mååååndag

Jag somnade typ vid fyra inatt,och var jätte pigg imorse :D Gjorde duktigt nog en macka att ta med i bilen och en stor redbull..kanske inte så bra,men what to do. Vi hade mdk första lektionen,så jävla tråkigt,satt i cafeterian istl.Sen ARL,hade kul i klassrummet,pluggade lite och skojjade :D haha.Sen var det lunch så jag,tommy amanda och holke gick till daisys eller hur det stavas,och åt chicken bits och hamburgare :D

Sen vare engelska,låna en engelsk bok,våran glädjedödande kvinna till lärare förstörde härlig musik i korridoren !!
Sist hade vi mpr,kollade på film bara sen slutade vi.
Då gick jag och amanda ner och kollade på New moon.O M G,säger jag bara.Hahah,så jävla kär i filmerna :D och edward och jacob ska vi inte ens tala om..tänk om det fanns såna killar på riktigt? Ahh..man kan ju alltid drömma.hö-hö.
Efter filmen var vi uppe i varv,det va en timme innan min buss gick så vi gick till kryddan,klädde av oss(jackorna,haha),och dansade,sjöng och muppade oss as usual.Riktigt kul faktsikt :D haha.

Sen tog jag bussen hem,kom inte så långt förns jag hörde två dunst under bussen.Ja,lyckat.Han körde över något.Han gick ut och kolla och jag bara tänkte för mig själv,har du kört på en katt så dödar jag dig din jävla idiot.Ungefär så.Haha men jag fick aldrig veta vad det var..hoppas inte en katt bara :'(

Nu sitter jag här,trött som ett luder och ska snart sova.Måste nog bara kolla igenom lite snabbt provet till imorgon,idrotts prov? Om näring? Eh..är det nyttiga saker eller? IG tack :)

sunday

Ja vad ska man säga..gårdagen blev lugn med film och glass.Sov till 4-5 idag,ingen aning varför,känner mig lite krasslig(haha),så det var nog bra att jag sov så länge trots allt.Enda problemet är ju när man kommer att somna inatt..ifall jag är vaken typ sex,så sover jag inte alls,annars kommer jag inte upp alltså,haha.
Har ätit varma mackor till middag idag,sen dammsugare med pepparkake smak :o
men det var ju länge sen..så nu är jag hungrig igen :(  suuck.
Skola imorgon,slutar sent -.-  Jag och amanda skulle egentligen gå på Paramore imorgon på fryshuset,men fatta inte hur och vart man ska hämta biljetterna :s  men dom kommer ju säkert tillbaks nästa år,så det är bra :D

På återseende!


gud så snygg han äär -.-



GRRRRRHAW

bilder 1

Nu blir det liite bilder i taget från spanien,så många :p





nej nu räcker det,hahah.orkar inte.

Fredag

Okej..nu ska jag ta mig i kragen och blogga.Orkar inte längre bara,trött på att blogga..inge kul längre ;o

I spanien hade vi det bäst iallafall,och på onsdags morgonen gick vi upp tidigt,bakfulla som fa-a-aan.Alla mådde piss och funderade på att åka hem på fredag istl,men det blev inget av.
Sören körde oss till malaga flygplats,så åkte vi nå flyg till danmark,köpenhamn.Vi körde SKIT nära vattnet när vi skulle landa,så vi trodde vi skulle landa i vattnet ;o det var läsktigt...på flygplatsen,där var det massor av militärer som skulle ut krig typ :(  massa unga och snyYYYgga!
Där var vi i 5 timmar och väntade på nästa flyg.Vi åt äcklig middag,sen 10 minuter efter det åt jag burger king,fast jag var mätt..hahah fyfan.Vi blev lite över trötta där innan planet gick,och jag mådde jätte illa och hade ont i huvet när vi åkte till sthlm.Vi kom till arlanda 10 minuter tidigare än planerat,haha.Tog bara 45 minuter.
Charlie hämtade oss på arlanda,somnade i bilen,var sjukt trött. Sov hos ammi.

Och när vi åkte till Gibraltar och kolla på aporna var det as häftigt.Men det bästa var ju våran kille som körde oss upp till klippan och så,min lilla monkey boooy . MUMS FILLIBABBA säger jag bara :DDD hahaha.Ni får se bilder sen ;)  men den söstaste var nog " Tokio hotel" killen,på flyget till spanien.Gud säger jag bara,GUD.

nu mår jag lite illa,ska kolla på film nu och sova sen med min käraste lilla ipod.

(jag lånade motvilligt ut min mobil till niklas ikväll,han ska till krogen..synd om honom om han tappar bort den.Han brukar vara duktig på det.)

Jay-Z Ft. Alicia Keys - Empire state of mind.

Imorgon fyller amanda år :DD<3

hemma : (

Oj,såg att det var 5 dagar sen jag skrev sist,dagarna har bara flyygit förbi !:D
Kom hem onsdag natt,och var jävligt trött o ont i magen så jag gick inte till skolan idag.
Nu ska jag sova,så skriver kanske om resan osv imorgon i skolan !

Jag och niklas ska kanske skrapa ihop lite folk och se på bio i helgen :)

fest varje dag

Idag har vi varit nånstans där det finns ett stort köpcentrum och jag har handlat nya uggs,lite sov kläder ,ett coolt linne och nån linne/klänning.Sen käka vi lunch här hemma,kycklingen från igår.Igår till lunch åt jag kyckling,sen kyckling till middag,och till lunch idag.Gissa vart vi ska ikväll? till kyckling resturangen !! :D i just lööve my chicken ;)  Sen ska vi sminka oss som potas och gå ner till krogen och ösa ! haha.
Igår blev det lite mycket groggs and so on.Dansa som en kanin tydligen..ganska mycket osmickrande bilder :D

Imorgon ska vi bara sola och så.Och på måndag ska vi till SHEBRATLA?! och kolla på apor typ :D haha.
 Over and out !!!!!

2

Ola ola !

Idag har det varit lite muligt på förmiddagen,sen blev det sol så vi sola litte grand.Sen har vi chillat och sååå..ätit lite.Haha.Nu ska vi ner till stan och äta pizza.
Har namnsdag idag med :D
Fest varje dag !!!!! wihuuuuöööö.
Caroline spydde inatt över mig,nästan på mig :d hahaha fett kul :D och morfar dansa som en apa.

Spanien !!

Igår morse åkte jag och mamma till mormor så duschade jag där.Sen kom Charlie Caroline och Ammi så åkte vi iväg.Tog bara 1h och 45 minuter till Skavsta.Svin kallt vare ute,jag och fisken hade bah tights på oss..regna å skit.Vi åt på flygplatsen och köpte tuggummi och tidningar och satte oss i baren medans vi väntade.Jag var så jävla rädd och nervös,konstigt nog eftersom jag gillade att flyga förut :O ahh medans vi väntade så rökte kvinnorna,där vi träffade typ..världens,världens sötaste kille.FYFAN VA SNYGG HAN VAR! jag doogdogodogdogo och DOG.hahah.
Sen gick vi in till planet,va tvungen att visa mitt pass(mugshot) -.- usch. Vi hitta ialf platser brevid varann.Och var tror ni den heta jäkeln sattes sig? Jo,framför mig ;) hahah mums.
Starten va äcklig som vanligt,men det gick bra.Väl uppe i luften va det helt lungt,och vi skratta så otroligt jävla mycket,haha.Säger väl sen om jag kommer på vad det va,väldligt mycket.Det var tre st flygvärdinnor,fast killar, så söta så ;)  Innan vi landade gav en kille en pinne med nr på till carro och sa ; From my friend in the back." haahahh så jävla söt :D men inget för henne tydligen :( hihi.
Sen landa vi,vilket va nice,rå fint ute från planet när det är mörkt.Lysen precis överallt.Mamma är ju flygrädd och när jag kolla på henne under landningen såg hon livrädd ut och höll händerna för öronen.HHAHAH.

Vi blev hämtade på flygplatsen av Steven.Åkte till lagret,kissade och åkte sen hit.Det tog 4-5 timmar,40+ mil :p  Men vi hade kul på väg dit ialf,sjöng högt som fan och va helt crazy!! Skön bil också :D  " Everybody Screaaaam,freee :d hahaah.
Vi kom hit typ halv två på natten,AS trötta.Jag och caroline gick och la oss typ direkt.

Idag vakna jag typ elva,vi gick ner till stan vid 1 och käkade på nån fiskresturang.Caroline fick ett till nummer av servitören hahaahh.Så gåre när man är het som en gurka ;)
Efter vi käka åkte vi och handlade,mat och sprit ungefär,haha.Åkte hem,och jag och carro har chillat på soffan med groggar och snackat skit.

Nu vankas det musik och matlagning.Äcklet kom precis,ska sjunga lite ITS A HEARTACKE(?)  och INTE hard days?! 

Imorrn ska vi sola och färga mitt hår,och sen förhoppningsvis ner på krogen och dansa lite :D haha.

peace in !

good natt..

Imorse fick jag och amanda skjus till skolan av hennes mamma,vilket va snällt eftersom det ösregna -.- Hade Mdk första lektionen,har nå grupparbete där , men ingen orka jobba så jag gick till cafeterian med elina och sarah och snacka om lite allt möjligt.Sen hade vi ARL,skulle redovisat egentligen,men min data cp sig så det får bli nån annan gång.Istället gjorde vi ingenting typ..haha. Efter det vare lunch,har ju inge matkort,orkar inte leta,så jag åt en hård macka bah.
Efter lunchen hade vi engelska.Jag satt i en liten grupp med Erin,läraren så läste vi våra tal på engelska.Det gick fintfint för mig ialf,va inte rädd för att prata som jag va förut satt (; haha. Sen satt jag amanda elias valle simon och tommy i verkstaden(?) och lekte.Gud vad jag skratta,dom är så roliga dom små liven :D aahh,hahah.Good times =D.
Sista lektionen hade vi mpr,men det blev typ inte så,så det va då vi hade datak istl , och lekte för det mesta.Det var också svin kul,haha en kul dag bah :D Amanda är lite annorlunda hon..kaxig liten fis :D hahaha ♥
När vi slutade hämtade mamma mig så åkte vi till anna och klippte oss.Egentligen skulle jag inte ha klippt så kort,men vattnet här ute gör så att håret blir skit konstigt,så de va slitet :s  men det funkar det här med,med tanke på att mitt hår växer som ogräs..

Efter anna åkte vi till mormor,åt bullar,handlade,köpte pizza , åkte hem.
Började packa..alltid lika jobbigt -.- så segt.Speciellt om man heter Malin.hahah.Och det jobbiga är att väskan bara får väga 15 kg..jag har ju som vanligt hela hemmet med mig,höhö. 

Jaa nu är jag helt jävla DÖD,så ska väl käka lite godis och sova nu.Imorgon ska vi åka in till mormor vid 8-9,ska duscha där.Sen ska charlie skjusa oss till Nyköping där vi ska åka ifrån.3 timmar...tur att man har musiik :D

Och egentligen fick jag inte ledigt av rektorn,men mamma ringde henne och i slutet av samtalet sa rektorn ; Hon får åka om hon vill men hon måste jobba ikapp det sen,typ.Sen sa hon ; Ha det så kul i spanien ;) " haha nice :D
IN YOUR FACE,THOMAS!

bloggar kanske från mormor imorrn,annars blire väl nå internet cafe,KANSKE.
pussbajs.

måndag,kuk rektor.

Har mediapr nu men har datakunskap istl.Slutar typ när man vill.Idag har det varit väldans roligt,skriver när jag kommer hem.Snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi sola och klippa oss. Jag fick inte ledigt av rektorn.Några ord till henne : CARE FACE !! ska jag gå och baka min care cake nu eller?
AJJA.

HAHAHAHHA Amanda säger hela tiden till läraren när han säger nåt ; TYST! HAHAH gud så kul de är.
Daniel ; när vi ska..
Amanda; TYST!
haha aja,ni fattar.

playyyyyyer nanana

hahahahahaha.
jag fattar inte hur du kan alltså ! inget du säger betyder något.du glömmer.
jag tycker bara synd om henne.
men på något sett blir jag ändå sårad,ångrar allt som hände förr.Nu vet jag hur du verkligen är.Tacka gud för det.

Att göra :

* Redvisning Eng och ARL.
* Ledigheteslapp svar
* Sola
* Klippa mig.
* Packa
* Fixa med ipod
* Ladda kamera
* Smygdricka redbullV på flygplatsen med hjälp av caroline :D hahah.Me dont likey flygplan ;)

Blir nog en lååång och stressig måndag känns det som.

21:28

Jag sitter och rockar till musik,och väntar på att Die hard 4 ska börja,om 2 minuter alltså.Jag har wiener(?)bröd,ben å jerrys glass,ostbågar och läsk :O undrar hur mycket jag kan gå upp på en natt.. :D haha.
Har också sett klart på Scrubs säsongen nu.. :(  gick snabbt.


Hej snyggast i världen !


zebra on tha beach



fredag lördag

Igår i skolan hade vi ingen resurs på morgonen så jag gjorde klart en grej på ARL och satt vid datan bah.Sen hade vi SH,hon typ pratade och så jobbade jag och micke vidare med arbetet som vi gör.Sen satte vi oss i klassrummet sista tio minuterna,och jag sitter brevid tommy.Så börjar min näsa att låta när jag andas ut.Bah ; Beeep,typ.Så vi börja as garva medans hon pratade,fyfan va kul de va XD hhaaha.Sen vare lunch,det var chicken bits !!:D MUMS.Men jag hittar inte mitt matkort,så jag fick köpa en tallrik-.- men det vare värt ;)
Efter maten var det Mpr,där redovisade vi våra annonser för Personal Shopper.Jag var lite sluddrig och weird som vanligt,men det gick bra:D haha.Då fick vi sluta typ ett tror jag.Mamma hämtade mig,vi åkte runt och fixa lite och handlade.
Efter maten kom sonny hit med jocke.Dom var i stugan och mös lite,med andra folk asså.Lite senare kom alla in hit,det var typ 7 tjejer och några killar.Jag hade inte druckit något alls men va helt cp:D mamma var med också,fan va kul vi hade haha.
Några tjejer sov kvar här och dom andra i stugan.

Gick upp runt 12-1 idag,förskyld och trött.Mormor kom för ett tag sen och hälsade på,hon hade med sig mat:D haha.Nu har hon och mamma åkt till nt.Mamma ska sova hos Ammi,så jag blir själv inatt..ganska skönt eftersom jag är sjuk och o n t i magen ;(  Blir nog massa film och mys.

torsdag

Igår imorse åkte jag med mamma till sbk en timme,sen tog jag bussen till nt och gick till skolan.Kom precis i tid till matten,yey.Sen rulla dagen på som vanligt,hade lite resurs,SH och svenska.På svenskan kollade vi på tecknat Herkules. Är det bara jag som tycker att den filmen är bra?:p haha,den bästa tecknade skulle jag tro.
Sen sist hade vi mpr-text.Vi skrev notisar.Mötte oskar och patis,haha.En stund bah sen gick jag och skrev klart notskiten.
Efter skolan gick jag till Anna,mötte sarah.Mamma slingade håret..håret gick av..hon blev panikslagen,hahah.
Men jag och sarah gick och handla på kryddan till vår kväll.Mat och godis i stora lass!.Så gick vi tbx till salongen tills bussen gick halv 7.Det ösregnade.Fyfan!. Gick hem,diskade och laga mat.Jag gjorde den gooda såsen som mamma brukar göra ;) haha.Det blev as gott som vanligt,lövbiff och pommes (Y) proffs. Efter maten la sig sarah och hennes feta röv i soffan och käka godis,HAHAHA:D♥ jag va ultraseg när jag skulle duscha så hon bah skrek hahah.Duschade ialf till slut,i KALLT som VANLIGT! -.- uughh.Sen lyssna vi på musik och så.Sen gick hon och la sig i sängen och smsade,medans jag städade.Sen läste jag fem minuter sen slockna jag.

Vi gick upp typ 7,sarah duschade och vi fixa oss snabbt.Gick till bussen,massa skitungar påren :D kom fram typ halv nio.Chillade i cafeterian.Sen hade vi matte,jag elina holke amanda och tommy satt och "pluggade" i cafe.Efter det hade vi NK,s å  j ä v l a  t r å k i g t. Jag somna typ i 10 minuter ;o så det var ju lite segt på morgonen.Sen hade vi lunch.Elina hade popcorn påse med sig så vi gav oss ut och letade efter en micro på olika programs korridorer.Ingen hade nån,men estet hade :D så vi satte oss i en soffa sen och käka popcorn liksom,haha.

Sist hade vi datakunskap.Läraren va en kvart försenad,så det blev inte så länge.Jag gjorde bara en bild i ps och skickade den till han,sen lekte jag lite.
Efter skolan gick jag med jossan till station,så gick hon till F&S(galen,haha:D) och jag tog bussen till sbk.
När jag kom dit så körde jag,fick endast ETT motorstopp,och det var när jag tuta på ammi och sa hej,och skulle köra iväg sen igen,då självklart när hon tittar så får man det:p haha.
Sen satt jag vid datan lite och så.Vi kom därifrån skit sent,typ sex,och jag somna i bilen..det var skuunt.
Vi åkte till flygis och handla lite,jag köpte en parfym som är sviin god.En kopia på "kvinnan" , men luktar precis likadant:D Sen köpte vi donken eftersom klockan var 7 då.Sen drog vi hem.
Imorgon är det fredag,slutar tio i 2 så det är skönt.
Nu ska jag tvätta bort sminket och sen kolla lite på scrubs om jag orkar,sen blire sängen!





tisdag

Idag har jag vart hemma och pluggat.Åkte in med tre bussen , blev hämtad av mamma på station.Åkte till visningen på lägenheten med kjelle och anneli.Den var så jävla nice.Liten men as mysig,och uteplatsen är på 40 kvadrat så den var fan lång som en måndag.Mamma gillade den också,var såklart såld på att det är kvälls sol också -.-  Vi ska se hur vi gör efter vi har fått lånet..jag vill ialf bo där :D huhu.
Efter vi va klara åkte vi till mormor,jag fick med mig pannkaka hem som jag käka.Sen har det inte hänt mycket mer..ska tvätta av mig sminket och sova snart.
Imorgon ska jag och sarah sova här själva,och mysa.Det kommer bli kul :D♥

Saker ni kanske inte visste om mig.

Första gången jag gör det här i bloggen :O oohh ;)


* Jag är rädd för skit stora fartyg som är nära..

* Jag hatar bråk osv.

* Jag har äntligen fattat vilka som är mina äkta vänner.

* Jag är halv finne,and proud of it ;) haha.

* Jag har haft en kanin som hette Nasse.

* Varje ställe jag bor på spökar det !!

* Jag är as intresserad av spöken osv,men också jävligt rädd för det och har respekt för det.

* Jag hatar att komma försent.

* Jag har bara varit kär i 2 st .

* Jag gick typ inte alls i 7an och halva 8an men fick ändå bra betyg,G och VG,i slutbetyg i nian.

* Jag är ganska lättirriterad,mest på mamma.

* Mormor är världens bästa .

* Jag gillar att följa kändisar och deras mode.

* Jag vill bli journalist eller författare efter skolan.

* Favorit maten är Kyckling & ris/pommes.

* Jag har 4 katter och 2 hundar,här och hos pappa,sammanlagt.

* Jag äter jävligt mycket,svullo nr 1.Och borde rulla fram by now..

* Har fått ett nytt perspektiv på saker,och blir arg när folk har fördomar om saker de inte vet något om,och tycker inte att man ska döma folk efter utseéndet,(vilket jag själv gjorde förr och ibland nu,fast jag inte vill ;o )

* En gång när jag var liten och bodde på lommarvägen och åt godis varje dag utan att borsta tänderna,hade jag fem hål.HAHAH.

* Mina bästa barndoms minnen är från lommarvägen med ewelina ♥

* Jag vill flytta till pappa.

* Jag har bett en "blatte" att gå och knulla sin mamma,vilket resulterade mig inkastad i en buske.Jag var 10 år.

* Den här sommaren har varit den mest plågsamma sommar,men ändå härlig.

* Favorit banden är Paramore,smokie,Kim larsen och ganska mycket gammalt.

* Jag gillar och faller mest för typ ovanliga killar,konstiga och lite annorlunda.Fjortis killar är inget för mig ;)

* Jag hatade amanda från 4an-6an.Sen började vi va i 7an och nu är vi Piff&Puff och CC:D hahah.

* Kompisarna som är mest som familj är Sarah och Robin.

* Jag älskar att kalla Ammi för Ann-Marie :D (L)

* Jag går Media på rodenskolan.

* Jag bor på gräddö för tillfället..i snart 3 månader.

* Ska åka till Spanien nästa vecka..förhoppningsvis!!

*
Jag är smäll FET!

* Jag har blivit utnyttjad fast jag inte fattat det själv..

* Jag har piercing vid läppen sen två år.Ska kanske göra i naveln nån gång.

Shiiiet nu tänker jag inte avslöja nå mer :O haha.

23:27

Imorgon ska vi försöka att fixa en privat visning på lägenheten i grind.Nu är jag jäävligt sugen på att bo där asså,..för att rummet jag ska ha isånafall har en egen klädkammare,så då lär det ju bli värra Walk in closet :O hahah.
På onsdag ska jag kanske klippa mig,sen ska mamma sova hos ammi efter det,så jag blir ensam här.. :| tänkte fråga sarah om hon vill sova här :D hehe.Uhh jag har tråkigt.

Måndag

Min lilla bebis är typ sjuk eller nåt,hon har sovit hela dagen och bara varit ute en gång..när hon sover är hon helt borta,inget kan väcka henne,haha. Imorse läste jag min bok typ en timme ;o fast är ändå inte ens halvvägs-.- men det är nog inte många som är klara..förutom amanda med sin "bok"..hahah.Sen har jag myst med zelda massor och kollat på scrubs.Somnade också en timme eller två..hehe.
Mamma kom hem nyss och vi har ätit mannagryns gröt och bröd :D
Ska läsa lite mer och duscha sen scrubs,sen sängen!

Idag fyller pappa år,48 sörrru.Han är på jobb i Norge så jag ringde han,oj så glad han blev,min lilla pappa :D
Jag ; har du fått nå presenter då?
Han ; nej jag vill inte ha nåt.
Jag : är du cp eller?
hahaha,bah eh :O.
Han hade hälsat på min syster,sara i västerås på vägen.Så hade han tagit socker i kaffet då hade Amilia(systerdotter) sagt ; man ska inte ha socker i kaffet,typ. Hon är alltså 2 eller3 år.Då hade han bah : men jag vill ha det,jag tycker det är gott.Då hade hon sagt till sara ; kolla vad mycket han tog..nu räcker det inte till gröten.hahah hon är så jävla söt,hon pratar så allvarligt , min lilla bajskorv!!♥
Nu är tydligen lägenheten i grind aktuell igen..den verkar rätt mysig,så man kan ju alltid hoppas.Att den är i nt är ju ett stooooort,STORT + :D

s l u t a   n y s   k v i n n a !! : (

11:11

Blev hemma idag,så jävla seg och förkyld :( men tror inte jag missar så mycket idag..hoppas jag.Nu har ialf mamma sjukanmält mig,så tissen inte behöver klaga!!! mamma ska fråga nu också om jag får vara ledig..HOPPAS ATT DET GÅR BRA..annars får lärarna och alla smaka på en jäävligt pissed off malin i en vecka :) hahah.

8 november

Idag har vi varit i norrtälje.Lämnat filmer,handlat hälsat på mormor.Fikade där och fick prinsesstårta :D
Sen köpte vi pizza -.-  höhö.Är hemma nu och är sugen på pepparkaksdeg ;o :( får väl nöja mig med godis..hahaha tjockis.Ikväll ska jag kolla på scrubs och läsa..varje gång jag har skrivit att jag ska läsa här,tex igår så gör jag aldrig det.Kanske ska sluta säga att jag ska göra det och bara göra de istl!!

nu dampar mitt trådlösa bord och skiiiit!" :@
Men jag funderar på att lägga in röda och ljusa slingor.. ska klippa mig på onsdag så vi får se !


Grattis Oskar !

jaa-a

det känns som att jag är redo att släppa den här skiten.
orkar inte med det längre.
känns ganska skönt..

Ost?

Ikväll när jag och mamma låg och kollade på tv så kom reklam på tvn om michael jackson.
Mamma: kommer du ihåg när du kom in till mitt sovrum på borgargatan och..
Jag : Ost?
Mamma: ,..ost?Vadå ost?
Jag : HAHAHAHAHAHAHAHAH

hahah aah,det var kul :)

2 ord som har förlorat sin betydelse,totalt.

"Förlåt" och "Jag älskar dig".
sorgligt.


soft lörday

Imorse skulle vi ju till täby men jag va helt jävla död imorse,världens jäkla huvudvärk,så vi stanna hemma istl.Mamma åkte in till nt och va med mormor,och jag sov till ett tror jag.Gick upp och kollade klart på filmen som vi hyrde.Kollade på Ghosts of girlfriends past & He's just not that into you. Båda var ganska bra faktiskt.
Mamma kom hem för ett tag sen med donken och en Scrubs box,säsong 1.Wihu :D så det ska jag väl sysselsätta mig med i natt.Ska läsa lite också -.-



idol

Tove eller Erik vinner idol!
YES MARIETTE SITTER LÖST !!
spänningen fortsätter !!!


FREEEDAG

Sov ju hos mormor inatt,somnade typ 3 -.- men va pigg när jag gick upp och har varit hela dagen :o
Träffade helena (hades) på väg till skolan,hon har ju inte förändrats ;) Hade resurs först,vi gjorde typ ingenting? Klassråd eller nåt..Sen SH,jag valle simon och tommy redovisade våran grej..gick bra.
Sen hade vi typ lång rast,satt i soffan och slappa bah.Sist hade vi Mpr,Thomas satt med mig typ en kvart och hjälpte mig göra annonsen lite,så jag hann göra klart den,OCH rapporten,från början..flitens lampa har lyst i dag må jag säga (; ho-ho.
Efter skolan hämta mamma mig så åkte vi och lämnade ammi,sen till flygis.Vi kasta flaskor och jag fick köra lite bil :d haha,men bara liite.Vi var i affären typ 45 minuter,höll på o dö.Hyrde två filmer som jag ska se efter IDOL,om jag orkar vara upp så länge vill säga,,
Har precis käkat så nu är jag proppmätt!

När jag skulle logga in på msn när jag kom hem,så var jag tvungen att installera en ny version för att kunna komma in,men det är väl den nya konstiga? När bilderna är typ på andra sidan än vanligt..jag vill ju inte ha den men var tvungen,sen när jag tröck på Ja ,så funkar inte det heller!? Så nu sitter jag på Ebuddy och lever livet.suck.

Imorgon blir det troligtvis Täby c med sarah,mormor och mamma =D har inte lekt med saja på..månader! ;OOO men nu jävlar :D


snällt...;s

@mormor!

Sitter i skrivande stund hos mormor och har precis duschat.Mamma hämtade mig på gräddö för jag var envis och ville inte ta bussen,typ vid 6 eller nåt.Åkte hit och käka spagetti å köttfärssås.Sen har vi spelat chinashack,jag vann både mot mormor och mamma ;) nu ska dom sova och jag ska skriva klart en uppstats sen sova.
Imorgon i skolan ska vi redovisa om skinheads och så ska jag försöka göra klart min annons.
Gunatt.


idiot..asshole,precis vad du är. :s

GRATTIS EWELINA!!!



Idag den 5;e november fyller min sockertopp 17 år , så säg grattis annars fåru en stock i röven. :)
Jag älskar dig


sötare människa får man nog leta efter,länge!

4 november

Imorse var jag sååå jääävla trött !! trött och sur..frös så inihelvetes mycket..hade typ frossa.Iskallt var det också på väg till skoolan,kan ju inte ha varit så trevligt sällskap dit haha.Vi hade ialf Mdk första lektionen,kommer fan inte ens ihåg vad vi gjorde.. -.- eller jo,prata om något typ och kollade på en film,med chips..så jävla äckligt,haha:D Jag somna ialf i 5 minuter,väldigt skönt.Sen vare matte,och JAG jobbade faktiskt ;o typ 12 tal..shiet,haha.Sen vare resurstid,där fick vi plugga på SH provet.Vi gjorde det ett tag sen gick jag jossan och elina till daisys och åt chickenbits ;D sen till coop och köpte godis .
Sen var det prooovet,typ ingen hade pluggat alls :p jag gjorde så gottt jag kunde..får väl se -.-
Sen hade vi svenska,läraren sjuk så vi kolla på film..hahah eller,en film spelades,men ingen kollade.Sen sista lektionen va mpr text.Skulle skriva notisar typ.Slutade 1640 -.- tjogo i fem liksom !! kolsvart ute..tråkigt.
Mamma hämtade mig,så åkte vi och handla en snabbis,sen hem.

Ikväll ska jag läsa min bok,börja på nån engelska grej,sen film dåå.
Imorgon har vi inga lektioner,typ nån Davinci dag? fel stavat säkert :D menmen,eeerå.
Jag och mamma ska sova hos mormor imorgon,och kolla på en visning :)

tiiisdag

skola idag,tråkigt.Min lärare är cp i sitt lilla huvud..säger kanske nån gång orkar inte nu.Men kanske inte kan åka till spanien nu för jag har för mycket fråvaro,men han kan ju ta sig nånstans.Lilleman.
Ialf,efter skolan gick jag och amanda till bibblan,ja det är sant.Vi pluggade (?!) , men inte mycket ofc.Tog halv sju bussen hem,kände chaffisen,haha vilken tönt asså.Kom hem,käka soppa,.sen somna både jag och mamma när vi kollade på DH,då äre fan illa ! :o nu har jag ingen aning om hur det slutade..haha.Men man överlever väl.
Nu har jag en bajskorv i knät vid namn Zelda.Ska nu försöka plugga llite på ekonomi provet tills imorrn,känner ett ig närma sig,men försöka skadar ju inte.

jag har fett ont i lederna..ajaj. : (


on off on off on off on off on off
hahah aah,frankie :)♥

skulllan

HejhoppgummisnoppQ!
sitter i skolan,har haft engelska och har gympa nu,men jag och amanda sitter här och "pluggar" istl,har ingen handduk..haha.Det var väl allt för tillfället,ska till bibblan sen och plugga med fialotta här brevid mig.Får väl se hur det går,har prov imorrn på samhällsekonomi.. -.-

gamla ;




Idag ;

måndag

hemma idag,cpfittbög orsak.
Ikväll ska jag plugga,typ läsa? -.-  och kolla på film.

And guess what,jag caroline ammi och mamma åker till spanien den 17/11!
Till La herradura,nice som faaaaaaaaaan.♥

Söndag

Igår kollade vi på The proposal,tyckte den va skit bra och rolig :D Och ryan reynolds är ju en riktig snygging ;) haha.
Idag gick jag upp typ ett eller nåt,niklas har åkt till spanien på jobb och är borta ett tag,en vecka eller två,vilket är vääldigt nice.Själv kanske man åker till spanien 17/11 med mor,ammi och caroline =D men vi får se hur det blir med skolan..
Just nu kollar jag på film och väntar på mat,kyckling och pommes! yummi.Sen ska jag göra lite läxor :)
Over and out.

Helt crazy.
















RSS 2.0