SOR 123

Ikväll blir det Sagan om ringen maraton !! laddat med paj och kinasnacks :D Ska dräggla som bara faa-an , viggoooo♥ hahah.
Fett kallt ute nu,blåsigt o jävligt.Mamma ska ut och niklas med hoppas jag.Orkar inte med dom.Ialf inte den förstnämnda..-.-


AAAAAAAAAAAAAAAAH ARAGORN.

:(

jag saknar pappa.
känner mig ensam,som ett stort hål.

det ska fan inte börja igen..
då blir jag arg.

21 sep.

Det här går såå bra.
Ja,det var iallafall jätte mysigt på pjamaspartyt,haha.Sen dess har amanda och holke sovit här,förra veckan.Jag har gjort mumsig mat till mig och amanda och mig & nikas.
I helgen hade vi lite folk över,och jag blev föralltid äcklad av en person,eller två.Fyfan säger jag bara.
Mamma kommer hem på fredag natt..hoppas hon har med sig nåt till mig -.- annars får hon åka tillbaka.
Har levt med 3 grisar nu i en vecka.Niklas pata och blomm.Okej kanske inte grisar,men det är inte vackert i köket när jag går upp på morgonen.Dom lanar¨.

Imorgon har jag kanske prov i historia,hoppas jag.Sen ska vi paddla på gympan igen och göra klart muman.
Så ikväll ska jag duscha,äta och plugga!! sounds great.
Men först ska jag kolla klart på Angel och lite Joey :D

kanske kommer bilder om jag orkar från festen.Brukar ju ta ett tag,haha.

FAN också jag måste tvätta..har skjutit upp det i en vecka för jag ooooorkar inte..huhuhu.

pyjamaaasparty

Nu är Holke,Amanda och Elina här,vi kom precis från flygis.Godis och drickaa:D
SLEEEPOVER!!!!!


12 september

Ikväll ska jag kolla på Eastern promises med..VIGGO såklart:D hahah,hörde att det skulle vara en naken scen..?HOHO.

Imorgon blire en jobbig dag jävel.Ska göra massor innan mamma åker till spanien,handla och så.Och slutar skolan tjugo i 5 efter historian som jag inte är klar med..inte så skojjigt.


facebook vill inte lägga upp bilderna från helgen,dumjävel.


λOλ


Ditt jävla cp -.- !
vilka idioter det finns egentligen.

heeelg

Igår hade jag världens jävla beslutsångest.Kunde inte bestämma om jag skulle med till Vätö på fest eller inte.Men åkte med ialf och det är jag jävligt glad över:D Var skit kul.Åkte buss dit med Amanda,Elina,Micha,Tommy,Micke och Fredrik.Tog 50 minuter så det var lite segt men,haha.
Det var mycket trevligt,Max Micke och Filip var redan där.Fattar inte hur det kunde bli så mycket,men det blev det iallafall,hahah.Bilder kommer nån gång. På natten ville jag Elina och Micke hem så vi tog en cykel och cyklade en bit,sen fick vi skjus av Mickes mamma :)
Jag och Elina var en stund när vi kom till nt,sen gick jag hem,däcka i sängen haha.

Idag har jag och mamma varit och handlat lite,mådde inte så värst bra så fick donken till frukost :D haha.Har precis ätit klart typ,alltså inte donkenmaten,och mamma åkte nyss till Ammi.Själv ska jag väl kolla på film och äta gooodis! Låter finemang.

Jag,Mamma,Ammi och Caroline SKA åka till L.A nån gång inom kort!! Vår granne var här uppe nyss och sa att det var skit häftigt och kul så,dit ska vi.Längtar ihjäl mig,blir väl när jag har fyllt 18 och det är ju bara runt hörnet!!  5 månader elle nåt sånt?He-he -.-



8 sep.

Var inte i skolan idag för jag försov mig,rejält -.- sjukt irriterande.
Har inte gjort mycket annars idag..diskat och gjort chokladbollar typ..jätte goda blev dom :D men nu ska jag faktiskt sluta äta så mycket skit och bli smal..eller något åt det hållet,haha.

Har kollat på Selena idag,jäätte bra film men sorglig :( men hennes kille är fett snygg! hahah gud.
Just nu så har jag 4 filmer med Viggo som jag måste kolla på,en är han typ helt naken i..ojoj..hahah tycker faktiskt synd om Amanda,hur många år har hon fått höra " Han är fett me snygg!" ? typ 4..haha älskar dig så min fina lilla chokladboll :D hahahh.

Imorgon ska det bli kul på Rb lektionen,filmaaa:D


HAHA,good times !! ;)


mumsfuckingfilibabba

idag efter skolan åkte jag och A till henne och kollade på behind the scenes för sagan om ringen.VIGGGOO♥ hohoho fyfan,ingen att leka med det där ;)
det var allt,gonatt.
haha

a-man-dah

Om min moder ska till spanien snart,får du amanda,äran att bo här lite grann :) hahah =D

ge mig då :(:(

Asså jag vet inte vad jag ska ta mig till,är så käär i Aragorn :( hahaha fan alltså:D Har kollat klart på filmen nu,vill ha mer :<
May it be & Into the west ♥
Haha,nog om det.
Idag vakna jag rätt tidigt,har varit och handlat och hos ammi.Ikväll ska jag titta på film med min glass,en Viggo film :DD Men först ska jag duscha eller bada..och kanske borde börja på historia läxan om Antiken typ..eller inte.

Fast jag gillar inte när han är ren..smutsig ska han va!:D





Din slyna !!! hahah


Lördag

Igår åkte vi till Räfsnäs till Ullis och Matilda.Vi käka kräfter,paj och grejer,jätte mysigt.Sen spelade vi ölspelet,drack lite öl och spelade Yatzy.Sen tog jag och Amanda bussen till norrtälje.Träffade Micke och Pilip,gick förbi pubhörnet,va med Micke ett tag sen gick vi hem till mig.Där var det fest för fulla muggar,var lite folk,typ blomm pata lollo oskar johan och små slynor.haha nejmen mm.Först var det väl trevligt,men blev så sjukt arg sen.Spy pöl i sängen är ju inte alltid såå mysigt.Och puckade fjortisar som fattar nada,idioter.Typ vid tre kunde jag lägga mig,försökte kolla på film,500 days of summer,men slocknade på dirren.

Idag då,hade ont i huvet när jag gick upp,men är inte så farligt längre.Nu ska jag kolla klart på SOR,som tar en jävla evighet att kolla klart på !! men det gör inte mig nåt,vill inte se scenen när A-älsklingen har dött :( hahah.

ÅH jag älskar The notebook förresten!! hohaoh









jag saknar Zimba♥

2 september 2010

Tjohejsansej.

Igår i skolan hade vi typ bara 2-3 lektioner.Tråkigt och segt.Efter skolan gick jag,A och Holke till Willys och handlade grejer till chokladbollar.Sen åkte A och jag hem till henne och bakade:D dom blev suuuper goda och Amanda åt med hela ansiktet:D
Sen vid 5 åkte vi ner till stan där A tatuerade sig,blev jättesnyggt asså,jag vill och ska också tatuera mig,vet vart men inte vad..klurigt.

När vi var klara där gick vi till donken och käka.Sen åkte amanda hem och jag gick in,städa rummet lite och sen bada jag :D så jäävla skönt.Haha.Jag fortsatte och kolla på Sagan om ringen också,men var så jävla trött så har typ två timmar kvar.

Idag har vi haft 2 lektioner.Första var Rörlig bild,hade en sån otrolig seg lärare,en i klassen somna tillochmed,hahah.Sen vare lunch och matte.Satt bara i soffan hela matte lektionen,men ska jobba hemma istället..hehe ofta liksom.
Tog tjugo i två bussen hem och käka en toast och nu sitter jag här.Trött som vanligt,skulle kunna somna nu asså,nåt fel är det ju haha.

Men imorgon äre fredaaag!!!:D sovasovasova.Haha nejj,det får bli på söndag ,ska suga alla kräfter imorrn först.
Slutar tidigt imorgon också så det är bra.
Ska äta pannkaka idag,oohh vad smarrigt!

Blir film och chokladsmörbollar ikväll :]

jag har gjort en ny header också,eller den är inte helt klar men kommer väl så småningom!



Spindeltights,haha.



bebiis









RSS 2.0