22 feb

Nu är jag klar med jobbet.Har varit vikarie för ammi i 9 dagar på Contiga.Det har varit jätte kul,ensam tjej med bara killar är ju inget man klagar på haha,nejdå men alla var trevliga och snälla.Förutom att ha jobbat så har jag varit med Jocke mest.Var ut till han och gjorde Churros igen,gick ju som vanligt haha.

Sen har jag ju fyllt år också.Fick en tröja,parfym och hårgrejer av mamma,pengar och grej på bistro av mormor o morfar,kina och redbull av Carro,presentkort på hm av Jocke,parfym och body grej från V beckham av Ylva,allt var
jätte fint och blev nööjd :) Var ner på stan i lördags och handla som fan,haha.Underkläder tröjor o massa kul.
kvällen sen var jag här med Amanda och Joachim o nå andra ett tag tills vi åkte ner till G.Va inte skita kul där men det dög.Jag o J tog taxi hem till värsta festen haha,dansa med mamma o Alex ett bra tag,hann ramla ner från stolen och fick jäääävla ont i röva.Tror jag och Alex la oss vid 6-7,haha lyckat ialf :D

Dagen efter gick jag mamma peppe jocke och casper ner till pizzaskiten här nedanför.Mådde så jäla dåligt så maten smaka skiit,haha.

Det är lite av vad som hänt sen sist.Lite bilder määää.

ruambap ap

Uhh sitter på jobbet och lyssnar på smokie på ett öra,tack zelda -.- .hmm nu ska jag fylla på kaffe.höhö

9 feb

I går va jag hos mormor på dagen och gjorde lite grejs.Sen på kvällen kom Amanda hit,så tog vi en liten grogg innan vi tog bussen ner till bistro.Vi skulle äta så Alex bah,du behöver ingen meny va?Maha nej de vanliga..är där alldeles för ofta x) Vi satt och snacka o spelaaaaa,gick jättebra en stund,sen not so much.
Sen fick jag en trevlig överraskning när jag såg att Barcelona skulle spela,visste jag inget om !! bah Woho.
Vi åkte hem efter ett tag,så det var en treeevlig kväll.

Umm idag har jag inte gjort så mycke,städat ätit och handlat.Imorgon ska jag med Ammi till jobbet så får vi se hur deeet går.

bebishammaren!6 feb

I fredags kom sarah och amanda hit så drack vi lite o snackade skit innan vi åkte ner till stan.Blev lite våldsam på redbullvodkan hemma tror jag,mådde rätt illa ner vi kom ner haha.Men en cider på Dg's botade de.
Där nere va massa.Max filip leo monika jocke och erik,o mera.Har ett lustigt minne över den helgen så är inte glasklart.Sen gick vi ialf till G sen tog jag o j taxi hem.
lördagen mådde jag ganska bra,va fint väder så jag och jocke skulle gå till norrköp.En liten bit på vägen så kasta han mig i en snöhög å jag va sjuk o allt :( skitkallt,men så gick vi vidare o så tänkte jag att jag skulle hämnas.Så efter en bit så kasta jag han,fast han la sig med flit för jag fick inte ner han,men så drar han med mig Två gånger till -.- å faan va kallt de blev dååå.Var den längsta resan till norrköp nånsin.Kom hem ialf och gjorde varm oboy och mös.
Sen åkte han hem och jag städade o skit.

Sen på kvällen typ åt jag och sen gick jag ut i 17 minus till bussen till älmsta vid 11.Kände inte benen när jag va framme,kusligt.Kom fram till Jocke och en söt och kulig hund.
Vi kolla på big bang theory sen slockna ganska snabbt.Sov som en fet jäla stock.

söndagen kom Ammi och hämtade mig för bussarna gick cp.Klockan fyra åkte jag och mamma ner till kyrkan för att kolla på Joline som var med i en musikal.Dom var jätte duktiga och man rycktes med lite i låtarna haha.
Sen käkade jag donken,två happy meals.Hahah va nog lite hungrig.


Känns som jag måste börja med LCHF eller nåt snart.Har blivit typ pizza,bistro,pizza pizza när jag o j är ute och har oss x) men de är ju skönare att bara få maten istället för å göra :D haha kommer rullandes snart.


Nu ikväll har jag vart ute med Amanda.Vi åkte till donken och käka glass :) nyttig igen.Sen tankade vi,hahah lika roligt varje gång :D "- vem gav mig körkort egentligen?" HaHa.
Sen handlade vi på Willys,stod vid godis hyllan i en kvart tror jag eller nåt hahah.

Nu är jag hemma och ska kolla film eller nåt,ska till mormor imorgon o göra nå.

Har fått jobb som vikarie för ammi i en vecka oxå,spännande!

RSS 2.0