29 april

har inte gjort någonting idag.
hahaha.så ni vet.
och ska tydligen inte göra någonting imorgon heller.
så ni vet.

min älskling



hahah,så jävla skön :)



kunde fittkärringen fixa håret idag ? NEEEEEEEJ.kuk.kuk.kuk.kuk.

Let's rewrite an ending that fits


28 april

idag var jag hemma från skolan pga,ja ni vet. gjorde inget spc,kollade på tv och åt nyttiga mackor :O mamma kom hem sent,typ vid sju..och vid 10 åkte vi till donken och handla mat,haha =) det var gött....åså kolla vi på dh..och nu sitter jag här och chattar & lyssnar på musik.
Börjar halv nio imorrn,ska va nå jävla framtidskonferens i skolan :s kommer säkert suga...men slutar halv två ialf..då ska jag på stan med sarah och sola :) och köpa ny bh..om jag hittar nån kul..hoho. en röd kanske? ;) hihi..
Och sen om jag har tur,kan mamma slinga mitt hår ..får väl se vilket humör hon är på efter jobbet..hehe.
jag börjar vänja mig med det korta håret.. :D
nej,ska kolla på film nu.
ciao.

27 april

imorse var jag as trött ;o vakna segt,,mamma hade skrikit malin,malin ! och i min drömm hörde jag : malin,malin ! hahah,så kan det ju bli ibland :)
Begav mig till skolan och började med matte,sen lite svenska..så hade vi håltimme från blankies lektion,så då sattt vi typ bara  i skolan,jag och amanda..sen hade vi engelska,vikare,och hon tog min mobil !! fick fan panik och trodde att någon hade snott den,så står hon där och flinar..kul kvinna,kul.
sen vare svenska igen,då redovisade vi nå skit..så sluta vi halv 2..då gick jag & amanda hem till mig,sen kom mamma och lämna oss hos frissan..blev väl liiite sådär nöjd..lite ovan att ha så kort bah :d efter det kom mamma och skjusa oss till stan,då gick vi till istvan och gick runt bah lite..köpte lite pommes,haha :D ..vi gick till kryddan och satte oss där ute och stekte,sen kom pata niklas och blomm..sen gick jag och amada och skulle träffa en kille..haha fail var ordet,fail . XD hahaha..efter några jobbiga minuter gick han och vi gick till kryddan igen och satt där tills det blev kallt,då gick vi hem..sen åkte amanda hem och vi handla bröd typ,hoho. ..
åt mat nyss och nu bah sitter jag här och lyssnar på musik och chattar med tusen folk -,-
På valborg blir det nog inte gottröra..kanske drar runt här i nt,,kanske till bergstugan med några? :)..vi får se hur det blir.
snart ska jag slagga,och imorrn blir det att städa ett hus..jejyyy.

..


jag vet inteeeeeeeeeee..fan då.

bildeer


  Lite bilder på när vi spela kubb,träffen,sarah,blomm & pata :) och jag fick mina brillor som har legat i spanien,så lite fjortis bilder med dom :) hhaha.

yeas

på torsdag,valborg blir det kul :)

25-26 april

i lördags gick jag upp typ halv nio och fixade mig och så.sen gick vi ut (jag & mamma) och väntade på kjelle,som skulle komma efter fem minuter,vi väntade tjogo minuter kanske,så kom han.haha,segot. Han kom ialf i magnumen,en svart as cool bil från USA,rå snygg.så den åkte jag,kjelle,mamma och sonny i till värmdö,åkte färja och skit. sen kom vi fram till släktträffen,där var det runt 50 pers? tror jag..vi hälsa på folk och sen åt vi direkt,smörgårdstårta..inte så gott :) haha,men det var god dricka ialf,päronsoda, som kjelle snodde hela tiden !:@ :'( haha. hm..efter maten gick vi ut och spela kubb,tjejerna mot killarna.jag,mamma och ammi mot charlie,sonny och calle..dom vann -.- men dom fuska !!!.........
ialf,efter det åt vi typ tårta och så spela johan palm gitarr och en tjej sjöng.haha nej,det var inte johan,men en som var vääldigt lik han,fast det var en tjej :) när dom va klara så sa mormor : han var duktig på gitarr den där grabben ! HAHAHA,vi bah..eh,det är en tjej.hahaha.
och sen när jag,mama,ammi och carro stod och prata med nån som hade "fixat" träffen,så säger han rätt som det är : "suga av.." HAHAHA jag och carrro bah kolla på varann och gick därifrån och asg,hahaha. och sen : lööögnare,lögnare!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHHA.så jeffla roligt asså :D ...efter några timmar där åkte vi hem igen,då åkte jag,mama,mormor,morfar och kjellehusbilen !:D den är as skön :) hoho.
så stanna vi på roslagsstoppet och köpte cocosbollar och glass,hahah.
när jag kom hem var sarah hos oss,hon hade varit där sen 1 :p ..hon va ensam här,hon sov och sånt,eller jens var ju med men. ..sen duscha jag och fixa lite så gick jag och sarah till ammi,dom höll på och grilla där,så vi åt och sånt..sen gick vi till norrköp för att möta ewe,blomm och oskar,men då var inte dom där ,men vi såg en igelkotte !!!! haha,vi gick till park och grind sen och kolla om dom var där,men icke sa nicke ! så då gick vi hem för potan frös,så kom dom dit istl,ewe och blomm. då kolla på vi tv ett tag och sen gick vi till ammi och Co,för mamma ville se ewe,hahaha.(då såg vi en till kotte!!! :O).. Så vi gick dit och satt där en stund och hade det lite trevligt,sen gick ewe & oskar hem,och blomm var kvar . så satt vi där å lyssna på lite musik och dom drack typ nå saker,öl å de..och min mor var ju lite dragen,så jag tog vodka och cola,och jag sa att de bara var cola,som hon trodde på.så jag hann dricka 3 st innan colan var slut,blev helt yr i huvudet efter dom,tål ju fan ingenting,tunnis ! :p ..sen blev klockan tre så vi tog taxi hem och blomm promenixade..när vi kom hem sov vi på dirren,vilket var jävligt skönt.

Idag vakna jag vid 12,gick upp..mådde lite sådär..ont i halsen och lite krasslig,men det gick över efter 10 minuter :) haha.
sen åt vi frukost..sen kom några och kollade på lägenheten igen,och nu är den såld.dom idioterna köpte den,så nu måste vi flytta senast i oktober eller något.kul säger jag bara,jävligt kul....  senare gick vi och åt glass med niklas,blomm och pata..även fast det tog dom en halvtimme att komma till grind från stan . . . hahah.segon :) . sen gick vi till grind och gunga typ,sen gick dom.Då gick vi hemåt och efter en stund drog vi till arenan och käka pizza,fortfarande mätt btw ;o ..sen är jag inte sugen på godis heller !! vad är det som är fel ?!!? hahah,ialf,efter maten skjusa vi hem sarah,jag sprang in och kolla hur hon bodde,AS lyxigt,lilla bortskämda saten :) och så träffa vi anna,jonas och barnen (:
sen åkte jag och mamma å handla på konsum lite saft :).. sen åkte vi hem,så duscha jag och nu sitter jag här..
imorrn ska jag klippa mig !!! :D och slinga håret :) ..
+att jag börjar glömma tman nu..lite.,.kanske :) tog sin lilla tid.huhu.
det var väl allt för idag.HAHAHAH. lite va? aa:)

remember ? ;)

 <3<3

seasons in the sun ♥

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we're nine or ten.
Together we climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.
Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Pretty girls are everywhere.
When you see them I'll be there.
We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.
Goodbye, Papa, please pray for me,
I was the black sheep of the family.
You tried to teach me right from wrong.
Too much wine and too much song,
wonder how I get along.
Goodbye, Papa, it's hard to die
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Little children everywhere.
When you see them I'll be there.
We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the wine and the song,
like the seasons, all have gone.
Goodbye, Michelle, my little one.
You gave me love and helped me find the sun.
And every time that I was down
you would always come around
and get my feet back on the ground.
Goodbye, Michelle, it's hard to die
when all the bird are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
With the flowers ev'rywhere.
I whish that we could both be there.
We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the stars we could reach
were just starfishs on the beach

I'll keep a part of you with me




When I think back
On these times
And the dreams
We left behind
I'll be glad 'cause
I was blessed to get
To have you in my life

piffochpuffpåKullen





resten ser ni på bilddagboken ! malinforlajjf.

once a prick,always a prick ?

igår hade vi nationella i matte,det gick väl sådär..men det var faktist inte så svårt..sen beställde vi tid till frissan på måndag kvart i fyra ! YEEEY =D.
idag var jag as trött på morronen,för jag sov jätte skönt :) hoho,sen gick jag till skolan,möttes halvvägs av amanda.Då hade vi matte på morgonen,sen skulle vi ha b-språk,alltså blankie,men mussemangemupp skulle på begravning så vi fick ledigt.Efter det hade vi engelska,lika tråkigt som vanligt sen lunch..då pluggade alla medans vi åt,sen hade vi strindbergs provet..och det gick ...vet inte..kände att jag kanske skulle svara lite mer på vissa..och lite mer rätt -,- ..men vi får väl se på måndag..efter provet hade vi en timmes rast,så vi gick ut och stekte i solen ett tag,sen hade vi slöjd,..
sen sluta vi,då lifta jag med amanda :D hihi,och jag TÅL bara inte att se tman längre !!! vet inte vart jag ska ta vägen..han är så  H A A A A A A A A W T !!!!!!!!!!!!!!!! kan inte sluta stirra och föreställa han naken. . . hahaha,sen när amanda håller på ; åh tänk hans muskler när han sitter på moppen. man bah AAAAAAAAAAAAAAHHHHHH ge mig han och lite vispgrädde ASAP !! :O abuhuu :'(
aja,när jag kom hem glodde jag på tv och försökte att inte somna,sen kom mamma så åkte vi till willys,köpte galet mycket godis! mihihi :) sen hade jag planerat att följa med familjen på stan,men neeeej,då ska mina prickar hälsa på.har så jävla ont i händerna,ont ont ont,dom är jätte svullna och typ fulla med blod ? ..hur länge ska man ha det?...tror dom att jag tänker gå runt så här i sommar ? nej tack. får inte så stor livslust när man inte kan gå ut,lever ju som en mullvad.
så på min fredag ska jag väl kolla på scrubs och äta godis och cola...yey for me.

stek.
blodprovet i skolan.


22 april

AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH
jag orkar inte skriiiivaaaaaaaa,men för er skull så gör jag det ändå.

dagen började med teknik,vikare..sen svenska,matte sen lunch sen musik,där vår lärare freaka out som vanligt och började grina för våran klass består av dumskallar,så vi fick gå tidigare..sen hade vi biologi där vi tog stick i fingret för att veta vilken blodgrupp man har..jag hade A..yee.och efter DET gick jag och amanda till kryddan o köpte gott och sen tog vi bussen till söderbykarl,och så körde vi bil,med våran skiiiiva !! den ägde sönder..och jag kunde växla upp och köra ända på 4an !! WHII,gör framsteg för varje gång :D hihih. sen vid fem åkte vi hem med mamma och ammi,handla på norrköp,lite läsk.sen hem,vi satt vid datan lite,så gick vi ut till grindkullen med filt,och min pilates boll.HAHA.och läsken ofc :) så lekte vi där ganska länge,tog lite kort som kommer imorgon. efter det gick vi hem ett tag och sen åkte amandah hem..då städa jag lite och kuta till duschen,var den skönaste dusch jag tagit på länge alltså..oh va skönt det var :D haha..
och nu så sitter jag här och pratar med blomm om..ja,som vanligt då..kåthet.hahahaha.tmaaaan<3.

Imorrn är det matte np klockan åtta..kommer verkligen inte att gå bra..vet jag redan nu..sen skulle jag göra nåt mer..kommer inte ihåg,jo juste !! höhö,ska beställa tid hos frissan,hoppas dom har på fredag :)
På lördag ska jag på släktträff på värmdö (stavas?).och på kvällen ska vi grilla hos ammi,och sarah ska med,om det inte blir ändrat :) .. sisådär..nu har jag skrivit lite grannnnnn. nu ska jag hoppa i säng !
guuunatt,

old shiet







Dagarna som en brownie (:

21 april

hemma idag igen,sovit och pluggat lite..lite. men imorgon blir det skola,sen sbk :) ..åååååååh jag orkar inte skriva längre :DD:D ont i fingrarna ;'(
jag har väl inte så mycket att säga..DH i kväll,och ska duscha innan dess ! sen glor jag väl på scrubs..ingen förändring där.. jag gissar att jag ska ha mens snart..ont som satan i lökarna :) hahaha.
näj,det här var onödigt.

20 april

imorse när jag vakna och kollade i spegeln blev jag sur,jävligt sur.för att guess what? prickarna i fejjan va tillbaks :) -.- ..så det blev ingen skola..suger att missa första dagen liksom.. men sen sov jag till två typ..gick upp och lussade,kollade på tv och så,.sen kom niklas & blomm hit och åt typ,sen kom pata,vi satt inne i mitt rum och lyssna på musik..niklas är störd,sin jävla fisring..aja.ahahah.sen åkte jag och handla med mamma flygis,efter jag hade tagit godis,såg jag amanda kom flygandes mot mamma,hahaha :D men jag köpte glass också,så kvällen består väl av bilderna. =)
och har jag prickar imorrn bitti åker vi till sjukhuset,annars blir det skola :)

   


White chicks

okej,jag tjatar som fan om den här filmen,men den är så jävla skön !
en av dom bästa komedierna som finns,enligt mig :)  och den är dagens tips ! =)


De två FBI-agenterna Kevin och Marcus Copeland (Shawn och Marlon Wayans) ska utreda ett hot om kidnappning av två unga och rika arvtagerskor till en hotellkedja, Brittany och Tiffany Wilson (parodi på Paris och Nicky Hilton). Deras överordnade Elliott Gordon (Frankie Faison) har gett dem uppdraget som en sista utväg istället för att avskeda dem på grund av deras dåliga rykte. När systrarna Wilson åsamkas ärr i ansiktena i en bilolycka vägrar de att lämna hotellet på grund av sitt utseende. För att rädda sina jobb förklär sig bröderna Copeland som de vita kvinnorna i forma av Wilson-look-alikes.
Se den om ni vill skratta,älskar den.
Move bitch ! HAHAHHAHAHAHAHA


I’ll be fighting for my love story

det blev pizza ialf,det var inte så pjåkigt :) sen tog jag en nap,i två timmar.ahaha,så jävla skönt :) sen kolla jag på nått på femman med philip och fredrik som jag hatar ,men marilyn manson va där,och han är rätt skön .
Imorrn är det skola igen då,börjar dagen med matte -,- .. men efter skolan ska jag och amanda ta bussen till sbk,och köra biil :D med lite man must dance i bilen !!!! najs.

if you run you're not that much stronger


Trust ♥

Kick me in the face,
I may not sleep for days but thats ok
I got you on my mind
And now were a disgrace
And you don't know what it means,
Well, thats a lie
You just came down off your high

So how could I trust you again?
When you shut out your only friend

So, stay a little while longer
If you run
You're not that much stronger
If you say, I've fallen for another
Then, our time has passed away

So now what do I say,
Ive given you three years and I'm a fake
I feel like such a fool
I want to run away,
Pack up all these dreams and leave today
Ill start another life

So how could I trust you again?
When you shut out your only friend

So, stay a little while longer
If you run
You're not that much stronger
If you say, I've fallen for another
Then, our time has passed away

I will forgive and forget
Ill see your fall, and raise it

So, stay a little while longer
If you run
You're not that much stronger
If you say, I've fallen for another
Then, our time has passed away ♥

19 april

jag fick min pizza igår after all,hehe.det var gott. :) ..jag somna typ vid 5-6 kanske,för mamma inte var hemma ..hon kom halv 7 -.- ..så idag gick jag upp typ ett kanske,åt frukost och nu väntar jag på att två äckel ska kolla på lägenheten.sen ska vi tydligen äta pizza :o ..idag igen? vet inte om jag tar något annat kanske...,sen har jag väl bara sovit/vilat med zimba <3.

imorrn börjar skolan igen..skulle vilja ha en till vecka,jag får ge mig med den där jevla tman alltså,..blir bara deprimerad när jag vet att de aldrig kommer att hända :'( hahah..nej men usch,har matte prov på tisdag,musik prov på onsdag,np-matte på torsdag,sv prov på fredag..jippi.

"outfit"

så här gick jag runt igår.
testa först 1an,tjooooock. haha.
valde 2an sen istl ;]

Hulken :)

18 april

idag vakna jag typ ett,av att mamma ringde mig.hon hade varit i söderbykarl,och sa inte till mig :@ ..men men.
sen kom hon och mormor och hämtade mig så åkte vi till coop,där jag köpte en boll..träningsbolll.haha,.sen lämna vi mormor och åkte hem.är as arg idag asså,irriterad.Mamma ska äta hos anneli som vanligt sen,och jag vill inte äta nå jävla nudlar så jag sa att jag vill ha pizza :O mamma sa nej,men jag ska FAN ha det !!! så jävla lack,sur,arg..
så jag ska väl inte göra någonting alls idag,tänker ialf inte följa med till anneli,johan ska dit. *SPY*. jag är annars väldigt irriterad på han,om jag skulle träffa han nu skulle det sluta illa..hehe..inget godis har jag heller :'( :'( .
och så är jag fortfarande sjuuuk. ÅÅHHÅH.

17 april

hola hola.

gick upp vid två idag..sen duscha jag..chatta lite på msn....boring. as fint väder är det ju,så jag hoppas att man kan hitta på något kul att göra kanske..måste ialf handla batterier till min datamus.,och jag ska INTE handla godis..bara imorgon,lördagar from now on.
har förresten kommit in på Media och Estetiska programmet WIIHUU.och kommer i samma klass som amanda,om det inte blir några ändringar sen då. jag ska välja Media (: ..mamma blev alldeles hyper när jag berätta det ; åh,jag har alltid drömt om att stå där med student skylten! ..mmm..fortsätt drömma säger jag bara :p .

faaaaan.,

Varför ska det alltid bli fint väder när jag INTE följer med till sbk ?!!?


u

Everyday, every night
I wanna see you baby, staying by my side
I'm goin down on my, on my knees for you
For your love I'd do it, for your sake, believe I'll do it
If you don't love me, why do you raise my hopes?
No matter what happens, I can't let you go
You got it wrong, I didn't wanna hurt you
I wanna be all the world to you

Yours was the perfect love, I swear it was.
Until I had your love, my world was cold.
I did what most men do and I messed it up.
But when I got you back, my world was whole.

piffochpuff

toodiloo.
amanda kom för några timmar sen,då satt vi vid datan och lekte lite..sen gick vi till konsum och handla godis och popcooorn!..och såg några STÖRDA barn.skaffa er ett liv,fula lodisar.
sen gick vi hem och kollade på White chicks..eller halva,för sen åkte hon hem.. :)
imorrn ska jag till sbk igen och brum brumma! så nu måste jag sova !
good night.

 

och faaaaaaaan vad arg jag var på dig iidag ! var nära på att ringa dig,skit i det blåa skåpet du,men dra inte med dig andra ner till skiten. fattar inte vad du tänker med ibland asså.

<3

Digga-Broken
Lil rain-adore you

16 april

Gick upp vid 8,fixade sen åkte vi till mormor och hämtade upp henne,sen till statoil där jag köpte en bulle :D ..mår illa när man åker bil annars :p ,..sen åkte vi till Finsta och hämtade ett kort från en snubbe.så tog vi gammla sthlms vägen,då åkte vi förbi där jag föddes,på en plan förlöstes jag ,huhuh :)..när vi kom till sthlm åkte vi först till morfars föräldrar och faster eivors grav.vi bytte ut blommor och gick runt lite,.sen åkte vi till mormors föräldrar och gjorde samma sak där :) ..mormor's mamma hette alma,som jag tror att jag ska döpa min unge till,om jag får nån.hihi.tycker det är rackarns fint ! nu tänker amanda,vad hände med saga,SVEA då? kan bli det med ,oroa dig inte ;) hahah.jag har faktist ganska många namn ;o  . Alma,Saga,Lilly,Alice,Vera och elsa . haha,inget pojknamn dock ;p ..men efter gravarna åkte vi och käka på ett ställe som hette Nygammalt,eller nåt,och det var jätte gott :D haha jag äter väl vad som helst men..matmat<3.
Efter det åkte vi hem,somna i bilen..ont i nacken efter det,sover ju som ett mongo.
Ikväll vet jag inte vad som händer..tänkte fråga piff om vi skulle leka,men hon är ju så satans seg på att svara på sms :) höhö. annars blir det väl lungt..imorgon följer jag med till sbk eller sover ! :]

 
här föddes jag ! =D


i adore you

tar om hela dagen nu istället..
kom till sbk vid 8,satt vid datan,åt flingor..börja städa bilen,åt lunch,städade klart bilen,körde bilen .haha..innan vi åkte satt mamma brevid när jag körde , och tro mig,hon blev impad ;) haha,sen när vi var halv vägs hem kom mamma på att hon hade glömt mobilen på kontoret,så det var bara att åka tillbaks.drygt.
när vi kom till nt åkte vi till donken och köpte miiiilkshake =D göttigöttgött. idag har jag träningsverk i magen btw ;o inte skönt. hm..
sen gjorde vi väl inget spc..jag sitter här,ny duschad och fryser..känns som att hela min STORA hjärna åker ut när jag snyter mig :'( huhuh. nu ska jag väl kanske kolla på lite scrubs och sova,.och kanske börja på min nya bok ; flickan från ovan ,,.either way,gunatt.


15 april

aloha.

jag sitter i söderbykarl jag..somnade vid 5 kanske och gick upp halv 8..ögonlocken typ hänger.jag håller på och städar bilar,för förhoppningsvis lön sen :o ..sen ska jag köra bilen :d och så kommer typ sonny snart tror jag ..
imorgon ska ialf vi till gravarna,upp klockan 8 då med..vill att skolan ska börja !!!!  ;(
kort och gott bah,


14 april

jag vakna klockan 5 idag. HEHHE..så det blev inge sbk,fail på mig ! :) haha,planerna för resten av kvällen är att jag ska äta,hemlagade köttbullar :D MMM.haha,sen ska vi ta en promenix till konsum och sen kolla på dubbelavsnitt av DH :)
på torsdag eller fredag ska jag,mamma och mormor in till sthlm och hälsa på gravarna,och sen ska vi äta nånstans på stan =D ,.. men jag ska väl försöka komma upp i morgon så jag kan åka till sbk..är så jävla förskyld bah :( ..
och är det bara jag som tycker att tiden går jävligt fort ?  april är fan snart slut när det känns som att det var igår jag failade på att lura alla ! :o .

13

vid tre kom en tjej och kollade på lägenheten,och hon lät intresserad.FAN. efter det åkte jag och mama till mormor och fikade,och tog blodsocker test,jag och mormor hade 5.2,och mamma hade 5.6 haha ! ttjockis.
sen drog vi till arenan och köpte pizza,min smaka mögel ;s och så hitta jag ett svart hårstrå...h a t a r när man hittar det i maten,kan inte äta efter det :o och då blir man ledsen,för man är ju hungrig !! :'( hahah. aanyways,hunden kommer inte hit,för den måste ha pass och massa papper och skit -.- ..såatte..
vi kollade nyss på white chicks,älskar den filmen alltså,såg den typ två gånger igår och en idag (; en av dom roligaste filmerna som finns :D men nu ska jag äta chokladpudding och kolla på film  ! imorgon blir det sbk.

   

13 april

idag steg jag upp vid två..känner mig lite rostig,ont i halsen och hostar ;( ..mamma har köpt glass till mig :D hoppas det går över lite då..
idag ska jag väl gå ut och gå med mamma eller nåt..kanske boka tid hos frissan (;  och så ska jag tvinga mamma att ringa papa och säga att han får betala hunden..heheh,hoppas det funkar.
jajja,skriver väl ikväll igen.




du,kom hit :)

kissemurra

jag och mama gick ner på stan,men då var G stängt ;o så vi gick vidare upp till gamla bistro,där satt vi och as garva ett tag,och åt förstårs.sen gick vi till kryddan..då gick vi till spegeln och gjorde så våra dubbelhakor syntes,så börja vi asg,så PRUTTAR mamma och jag börjar skratta så mycke så jag la mig på golvet och kissa nästan på mig ! :) hahahaha,som tur var så var det inte mycket folk där..vi handla lite saker sen gick vi hemåt,såg charlie och chrille på avstånd,mamma skrek ; domarjävel ! men dom hörde inte ,hahaha. när vi kom hem gjorde vi inte så mycket,kolla på tv..och mamma somna som vanligt i soffan med öppen mun ! hahahah.
 nu tänker jag lägga mig och försöka sova...vilket inte kommer gå bra med tanke på att jag vakna 4 (?) idag..heeheh.

  
                                                                                                                                                   MAT !<3

10 things i hate about you

  MUMS<3


10 orsaker att hata dig.
såg den här igår,för typ andra gången..jag älskar den :( 

den är med julia stiles & heath ledger. orkar inte säga vad den handlar om,men den är as bra så se den !! haha:D
är så sorgligt att kolla på den när han är död nu ;( så snygg han är alltså !! heath alltså,spelar patrick i filmen.
ska se den igen ikväll faktist !! haha :)
Soundtracket är bra , laddar ner - save ferris - i want you to want me.

12 april

ont.ont i hela kroppen har jag.troligtvis efter min och amandas cykel tur igår,haha! jag har ont i röven efter den satans sadeln,ont i bena efter backen,och bara allmänt ont. förkyld är jag också..yippi.
jag vakna för en kvart sen kanske,en aning sent,höhö. jag vakna till en vacker fråga från mamma : ska vi gå ut och äta ?
jag kvickna till fort som fan, : mat ?! ja tack. hahah. så nu är hon och hämtar bilen och jag ska fixa mig,sen går vi till G :)
matmatmatmat...Mmmm pommes....HAHAH. och ett stort plus är det fina vädret.

mupparna

lite bilder från åland,mammas & min myskväll hahahah , och från ikväll . =)


    
    
  

påskbord

hoho,kom hem för ett tag sen,var ute med bajskorven :)
vi cyklade runt i solbacka och sprang ( :O ) ett varv runt fotbollsplan och planerade våran gympa lektion till skolan haha;d
monkey must die. HAHA. när jag kom hem tvätta jag bort sminket och nu lyssnar jag på musik..ska lägga ut lite bilder och sen tror jag att jag lägger mig och sover asså =D imorgon tänker jag sova tills jag vaknar,inte tidigt ! sen ska jag bara tat lungt tror jag..vi får väl se.


 
 

11 april

YOYO

idag gick jag upp klockan 1 och duschade,sen gick jag till mormor och åt påskbord,det var aaaas gott ! det satte bra på fettvalkarna :) hhöhö. vi gick därifrån vid 7..mamma gick med till kjelle då och jag gick hem. men nu kan jag inte skriva mer,ska ut och möta amanda,piff :)
baj

åland


starstruck

älskar denna.super skön :]

10 april

HEJSAN

imorse gick jag upp klockan 7 och gjorde mig i ordning,sen åkte jag och mamma å hämtade upp charlie,sen åkte vi till busstationen,.där var amanda och riza & sonny.sen tog vi bussen till grisslehamn och steg på båten.,mormor och morfar tog bilen dit..,.där tog vi en macka och sånt och så lekte jag och amanda på däck,och spela in CC ! vet inte om någon blev tillräckligt bra för att lägga upp på youtube,men :D hahah. seeen åt vi hamburgare och kebab.smaka bajs.haha.nej,ätbart. sen handla vi godis i taaaxfreeeaai,.,MMMmm GOTT OOST HHAAHAHAHAHHA.cp familj man har.
sen åkte vi hem igen,på en buss som man nästan dog i,hört talas om luftkonditionering ??!? HAHA stavar bäst :)

när vi kom hem gick jag och mamma till konsum och handla lite,sen satte vi oss på balkongen och spela YATZY och kort,med musik och ljus,as mysigt :)  sen tog vi cp kort på varann,en när jag har världens dubbel haka och ser ut som katja HAHAHA,mamma bah ; hahaha suffeli plopp ! HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
hon mena suffeli puffeli !! så jävla kul. efter vi typ dog av skratt gick vi in och åt vitlöksbröd hahah,dagen har mest bestått av mat,haahha.dagen har varit as lång och najs. har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde idag. rå kul :D
sen sa mama  hapso,när hon mena napso HAAHAHAHAHAAHHA. så jävla störda vi är..lr hon..
imorgon ska vi till mormor och äta påskbord,vilket kommer bli as najs..mat igen :D HAHAH. sen på kvällen vet jag inte riktigt..ska kanske till anneli eller något.dansa lite, huhu ;D 
och på tisdag ska jag först följa med till sbk och städa & kör bil,sen klippa mig,hoppas jag =)
jag bjussar på lite mongo bilder i nästa inlägg yao !

rockar fett

älskar bandet,älskar låten,älskar rösten,älskar håret,älskar sminket,älskar videon,älskar stilen.
L O V E S   I T


9 april

i morse när jag vakna var jag pigg och glá,sen kollade jag ut och det regnade -.-  ..blev genast bitter. ..åkte till skolan,hade so,lite engelska och "gympa",hade glömt gympa kläder så jag glodde på istället..vilket jag inte hade något emot ..;) grrrrr..sen var det lunch,äckel fisk..men det fanns ju mos så det blev det och smör :) (L) ..efter det så hade vi blankie,hahahah fan vad jag älskar han och hans lektioner. AS garvade när det här hände ;

alla satt och pratade så skulle rasmus läsa en text på engelska,så börja han,och då var det helt tyst,så efter en stund säger anton ; HÅLL KÄFTEN ! HAHAHAHA alla bah VA ?!  anton bha ; jaha,läste du ?
hahahahahahahah ja,man kanske måste ha varit med,men fan va kul det var :D HAHA,.
efter det var det SO,helena försvann typ i 45 minuter,så då spela jag poker med sebbe,och vi satsa folk och ögonbrynsrakning. hahah..sen slog jag vad med amanda att jag skulle få G på min recension,och hon sa VG.den som förlora skulle springa ett eller två varv runt båten imorgon.så fick jag Vg -.- det var ju bra och dåliga nyheter hahah.

efter skolan drog jag och mama till donken innan vi åkte till täby.,där hittade jag en jacka,ett linne,tröja,kofta :) vi hade as roligt där hahaha,alltid när jag gick så märkte jag att mamma va borta,så vänder jag mig om ,så står hon och kollar på nån matlista AHAHHA.TJOCKIISAR :) och innan vi åkte därifrån köpte jag en STOR jordgubbsmilkshake !! den var as god :D hhihihi. sen åkte vi till arninge där vi hittade lite skoor :) ..efter det åkte vi till willys och köpte lite grejjor,jag slog pannan mot hyllan..fick ett rött märke ;( haha =D
sen åkte vi hem och städa lite och åt mat  (;  nu ska jag snart sova så jag är pigg för åland imorrn !!! man får ju bara hoppas att det inte regnar :O när ja ska springa varv runt båten..hehehhe -.- . och nu ska sonny och charlie med också :)...
imorrn måste jag gå upp vid 7-halv åtta kanske..tänkte locka håret också..och ha mina nya kläder ! :]

   
min finne mellan ögonen heter oskar :) .

vollybolltunering

    

sådär,lite bilder..kommer kanske fler nån annan dag. Men nu regnar det här !! :'(  ska ju vara sol imorrn ;(

nej,nu ska jag kolla på en as rolig film och sen sova ;>

si si

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

:)

8 april

yello

idag var det vollybolltunering..vi vann 3/5 matcher..men vi ägde ändå alla :) haha. sen lämnade jag in recensionen också..då blev Helena glad. hihiih. efter vbt gick jag och amanda till park,eller vi skulle gå igenom där,så kom det två små flickor och började leka med oss,sen rätt som det var,öppna hon käften och typ ; men det där är inte silver,pucko ! jag bha WOOOT?! hahahah,så tog hon mig och amanda som fångar och börja förhöra oss,bah ; hur gammal är du ? har du en pojkvänn??! jag bara skratta ..hon bah ..du är konstig. HAHAHA yesyes. så är det.
efter vi hade blivit fria,gick vi till 4 kanten och åt pommes,cola och cocosboll ! :D haha,som vanligt dåra (:  sen åkte amanda hem och jag gick hem,utan min jacka som jag så smart lämnade i skåpet,det blåste bara som satan ! :o
när jag kom hem kolla jag bah på tv och drack cola..snart kommer mamma hem,då ska vi äta kött och sen ska jag duscha :)  lägger upp bilder sen på hur vi såg ut idag ,höhöh.

Nu är det bestämt att vi ska till åland på fredag :D:D ,,med piff,mormor,mamma,morfar,niklas + nån mer :)  niklas kommer hem ikväll btw,ganska snart skulle jag tro.
och imorgon efter skolan ska jag och mamma till täby C och handla vårjacka och skoor ! (; hoppas jag hittar nå snyggt :D

7 april

how can i put in to words?

idag blev det ingen skola :@ jävlans kuk skit.. har bara sovit och ätit ..och renskrivit recensionen,..
och pratat med pappa,jag kan tydligen inte ta hit napsu..hon måste vaccineras och märlas och det kostar tusen spänn typ,så jag ska väl försöka jobba till mig det.. lycka till liksom..
mer hade jag väl inte att säga nu...förutom ÅLAND MED PIFF PÅ FREDAG ! kameran med...CANDYCHIICKS ! japp,vare sig ni vill eller inte . :)
    
Vollyboll tunering imorgon,we are gonna kick yo asses,biatches ! ;)

over and out  !

6 april

okej,nu är jag as trött men jag måste skriva nu annars har jag glömt det imorgon,haha.

dagen började med matte,fick tillbaks 2 prov,ett G och det andra IG. hahha.suger. men sen satt vi där och "jobbade" en timme,efter det var det svenska och där hade vi klassråd och bestämde grönan och supkväll typ haha :d ..sen var det cp rasten då dansa jag och amanda i korrisen,.lite cheerleading och sånt :) hahah det är bara vi 2 som är normala på hela skolan :) ,,sen hade vi blankiepan,där skrev vi en till uppsats -,- inte så lång men. sen lunch SKABB mat som vanligt..
efter det var det engelska,där jag fick höra en otrevlig sång och gjorde ett läxföhör :;( haha det gick väl bra antar jag..men man vet aldrig med Maria. -.- ..    sen skulle vi ha SO,men Helena var en kvart försenad så alla drog hem,men jag,amanda och några andra offer hann inte,utan hon kom sen :o  så då var det typ bara 10 pers kanske som satt och jobbade..men det var kanske chill ialf,för dom andra som drog ska få sitta typ två timmar nån annan dag :) MOHAHA. Jag fick också se mitt Buddhismen prov,fick VG :) Phu !,säger jag bara.

När vi slutade trallade jag & Amanda till mormor och morfar,för jag behövde pengar.jag tänkte att jag behövde typ bara 50 spänn kanske,men när jag skulle få av morfar så sa han ; hur mycke ska du ha då? några hundra,räcker det? jag bha ..öh...typ 50 kr? haha,han bah ; näj ta det här .så gav han mig 200 :O haha men,det var bara att tacka och ta emot :) ihihi. så då gick vi till kryddan,suprise,och jag köpte ; en blåbärs muffin,kanelgifflar,bilar och euroshopper choklad. HAHAH..och amanda köpte bullar och godis :) ..jag ska ju alltid vara värstingen och tjockisen hahah :D men sen gick vi till gamla nisses och köpte varsin pommes att ta med,as gott var det ..med grillkrydda och allt ;) ,,så vi gick hem och kollade på top model och klagade på folk :) hahaha.och nu jävlar,håll i er,för nu ska jag säga vad jag har ätit idag.
: Pommes,muffins,bullar,godis,choklad,pizza,cola !!! F A T A S S ! HAHAHA :D<3 blev helt jävla uppsvälld efter det kan jag lova. aldrig att jag äter så mycket igen XD hahah...
men sen åkte amanda hem och jag duschade och städa lite på rummet. och nu ska jag kolla lite på datan och sen måste jag plugga ;(  kemi(som jag skiter i ) matte och musik..och jag är ju så förbannat trött,så man får väl se hur länge jag hinner kolla på pappret innan jag slocknar.

På onsdag,på vollyboll tuneringen ska jag och amanda vara utklädda till tjuvar,vit & svart klädda och svart vid ögonen ! :D ska bli ruuligt. sen pratade jag med pappa idag,och han skulle kolla upp lite med hund vaccination och det,så ringer han tillbaks imorrn :) faaan vad mycket text det blev...

anton,schaaas med dig !! hahah

     

ändring

Jag har faktist varit duktig och städat rummet och möblerat lite. sen har jag bytt gardiner med :) till vita..lite ljusare nu när våren kommer ...hahahha. så nu är jag ganska trött och ska kolla på scrubs med lite cola,sen plugga lite & sova :]

 

Magnus Uggla

"- jag kommer ju ifrån stockholm,staden som aldrig sover.Därför är det lite roligt för mig att komma hit till karlshamn,staden som aldrig vaknar."
 

5 april

halloj.
idag gick jag upp vid 2,jag somnade klockan 6 imorse så.. ;o jag drömde att jag handlade lysmelk på flygis och att jag körde bil..HAHAH jävla tjockis ! :D när jag gick upp gjorde jag frukost och fixa mig..sen vid 4-5 åkte jag & mama till willys och köpte godis och tomma CD-skivor,skulle bränna musik men det gick inte ;( ..sen handla vi pizza =D vilket var väldans gott. nu sitter jag här och lyssnar på Darin (SKAM) hahaha,men en låt är faktist bra :) ..tänkte att jag ska ringa pappa nu och prata om hunden...skriver sedan hur det gick,haha.
sen har jag inte haft så mycke prickar idag..så jag kanske kan gå till skolan imorrn ?:D skulle vara väldigt bra.
tror att jag ska renskriva recensionen om jag orkar..inte så fint skriven kanske HEHEE .

blir nog åland på fredag också :)


4 april

åh,i natt sov jag så jävla skönt :] så jag gick upp vid 11 och var pigg :o  ,,duschade för jag skulle på stan med folk,men jag var en prick. så jag fick ett litet utbrott eftersom jag kan ju förfan inte visa mig ute,och missar skolan,.läkarna får hitta vad som är fel,annars spränger jag sjukhuset :)  så jag gick typ och la mig vid 1 och vakna 7..så jävla arg när det är jättefint väder och man kan inte gå ut liksom..finns inget annat att göra än att sova då.
mamma är ju hos ammi ofc,fortfarande, så jag gjorde fiskbullar och mos till moi,..smaka skapligt.
så nu sitter jag här,mätt och belåten..och funtar på om jag kanske ska spela lite :D

bildersss

    
  bilder från sbk idag,"earth hour" kvällen och middag hos mormor :)
(klaga inte på nr 3. inge smink..spöke)..HEHE :D  

glöm inte väskan,malin

man kommer aldrig ifrån sbk i tid,men när det väl händer sker det snabbt.
efter jobbet åkte vi till norrköp,lämna av ammi & sören och dukati. sen åkte vi till apoteket och willys,handla godis :D
mamma är på påskbord hos ammi..skulle följt med egentligen men är så jävla trött . så jag har bara legat och kollat på scrubs och såg nyss lite av Talang 2009...finns det något dåligare program? suger ju ..

planerna för imorgon är att gå på stan..om inga prickar finns,men tror dom kommer upp som vanligt..men annars ska vi ta "Carpe diem" och på kvällen vet jag ej...
jag ska ialf klippa mig snart =D hos en frissa den här gången..ska fråga om hon kan avlida frasse .. ;( är tveksam att det går... höhöh.    vet inte om jag sa de i förra inlägget,men pappa sa Ja,jag får ta hit hunden ! :D WIHU.jag skulle ringa han ikväll,men klockan är en timme före där,och han har varit och jobbat precis så jag ringer imorrn istl..gammal sörrni . haha.  alltså jag bara äter å äter å äter nuförtiden. :O idag har jag ätit äggröra,pommes,ett äpple..ja,det . haha och godis :o  ..men mat är ju så gott :(  what to do,what to do liksom. . sen får jag ju magknip av äpplen :( ..ska nog äta min mat låda snart..sen lite paj .. AHAHAHA.

men nu är jag avis på fucking sören familjen,drar till spanien på tisdag bah :O  och han sa att dom ska äta på bönan då ! :'(  abuhuuuuuuuuuuuuu

3 april

imorse åkte vi till sbk vid halv 8..jag fick en bulle & cola på preem innan hheheh. sen typ vid ..10 kanske,kom sarah hit :D
vi lekte med dukke och så. jag gjorde som vanligt äggröra till oss ;d  sen körde vi biiiil !!! jag fick inte ett enda kärringstopp..ibörjan ialf,lite senare kom dom..typ 3 st..okej.10. men det är inte så lätt :) hhaha..sen åkte sarah till nt med bussen ,då körde jag lite mer,helt själv och kunde tillochmed växla upp till 2an ! =D HIHIHI,längtar tills jag får övningsköra,endast en kurs med mamma ju :) .. men nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka härifrån,vilket låter som nu..skriver ikväll,
bye

fortfarande 2 april

ola ola !

idag var jag faktist vaken hemma och gjorde...mat.och kollade på tv..sen vid 1 somna jag och vakna 3..
hmhm......sen vid kluckan sex,åkte jag och mamma till mormor och åt middag,hur jävla gott som helst !!! :D
nu sitter jag här och känner äppelpajs lukten från köket haha,ska äta och kolla på scrubs ! =D
imorgon,om jag är en prick,ska jag med till sbk..tar med kameran och fotar lite då iihihi,ska köra bil också..får se om jag fortfarande kan haha :D ville att amanda skulle med,men klassen ska ju till strindberg museeum imorrn..men vem fan pallar? Okej om man är 2,men ensam ? ;(  det skulle nog räknas som skolk menmen HEHEHE, who gives a damn ? :)

åhåh,imorgon ska jag också ringa papa och fråga om jag kan få ta hit napsu :)) <3

ge mig






2 april

jahap..hemma sitter jag. blir helt knäckt på det här alltså..! ser ut som en prickikorv i fejset,händerna.. you name it !
om det inte är borta ikväll ska vi typ ner till akuten och ta en kortison spruta..gör fan vad som helst,bara det försvinner !
så än så länge har jag inte gjort så mycket..ätit pannkaka..typ halv nio haha :D mormors..Mmmm <3
går kanske till henne lite senare..MEN . LYSTRING !
......................................................................................................................................................
Malin Har Gjort Klart Sin Recension ! HOOOOOOOOLY CRAP,tänkte ni nu va ?;) mm ..bättre sent än aldrig :) förhoppningsvis ser min lärare så på saken med..hehhehe.
nej,nu ska jag tracka nån med sms och göra frukost..jag måååår illa ! kukmedicin
sen tror jag att jag gör äppelpaj och kollar på scrubs..finns inte så mycket att göra här än att äta och städa..och nu råkar det vara rent så.. :)

Idag

  

Det var ju ett underbart väder idag , hoppas det blir samma imorgon :)
så jävla gay jag skriver. hähä

1 april

halli hallå alla glada folk !

idag vakna jag runt 12 och knarka medicinen och va lite hängig och AS hungrig..så då till min räddning ringde mormor och sa att hon hade gjort pannkakor,så jag fixa mig och kila över dit. duktig som jag är tog jag med mig en väska full av böcker..När jag kom dit åt vi och prata lite grand,jag har förfan varit prick-fri idag people ! :O wihuuuu :)
och tro det eller ej,men jag gjorde några labbrapporter och massa på recensionen,samt (HAHA) engelskan..skrev upp alla tusen typ,ord på papper. ja vad hände sen då?....hmhm..vi kollade på nyheterna,och jag bah satt där och vi kolla på go' kväll eller nåt,så är det en kille där som står och pratar,så kommer det upp en namnskylt där det står : Joachim. HAHAHAHAHAHAH jag dog inombords ! hahhaha det namnet förföljer mig :O ..

vid 6 kom mamma och hämtade mig,då åkte vi till willys och handlade..vi skulle handla till sbk,så vi hade företagets kort.då sa mamma på skoj ; ska vi ta lite godsaker med ? ;) haha så typ skratta vi lite..sen i kassan så kolla mamma på varorna HAHA hennes ansiktsuttryck var priceless..jag hade lagt vitlöksbröd,chokladkaka och äppelpaj på bandet :D hahahaha och vi köpte det med :o  hihih,lite busigt va ?;)
efter det åkte vi till donken..och vi slog på stort vi. han i " maskinen" va jätte rolig,mamma bah ; är du med nu,för det här går snabbt ! en nio pack kycklings meny,med sötsursås och jordgubbs milkshake,en jävla hamburgare med jordgubbs milkshake och en Mcflurry och en glass med topping ! sen vill jag har lite vodka i den ! haha,han bha ; haha ja det tar vi ikväll när vi myser med frugan ! mamma var helt tyst och kolla på mig bah ; ...vad sa han ? hahaha,så jävla flumm ! :D
skriver fett mycket nu...men så är det..

när vi kom hem åt vi och kollade på "Det okända " ..as mätt vart jag..sen tog jag ett äpple hhahaha,men jag fick magknip av det ;(  har nu precis duschat och mamma förhörde mig på engelska glosorna...det kommer iiinte gå så bra imorrn tror jag..höhöö,..konstiga jävla översättningar är det :o
hm...nått mer ?... ah juste, på fredag ska vi typ till nåt museeum med klassen,sen på kvällen ska vi till ammi och käka middag med mormor och Co :)  på lördag ska jag med på Carpe diem,för jag måste till H&M, hittade ett presentkort på de ;o  ..sen ska vi tydligen bada i sörens pool..tror jag står över att bada,men kan ju följa med (:
jaaa...nu ska jag nog plugga lite mer och skriva på recensionen ...sen kolla på one tree hill ..kanske spela lite och sen SOVA för imorgon är det skoooola :D:D<3333333 ä n t l i g e n . A m a n d a a a a a a a time =D

hejsvejs

yao

just nu försöker jag ladda upp en ruulig bild här,men det funkar bara ibland för det är cp ? irriterande ialf.
jag märker också att jag är redan trött av medicinerna,visste att man skulle bli tröttare,men det gick tamefan snabbt ! 
så nu hänger ögonlocken typ..börjar också se att det kommer pricks på halsen och nacken....det bådar icke gott .
 :(  kanske blir hamburgare med mormor imorrn trots allt ! huaih 

Marley & Me

har kollat på en rad filmer när jag är hemma,så kan
ge lite förslag om vilka som är bra.

Marley & me va super bra. den får typ 9/10 .. lite seg ibland. + att man bölar i slutet :) see it .


nästa film jag ska se..är ingen film,one tree hill och scrubs ! :d haha,men kommer nog en snart.

RSS 2.0