31 maj

Idag gick jag faktiskt upp klockan nio! Sen duscha jag och fixa,så åkte vi till mormor och växla pengar.Sen till donken och köpte en milkshake och kaffe(a) ..mår illa i bilen annars :D ..När vi kom till täby var det nästan inga folk alls,men det blev ju förstårs mer under dagen.Vi kom dit vid 11 och gick runt och leta efter klänning..jag hitta en vit på SALT som jag köpte..och så köpte jag jeans-shorts och jeans-kjol,några tröjor,en "klänning",en BH..så ska jag köpa skor och en till bh här norrtälje i veckan..hoho.
Efter täby åkte vi direkt till mormor,för det är morsdag.Där grillade vi och hade det mysigt,men jag var tvungen att gå lite tidigare för jag har massa skolsaker att göra.Vid nio kom ammi,mamma och sören hit och tog en "spanish" coffe(stavas?)..sen drog vi till konsum en snabbis och köpte läsk.
Imorgon är det matteprov,engelska läxa,nationella i biologi och engelska..låter ju skojjsigt.
Anyway,här är lite saker jag köpte ;



Känner mig ju så otroligt jävla lame när jag har klänning,haha.
(den är vitare irl)




Hos mormor ;



30 maj

vakna vid tre idag,låg och dega i sängen ett tag,sen gick jag upp och drog på mig kläder så gick jag ner till bryggan nedanför mig,där ammi & mamma låg.Dom hade vin,bröd och vindruvor och lite gott.Vi låg där och sola till sex ungefär sen gick vi hem.Vid nio gick vi till konsum,jag & mamma och handla mat..så vi åt kött klockan halv elva..hehe..men gott som fan vare ;d ! Nu är jag mätt som tusan och sitter och gör lite biologi frågor..blir så arg när svaren inte står i boken,eller när det är as långa svar..pallar fan inte skriva ner allt ;p ..Ska väl sova snart känns det som..

Imorgon ska jag & mamma till täby och köpa klääder!!!:D hoppas jag hittar nå bra byxor som passar tjocka mig,och en viit balklänning..känner mig as töntig när jag har klänning och ska va så jävla fin..så tjejig är jag faktiskt inte :o haha..
Igår var det jävligt kul förresten..men har så stor jävla ångest för några saker jag inte gjorde..suck ;( ..skulle ha lyssnat på Elin..huhu. :'(
Aja,man får väl fler chanser..hoppas jag.
Bara typ 8 skoldagar kvar!!! jag vill inte sluta !! :'(:'(
Men på onsdag ska vi iallafall till grönan med klassen! :)
siiiiya

Crossover

idag käkade jag,mamma,anneli och hennes barn på locanta,jag åt pizza,som var världens bästa! helt sjukt gott ;o men jag proppa i mig den fort som bara fan när jag fick reda på en sak :D haha,då mötte jag amanda,elin och amanda.Vi gick till parken och sprang runt och hängde bah.Lyssnade på bra musik,dansa..skämmde ut folket jag var med :) mohah.Jag träffa ju sarah också,hon va med oss innan hon åkte hem :)
Vid elva spelade christian walz(?)..och då bah rocka vi loss!:D haha.Efter ett tag gick vi ut från parken och träffade lite folk,så begav vi oss hem.Nu sitter jag här och fryyser,ensam hemma ..läskigt ;( ..får väl hoppas att mamma kommer hem snart,,
Imorgon ska jag plugga och så skulle vi ha typ piknick? haha,myyys bah.Kanske skriver mer om vad som hände ikväll imorgon.
Nä,nu ska jag sova,gunatt.






i'm in lööve.

29 maj

idag försov jag mig som vanligt,missade första lektionen,gick till den andra.Det var blankies lektion,vi kolla på film medans jag skrev klart bok analysen.Sen var det engelska,fortfarande vikarie..vi var i olika grupper och skulle gå fram och säga ett nyhetsinlägg eller nått,men han glömde mig och amanda,så vi slapp! haha,det var ju bra,men man undrar ju om man existerar.. .. . haha.Sen lunch,och So..höll på att somna.
Till sist hade vi syslöjd typ as länge,är ialf nästan klar med min "tröja" nu! hahah.
Efter skolan gick jag hem med Amanda & elin,och nu sitter jag här..hungrig och trött..får se om man går ner på stan senare.I helgen måste jag ialf ;

Skriva klart flera labbrapporter.
Skriva biologi frågorna.
Plugga på matte.
Skriva biologiuppsats..4 sidor.


ohh va kul.!

sexigt värre



snyggaste minen.hahahah.

28 maj

Snart är Maj slut,helt sjukt hur fort tiden går!!! :O
Idag hände inte så mycket i skolan,vi hade vikarie på engelskan..sexyyy.haha..Sen på gympan hade vi dans..typ vals,fox grej..jag dansa med klein och holma,haha! Och lilla chicken amanda våga inte :) hahaha<3
Sen vare lång lunch..och så hade vi nationellt prov i matte,muntligt..det gick faktist ganska bra ;o tro det eller ej.
Sen hade vi ännu mer rast,för vi hade inte mussemanges lektion,och så hade vi självstudier på Helenas lektion,men alla bah sprang runt och lekte typ :) Efter skolan gick jag hem i spöregnet,vädret är helt cp ?
Håller på och skriver en bokanalys..så otroligt tråkigt.Men som tur är kan jag trösta mig med glass:) huhuhu.
Min morbror Sören fyller år idag btw,41.Mamma är där nu,jag kunde inte följa med pga pluggplugg-.-.
Men nu ska jag fortsätta skriva och sen duscha!
Imorgon blir det kanske crossover,eller marknad. (:

27 maj

jadu,vart ska man börja?
Mötte Amanda,vi kom lite försent till fysiken men ola är så cool så han bryr sig inte.Där gjorde vi nå sak med klockor.Sen på svenskan hade vi nationellt muntligt..satt mest tyst jag...hoho.,man får ju ingen syl i vädret ffs! Sen matte,och gott folk,gissa vad? jag fick äntligen G på provet jag gjort om ett x antal gånger !! wihuu.Sen vare typ 1½ timmes lunch..vi typ gick ut en sväng och hängde i korrisen.Sen vare musik,och eftersom det var sista gången vi har musik med ingrid ever,så hade vi kareoke..det var ju kul..hade luftsamtal med tman..,typ.
Sista lektionen var kemi,där hade vi nationellt också,labb! Det gick väl hyffsat,fatta ingenting,men jag bah tänkte; go with the flo,så funkade det väl en aning.Efter skolan gick jag och amanda hem till mig ett tag,bytte kläder minst 10 gånger,innan vi tog cykeln till stan..vi hade ju då lite problem med den satans cykeln,den hade ingen pakethållare,så jag fick jävligt ont i kuken :) haha.Och stackars amanda då,fick cykla med heffaklumpen bakom sig ! Sen ramla vi ju självklart en gång också.Till slut kom vi till kryddan och vi bah öste som vanligt,eller jag öste..haha.Sen gick vi till parken och satte oss först på en bänk,men då ska det självklart börja spöregna och blåsa som satan,så vi satte oss under ett träd ,haha!..
Efter en stund där under gick vi till lekbåten? haha "-TJORVEN!" HAHAHAHA!
Sen kom ammi och mamma & hämta oss,vi gömde cykeln i en buske,hoho.Vi åkte till flygis och jag och amanda hitta bollar,och körde klockan,så råka jag skjuta bollen rätt i fejjset på henne ! HAHA,så kommer en som jobbar där och bah ; ni vet att ni inte får spela boll här inne va? jag bah ; mm sure. hhahah,så jävla kul,amanda bah la sig på golvet och garva :D vi har typ vait nära på att pissa på oss hela dagen :) så ni vet..huhu.Sen skjusade vi ialf hem amanda och ammi,och när vi kom hem städa vi lite och snart blire matmat in my heart :).
Imorgon är det torsdag,vilket betyder detta
; Muntligt np i matte och eng,.
; Eng läxa.
; Göra klart boken..good luck.
sen är det väl nå mer kul.
usch,är så mycket att göra att man bah pallar inte.
Fick ialf pengar av pappa idag,så nu kan jag shakka lite kläder.

skiter i stavfel,orkar inte läsa igenom igen,hihohu.


På västfronten intet nytt



JA,nu har jag bara 139 sidor kvar tills imorrn! :D ..... ... .... .... .......

kiss my ass '

26 maj

åh va jobbigt.Jag hade planerat att gå till skolan idag,även fast jag är sjuk,men så vaknar jag sent och kommer inte ens ihåg att min klocka har ringt ,om den ens gjorde det ;s  ..så jobbigt att missa skolan över en sån dålig sak,haha.
Jag är ialf hungrig nu som vanligt..ska se vad som finns..igår gjorde jag makaroner & köttbullar elva på kvällen (: ..
Sen vet jag inte vart jag ska duscha idag..kan ju inte duscha här för dom ska limma mattan..besvärligt besvärligt..har inte lust att gå nånstans.
Äsh,nu ska jag ringa mamma och få hem en milkshake och plugga! updaterar väl sen.

ÅÅÅHH

imorse vid 10 åt jag nudlar,så jag såg fram emot när mamma kom hem från affären.Jag är hur grinig som helst för jag är så jävla hungrig,så när jag kommer till köket är precis allt bara fel.Hon har köpt kokt skinka,när jag bara äter rökt,fel äcklig jävla saft "mix" eller nåt,och lasagne till mig..som jag har smakat förut och den är as äcklig,sen till råga på allt köpte hon en cola,när hon frågade mig i telefonen innnan, "-ska jag köpa cola eller 7up? jag sa tydligt 7up!
får man det? neej. jag vill ha en milkshake och det är nu !

The veronicas,Emma roberts,Hayley williams


jag tycker iallafall att dom där är jävligt lika.

ge mig din åsikt god damn it !


så äru en snäll sockerpulla :)

So far away,I wish you were here

With you by my side I will fight and defend.♥

Milo Ventimiglia





Y u m m i

helt otroligt.

idag är jag hemma,mår illa som fan.Och jag vet inte ifall det är för jag är förkyld eller värmen,men prickarna är tillbaks..till och från liksom..blir så arg.Jag är hur hungrig som helst,men det finns nada att äta här,så synd om mig just nu..huhu.Jag antar att jag ska plugga idag,och läsa den roooliga boken.Niklas är inte hemma,på jobb i schweiz eller hure stavas,i typ en vecka så det är ju bara för najs. :)
lala lala la la lalala lala

Yes sirr-e


stay with me



åhh den är så bra.

c(:

jag har förresten gjort den nya headern alldeles själv,för första gången! hoho ;] ↑

24 maj

vaknade alldeles för sent idag,typ vid halv fyra..he-he..men till mitt försvar kan jag säga att jag somna typ fem,för jag mådde så jävla illa hela natten och satt typ vid toan,trodde jag skulle spy. ;( ..mår fan illa 24/7! . Det enda jag har gjort idag är suttit framför tv;n och kollat på dåliga program..och druckit massa vatten.
Imorgon är det skolan igen :D ,har dock prov på 1;a världskriget..och jag vet inte ens vad fan jag ska plugga på,så det blir väl fail på det..men jag kan ju ialf sitta uppe hela natten och "plugga" eftersom jag inte kommer kunna sova på ett tag..sen ska jag läsa runt 200 sidor i en fitt bok till på onsdag..wish me luck liksom.Och sen är det massa annat..lite skit i engelska,matte och biologi..gäsp.
Har ialf varit ett trevligt "lov" ,.

det finns ingen annan som du.

Måste prata med dig nu nu nu nu !! saknar dig bästis ;( ..kom hit råååh . .
du är den ända som förstår allt. 
it all seems so clear and simple when you're around.i miss you,bitch. ohohhoho<3

This harsh mad reality, its real

Dont cry for me when im gone
No point of wasted tears our
time will come one day and im
just confrunting my fears
though its not really a fear
it's more like a destiny some
times i sit and wonder is this
life really for me, cause'
ive seen, seen, heard, felt,
im done. I hope ur proud of
where ive come, youve seen me
grow and helped me through,
and there is no repayin you,
im here and i feel like im
delayin you, betrayin you,
and when im gone i hope theres
someone savin' you.

Headstrong



hahaha jävla cp video,lite söt :) hoho.

s&m




22 & 23 maj

Natten till fredag höll jag på att dö.Jag och sarah hade lagt oss i mammas säng,vi var ensamma hemma.Så gick vi och la oss vid 3,så vakna jag halv fyra av att det var så jävla varmt och att sarah snarka..Då hörde jag att någon höll på med mikron..men ingen var ju hemma förutom vi så då var det ju Jens tänkte jag,luckan på mikron öppnades och stängdes och sattes på och av,jag var så jävla rädd så jag trodde jag skulle dö,låg helt blixt stilla till halv sex ! slog hårt som fan på sarah och berätta vad jag hade hört,hon bah klappa mig fint på benet och bah det är säkert ingen fara,och somna om på en sekund.Sen hörde jag hur dörren öppnades och att någon stod på listen,och jag låg med kudden för ögonen..sen hörde jag någon hosta ,jag bah skrek NIKLAS?! så säger han inget,men det var han !! idioten vöttu,förstörde min skönhetssömn totalt! arg som fan var jag,men glad att det inte var Jens,hahah.

På fredagen på dagen blev det lite problem med drickat till kvällen,men det ordnade sig.Sen duschade jag hos sonny,för vi får inte duscha här innan mattan har torkat? eller nåt.Efter det hämtade jag och mamma Sarah,så åkte vi ner på stan och lämna kartonger,sen till donken! fy satan vad gott det va ! huhu.Sen gick mamma till Ammi,och så kom det folk.Ska se om jag minns alla ..jag,sarah,niklas,blomm,johan,joel,frekke(?),lollo,jossan,thomas,pata..kommer inte på någon mer,:D var väl dom..vi typ spela ölspelet och dunkadunka musik! hoho.
Vid 12 drog alla förutom blomm,.han och niklas gick ut en sväng,jag & sarah med,dock inte tillsammans..alltså jag & sarah gick inte med dom...haha.
vi satt på gräsmattan i regnet och det är det ända ni behöver veta:) mohaha.Jag älskar sarah johannajohannelé hannele bengtsson!!!
Sen sov vi,och jag hatar min telefon :) ..varje gång jag var as nära på att somna så ringde antingen min eller sarahs telefon,och till slut kasta jag iväg sarahs! hahah :D<333.

Imorse vakna jag vid 9-10 av att sarahs dator sattes på..med hög volym,efter det kunde jag inte sova,så jag låg i sängen och gnällde tills jag somna igen,hahah.
Nu har sarah åkt hem och jag väntar på mamma.Ikväll ska jag bara plugga..fyfan vad kul.



badabadkarärsexigt

imorse gick jag upp vid halv ett,och åkte och handlade helt äcklig och osminkad,skönt som fan.Sen åkte jag och mamma upp till sonny,och efter en stund kom sarah.Då gick vi ut med dukke till konsum och köpte godis :)
Sen åt vi middag,lövbiff och pommes MMMMMMMMMmm,mat är gott.
Efter maten gick vi hem till mig och jag hämta lite saker för vi hade tänkt att sova hos kjelle..Sen gick vi tillbaks dit och bada bubbelbad..as mysigt,med ljus och allt =) ..Sen duscha vi av oss och packa och drog hem istl,för mamma har humörsvägningar och muckar,så pallade inte,haha.Så nu sitter vi här och äter godis och gör en skiva :): HOHOHOOHOH.kände fört. oh fyfan vad det luktaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!! MUMS<3
imorrn blire pa-a-ha-a-arteeeyyii ! wippi-wu!
Badbilder kommer imorgon..nu ska vi slagga i mammas feta säng,med jens,så ciao!
PUSSS

oh great,nu är sarah övertrött... . . ... . .. .. .  .HAHA


21 maj

ikväll är jag,mamma och kanske sarah hos kjelle och är hundvakt! nås på mobilen,men har inga pengar att smsa!
haha :)

Good Girls Go Bad

Med hon som spelar Blair i gossip girl.hoho,.

Ayo Technology


20 maj

igår lekte jag och amanda i grind och sen gick vi upp på röverberget ett tag..sen bah hängde vi i park.bara så ni vet,huhu.
Idag vakna jag vid 12,har bara kollat på tv och tråkat eftersom det är skitväder ute.Måste nog plugga lite också..suck.
Jag tror att min telefonräkning är skyhög.inte bra.

inte pinsamt alls..

Imorse hade jag gäster så jag kunde inte va med på första föreställningen i aulan..Jag mötte amanda halv fem,så gick vi upp till skolan,där vi fick jättegod macka och juice! :D ..sen träna vi lite på dansen...och stackars mussemange kvävdes nästan av mackan när han skrattade hahaha,helt lila i fejjan!..Efter "fikat" gick vi ner till lougen(?) aja,omklädningsrummet under aulan,haha.Där sminkade vi oss och bytte kläder osv,jävligt varmt där nere alltså.,Innan vi visste ordet av det,började hela skiten,vi stod på siderna och väntade tills det blev våran tur...jadu,för att sammanfatta ..fail ? AHHAHAHA,ibland blev det väl bra,men vi typ skrattade och hade kul ialf,och jag hördes tydligen som vanligt när jag garva hahah (: ..Mamma,ammi och caroline var där och kollade ..he-he..och så har jag värra bonken på kinden!!! så jävla irriterande.usch.
Ialf,efter allt åkte jag och mamma o handla på norrköp,jag fick mina välförtjänta lysmelk! ihihi.
Nej,nu ska jag käka och sen gå ut med piff !
Video kommer sen,av när vi dansa..man ser dock ingenting.hahah.


18 maj

fan vad jag älskar min säng.

Idag fortsatte kultur dagarna,vi tränade mest i aulan,kommer faila med stort F..men äsch säger vi ! vi har typ några steg..ska lägga till mer imorgon,vi får väl bara hoppas på det bästa helt enkelt.
Nu ska jag packa saker till imorrn,och sen sova,fast jag sov fyra timmar idag efter skolan,ihhi,jätte skönt :) hahah.

Min nya drog är - Milow.
hoho.
Hoppas på en trevlig fredag jag..hihih.
aa,bah lite hullerombuller sådär.

17 maj

ikväll gick jag ut med amanda och elin,vi var i solbacka på en ställning där och lekte..sen hörde vi ett jävla cp skratt :O helt nytt och crazy liksom.var väl ute till halv elva eller nåt,gick in och duschade,as skönt..,och nu sitter jag här och har ont i huvet,hungrig och trött..men jag vill inte sova !!! auhu ;(
Imorgon kommer A hit så går vi till skolan härifrån,.i skolan ska vi väl öva och ha kul :)..sen efter skolan ska jag kanske träffa sarah och glassa med glass utanför krydds :)
Nu ska jag bah sova!!

I'm in love with a fairytale

great.Nu har mamma smittat mig..förkyld som ett as..

Vaknade vid tolv av att min telefon ringde,men jag trodde att det var väckarklockan(trots att jag inte hade ställt den),så jag svarade och la på,så kollade jag på den,då var det pappa som hade ringt :d så ringde han igen bah ,la du på nyss? hahah.Mamma pratade ialf med honom om att han ska skicka pengar till balklänning..vi får väl se hur det går.Just nu är mamma ute och köper pizza,sen ska vi kolla på våra filmer som vi hyrde i fredags..är dock inte så sugen på pizza nu,tjugo i ett liksom..menmen. För övrigt tycker jag att det var rätt att Norge vann,söt var han ju också,är ju alltid ett plus (;


16 maj

inatt sov jag as skönt,vakna vid 10,gick upp och pissade,somnade om till 12.Gick upp och duschade,sen kom ylva & mamma och hämtade upp mig.Vi åkte först till görla och skulle kolla på nån affär,men den var stängd så vi åkte till ÖB och kollade lite,drack cola utanför i solen.Ylva är skönast i världen,haha:).Sen åkte vi till ann-marie,ammi,och va där en stund,sen åkte jag ylva mamma sören och ammi ner till stan,till gamla bistro,locanta?.Där satt vi och åt,jag tog en glass och sen asgoda räkor ;o:D..seeen handla vi lite och åkte till ammi.Där grilla vi lite och sen åkte vi hem och kolla på eurovision song äckel.Kollade på sverige,sen tröttnade jag..det var en jävla psyko tjej jju . .. vad har hänt med världen?

Sen har jag bara suttit & pratat med folk på msn och lyssna på musik.Maria(grannen) och några gubbar är här...dom typ tjaffsar imellanåt.,.hoppas dom går snart så man kan få sin skönhetssömn..he-he,.
Juste,idag när jag satt och kollade på tv,så sattes radion på :) det var Jens det.haha seriöst,den var inte på,och helt plöstligt hör man hur knappen trycks in och en tjej börjar prata på radion XD jag bah satt kvar där ...sen när jag gick sa jag till jens : nu stänger jag av radion och tvn,men du kan sätta på dom senare om du vill.hahah.men han gjorde inte det :) Imorrn händer inte så mycket..chilla riffen bah.. -.- haha.



15 maj

yaoooooooooo.
Dagen började med matte,gjorde ett matteprov och drog ut på tiden med flit så jag slapp lektionen,mohaha.Sen var det mussemange,och det tog typ 20 minuter för han att starta en film som vi ser på,så då satt alla och snacka,själv var jag på dåligt humör...kommer inte ihåg varför..jo juste! jag hade fått prickar,dom kommer typ när jag är sjuk,och nu är jag förkyld satt..blev lite sur på det.Sen var det engelska,pratade lite med maria om betyget,hon snacka snabbt och på skånska så jag fatta inte så mycket,men typ att jag får VG i slutbetyg om jag får Vg på muntliga i engelska? :p nåt sånt.
Sen var det lunch,POTATISMOS MED SMÖR<3!
Efter maten,på rasten i korridoren gick tman mot mig och jag typ dog..drömmde mig bort,haha.
Sen hade vi SO ett tag till klockan 1,då gick vi till kultur sakerna,jag och amanda hamna på modevisningen. . . hahah,men vi typ vägrar att gå så vi ska ev stå i bakrunden och dansa!! hahaha i aulan lixom..som att vi inte skämmer ut oss tillräckligt i skolan bah :)men äsch,sista året,dom kommer ialf ihåg oss,höhö.
Vid 2 slutade vi,då satt jag och väntade på en överseg mor som hämtade mig,vi åkte hem en stund och sen handla vi på flygis och hyrde film! Ville egentligen göra nåt med nån,men blev filmkväll istället.

Imorgon ska jag ialf sola om någon vill göra det med moi (; hihi.
Men nu ska jag äta min ben&jerrys glass och kolla på scrubs ! eller som mamma säger : tom&jerrys.haha aa,nästan va.
Fail.

new CC


stupp!

jag är röd i ansiktet.det svider som fan.ser ut som ett rödljus.folk bah stannar när dom ser mig.Men den goda nyheten är ju att det förvandlas till brunt snart :) hiho


14 maj

nu ska jag berätta utförligt vad jag har gjort idag,hoho.
vakna,fixa mig,amanda kom och hämta upp mig vid 8,då åkte vi till hennes farmor & farfar och hämtade en hund,xina(?),sen gick vi till stället alla skulle mötas,det var ju maran.Det tog en stund innan vi hittade vart våran klass var,men sen såg vi,och sarah gick med oss :) .hon fick se tman OHOHOH HAAAT! ..Det var typ as många hundar överallt,lite läskigt ( ..sen kom polisen,,? hahaha,töntigt. Men sen startade det och vi gick...7.8km? eller något.Det var  inte  sååå jobbigt,men fick ont i vaderna som vanligt..gick utan skor ett tag.,skönt som fan.När vi kom i mål..typ nästnästnäst sist,så gick vi och lämna hunden,men först hälsade vi på mange :D hahah.Efter det tog vi bussen till station,jag menar kom igen,vi hade faktist gått hela dagen .Sen gick vi till arenan och käka,gott som fan var det.Sen åkte amanda hem och jag & sarah gick och chillade utanför kryddan typ en timme,sen satt vi oss på stationen och mötte,micke,micke,hilmer ..några stycken ,hahah fan va jag garva, "scooby doo" HAHA.! Sen efter ett tag,och efter att ha skämt ut sarah bara lite,gick vi tillbaks till kryddan,köpte en dricka,huhu.Sen kom blomm och jylle,sen pata.,sat där ett tag,sen gick dom så jag och srah gick till Conclean(saknart),och sen fick jag skjuss hem av dom (: ..nu sitter jag här och har lite ont i benen,trött som fan,men vill gå ut ;o :(  Mamma sa att jag har blivit röd/brun i ansiktet,så fråga hon om jag hade haft glasögon,jag bah jaa,vadårå? hon bah ,jag ser det.haha så hade jag värra vita linjen,al'a kim kardashian ;)
Just nu väntar jag på maten,ostpannkaka!! MUMS<3 vad som händer efter det får vi se .

Imorgon ska jag ha matteprov och engelska np,muntligt..trooor jag.Sen börjar kulturdagarna..Ledig onsdag till söndag nästa vecka dårååå :D mahaha..
Det blev ingenting med lägenheten i knutby...hade nå jävla cp förening som säger att man inte får ha katter ute???helt jävla sjukt ju.Den enda glada nyheten just nu är att jag ska få en kissemiss av ewelajjna ! IHIHI:D<3 Frasse,Franky,Tequila,,eller vad sägeru?;)); haha.
Bilder från dagen imorrn eller senare.

summerish


   Puta med läpparna kvinna ! fierce

he-he

jag ber om ursäkt för mitt senaste inlägg,lite raseriutbrott,haha :)..och för er som vill veta,jag stoppade inte en strumpa i halsen på katten.
Känner mig inte direkt gladare..men jag ska nu göra chokladpudding och kolla på scrubs !

"Dagens outfit",fast hade andra kläder i skolan :p .



Kofta - H&M
Linne - nåt gammalt skit :)
Byxor - Jeanstights från Gina

13 maj

imorse kom vi till skolan safe and sound,alltså ingen spindel :) men vi kom lite försent dock.Teknik var det då,gjorde klart min monstertruck ! ägde ut alla andras.Sen var det svenska,Helena var inte där så vi hade ullis som vikarie...den där kvinnan asså..hates her.Sen sprang jag iväg på en visning i solbacka,men vi gillar den på knutby bättre ..sen åkte vi till willys och handla till sbk,sen släppte mama av mig i skolan igen.Då var det rast,sen musik,sen sluta vi !. Då gick jag hem och åt flingor..och jag var och handla nyss med mamma.Är så hungrig så jag tror jag dör,trött som fan,hatar allt och alla,vill skrika på folk för dom är så jävla FULA!!!!!!!!! argarglacklack..fattar inte varför... ;s  pga tröttheten och ingen mat i guess,haha som ett litet barn.Det är ialf inte PMS,som ni säkert tror.
Ikväll ska jag bara duscha och kolla på scrubs..sen sova !! för imorgon är det skolmaran..yeeeeeeeey !.typ as långt,men jag & amanda ska gå och kanske ta en liten sväng in på ,..färsna café?;);)..och vi ska ha äpple med oss !:OO efter maran ska vi äta pizza på arenan !! wihuuu (:


DET FINNS INGEN FUCKING MAT HÄR OCH KATTEN GÅR OCH SKRIKER SNART SÄTTER JAG EN STRUMP JÄVEL I HALSEN PÅ HENNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

sweet



POP IT,LOCK IT

så otroligt snygga.OHAUAO

12 maj

ja,dagen började inte så bra.När jag var på väg till skolan,i bilen,såg jag plöstligt en spindel brevid mig,som hängde i en tråd..typ en kors-spindel..jag fick ju såklart panik och bah kasta mig till mammas sida,som körde haha,hon bah ; VAD ÄRE !?!?! hahah,rolig start på morgonen :) när vi kom fram till amanda som stod och väntade klättrade jag ut genom baksätet,och amanda dödade spindeln! phu !

Direkt på morgonen hade vi nationella i kemi,det var faktiskt lättare än jag trodde,vi blev klara ganska snabbt men man var ju tvungen att sitta kvar till en viss tid,så då gjorde jag och amanda sten,sax påse..helt knäppt tyst var det när vi körde,så gör hon en as kul sak med handen,jag höll på att dö alltså ! fyfan vad jag skratta,tyst asså,inte det lättaste XD sen om inte det vore nog,så visa hon en ful rolig bild på mig..hahah och sen fick vi skäll av matilda ..haha care? :) vi hade kul..det enda som räknas.,.hihi.När det var slut hade vi två och en halv timmes rast,då gick vi till bänkarna ett tag och åt bullar,sen gick vi ner till stan ..till istvan och lite sånt,..köpte en burkcola på kryddan :D. ..sen upp till skolan igen,då hade vi teknik..gick väl ganska snabbt endå..sen hade vi gympa,samantha och ebba höll den,jag kunde bara vara med på 1 sak men,,,sen såg jag något jag sent kommer att glömma..ibland visar våran gympa lärare lite fööör mycket av sig själv..kill me,kill me now,tänkte jag när jag såg ena hennes...you know.ärrad för livet lixom.
Efter gympan gick jag och amanda till Anders,matteläraren och jag fick göra ett matteprov..hade inte ens pluggat ;o men eftersom jag är så sär,fick jag ha med matteboken att kolla i .,hahahaha :D sådet gick väl en aning bättre än alla andra(5?) gångerna jag gjorde provet..höhö.Efter provet som tog typ en timme,gick vi ner på stan igen,och då köpte jag en cola med mitt kort :d hade fan 50 spänn där ;)  så satt vi på bänken där i "väntrummet" som amanda kallar det ,haha,så står det en unge där och kolla på oss,väldigt mycket. 
Jag : Fan vilken söt.
Amanda: ;O neeeeeej!
Jag & Amanda ; HAHAHAHA.
så jävla snällt !:) haha.
Sen gick vi typ ner till stora torget och slappa och sola i solen...haha.där utanför Ett glas . Då satt det en (retard,antar jag) och pratade med sig själv..eller han pratade med någon osynlig framför sig..först trodde vi att han hade ett headsett i örat,men icke sa nicke.Han skratta vi mycket åt,speciellt när han gav Amanda The crazy eye-blick.HAHA ´han bah stirra rå läskigt XD..kul kul.
Efter ett tag gick vi till posten där vi blev hämtade av våra mödrar.Sen sågs vi igen vid rödljuset ! hahah.
Vi åkte hem ett tag,sen kom charlie och hämtade mig och mamma så åkte vi ner till På G.
Ni kan aldrig gissa vad jag åt....kycklingsallad! MMM juste,JAG åt något NYTTIGT! ..med cola :) haha. har fan druckit det tre gånger idag ;o ..Dom som var med va jag,mama,ammi,sören,johan,charlie,chrille och calle. Vi satt där ett tag tills vi kom på att det var DH idag..så vi powerwalkade hem,haha.Vi hann se slutet ialf,vet endå vad som händer..huhu.
Snart ska jag ta bort sminket och soooova !
Och på torsdag är det skolmaran,efter den ska jag och piff äta på arenan! wihuu (:

imorrn ska jag på visning av ett hus i solbacka..om jag får för helena..hehe.

Bröllopsduellen



Amerikansk komedifilm från 2009

Två kvinnor har varit bästa vänner hela sitt liv. De har planerat sina drömbröllop hela livet. När det väl är dags att gifta sig lyckas båda få hjälp av deras största idol, bröllopsgurun Marion St. Claire. Det visar sig så småningom att något gått fel i inbokningen av bröllopen. Istället för olika datum, kommer nu bröllopen att äga rum på samma tidpunkt, vilket inte är möjligt eftersom väninnorna ska vara brudtärnor på varandras bröllop. Någon av dem måste ändra lokal, men ingen vill och snart är kriget dem emellan ett faktum.  

*   Kate Hudson - Liv

  • Anne Hathaway - Emma
  • Bryan Greenberg - Nate
  • Chris Pratt - Fletcher

  • Den var faktist ganska bra,en scene var speciellt kul.Aja,finns inget mer att säga.Se den ! hoho (;


    hm..?

    Niklas fick precis 15 kronor av mig och sa att man kan köpa 2 burkläsk för 15kr på video city..så han skulle vara så snäll och gå ner och köpa det till mig,om han fick en-.- ..är det att lita på tro?

    11 maj

    ola ola.

    imorse när jag vakna var jag fett pigg..men mådde illa som satan och hade värsta huvudvärken,så jag stanna hemma.Jag har bara sovit..inte ätit så mycket faktist ! ;o ..,
    Imorgon är det nationella i kemi..och mamma köpte hem kanelgifflar och cider till mig bah sådär :O så jag ska sitta och smaska på det imorgon,för jag VET att jag inte kommer att kunna ett litet skit,hahah,det är endå mig vi pratar om. Oh,juste amanda sa att jag fick G på matteprovet,WOHOOOOOO! ..men imorgon efter skolan ska jag typ prata med anders...abuhuu :'( ..
    Planerna för ikväll är att jag ska duscha,plugga lite och kolla på film ! typ samma rutin varje dag,höhö.men det funkar.




    söt (:


    L.S.M


    just nu.


    T !

    Turkiet 09 blir av ialf ! Med mamma och sarah,och Max,Ullis och Maja kanske ska med också ! wuhuuo!
    ska bara slappa,slappa,och äta :) C H I L L med andra ord.

    10 maj

    yoo.
    idag gick jag upp vid 12 ;o ..sen åkte jag,mamma,ammi,caroline och sören till visningen av lägenheten.Den var fräsch och fin,men fett liten...får väl se hur det blir med det.Sen åkte vi och handla..sen kom dom som ska köpa våran lägenhet hit för att skriva på nå papper..jag har ialf ett krav som jag ska få när vi flyttar,en stor säng :D så man kan ligga två kanske ;) höhö.Efter dom gick så åkte vi till mormor och morfar och åt middag..alla va där..typ carro jag charlie calle och casper,och dom vuxna då.
    "never hit a woman,never hit a woman.Ross bruises like a peach." HAHAHA fel stavning men whatever.ett litet inside joke,.japps.
    Nu så bah sitter man hära och ska hoppa in i duschen snart..sen kolla på film :)
    Imorgon är det nationella i engelska troligtvis..vill bara få det överströkat..hoho.,sen får vi tillbaks matteproven..,lär ju bli same old same old.

    (:


    fredag+lördag

    Fredag : Amanda sov här,och vi gick upp kvart över sex för att hinna med att klä ut oss..vi skulle vara cowboys(girls),så vi lockade håret och jag lånade niklas shorta haha.Sen åkte vi till skolan,hade matteprov på morronen..vet inte riktigt hur det gick men..sen fick vi ledigt för att fixa oss inför fottot..hoppas det blev bra,men tror inte det för jag satt på marken och vred midjan så jag såg ut som ett sumo :) efter det var det engelska och SO,som amanda somna på,och snarka hahahah fan va kul det var ! och jag väckte henne liksom inte,väntade bara på att helena skulle säga till henne haha:D
    sen efter slöjden slutade vi,då gick jag och amanda hem till mig och väntade på att mamma skulle komma hem,sen fick vi skjus ner på stan av henne och anneli,i magnumen!! as najs.Efter jag fick pengar av mamma gick vi ner på marknaden,och vände..så gick vi på stan istl ett tag och tbx till marknaden.Vi åkte 2st karuseller,asså på den ena höll jag på att flyga till det andra sätet,helt jävla galet !! hahah jag höll i mig för livet,och det känner jag i dag i mina armar,haha.
    Sen köpte jag minkyssar och sockervadd :) Sen satt vi utanför kryddan lite,sen kom anneli och mamma igen,vi drog en runda på stan och sen åkte vi hem.Då gick amanda och mötte elin och jag var helt slut,så jag skulle precis lägga mig,när anneli ringde.Några polacker i en röd folkabuss hade tydligen kört runt vid grindarna ute i sbk,och en typ "raggarbil" stod mitt ute på plan,så jag,mamma och anneli åkte ut till sbk,vid 9.Då såg vi inga där men vi ringde och tipsade polisen,och ställde in bilen i verkstaden.Sen åkte vi hem igen och jag somnade på dirren.

    Lördag ; Gick upp vid ett...och nu är klockan fyra,har inte gjort så mycket än faktist,haha.Men nu ska jag ialf duscha och sen gå till nyponvägen tror jag. :)

    7 maj

    imorse va jag as trött som vanligt,men gick upp och fixade mig..var ganska sen,sen fick jag reda på att vi inte hade nån bil,och jag skulle typ börja om 10 minuter,så jag följde med mamma till mormor och gick på andra lektionen istl,hatar att komma försent :D
    Jag och Amanda hade gympan idag,först staffett,hinderbana och mattrace,dom blev väl ganska nöjda,dom andra små barnen,huhu..Sen hade vi lång lunch,amanda å jag gick ner till bänkarna och sola,och somna.haha,tur att vi vakna i tid,för sen vare blankiepans lektion !! ruggit rolig som vanligt.Sist vare SO,håller på med 1;a världskriget så vi kolla på nån film..men jag va inne på msn istl..Sen sa ola att jag va på gränsen för G på teknik provet(när jag plugga på fel papper) men han är så snäll så jag slipper göra om det ! :) då har jag bara ...massor kvar att göra :'( .
    Amanda kommer hit ikväll,ska sova här för imorgon har vi utklädnad till 9ans sista klassfoto typ,så man ska vara utklädd..vi vet inte vad vi ska vara än dock..kanske ha karatekläder och sminkad sönderslagen..eller som amanda sa,en hora :) hhahahaha.Sen ska vi väl plugga på matten,prov imorgon..och jag måste göra mina labbrapporter och frågor till biologin !!! och då MÅSTE jag det..uugh. Sen tror jag att vi ska ha muntligt i engelskan imorgon istl,hann inte idag.
    OCH IDAG HADE JAG INGEN ATT KOLLA PÅ !!! :'( he was gone... abuhuuuuuu.
    Har ganska mycket med skolan och sånt nu,så jag kanske inte bloggar överdrivet mycket..måste tyvärr lägga ner mycket energi på skolskit.

    En vilsen liten pojke som ligger och gråter blod

    jag ställer frågor som alla vägrar svara på
    jag får en karta, men inte vilken väg att gå
    Min själ vill iväg här ifrån
    En fånge länge nog, ska världen vara så?


    förtvivlad, fastspänd i en depression
    jag vill av den här resan jag kunde ha bett min mor
    hon pekade åt rätt håll, men jag vek av halvvägs
    livet är ett minfält, långt ifrån en vallfärd

    det är kallt här, och förtvivlan bara växer
    vi röker bort vår sorg, men den slår oss dagen efter
    Gud, ett litet fel så det blev igen
    Jag är lyckojägaren som alltid lämnas tomhänt

    Jag är glad utåt, men inåt ett uppror
    Står vid gränslandet och missar mitt upprop
    Fan! Var är ljuset? Vart är min livslust?
    Vill födas på nytt, men kommer ut missfött


    Jag måste börja lära mig att vårda sinnet
    Sväljer min stolthet, tittar upp fast tårar rinner
    Har lovat mindre, men nu ska jag hålla allt
    Går ut på stridsfältet, upp med hakan, huvudet kallt

    jag var ditt allt, du blev min främste vän
    Jag vet att jag har strulat, men jag älskar dig
    min uppväxt, jag klättrade över skyddstängslet
    mitt hem ett skyddnäste, och du min skyddsängel



    Till hälften av vår släkt, varför blundade ni?
    Min syster blev den kvinnan, ni aldrig kunnat bli!
    Sen undrade ni att vi inte hörs längre
    En kniv i ryggen, vi behöver inte sånna vänner


    Vi vann den kampen och vandrade ända hit

    Take me to the magic of the moment

    Fanns ingen video med bara låten,bara live.Men ladda ner den och lyssna på den rå högt,mäktig,as bra & skön låt alltså.


    Scorpions-Wind of change

    Girl, you're my friend when I'm in need


    Piff & Puff,YAA♥

    6 maj

    idag börja dagen med teknikprov,men jag hade såklart pluggat på helt fel papper,så får göra det igen nästa onsdag.Sen var det svenska,fick tillbaks Recensionen och strindberg provet,vg och vg- ..wi h o.Sen vare lunch,äcklig tacos så jag käka typ 6 hårda mackor :o haha.På rasten satt vi ute på bänkarna och bah chilla.På musiken var det ovanligt lungt,gjorde nå papper,fast jag spenderade tiden mest att klia mig på röven,PÅ röven,inget annat. haha.
    Sen var det biologi,så otroligt tråkigt alltså..kollade upp vilka rapporter jag ska göra..var typ 6 st ..he-he..
    Efter skolan gick jag till mormor,mamma var där.Men var så trött och på dåligt humör så jag tog en sockerkaksbit och gick hem,hahah.När jag kom hem gjorde jag en smoothie,mmmmums,och kollade på top model,kritiserade alla fula bitchar,te x en viss,jade..vill bara klappa till´na.Efter ett tag kom mamma hem med pizza till mig :o ..det smaka väl inte helt fel iihih.Vid 9 gick jag ut med amanda,vi var i solbacka sen gick vi till konsum och handla cola i flaska..as mumsigt.
    Sen kom en liten blå bil och körde runt oss typ 5 gånger,fram å tbx,.och jag bah sa till amanda,snart kommer dom stanna och prata med oss.och vad gör dom den 6;e gången? jo,stannar och pratar :) Typ ; Tja..vad händer ikväll? jag bah drog ignore och kolla på mobilen,medans amanda stod där och mumla nåt till dom,hahahah,stackarn,jag bah lämnar henne i sticket :) haha.Efter ett tag gick jag hem och tog en varm,as skön dusch..fick lite skäll av mamma osv,hoho.Och nu så sitter jag här och skriver..fryyyser,ska sova strax,för imorgon är det nationella i matte och engelska,muntligt..wish me luck säger jag bara.engelskan går väl an,men matte? muntligt? räcker det inte att se på papper att jag är värsta iq befriade ..topsen?! hahah shit,.Sen ska jag och amanda ha gympan också..med bra musik ialf :D hihih..vad är det mer då...ah,juste..marknad i helgen,ska gå med amanda och kanske några till..får se vad som händer :) På lördag kommer nyponbacks familjen hit på middag huhu :] ..
    gunatt

    5 maj

    sjuk,sjuk och återigen sjuk.
    skola idag,nationella på morgonen,gick inte sååå bra..bip test på gympan..godkänt ialf,haha.Stan efter skolan med amanda & marina.,handla bulle :D huoh.Just nu är det hur jävla mycket som helst i skolan,14 skoldagar kvar och minst 10 prov alltså.Får väl se om jag har samma betyg som nu för att komma in på media sen...
    Är ialf sjuk igen,försyld.fryser.Sovit sen 4-5 idag,gick upp och åt nyss..och jag är fortfarande trött,så det blir att hoppa in i min sköööna säng och typ läsa. Blir så irriterad,mitt minne är hur kasst som helst,blir fan bara värre..jävligt förvirrad ibland.. .ska typ ha teknik prov imorrn..? fattar nada,as usual.

    4 maj

    idag gick jag upp vid tre efter att ha degat i sängen ett tag,rå najs.Sen har jag varit duktig och städat & dammsugit mitt rum..ska äta middag snart sen ska jag och mamma gå och ut och gå..ja ni läste rätt.höhö.
    Imorgon är det nationella i matte igen,den svåra delen tydligen,vi vet ju alla hur det kommer gå för mig.Sen har vi pip-test i gympan..och efter skolan ska jag göra ett matte prov till..och nu kom jag på att jag måste göra labbrapporter till biologin..vilken rolig kväll jag har framför mig -.-. och jag är högt irriterad på allt today..allt.
    det var väl att jag hade att säga för idag..hu-hu.

    3 maj



    jizz



    pix


     drogade miner gillar vi .

    HAHA

    glömde ju säga att på valborg så gick vi upp till statoil och jag köpte dricka,sen kissade jag och elin i ett dike ! hahaha de va kul :)  hahhahahha " SITTERU OCH GUPPAR?!"-Amanda
     HAHAHAHAHAHAHAHA

    torsdag,fredag & lördag

    SHIIIT va seg jag är dååå. detta kommer ju ta en stund att skriva. kommer typ inte ihåg nåt haha.

    i torsdags på valborg,hade vi bokat bord på ett glas,och innan vi gick dit tog jag några stänkare,huhu. sen gick vi ner vid sju med ammi,mamma,sören,carro,oskar och gluggen.Jag bah käka och sen gick jag ut med amanda,amanda och elin.Vi gick upp till södra(min kondition fick ta stryk) och kollade läget där..det va ganska så dött där så jag och amanda gick ner på stan och leta efter nån spelning som skulle vara..det va typ värsta bingolottot :O XD helt jävla lame.så vi gick upp till södra igen..vi gick upp och ner ganska många gånger för att sammanfatta,höhö.Efter ett tag på stan gick vi hem till mig,jag elin & amanda. ...kommer inte ihåg vad vi gjorde..typ lyssna på musik å chilla? :D chansar jag på,haha.

    fredagen gick jag upp typ vid 12,då färgade mamma slingor på mig,vart as nöjd :) så nu är jag blond..med lite mörkt underhår :d wihoou. sen åkte jag,mama,niklas och nordstedt till gräddö för att sonny fyllde år.Men först stanna vi på flygis och köpte tårta! haha.När vi kom dit så satt vi där ett tag sen åt vi smörgårstårta och prinsess,as gott:d hahah. sen efter ett tag åkte vi till ullis och hälsa på henne,max och matilda :) var där en stund och sen åkte vi till nt och lämnade niklas och nordstedt.Sen åkte jag och mamma å hämtade sarah i harka,.då var klockan runt 9 gissar jag..Sen så tänkte jag och sarah åka ut till gräddö igen,för sonny skulle ha fest där,men vi hade ingen skjuss,men så fick vi veta att niklas,joel,blomm och pata skulle dit också,så efter mycket tjat och skit fick vi åka med:d haha vi fick egentligen inte plats typ,men lilla potan satt i blomms knä,så det ordnade sig ;)

    Vi kom ialf dit typ 11-12.Då var flippen(?),emma,max,sonny och rizah där..kanske glömde någon..aja.det var musik och chill.Sarah och jag började shotta våran vodka,vi våga inte fråga om cola,så vi tog rent haha. efter ett tag tog jag en öl,ÖL! haha hatar de egentligen,men jag åt vindruvor med :) hahah så körde några öl spelet,och niklas sa att jag inte fick va me :O men jag va med i hemlighet :) hihhoho..så fick jag höra av rizah att jag är lik min mor..bahyey! -.- ..haha.
    sen sa niklas att jag inte fick dricka nå mer,men då tog jag en till öl,i hemlighet också :) hhaha.busig ! sen då tappade jag min mobil och då fick jag värra skrattanfallet,hahaha tyckte det va AS kul ! !!!

    sen typ hoppa jag studsmatta och ramla ner från den :'( ..ingen hjälpte mig :@ huoh. sen kom typ sofie och några..kommer inte ritkigt ihåg..men sen kom ialf grädden fram !!! g o t t .hahah,jag bah spruta på max och alla :D lite sexigt tycker jag.hihi.
    Lite senare gick jag in i sovrummet och där hittade jag max och dukati som ligger och halvsover,jag bah skriker på max så han röck till,så gick jag därifrån och hämtade spagetti,råa,så gick jag tillbaks,var as trött,så jag bah sa att han skulle maka,så tjocka jag fick plats haha.,var typ as trött.så vi låg där och prata ett tag om allt möjligt..mina byxor som va sönder..pizza,,kebab..så visa jag hur min bh knakar,hahaha..dont ask liksom. Sen hörde vi hur tyst det blev i vardagsrummet,så sitterom och tjuvlyssnar,hahaha.Niklas bah ; vi hör er så ni vet!. bah shit,får man inte prata ?! :p sen frågade max vad vi hette i mellannamn,sarah bah: sarah johanna hannele bengtsson..max bah ; johannahannelé ? HAHAH så jävla kul det var,hanneléééé XD

    sen massera jag blomm med två fingrar..hhahhaa så jävla lame,men what to do när man är trött?!:)
    ialf sen började det lugna ner sig lite och folk åkte hem,förutom jag sonny max och sarah.vi tjaffsade ett tag om vilka som skulle få sova i sängen,men till slut vann dom -,- så vi fick sova i soffan,..jag sov så obekvämt så jag vakna ett x antal gånger,..

    Söndag :
    jag vakna av två sms : jag är i sthlm :)  och ,nu är jag hemma :) hahaha,fick ett gott skratt på morgonkvisten :p klockan va typ 9-10..sen somna jag om typ..sen vid 11 kanske,kom kjelle och anneli..som tur va hade sonny varit duktig och städat efter festen,så dom va på bra humör :p ..när vi hade gått upp fick vi städa lite till,diska och dammsuga..sen åt vi frukost och så drog vi vid ett,för vi skulle med bussen.Tog typ as länge innan vi kom hem,bussen åkte massa cp genvägar :p
    Men när vi kom till stationen så var vi lite lata,jag och sarah alltså,så vi tog grind bussen hem till mig,.vi åt och kolla på tv :) sen följde jag med henne lite med min sparkcykel hahaha,men jag var tydligen för seg så jag fick vända XD haha<3
    förklarar som en stövel,men jag följde henne när hon skulle till stationen igen för att åka till hilmer ..hoho.
    Sen när jag kom hem igen duschade jag och mötte carolinenorrköp,så gick vi till ammi.Satt där ...drack redbullåV..sen skulle sören och oskar kolla på fotbollen,men dom hade inte kanalen så vi åkte hit,.så gjorde jag popcorn till mig och drack en öl,sen kom amanda och elin. Vi satt här ett tag sen gick vi ut,.till grind och så..skrämde upp oss själva (: haha,sen gunga vi gungbräda,flög som ett jeffla löv !! sen gick jag hem och nu sitter jag här som vanligt,ska bli jävligt skönt att ta bort sminket och sova i min säng :d 
    blev ganska mycket text..men har delat upp det så gott det går !!hahah :D

    imorgon vet jag inte vad som händer..ska kanske ha piknick på södra =) ..vi får väl se.

    RSS 2.0