket..haha.Han kanske har rätt för typ vid fyra hade jag så tråkigt så jag somna! Haha.Men nu är jag vaken igen och väntar på mat..
Imorgon SKA jag ialf med till söderbykarl! gör ju aldrig det för jag suger!.
Om ungefär 1-2 veckor åker vi!!
Vi vet inte vart vi ska än säkert,men det blir väl Turkiet eller Sunny beach i Bulgarien..det ska bli så jävla skönt att komma bort från norrtälje ett tag. :)
På onsdag fyller mamma år också,42..så jag måste väl ut och leta present.
Det var all onödig info för tillfället.

When love takes over


<3

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down

Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

Lördag

Inatt sov jag bara två timmar,men klockan halv åtta var det bara å stiga upp! trött som fa-an.
Ammi och Caroline hämtade oss,vi åkte till mormor och morfar en sväng,och sen till statiol och handlade lunch och så.
Sen åkte vi till Bergshamra..hade som vanligt lite svårt att hitta vägen.Vi åkte på en liten väg i skogen,när vi skulle fråga en kille om vägen.Först fatta han typ inte svenska,sen börja ammi prata spanska,om jag minns rätt.Men han prata engelska så han kunde förklara lite..då åkte vi fel,så när vi åkte samma väg tillbaks ser vi han igen och mamma bah Guten tag! eller vare heter. hahaha,ingen visste vart fan han kom ifrån och vad han pratade..aja,kul när man var med ialf,haha.
Men iallafall.., så hitta vi huset,..Vi städade en stor källare,en stor övervåning och en stor stuga,fy faaan vad jobbigt det var.
Men vi hade ju faktist ganska kul med.
Caroline:Var det här förut?
Malin:nej..
Caroline:Var det?
Malin:ja..
Caroline: ...?
Malin: Nja.!
Nej,nu förklara jag fel! men jag suger på det!
hahahahahahahaha,man måste vart där för att fatta,men kul som tusan var det ialf! Låg på golvet och lite sådär.
Sen hade vi typ värsta oturen,jag och ammi råka hälla ut hela hinken med skurvatten på golvet TRE gånger! och tid tog det också när det skulle torka.Hahah.Och så hade vi lite michael Jackson i källaren.Billie Jean,ThrillER! HAHA.,och några tuffa dancemoves ofc.
Sen har det varit en massa annat kul,men kommer inte på något just nu,haha.
Vi blev iallafall klara vid sju,så drog vi och köpte pizza.
Nu sitter man här..smutsig och trött..ska nog lägga mig snart..eller kanske duschar först.

skit

jag vill åka till pappa nunununu! slippa den här skiten i den här fittstaden.
:)

park






Arghargh!



torsdag,fredag

Igår gick jag ner på stan och mötte sarah,sen gick vi och köpte sallad,sen till kryddan och handla dricka.Sen gick vi ner till parken och la oss på en filt och åt och hade det mysigt! Vi träffade lite folk och hamna i en båt en stund.
Sen gick vi hem till mig och bytte om och sen gick vi ner igen,med cider.Först gick vi till pubhörnet och hälsa på,sen gick vi till parken igen.Då var det typ inga där förutom en jäävla massa mygg! Vi gick till havspiren och la oss på bryggan ett tag,kim kom förbi med en tröja till sarah,haha.Sen gick vi tillbaks till parken en stund och satte oss på scenen,sen gick vi upp till flygis och träffade blomm oskar ralle och roos.Polisen kom förbi två gånger..har ju inget liv.
Jag var kissnödig som fan,aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv,så jag sprang upp där på kullen brevid flygis och kissade! Pissa typ i tre minuter!! det var helt sjukt! hhaha.
Sen gick vi till stationen och tog bussen till grind,haha!Vi la oss direkt och sarah somna ju på 2 sek,men inte jag tyvärr.,

Mamma väckte oss klockan 7,för vi skulle med till sbk,men vi orkade inte ofc.Sen vakna jag igen typ fyra -.-,då hade sarah åkt hem och jag märkte inte det ;d haha.
Imorgon ska man upp igen tidigt,ska på flyttstädning i bergshammra tror jag ? Behöver pengarna..hehe.
Jag har 13 myggbett sammanlagt på båda knäna,och överallt..skönt.

did'nt even make a sound   HAHA.

update

Nej,inget söderbykarl blev det idag,var vaken hela natten och kunde inte sova så jag orkade inte.
Just nu ska jag fixa mig så ska jag träffa sarah på stan,vi ska köpa sallad och sätta oss i parken!
Mys.

Onsdag

Idag låg jag i sängen as länge och gick upp typ tre-fyra.Nån jobbig jävel ringde mig 10 gånger tror jag,va nära på att kasta telefon helvetet i väggen.
Åkte och handla med mamma..och nu ska jag tydligen prata med nån polis ang misshandeln för ett tag sen,för dom tror att jag var med när det hände,men jag var med före och efter bara.
Jag försöker få tag på Amanda men som vanligt så går det inte så bra,den kvinnan borde inte få ha telefon om hon inte vet vad den är till för ! haha.Om jag når henne så går vi väl ut och leker.
Imorgon ska jag med till sbk och städa bilen och köööra,för då är inte haggan där som jag inte tål att se :)


Bara för att den är så bra.



Mitt 500;ade inlägg! vilken glädje..

au naturel


eller vad man säger.

Ny Header,lite ful men jobbar på några andra ;) höhö.

RSS 2.0