gr8




YEEEEEY FOR MEEEEEEEEEE !
typ dubbelt så mycket !

som tur är så har jag ju en söt mormor som sa att om jag inte går till skolan imorgon kan jag gå till
henne så ska vi äta hamburgare på stan så jag inte tänker på detta så mycket ! haha :)
men tror jag beger mig till skolan imorrn istl,om dom har lagt sig .

31 mars

kunde tyvärr inte gå till skolan idag heller,så mamma drog till skolan och hämtade lite böcker till mig. så idag har jag bara sovit,ätit och städat faktiskt. diskat och så. Läkaren hade ringt till mamma och sagt att proverna såg bra ut,men nu ska jag tydligen få mer medicin,(jag håller knappt reda på hur många jag ska ta nu.)så mamma hämtar det på apoteket just nu..om det inte går bort med dom,ska dom typ undersöka om det är en annan sak..en sak som tydligen är väääldigt ovanlig..men jag är ju också lite udda,så man vet ju aldrig.men förhoppningsvis går det bort med det nya.
jag hoppas också att jag kan göra klart recensionen ikväll,med lite hjälp utan mamma kanske? för sen måste jag också skriva labbrapporter ...vet inte hur jag ska skriva dom (a) ,,får fråga amanda =] ihih.

30 mars

imorse när jag vakna var jag pigg och redo att gå till skolan ! men nejnej,då har man ju fått röda prickar i pannan. är t r ö t t  på detta ! . så idag har jag bara smsat med amanda och sovit. ätit kladdkaka och nudlar...och så skulle jag göra pannkaka själv,för mamma åt hos anneli..hon gjorde smeten till mig och FAN va jag blev arg ! det gick inte ens att göra EN bra pannkaka !:o  efter massa försök kasta jag skiten åt helvete och kollade på film istl. Marley and Me . den va jätte bra,grina som fan i slutet  ;(   ,,..aja,,efter att ja tjurat ett tag så gjorde jag lövbiff -,- ..bättre än ingenting ilaf.
Jag fick G på mitt matteprov btw . jag vet . helt osannorlikt..men men,tydligen sant.
ikväll ska jag sklriva klart recensionen och kolla på scrubs,och hoppas att jag är prick-fri tills imorgon.


Grattis Anna & Jonas och Melvin , som fick en flicka !!! =] <33

...

näj,den här veckan ska jag småträna och inget godis för mig ! ser snart inte mina egna tår !!!
usch usch usch


benen,armarna,sidan,ansiktet,händerna,magen,ryggen.
vill inte se mig i spegeln,äcklas förfan.
gooo awayyyyyyyyyyyyyy
gillar inte att klaga och tycka synd om mig själv,men enough is enough !

nattens planer

 + KLADDKAKA :)  hade en bild,men det går inte att ladda upp -.-  ...förstör allt :'( haha

Lovesick melody

This heart, it beats, beats for only you
My heart is your's

29 mars

fan vilken tråkig blogg man har .men men..

har inte så mycket att säga idag...igår släckte vi ialf lamporna och all el ..som inte amanda gjorde,haha. så vi satt med ljus och spela YATZY och vänd tian haha ! sen gick jag å la mig typ halv ett..
idag vakna jag vid 12 .inte på bra humör idag för nässel skiten kommer tillbaks hela tiden,FAST jag knarkar piller som en galning! och det mår man as illa av och blir trött,då måste man typ ha tabletter för det med ?! piller-malin .
litte jobbigt ... det är lite i ansiktet också,så jag visar inte mig själv för allmänheten på ett tag ..hehhe. men jag & mamma gick ialf till mormor vid 2 och fikade..sen gick vi hem.och nu är jag trött . -.- 
blir nog pizza idag..ska tat lungt och kolla på film.
lallaalala

miss it a lot



                   somewhere we went wrong
                       We were once so strong
                           Our love is like a song
                                You can't forget it

???



                                   vaaaaad ska man göra åt mitt äckel hååår ?

segt

igår i skolan hade vi matteprov.och det gick ju som det gick.dåligt alltså. sen gjorde jag ett engelska förhör,men kunde inte svara på alla frågorna för ett jävla cp äckel missfoster satt och störde mig ! bara.dö ! eller du kan ju börja med att växa upp.
sen hade jag och a jour i cafeterian till halv 2,efter det syslöjd.
Efter skolan gick jag till kryddan och där va sarah och tove,.jag köpte liite godis så åkte jag och sarah till täby C. i ett jävla piss väder ! vi gick runt lite och sarah köpte grejjor,vi käka på donken,sen åkte vi hem igen..as trötta somna vi typ mellan 8-10 på kvällen ;d
imorse vakna jag 10,och låg och dega.sen åkte sarah hem och då gjorde jag frukost..så har jag börjat hosta med -.- ..mamma är på en flyttstädning nu ,så när hon kommer hem ska vi väl handla och ikväll blir det film och mys,i think.
Niklas är nu på väg till Holland,där han ska jobba typ i två veckor !!! WIHUUU då kanske man får ha sakerna ifred hemma ! :)

fick VG på mitt fysik prov,btw :o .glömt å säga :D .bästa på längeee .. -.- .

pissed off

är så jävla sur nu.sur! så otroligt trött på allt. tur att man har en blogg man kan skriva i så jag slipper slå ner varje människa jag ser. känslomässig ostabil skulle jag kalla det. imorrn har jag matte prov,och det kommer jag få ig på som vanligt,då har jag 2 matteprov att göra,ett teknik,kemi prov och en recension..OCH 6 labbrapporter till FITT biologin.
så jäävla kul . oh juste,ett engelska förhör också. och sen då.har jag en pappa? hm,känns inte så. jag har inte ett jävla öre att köpa kläder för,måste gå med samma jäffla kläder hela tiden.och anneli vill ju som vanligt inte fixa håret,så då måste jag till en hor frisör med. sen är det a blast att ta mediciner hela tiden. SOM VANLIGT. är ju som ett jävla mediciniskt projekt som man testar sjukdomar på. bältros,herpes,virus,nässleutslag. fattas bara hjärntumör.nej vänta,har ju det med !

S U G  M I N  K U K



och jag behöver inte höra hur bra det går för dig vöttu,hur hjälper det mig ?


alla är så jävla cp.,




en glad nyhet är att jag ska till täby C imorgon med min syster.men så var det ju de med pengar...kan man få köpa mat då kanske ? tur att man har en snäll mamma ialf då.

otippat

nu ska jag äta ben o jerrys och kolla på film..sen sova :) tihihi
:D

blånd

hoppas att anneli kan klippa och färga slingor på mig i helgen !
skulle jak bli klaaad!




jag vill ha en kattunge nu ;(

lite namn som jag flitigt kommit på.

Jack Bristow
Franky
Bira
Tequila
Jens

hahahaha jag gillart !       stackars katt


sjukhuset

idag har det varit lite fram å tillbaks hela tiden.Jag gick till skolan och gjorde nationell uppsats på engelska,vilket gick as dåligt...hade inte lust att skriva..hehehe.Efter det åkte amanda hem för hon va försyld..då såg jag att mina händer va helt cp..om det där som jag inte säger.haha.då bad jag mamma hämta mig.så kom hon och då åkte vi till mormor och var där tills klockan elva,när vi åkte till sjukhuset för min tid..och när vi kom dit var inte våran husläkare där,som vi skulle träffa..hon är helt cp..typ retard ;o ..men då gick vi till en hudläkare islt,och hon var jätte snäll :D  vi fick remiss till nya sjukhuset för blodprov..så vi skulle komma tbx vid halv 3..och jag gjorde nå halsundersökning där. så då åkte vi till donken och handla :d  såååå åkte vi tillbaka till mormor och åt.sen till apoteket och hämtade ut tabletter som vanligt...sen drog vi hem en stund..sen åkte vi till nya sjukhuset och där fick jag ta blodprov..fyra rör..det var JÄTTE SKÖNT ! haha trodde det skulle göra as ont,men det va lite mysigt :) haha..och sen fick jag pissa i en plast burk.
efter det åkte vi och handla på flygis och sen hem.
jag tog 12 kortison tabletter innan vi åkte och tog blodprov..och läkaren sa att man kunde bli pigg på dom,och det blev jag sen när jag stod och stekte pannkaka ! :D  jag gör godare än mamma :o haha nä,nu ska vi inte vara dumma.

 sköööönt ;)

HELVETE

igår hade vi SO prov..gick väl sådär..får se imorrn. jag sov hela dagen och natten efter skolan så jag kunde inte skriva hehehe.
idag hade vi ialf bild och lite sånt...lite bråk med 2 störda människor...inte värda att ta upp ens..efter skolan hade jag matte prov,IG igen vet jag. MEN JAG ÄR TRÖG.det enda jag är bra på är fan att sova ! :)<3
nu sitter jag här och har damp.ringde nyss till mamma och grina i telefon hahaha,,men jag orkar inte ha det här längre..tänker inte säga..för äckligt..men jag är trött på det ialf och hoppar snart från en bro ! :) hÖHHHH fuckfejs.!
hungrig är jag med.blir väl nudels..när mamma kommer hem ska vi åka och handla godis för np imorrn. hon hade handlat det till mig igår när jag sov,men var det något kvar när jag kolla i morse ? NEJ för vi har ett inavel inneboende här.drop dead.
är på jätte bra humör.tror jag ska spela lite gth vice city och döda lite folk. hejdå.

Joachim

HAHAHAAH älskar det !

i igår,lördags,kom sarah till mig vid fyra,då gick vi till ammi och va där ett tag,sarah sminkade mamma för dom skulle på schlager sak på OK -.- .. efter det så gick vi till norrköp och handlade mat ! vi gick hem och lagade den,lövbiff as gott :d men faila på såsen HAHA. lite senare kom sonny & rizah förbi typ 10 minuter bah haha,sen kollade vi på film tills vi somna..och fan va lack jag blev på SARAHS JÄVLA MOBIL ! ville slänga den i väggen :) höhööh..

idag handlade vi lite och jag fick min pizza tillslut :) hhaha..sarah åkte till rimbo..jag städa upp efter henne när jag kom hem och nu sitter jag här och ska egentligen plugga ... :(  SO prov imorrn och jag kan ingenting :D sen typ engleska förhör...ska sova snart ialf ..
nu är det den här gången i månaden alltså..humörsvängningar hit och dit,ibland rå sur och ibland gråtfärdig hahah,vilken tur för dom jag bor med.

torsdag-fredag

jag skrev inget igår..för jag sov :D somna typ från 7 till 11,sen tog bort sminket och sov igen ;d men på dagen,torsdagen,så var det skola som vanligt,och roligt som vanligt ;D vi hade vikarie på blankies lektion ..nån tjej,,vi spelade poker :) .. efter skolan gick jag och amanda ner på stan och jag köpte en lila pärla till piercingen..sen gick vi till tösses,först åt jag en skink macka med cola,och sen skicka jag ner amanda för att köpa en prinsesstårtsbit till mig :D hahaah då tvinga hon mig att äta med fingrarna :( haha och så filma hon när jag proppa i mig hela skiten bah (; så jävla stört haha. efter stan åkte jag till mormor och hjälpte henne med lite papper,fick en 50 lapp! hih..sen kom mamma,då gjorde vi nåt...kommer inte ihåg,men jag sov ju sen satt...heheee.missa middagen och allt :O

Men idag så började dagen med matte..ig fick jag såklart haha,då blir det eeeen omgång till sörrni !
sen hade vi mange "musse,blankiepan" ..var ganska lungt där..sen åkte jag och mamma till läkarn ..fick inte många svar där inte.-.- .. nästa vecka ska vi dit igen så ska nån hudspecialist kolla på mig :D PFFS! jobbigt..
åkte tbx till skolan sen..då hade vi SO ..tråkigt som fan ,men vi har prov på buddhismen på måndag så vi plugga lite..
sen vare syslöjd..hade väl det en timme,sen kom mamma in,i klassrummet och börja prata med folk som vanligt -.- ,, hoppas inte jag blir så mot mitt barn...heheeehe . men då hade vi utvecklingssamtal..det gick AS bra ! haha hon var jätte glad och stolt,helena alltså.hon sa hela tiden hur duktig jag var och sånt :D haha..efter det åkte vi runt lite..till donken och sen till täby,..fanns inte så mycket där inte..men jag köpte blåa jeans tights och en blå tröja ialf..bilder kommer seeen..sen åkte vi till willys,hemma asså.då var vi båda ganska trötta,så jag tog ett påskägg och ställde mig som ett litet barn och sa med arg bebis röst ; men jag vill ha de här !!!! jag tänker inte gå här ifrån innan jag har fått det!! :(:(:@ hahah och så slängde jag in det i väggen typ och stampade med fötterna..hahaha fyfan vad vi skratta,det hördes nog över hela affären skulle jag tro...men ialf...vi gick vidare ..och sen när vi va vid dryckerna tog jag ett festis paket och gjorde samma sak till mamma,och då börja hon as garva,men inte bara för festisen,utan för att på andra sidan där drickan står,ser jag 2 st killar som kollar lite konstigt på mig..HHAAHA dom trodde nog att jag var utvecklingsstörd :) men vi typ asg jävligt högt till kassan..betalade,,sen kommer dom ..fast då var dom 3 !:o dom bah skratta ,vi med..haha sen gick vi ut ur affären,då såg vi niklas i bilen med joel,pata,roos och dom.då sprang vi fram och sa hej typ.så kommer killarna ut till parkeringen och fortfarande skrattar..och dom vinka när dom drog...aa så när vi hade parkerat bilen HEMMA,så kommer dom förbi i deras bil ! då hade dom följt efter oss,en kille hängde ut genom fönstret och skrek ; vi kommer hit senare !! vi bah .................. hahaha helt jävla chockade alltså,så vi gick in och låste dörren och drog ner all draperier :D better save then sorry ;)  aja..det var lite kul & läskigt :D haha..när vi kom in så städa jag lite..och så färgade jag mammas hår...HAHA det blev lite gult högst upp :D men det var hennes fel :o jag var annars väldigt,väldigt duktig :) haha.
nu har jag duschat precis och dricker 7up ! jag måste typ sova nu,ska upp 8 imorrn -.- .. flyttstädning med ammi,mamma,carro och sarah, vid sthlms vägen..stort hus tydligen -.- ..

faaaaan vilken jobbig vecka det kommer bli asså :o måndag har vi SO prov och jag har engelska förhör,sen måste min recension bli klar....mm inga kommentarer på den.tisdag matteprov..på onsdag np i engelska,uppsats..sen läkarn igen..torsdag Jour i cafeterian..fredag..matteprov.. har säkert glömt nåt..
såja ewe,nu har du något att läsa! hahaha ;)

don't hate on me


bättre sent än aldrig

        
   

onsdag

inatt runt 2 väntade jag på att franky skulle berätta en sak på msn.men han är så jävla seg,så jag blunda bah ett tag,så vakna jag sen klockan 7 ;o datorn på och allt..sov liksom as obekvämt -.- hans fel ! arrarr . men men.


ialf,konstigt nog så var det inte en trög dag ida...för vi jobbade in en lektion så fick vi sluta halv ett ..haha det var biologi sista lektionen,och ebba jag & amanda var as trötta och skratta som fan , ove blev lite irriterad :d haaha..när jag kom hem så gjorde jag äggröra och sen somna jag :o  från klockan 3 till 5-6 typ :D åt hamburigs när jag vakna och sen gick jag & mamma till konusm,mötte sonny,dukke och rizah på vägen hem.. när vi kom hem började mamma göra en efterrättoch jag gick in å duscha..efterätten va typ nån gotländsk,något med risgryn och saffran..grädde..och sylt..själv tyckte jag inte om det..bara grädden :D haha..
imorgon är det skola :D wihooooo ! <3

tisdag

idag hade vi bild i typ 2 timmar,sen lunch..och efter det var det fysik prov..konstigt att säga detta men,..det gick bra ;O haha,kunde svara på alla frågor ialf.sen hade vi kemi,as tråkigt ! fattar nada alltså -,-  sen hade vi gympa,vollyboll..det var bara fem tjejer där..dom andra...var borta.. hömhöm..det var ialf kul och efter det hade jag matte prov,och det gick som vanligt SKIT DÅLIGT! jag pluggar alltid på fel saker också ;o -.- .. vet att det blir ett till sött IG på det..återstår att se.
när jag kom hem städa jag lite..smsade amanda ,skulle fråga om vi skulle göra något eftersom det var så jävla fint väder! ;o men hon var hos hästen :)  hoppas det blir mera soool ! ..
imorgon är det onsdag..den trögaste dagen på hela veckan,ialf i skolan..ser icke fram emot det..men bara amanda ofc :)
nu ska je snekke med franku liitt sen suva !


måndag

jag tror att det bara är jag som är glad att det är måndag ;) hihi,idag var det as kul i skolan.
det började med matte..som kanske inte är så kul..och sen svenska..inte kul,,.men SEN på blankies lektion var det skit kul :D så här vare ;
jag satt och pratade med rasmus,moa,amanda och martina,så sa rasmus till moa bah ; fan vad mycket smink du har !
då sa jag ; nej,om man har mycket smink så ser man ut som en jävla HORA och det gör inte hon ! haha så kommer mange upp bakom mig och ser lite förvånad ut ; vad sa du malin? jag bha ; ...ingenting :D  han bah drog ut min stol och fråga igen; jag bha ,; jag sa jävla hora..det är inte mitt fel! jag växte upp på lommarvägen! hahaah alla typ skratta,ink han,men han fick ju ont i ryggen så AHAHHA..det var en ganska intressant lektion,för jag fick gå upp och skriva på tavlan olika könsord på finska ! hahaah
Malin ; vad betyder Jorma? gissa någon..
Moa ; KUK!
Malin ; RÄTT !
hahahahahahaha sen skrev jag att mange är en bajs pojke :) hihihi han älskar mig !
efter det var det lunch.vi fick som vanligt sluta en kvart tidigare än alla andra..det var chicken MCNUGGETS! jätte gott :D så jag och amanda åt as mycket och sen gick vi till engelskan...som är så jävla tråkigt..fick tbx typ en uppsats, VG- .. -.-  hate her alltså. menmen..sen hade vi helena igen,vi har börjat med den jävla august strindberg -.- varför är han så jävla speciell? jag kan också skriva dikter ! -.- men jajjja!  efter skolan var jag faktist vaken en timme innan jag somnade ;d och som vanligt när jag sover som skönast ska alla börja skriva på msn -.-  franky,blomm,amanda jag bha JAG SOVER!!! klockan var liiksom 4 typ :D heheehee.. efter jag vakna..typ vid 7,åt vi middag och sen åkte vi till willys...duschade och nu sitter jag här och väntar på att min josh film ska ladda klart ! sen har jag pluggat också :o  fysik prov imorgon..kan det väl hyfsat...men har väl glömt bort allt imorgon..har ju matteprov också..får väl ta en titt på det med.,men nu sörru,nu ska jag kolla på film :D

söndag

idag gick jag upp typ 1-2 ;o ..skulle följa med till ylva egentligen men jag mådde dåligt ;(  jag har gjort absolut ingenting idag..bara slappat,slängt mej i det närmaste mjuka..ätit..men det var ju inte så ovanligt ?  ;)
just nu sitter jag ialf här och väntar på att Beck ska börja,den där jävla pausen med nyheterna asså !:@ jobbigt! hahah.
imorgon är det måndag :D det betyder...AMANDA OCH T-MAN!!! wihuuuuuuuu<3
men på tisdag har jag två proov! buhuuuuuuuuuuuuuu

13 års vänskap

bara du som förstår mig..verkligen.

lördag

idag gick jag upp runt fyra..hehee,så skönt att sova :D vaknade av ett sms från saja :) jag skulle ha gått på stan egentligen men jag orka inte..senare åkte jag & mama och handla..vi panta 2 svarta soppsäckar med flaskor..typ 200 spänn blev det ;o  sen åkte vi till donken för att handla mat till moi..ja skulle betala själv så jag öste på med kyckling meny,cola,milkshake och glass :D haha andersson'are alltså..lägger pengarma på mat .. hehe =D..
när vi kom hem käka vi och jag fick kramp i magen..kollade på melodifestivalen..och jag hatar att erkänna det men hon som vann var ganska bra...ball röst ialf ..annars tyckte jag att hon såg lite maskulin ut..helena nr 2 liksom..efter det svulla jag godis och kollade på film med sexiga josh ! imorgon ska vi till ylva tror jag.. :)
på tisdag har jag fysik och matte prov..och på fredag utveckligssamtal -,,- men efter samtalet ska vi till täby C satt :D ..något att se fram emot..








du försvinner för fort :(   känns värdelöst när du inte är här..bara rutiner dag in och dag ut...Ospännande

:')

kollade precis igenom typ alla mina inlägg,och har märkt att jag skrev mycket mer och roligare för ett år sen typ ;o
och jag tror att den mysigaste tiden jag har haft med sarah,var 2008 agusti..vi skulle åka till spanien den 7de,och anneli,kjelle och Co var i spanien innan oss,vi skulle åka till samma hus..då var jag och mamma hundvakt till dukke så vi bodde hos annlie för det mesta i en vecka typ.en kväll så sov jag och sarah hos anneli och mamma var ute och festade,så var vi hundvakt å det.då gjorde vi as god middag och efterätt och hade det så jävla kul när vi busringde till massor! och så den där känslan att vi skulle åka till spanein tillsammans bara två dagar senare,älskar den känslan asså..jag längtar så jävla mycket till spanein,det stället och den tiden. för jag älskar det verkligen ! och jag älskar sarah obeskrivligt mycket,vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig vid min sida hela tiden.,du är den bästa ! <3






jag ser fram emot nya minnen i turkiet 09 , förhoppningsvis :)<3


Fredag

somna halv fem i morse igen,så jag var pigg på morgonen men övertrött i skolan,haha.stackars amanda som får stå ut ! ;o  vi hade np - engelska direkt på morgonen,först läsförståerlse,och sen rast,och sen hörprov...det gick väl sådär...dom pratar ganska otydligt på banden så...vet inte riktigt hur det blev.
efter nationella var det lunch och sen SO..jag var kåtare än nånsin på T-man ! hahaha..innan slöjden hade jag och amanda ett litet snöbollskrig :D var lite ruuligt (;  ..sen var jag as trött på slöjden,fick typ inget gjort,bara garva hela tiden och prata ...och på vägen hem var det snöbollskrig igen,men inte för att vi ville ;o blev attackerade som vanligt,och en bög putta nästan ner mig i ett dike ! ;O och sparka mig på benet :( hahaha. aj liksom -.- ..
när jag kom hem var jag vaken en stund,men vid 4 somna jag till 7 typ :d det var as skönt ! :D sen kom ylva förbi en snabbis och sen åt vi. har kollat på massa filmer dom senaste dagarna ..mest med joshie i då ;) hahah.
jag kollade också på Bolt igår och idag,den var faktist bra måste jag säga !:o  fast jag hatar miley cyrus jävla röst -.- förstör allt bara, hahaha .. Imorgon ska jag och mama ner på stan...ska kolla lite krann bah,kanske hittar nåt kul..vet inte än vad jag ska göra på kvällen..well well,nu ska jag kolla på en till film med josh ! :DDD
CIAO

josh hartnett

   



världens sexigaste enligt mig !
kolla bah på hur han är i filmerna !

The Faculty
Halloween H20: 20 Years Later
Pearl Harbor
40 Days and 40 Nights
Lucky Number Slevin
han är sexigast i alla dom där ! :D haha ladda ner genast!

torsdag

ingen skola idag heller. har sovit,gjort äggröra och handlat godis på willys! mamma ringde läkarn idag men det finns ingen tid..ska ringa på måndag igen.imorrn är det nationellt prov i engelska..är inte såå nervös faktist..än ialf.
menmen..jag funderar på att möblera om i mitt rum..kanske på lördag om jag orkar..
det var nåt jag skulle skriva här men jag kommer inte ihåg! -.- frustrerande .
ikväll ska jag kolla på film ialf :D

snygg



kan nån kirra den här åt mig?:D

emü

var hemma idag för att jag försov mig och några andra orsaker..sov till två typ..åt nudlar..ovanligt.
nu blir det inte täby på lördag gissar jag,eftersom pappa inte har skickat pengar än..det var också ovanligt :) -.-
och jag kvävs av skolan..har en jävla massa grejer att göra,har utveckligssamtal den 20;de med ;( sen har jag lite ont i örat..den "ny" tagna piercingen..har gått 5 veckor nu tror jag så det borde ha läkt..JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ GODIS!! eller bara något att tugga på !! men mamma orkar inte gå till affären :@ OVANLIGT!.. ska ta en dusch,äta macka och kolla på filmer ikväll !
idag är det emo dag.

tisdag

imorse när jag vaknade hittade jag en snarkandes robin på soffan,hahaha! jag var så jävla trött ;( klädde på mig,packade min patetiska matsäck och sen kom amanda :D vi stod typ och vänta ett tag på stationen för bussen eller lärare var sena -.-  iskallt vare med.på bussen höll jag på att somna...först gick vi till nationala museét typ..det var väl okej,sen vare det moderna museét,och det SÖG! var så jävla tråkigt alltså! trodde jag skulle dö! haha.sen åkte vi tillbaks,kom hem runt halv fyra..så fick jag skjus hem av amanda :DD det snöa som fan ;o så kom jag hem och där satt franky i soffan,vaken haha.han hade tydligen suttit så hela dagen..sa han. han åkte hem vid fyra då gjorde jag nudlar ! sen vart jag trött som vanligt och somna 2 timmar i mammas säng :D och nu sitter jag och leker en dålig lek på msn med robin och hans kompis haha,jävla ordlek ;p
har teknik prov imorgon,som jag kan skamligt lite på..
nu är jag hungrig och inte ens trött ;(

Malin säger (01:35):

ÄPUR

Malin säger (01:35):

haha

Malin säger (01:35):

jo

Nelsson säger (01:35):

Woot?

Rsbin säger (01:35):

ÄPU (N)

Malin säger (01:35):

det är ett ord!

Malin säger (01:35):

jag kom på det nyss

Nelsson säger (01:35):

Vad är det?

Nelsson säger (01:35):

haha

Nelsson säger (01:35):

ska googla det

Malin säger (01:35):

hahha,det betyder ; en modern apa

Rsbin säger (01:36):

haha

Rsbin säger (01:36):

nej

Malin säger (01:36):

jo


haahah ojoj,vilka noobs ;)


Zzz

somna halv 5 imorse...för jag satt och spela spel på msn och det var jätte spännande :o haha :D så jag var en aning trött på sista lektionen..skolan var väl som vanligt.. sömnigt...efter skuulan gick jag & amanda till kryddan och köpte godis som vanligt :D MEN vi gick inte till bibblan! ;o ganska stolt..men vi gick hem och kollade på twilight ! med godis dricka och täcke och mys bah ;D sen kom folket som skulle kolla på lägenheten.,jag bara satt i mitt rum,fan att jag tänker hälsa liiksom :O pffs..
efter en stund åkte amanda hem ;( ...sen har jag typ duschat...har inte ätit middag än..blir väl nudlar rå sent som vanligt :D såå gott :) .. så imorgon ska vi till dom där jävla fitt målnings museumserna hahaah ! det kommer suga,för typ massa andra nior ska med -.- ... och jag har inte köpt matsäck så jag kör väl på limpa och saft! ;d haha.
och vi ska vara på stationen tio i åtta,och som tur så hämtar Amanda mig,annars kommer jag nog inte hinna :D hihi<3
.... jag får sån jävla stor ångest när jag kollar på min recension :( suger så hårt.. massa prov framöver också..suck-.-


9/3-09

something's been making me blue
And somehow I can't talk it over with you
Something's been making me sad
Something I'm missing that I never had
And I know what's making me blue is losing you

Love was a game you played

a mistake I made


ös

igår när niklas fyllde år kom först familjen och några av niklas kompisar,vi käka mat och sånt..sen åkte vissa hem,och då kom resten av hans polare,gaaanska många ialf. haha det var as kul ! tror att det minst var 15 pers asså..efter mamma och alla hade gått.men jag & sarah fick vara med :D hahaha,jättesnälla och roliga folk också :) vissa blev ju för fulla kanske...höhö. men det var väldigt kul ialf,.sen gick dom vidare till krogen,då åt jag och sarah nudlar,sallad och jag åt resten av tårtan! haha. och sen så tänkte sarah sova :O men det fick hon ju såklart inte ;) jag satt och pratade med henne och skrek lite,..skratta högt.. hihih.sen kom mamma och ammi hem,och sa att vi skulle köra anden i glaset bah;o  blev lite chockad haha,men vi gjorde det typ en halv timme bara,sen gick ammi hem och vi sov.
i morse åt jag äppelpaj till frukost :D haahha och efter ett tag åkte jag,sarah & mamma till spillan och hämtade pata och niklas.efter det drog vi till arenan och åt pizza ;d  sen så släppte vi av pata,åkte och handla,och sen hem.och så åkte sarah hem :( ..glömde kammen ;) hhaha. efter hon åkte hem började jag städa mitt rum..så nu äre väl okej.
imorgon är det måndag igen...SUCK! på tisdag ska vi till nåt jävla konstmuseum,och kommer hem halv 4 ! + att vi åker med andra klasser -.- pälla..sen på onsdag är det prov i teknik - KAN INTE ETT SKIT?!:O!! och på fredag np i engelska..och omdömerna kommer i slutet av veckan,och jag har fortfarande inte gjort klart min jävla hor recension ! det går bra för mig :) -.- ......lite roligare saker är väl att om pappa skickar pengar i veckan ska jag och sarah kanske till täby C ! :) ska shoppa loss då !:D  och att på tisdag ska vi ringa till läkarn och försöka få en tid ,äntligen !
och imorgon kommer tydligen folk hit och ska kolla på lägenheten ;o.. bajsbajsbajs.
nu ska jag ta och tvätta bort sminket och ta glass & sprite och kolla på Twilight eller bolt (HAHA) ..jag kollade på twilight i fredags,men den tröttnar man aldrig på :)









jag försöker bara hjälpa dig..förgäves? det var tungt att höra.  ..från dig.

b-day bög

i fredags försov jag mig en timme,men gick till skolan sen :d  där hände det väl inte så mycket...efter skolan så somna jag typ en timme...sen åt jag och mamma middag,så gick hon till kjelle och jag var vaken till typ 1,så gick jag och la mig.sen efter en halvtimme typ,så hör jag att mamma kommer hem,med vanessa och robin. så jag gick upp..lite småsur för det kliades jätte mycket under mina fötter ;o :D..men så gick mamma och vanessa och la sig,och jag & robin kollade på film,på smällen,som han somna till,höhö och jag med efter en stund :D imorse duschade jag och så hängde vi lite och robin klaga på min plattång som vanligt -.- tills han åkte hem haha..    idag fyller niklas år,18 ! så det kommer runt 20 pers snart :| hoppas maten räcker hehehe..och sarah kommer ofc ;D näääej nu ska jag äta nåt och locka håret !

!!!!

asså vad fan är det för fel på dig? jag fattar inte varför jag ser upp till dig och känner att jag kan prata med dig om typ allt,när du inte är speciellt lyckad ! jag blir så jävla arg på mig själv för att jag aldrig kan släppa dig,det har alltid vart du ,du,du liksom DU!!! du är bara speciell.och jag antar att det alltid kommer att vara så?och sen är du så jävla hemlighets full och säger ingenting,medans jag berättar allt jag kan ;o! och sen är jag inte tillräckligt "cool" , för att jag inte går ut och super skallen av mig varje helg,.pftss! jag är mig själv,och varför skulle jag vara nån annan för att göra dig nöjd?? nejtack,jag sjunker mig nog inte till din nivå .

och sen du,..jag ångrar en del med dig..säg inte saker om andra och sen gör det själv.

är jääääävligt arg just nu och vill bara skrika ! -.-
och allt är pga dig :)
försvinn bara.
försvinn.





fast endå skulle jag inte klara om du gjorde det.
FAN!

så kan det gå



när jag har bedövning på ena sidan,kan jag äntligen göra mitt elvis face...och dans samtidigt ;) :D tihih

äcklig

idag fick jag tillbaks min uppsats från helena..fick bara G+ ;( ..hon gick fram och frågade vart jag hade fått handligen ifrån..jag bah.. öh? jag hitta på det? haha hon trodde jag hade snott från nåt,så bra är jag ;) haha. sen på gympan hade ella och fille saker planerat..blev ganska trött ;D sen vare lunch,och jag drack typ 4 glas vatten ;o var så jävla törstig :D
jag & amanda hade inge b-språk,så vi jobbade in svenskan och fick sluta..typ kvart i 1 kanske. :) då gick vi ner på stan..först till istvan,sen till nå smycke affär,och ofc till kryddan & bibblan ! =) vi hade as kul som vanligt ;)

när jag väntade på att mamma skulle hämta mej,satt vi utanför kryddan och körde " if i were a boy " LIVE! aa ni skulle vart där asså! det var draaaaag ! vågen och hela paketet! :)  sen åkte vi till tandläkarn...jag hade två hål,jag hade typ en ny tandl ...nån rysk,hon var fett läskig ;o  hon körde på bah , iiiiila som fan :'(  men det tog bara en halvtimme..helt drogad när jag skulle resa mig ur stolen höhöh..klarar ju inte utan bedövning :O  efter det åkte vi och handla på flygis inför lördag,när niklas fyller 18 små år. jag och mamma köpte också en varsin ben & jerry's !! cookie dough!!! så sjukt gott  :d hihi   ,sen köpte jag as mycket nudlar som jag ska äta snart...när bedövningen är borta..och efter deeeet åkte vi till läkarn ang mina utslag " exem"? fanns ingen tid idag,så mamma ringer imorrn ;d vill bara att det ska försvinna :(   ..
ikväll ska jag väl inte göra nåt spc...är ganska trött så det blir väl nudlar,glass,sova :D

right round


Ya

var hemma idag också,men imorgon är jag back in business !

NEJ!!!!!!!!

okej,min mamma är störd. nu ska vi tydligen flytta,till en 2a kanske !! :O  och på måndag kommer en familj och ska kolla på våran lägenhet! WTF?!! om niklas och mamma tänker flytta till en 2a,fine,gör det.men då flyttar jag till pappa och skiter i skolan! så är det bara.
jag sitter och käkar vindruvor just nu och har lite panik heheehee -_- är lite emo idag (:
det kliar överallt också.kuk

Robert pattinson

Han är så snygg att man vill bara gråta! jag skulle göra ALLT för att få han !!! GRRRAAWW!!!!!!!!!!;))<3333
    

bah slickslicksugpuss !

sak

Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
Lycka till!

1. Vad heter du?: Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: majs
3. Flicknamn: matilda
4. Pojknamn: mats
5. Yrke: modell
6. Färg: mörkröd
7. Klädesplagg: morfar's strumpor..
8. Mat: makaroner & brenda
9. Sak i badrummet: matta
10. Plats/stad: madrid
11. En orsak att vara sen: mens ? hahah
12. Något man skriker: mu
13. Film: marley & me
14. Något man dricker: must 
15. Band: metallica
16. Djur: mus
17. Gatunamn: ?
18. Bil: merarri
19. Sång: man must dance


utmanar alla som vill !

finlands foton

    
    
    

sicksick

blir helt galen på det här jävla viruset,är försyld IGEN! :@ så jag va hemma idag..det är nåt stort fel på mej,jag vill inte vara hemma från skolan :OOOO men det är väl bra antar jag ..ehehe..men imorgon ska jag gå även om jag mår dåligt -.-
sen har jag typ vinterexem på händerna...har aldrig haft det förut..hoppas att det går över snart. ;(  nu till lite godare nyheter ; idag kommer tydligen desperate houswives! ;D och efter det Christine ;) nåt att glo på ialf..näj,nu ska jag ringa mamma och be henne köpa halstabletter!

afronbladet

skolan idag var väl ganska rolig,förutom att jag fick ig på matteprovet...igen. -.- .. anders ; du är duktig malin men ibland så...  HAHAHA ye jag älskar dig med.! så jag ska väl plugga snart..är bara så jävla trött..efter skolan va jag med amanda här ;d vi spela in candychicks...me suffeli puffeli :D<3 haha. typ vid 7 la jag mig på sängen och somna ett tag,frös som fan när jag gick upp och så var jag tvungen att duscha -_- så jobbigt när man fryser :( hehee.. så nu har jag duschat och ska kolla på blocket vad en träningsmaskin kostar ..typ band....tror att jag ska äta lite glass och kolla på film nu :D
erå

jens

igår spela jag,sarah,ammi och mamma anden i glaset,eftersom det har hänt saker här..orkar inte berätta, kanske sen.
det var rå läskigt asså..klockrena svar och sånt..han heter typ jens?..ölander.. och jag får inte kalla på han längre :| :((.
menmen...nu har jag städat upp soffan och det..jag & mama skulle gå till arenan för pizza men jag vet inte om jag pallar gå ;d om vi gör det pallar jag ialf inte sminka mig :D
imorrn är det skola!!!!!!!!!! pallar inte..tror jag håller på och bli skoltrött..hoppas inte..jag får så stort damp på min recension som jag tror skulle vara inne....för typ 2 månader sen..im so fucking screwed..även om jag gör klart den och lämnar in den,hur stor är chansen att jag få betyg på den?..fan. det enda bra är väl amanda =) hihi
ont i magen har jag också.
over and out.

RSS 2.0