27 februari

Ojsaaan,gått en vecka sen sist! Hoho.
Vad har hänt sen dess då?..det har varit lite kaos på gräddö som vanligt,toan funkar ju inte,och inte duschen och sen blev det stopp i avloppet så man inte kunde diska,varit vatten på hela köks golvet typ,vattnet fryst..lite sånt gött.
Gick i skolan ons-fredag,yey! duktigt.
Igår sov jag och mamma hos ammi,så jag skulle ta bussen från solbacka,men blev as stressad när jag hörde att bussen kom så jag sprang ut och skulle lägga mobilen i jackan,men missade tydligen fickan så den ramla på marken-utan att jag märkte det -.-  Så jag stod där och leta i väskan som en idiot efter mobilen så bah shit,jag har glömt den.Så jag bah säger till chaffören : Asså fan..jag har glömt min remsa!*sadface* han ; då har du med den på måndag då..Jag ; Tack tack!! hihihi.hahah hur bra är man inte då?:D
Slutade klockan 1 då,och var kvar i skolan till 4,när jag gick till solbacka och hämtade min mobil och duschade.Sen kom Joel,niklas och blomm å hämtade mig så åkte vi till mormor och hämtade min feeeeta väska och lite pengar av mormor :) En jävla stress dag är det vare va.
Sen blev det stopp på lite ställen sen åkte vi mot sthlm.Såg ingenting,sjukt mycket dimma var det :O sen blev jag jätte kissnödig.Haha.Sen kom vi fraaam då var det sjukt mycket folk på terminalen,massa party people..åkte ju Galaxy -.-

Ialf,så kissa vi och fixa biljetterna och det.När vi kom till hytten var vi där ett tag innan vi gick till taxfree och köpte godis:D Sen åt vi,och jag köpte mos och köttbullar(såklart),men då vare slut på bullarna ;O så jag hann äta mycket mos innan det kom nytt,men jag gick och tog massa mer mos och köttisar(A) blir fan arg när jag inte får min mat som jag ska ha liksom,då får man va lite busig :D hahahah nej men.

Vi gick runt lite och kolla på alla packade människor,och spelade lite,så gick vi till hytten igen och kollade på nån jävla norsk-zombie film,va lite rolig faktiskt =D sen somna vi runt 0100 och gick upp 5.
pappa hämtade oss och jag sov i bilen,tre timmar,skönt som faa-an.
Idag har jag och niklas börjat göra en snöigloo,som blir klart imorrn kanske :D
Såå har dom gjort om i vårat rum,så nu har vi en stor garderob och hyllor och grejer :)

Nej nu ska jag och niklas ut och åka långfärdsskidor :|
 



17

I lördags hade vi födelsedagsfest för mig här på gräddö,det var så.jävla.kul. !!Om jag kommer ihåg rätt var det jag,amanda,elina,robin,niklas,caroline,oskar,johan,pata,blomm,jennifer,jimmy.. tror det var alla :D Amanda drog värsta vurpan,ÄLSKA! HAHA .Sen hände en grej som inte hände :)
Det var gaalet och skojj,blev ganska så jävla för mycket för en annan,men man fyller ju bara en gång om året :D haha,sen på morgonen typ vid 3-4 sov alla förutom johan och blomm,som höll på och sprang runt och busade,la bacon fett i oskars panna och jag vakna med en stel nudel på tröjan,hahah mupps.
Det var ialf den bästa födelsedags festen jag har haaft,än så länge ;)

Igår fyllde jag ju år,och caroline ammi casper mormor sören och charlie kom hit,jag fick följande :
Lost box 3 (L)
900(!) på kapphal
Parfym
Strumpor
Godis
Äpple av holke :D haha.
Kladdkaka av elina !!:D
Hörlurar

Tror det var allt :D taaaaaaaaaaaaaack ♥

--

faa-an vilken värdelös dag detta har varit.Först datakunskap,trött som ett as gjorde ingenting,sen skulle vi ha idrott men blev typ inget för läraren är mupp i huvet.
hejdå!
ahaha

skuul

Tjobah!

sitter i skolan,för en gångs skull ;) hehe.Gjorde precis matte prov,statistik.Det gick braaa men jag får nog IG ialf,brukar bli så-.-
Slutar 1350 typ? Lunch snart,glömt matkortet som vanligt,så blir väl macka.På rasten ska vi till coop tydligen som har rea på godiset,hahah.

heyheyhoe

Börjar bli dålig på det här..men har ju inget intressant att säga så.
Har blivit frisk från halsfluss nu,bara en jobbig näsa och hosta kvar.

Idag hade vi friluftsdag,var i kvisthamrabacken och kollade mest när folk åkte och hade sig..pallade inte va kvar för det var tråkigt och jag frös sönder,så mormor kom och hämta mig :D så sitter hos henne nu..väntar på mamma,vi ska duscha här och sen bah öööösa hem och sova typ! Sov 1 timme inatt..eller mindre.

KAN DET BARA BLI LÖRDAG NU PLEEEEASE?!

Fyller år på måndag också!!!!
Jag önskar mig :

Data
Ipod högtalare
Lost box 3 uppåt
Present kort bikbok eller whatever
Pengar
Småsaker..

Ja..det blir ju bara dyrare med åren ;) haha.




Gamla bilder från morfars cam ! ha-ha.


;;;

upp & ner!


halsflöss

Imorse vakna jag med feber,var sååå arg,kan inte sova eller nånting pga hosta osv.Så jag följde med mamma till sbk och sov på soffan där tills fem typ.Åkte till läkarn 17.15,hon tog halsprov med pinne sak,och jag sa till henne ; jag får kväljningar och spyr nästan när man rör halsen,så jag kanske spyr på dig,akta dig;. Hon bah Det gör inget! ..aaaaaaa ialf så hade jag halsfluss.Hon kolla lungorna också,va lite raspande ljud typ så hon trodde det var lunginflammation,men det var det som tur inte!
Köpte Lost säsong 1 också,så man har nåt att göra.Imorgon ska jag med till sbk igen några timmar,sen till mormor och duscha :)

i'm baaaack

Typ,

I lördags hade jag sött främmande av Elina Holke och Amanda.Vi hade suuuper kul ! Käka pizza,drack,lekte,dansade och levde livet bah ! Men en annan drack kanske lite för snabbt och mycket? Drog några fina vurpor som man blev öööm av..men det var kul :D sen blev min röst helt jävla cp också,tappade den slutet mot kvällen och innan det lät jag som en överkörd katt typ..lät som en kille i telefonen enligt blomm? DE Ä NICE :D
Men nu är jag sjuuukt jävla sjuk alltså..cp ont i halsen,hostar så jag nästan spyr,och täppt som fan i snoken..inte kul.Kan inte ens sova för lungorna är muppiga också,andas tuungt och långsamt.. stackars mig :(

Har ju inte kunnat träna heller..tre dagar nu utan träning..nej fyfan,inget är kul nu !!
fast jag har lite godis som gör saker liite bättre (: tihi.

Jag vill åka till Spanien,Gibraltar !!! saknar mina apor :(



OK..rädd,inge smink,tomat bild .. he-he :D
jag och bebis apa.♥

RSS 2.0