långis :(

AAAAAAAAAAAAAAAAH :'( :|
jag gick ut och skulle lämna husnykeln till niklas under en filt här ute,så känner jag att något kryper på benet så jag smäller till med handen på benet och springer in,SÅ VARE EN LÅNGBEN SPINDEL SOM KRÖP PÅ MIG !! :'( JAG DÖÖÖR ;(;(;(;(;(;(;(; !!!!!!!!!!!!!! :((  SEN SÅ VARE ETT BEN KVAR PÅ MITT FINGER! :O höll fan på å tuppa av ;o XD  uschusch..nej jag gillar inte landet alltså..och tänker inte gå ut och lämna nå nyckelfan igen!! nu känns det som att det kryper överallt på mig :( fyfan.alltid händer det mig.Har precis borstat tänderna och skulle sova,men nu tänker jag faktiskt ta päronsoda och kolla på transformers som går på tv,så jag kan lugna ner mig lite.. :(
haha.

cambilder






Gick till skolan utan smink och med mjukiskläder :D såg ut som en säck potatis :) potatis är gott..

<3


Cher- If i could turn back time.


Erik hassle- don't bring flowers after im dead

Måndag

Idag börjades dagen med matte,var ganska slappt faktiskt :) fast kände mig ändå dum med två smarta killar vid vårt bord..aja,inget att göra åt :D haha.Sen var det mediakunskap där vi gjorde en egen tv-tablå i grupp.Inte det roligaste kanske..Efter det var det lunch,men det var så äckligt så drack bara vatten,men köpte en macka i cafeterian :D Efter rasten var det engelska,vi gjode lite olika saker,pratade och fick läxa-glosor -.- ..sedan var det ARL,satt vid datan och lekte istället för jobba,sen skulle vi ha mediaproduktion till halv fem,men det fanns ingen lärare så vi fick sluta 1520 :) . då gick jag och amanda ner på stan och tittade lite,träffa robin,anna och såg cp blomm,och pata :) hahah.Vi träffa två nya kompisar,så söta så :D
Vi var på stan till sex eller något kanske,sen kom mamma å hämtade oss så lämna vi av amanda hemma hos sig.Då åkte vi till willys och handlade,jag handla benåjerrys glass:D bra för min hals (;
sen drog vi hem.
Sitter nu och gör lite läxor och grejs.Ska nog sova snart i min underbara sköööna säng ! :)
Imorgon blir det läkarn och köpa månadskort!

Cam i skolan

Sitter i skolan ust nu och leker med camen..så jävla snygga asså haha.aja,skriver mer när jag kommer hem :D 4h kvar i skoolan först.. -.-

JAG SKA HA !










söndag

Idag åkte jag och mamma in till lägenheten och fixade det sista,och städade lite.Eftersom vi hade jobbat och slitit hela dagen så käka jag & mamma pizza på grind kiosken.Deeet var gott! Efter det slängde vi mer sopor hos mormor,sen innan vi åkte till gräddö drog vi till donken och köpte kaffe paj milkshake och glass :D men det var vi värda..inte så kul att flytta och lyfta tunga kartonger när man har feber..men jag är superman.Ja jag har som sagt halsfluss,fula äckliga vita prickar på halsmandeln..har typ bara en halsmandel.. ;s haha fett konstig.Men imorgon ska vi till läkaren så jag kan få pencillin och bli frisk nån jävla gång.Ska till skolan imorgon ialf,går till 1640..om jag inte orkar hela dagen går jag till mormor..men det ska nog gå bra.

Zelda trivs iallafall som fan på landet,hon är så lycklig :D springer runt ute och är helt wild&crazy. :)
Zimba däremot är en sur jävla kärring..hon går fortfarande inte ihop med bebisen..hon bah fräser och försöker riva henne..zelda går alltid efter och smyger på zimba hahah,hon är lite busig hon.

29 augusti

Inatt sov jag riiktigt skönt,på min nya sovplats.Men jag vaknade dock inte så skönt i morse.Kunde knappt prata,eller svälja.Blev sur på mamma för hon tvingade upp mig för vi skulle till lägenheten.Så det var bara att stiga upp och slänga på kläder så drog vi till brogargatan.Vi åkte flera rundor till mormor och lämna sopor och kartonger.Sen handla vi lite på rusta och elgiganten,hörlurar och mjukisbyxor & strumpor!
Sen lassa vi in kartonger som skulle till gräddö,vilket blev två fulla bilar,ammi åkte också ut med ett lass,så vi slapp åka två gånger till gräddö.Innan vi drog till gräddö åkte vi och handla på flygis och hyrde om filmerna sen igår för det går inte att trycka på doserna så vi får ha dansk text..höhö.
Men jag var tamigtusan duktig idag,bärde hit och dit,sprang runt och fixa fast jag har halsfluss,som jag har fått nu :( med feber och skit..men jag klarar allt!
Nu har vi kommit iordning kan man säga..packad upp allt,kläder och sånt.Vi har kääkat lövbiff,och nu kollar vi på film.Innan jag ska sova så måste jag göra massa matte.. -.- som jag suger på,det vet vi alla.

Imorgon ska vi in till nt igeen,och fixa det sista där..efter det ska mamma hit igen,men jag kanske stannar i norrtälje? tråkigt här..






MJ

Nu ska jag kolla på Michael jackson dokumentär ! Aaw lilla sötisen :(

flytt!

Ja..vad ska man säga?vart ska man börja?..
Skulle gå till skolan idag ju,men mådde ju såklart typ värre.,så stanna hemma och packa istället.Fyfan vilken lång dag det har variiiit..packar,städat fått damp på mamma som inte har nå tålamod och bara gnäller,haha.Det gick as segt att bära ut kartonger,möbler och plocka små saker.Men sen kom Charlie och niklas och bärde grejs.Sen drog jag mamma charlie och fredrik och kääka lunch på bergstugan..Efter ett tag kom ammi också och hjälpte att packa.När allt var klart tog vi några kartonger som skyulle till gräddö och packa in dom i bilen,sen tog vi Zelda i bur,och zimba lös i bilen..sen på väg ut till gräddö köpte vi kiinamat.Vi käka när vi kom fram hit,och jag körde ihop datorn snabbt,får låna sörens mobila bredband så det är naajs :D Nu har vi bäddat våra sängar och ska kolla på film.
Imorgon ska vi in till nt och hämta resten av kartongerna och handla lite grejer,mat och hörlurar tack ! höhö.
näj nu ska jag dra,bilder imorrn ,är trött som ett as.

btw så går det fan dåligt med buss till och från norrtälje :s :(  så det kanske blir lite jobbigt..annars ..so far so good här ute in the country!. hehe.

bildäärärärä





1: bra skola eller vad? :)
2: AAAAAAAAAAAAAA good times ;)
3&4 : AWWW MIN BEBIS

Torsdag

Idag var jag inte i skolan heller,vakna typ vid 1 av att mamma kasta zelda på mitt fejs,lilla pruttis.När jag gick upp började jag packa mitt rum mer,kläder och så.Höll på till klockan 6 typ,då kom sonny niklas och rizah och bärde ut alla kartonger som ska till sbk till lastbilen.Så åkte jag och mamma å hämtade sarah i harka,sen åkte vi till donken och tog med hem.Satte oss på golvet/soffan i vardagsrummet och käka..och vi alla höll väl på att garva sönder åt olika saker..retards man är med alltså.. :D efter vi käka gick vi ut med tommy amanda & elin.Gick till konsum och handla godis och dricka.,så satte vi oss å gunga,sen gick vi hem.
Just nu sitter jag här och sarah sitter och pluggar..snart ska vi spela anden i glaset för sista gången :( måste säga hejdå till jens för tusan!

Imorgon ska jag till skolan,hoppas det går snabbt för jag är fortfarande sjuk och så ska vi ju flytta..fixa och ordna massa grejer.
Nehe,nu ska vi inte spela anden för dom här två sakerna bah skyller ifrån sig ...att dom inte orkar,SNÄLLT TILL JENS DÅ!
%¤!#!¤&#
sista gången man sover här då.. :'( :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hade väl inget mer att säga...bloggar igen imorgon eller på lördag eler nåt..
baaaaajbaj


26 augusti

Jag hade världens hemskaste natt asså..jag satt vid datan typ vid tolv,så började jag frysa lite grann..så stängde jag av datan och gick och la mig,då börja jag skaka som ett jävla offer,i typ en timme..och det gjorde as ont :O skaka alltså,verkligen skakade :(  somnade efter ett tag,sen vaknade jag halv sex och skulle upp på toa..det kändes som att jag var nerdrogad eller nåt,huvet var as tungt å huvudvärk,öronen gjorde ont,höll på att svimma ! Sen när jag vakna när mamma skulle åka till jobbet mådde jag s k i t dåligt,så jag stanna hemma idag.Sov till 1700 :D hehe.
Har lite feber nu och en jävla huvudvärk,men jag har bestämt att jag ska till skolan imorgon även om jag har feber å sånt,för jag pallar inte missa grejer i början,och så är det ju kul i skolan :o :)

Idag har jag käkat pannkaka :D och ikväll blir det film och sova.Zelda har fått ett halsband nu,ett rooosa =)
Hon sitter i mitt knä nu och mjauar..haha hon har olika skrik/mjau ljud till när hon är hungrig och när hon är trött,så söt min lilla bajskorv ♥
nu är niklas ute och köper glass till mig,så det blir smaskigt :D muhu.
Om 2 dagar flyttar vi </3 :(

Tisdag

Hellu.Imorse när jag vakna var jag tveksam mot att gå till skolan,mådde skiit dåligt! Men jag tog mig i kragen och steg åpp.Gick med A & T till skolan.Hade engelska första lektionen,typ gick igenom läxan och så.Sen gick vi till gympan,där vi satt och pratade,sen gick vi ut och gjorde en lek..om samarbete..gick brää.Efter det var det lunch,pannkisar!!! fyyy vad gott det var :D jag och tommy typ öste med mat.Efter maten gick vi till cafeterian så handla jag en muffins,cola och macka !  Mmm matmat in my ♥
Efter jag käka upp colan och muffinsen hade vi svenska,typ tio minuter eller vad vare? haha,sköönt ialf.
Sista lektionen hade vi Mediaproduktion,skulle göra nå reklam på baksidan av ett mjölkpaket..får se hur det slutar..he-he.
Efter skolan gick jag,amanda,tommy,rasmus och fredrik och gunga..sen hem,haha.
Var hemma en stund,sen kom mamma så drog vi till öb och handla skolblock och penna..sen till mormor och intervjuvade henne och mamma :p...haha.Sen åkte vi till norrköp,sen heeem.Då va det bara å börja packa och skit.Har väl kommit halvvägs..har lite grejer till gräddö,och det mesta i lådor som ska till sbk och stå där tills vi hittar nytt :(

Nu är det tydligen såhär att vi bara kan ha en,EN dator på gräddö...bah tjeeeenare..men går bara att ha en,för vi ska låna sörens mobila bredband? lär ju inte gå så bra om vi ska bestämma vilken dator..min..eller niklas..? DUNDUNDUN!
spännande.

Imorgon är det ialf en soft dag,troooor jag..slutar två..trooooor jag.hoppas det.

För övrigt kan jag inte svälja..har så otroligt jävla ont i halsen!! ;o känns som det är halsfluss..gör jätte ont när jag pratar,och då är det illa ! :o :D men jajja,skitsamma.









fittlåda!!!! :'(   vill inte flytttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! #¤%#""#¤!"%#"

HAJJÅÅ


random (; ahöhöhhö

mensvärk och ingenting att äta på ... ..ajajaj.FAN VA LESSEN JAG BLIIIIIIIIR.ont i halsen också :( har nog svininfluensan.. jao. :)

måndag

Inatt sov jag bara två timmar as usual tror jag,jag vaknade när pappa knacka på dörren 0630 -_-
Men jag,mamma och pappa satt och snacka i kanske en timme,och jag vill åka till han nuuu ;( min lilla bajskorv rambo är ju där borta :(
Han åkte till norge sen,och jag fixade mig och så,mötte T & A utanför så gick vi till skolan.Vi började med matte,men pratade bara och så fick vi sluta tidigare.Sen hade vi mediakunskap..vilket var väldigt tråkigt..Sen hade vi lunch,det var fisk,och inte äckligt :o men fick magknip efter :( haha.
Efter lunchen hade vi engelska med Erin..dont like her :) höhöhöhah..vi fick fan läxa,LÄXA första dagen ! fyfyfyfyfy.Hade det typ en evighet,sen ARL..typ arbetsmiljö och säkerhet? Man fick typ säga vad man hette och varför man valde media osv..det var också tråkigt..men vi fick sluta tidigare där med,1520.
Då gick vi till cafeterian och jag köpte en blåbärsmuffins! ASA GOOOD..det blir mer sånt imorgon ! mohahahh.
Jaaa sen gick vi hem,jag och amanda..jag somnade typ en timme eller två..gick upp och åt och nu är jag här..känner mig vääldigt trött och ska fan sova nu :O måste orka med morgondagen! massa muffinnnnnnns haha. Åhh imorgon slutar vi 1640......lär ju va segt.

23 augusti igeen

Idag/kväll när mamma kom hem från städningen så duschade jag,sen kom ammi och sören så gick vi till mormor och morfar.Där grillade vi och åt åt åt åt & åt..helt crazy bah.Det var näästan alla mongosar,typ jag,mamma,sören,ammi,caroline,casper,charlie och grannarna laila(?) och hasse..fick en ganska klockren bild på carro när hon äter..rå lack :D hahaa.Vi var där till 20.30 kanskeee,sen gick vi hem..jag och carro gick med en filt och myyyste.

Sen när jag va hemma fick jag tråkigt och ville ha dricka,så amanda kom hit så gick vi till konsum.Handla lite god päronsoda och så :) haha.Sen gick vi hem till mig och busade med en hel-galen katt! där kan vi snacka om craaazy!!,haha♥ vi softa ett tag sen gick ämändä hem.Nu har jag suddat bort sminket och är redo för film !

Imorgon bitti ska pappa komma hit och hälsa på en snabbis innan han far till norge på jobb (: så det är kuul.
så blir det 08.15 som vanligt,att möta amanda och tommy å gå till skuulan ;d  Hoppas vi inte går ääända till 1640 imorrn... :(  tråkigt ju.









det blir bara mer och mer på tallriken,haha.


ååh hon älskar mig..




nej nu får det räcka med bilder!
fy tusan vad mycket man har ätit idag..gissa vad jag tuggar på nu då?..jo en bulle... ... .

23 aug

Igår kväll kom amanda hit så gick vi ut.Vi satt och gunga ett tag på kyrkogården och snacka lite skiit .. ;) Sen gick vi vidare till parken där max,micke och philip var.Vi satte oss där och prata.Sen kom några snubbar och en tjej och snacka med oss,dom va ju..snälla :D haha.Typ vid halv två gick vi hemåt,med dom..men vi tappa dom på vägen,haha.
När jag kom hem gick jag och la mig direkt typ.
Idag vakna jag 0700 (!) och var pigg :o men jag gick och la mig i mammas säng,då somna jag om dirr :D
vet inte vad som händer ikväll..imorrn är det skooola :( och jag måste köpa ny laddare,och två hörlurar för en viss råtta har bitit lite !! :)  ahuh.

21-22 augustiii

Igår i skolan blev vi uppdelade i lag för att vi skulle "leka" med 2 & 3orna.Jag kom med två tjejer imin klass,men självklart var dom sjuka,så jag var ensam 1;a med typ 2st 2or och 3st 3or :p haha.Det var ju lite läskigt men blev lite roligare efter ett tag,och jag pratade med dom också (A) höhö.Vi gjorde olika stationer typ 1 & en halv timme,sen hade vi en timmes rast innan lunchen,sen slutade vi.Då gick jag och amanda till Nightmare och så.Jag fick en gratis glarre av sofie :o;D mums.Sen gick vi till daisys(?) och så åt jag chicken bits och pommes..haha.
Sen gick vi till coop,och världens roligaste grej hände där alltså,gå fan inte att förklara så bra men..amanda gick och sjöng,så stannade det en gubbe typ precis brevid henne och bah stod och rå kolla HAHAHHAHA..jag skratta ända vägen från coop till willys,nonstop.Och så var ja nära på att bli överkörd av en grabb på cykel.. ....När vi kom till willys satte jag mig i en solstol och lekte cp..vilket var jäätte kul :) haha.Efter att vi har skrikit över hela affären fick jag skujs hem (:  ..

På kvällen var det fest här,"utflyttningsfest" ;)  det blev ganska mycket folk..ska se om jag kommer ihåg alla..Jag niklas blomm johan pata oskar amanda elin emelie joel robin & elin.Det var väl alla i shink..Lite senare kom sarah också.
Vi körde ölspelet och sånt där,lyssna på musik..smokie (; mohaha.Och astrid klagade också genom balkongen ofc,men vi pratade med henne och sa att vi skulle flytta,hennes svar till det var ; vad skönt. Awww,hoppas du dör !! -.- haha cpkärring.
Det var en kul kväll ialf men lite svår också kanskee..he-he. men äsch...
Mamma kom hem sen,då började folk gå hem,och niklas följde med robin och elin någonstans.Jag och sarah snacka lite sen soov vi.
Idag eller,imorse,vakna jag 7 av kattfan som springer upp på mig och ska ligga på skallen hahah,liiite jobbigt när man mår dåligt kanske (; ..sen vakna jag tolv igen,när sarah åkte hem,så sov jag vidare till tre..var sjukt trött :o

Just nu väntar jag på mamma som handlar på flygis..ska få pizza och glass :o :DD ..och fylla på mobilen !

det blev tyvärr inga bilder.

MHHHHHHHH

dra åt helvete,kurre!!!!!!!
du är så jävla patetisk och riktigt jävla dum i huvet. och burre är JÄVLIGT äcklig ! :)

Första skoldagen!

Inatt sov jag bara två timmar -_- så jag va ju liite trött när jag och amanda gick upp klockan 0700.Vi gjorde oss klara så gick vi ut och mötte Tommy på gården.Vi gick härifrån klockan 8 och kom fram typ tjogo över åtta,och vi skulle mötas nio..så vi satte oss utanför aulan och kollade på folk :d haha.Så gick alla in i aulan så prata rektorn..med en manlig röst much? hahaha blev lite chockad liksom.Sen gick media med våra två klassföreståndare till klassrummet och pratade ett tag.Sen gjorde vi en guide tur runt skolan och så.Sen åt vi lunch i den väldigt lilla matsalen :o ..sen typ..vare lite rast,sen prata dom lite mer och presentera lärare och fick scheman och så.Klockan tjogo i ett slutade vi.

Då gick jag och amanda hem till mig ett tag innan vi gick till kryddan och fick pengar av mamma,sen till arenan och käka..och jag åt bara HALVA min calzone !!! !!!!! :OOO bah WOOT?! hahah.Sen gick vi ialf tillbaks till kryddan(j a g  t o g  k o l  p å  a m a n d a :) ) hahah.aja..efter ett tag där så gick vi hem..och på vägen hem träffa vi pontus som sa att mussemange har slutat på roslags ?!?! vi blev helt förstörda :(:(:(  sen så åkte amanda hem.

På kvällen kom blomm oskar pata och niklas hit och drack öl..själv tog jag en groggis ihihihtihi.HAH nerå men mjaaa lalalalala.Dom va här ett tag sen blev jag lack pga en liten HHRI#%#%"%"##". ye. Sen gick dom ner och grillade ??här nedanför..hoppas dom sätter eld på hela skogen :) ahuhu.
Jag duscha typ precis och nu är jag här..jävligt hungrig ;(

Imorgon börjar vi 0900,ska gå med amanda och Tommy igen kvart över 8 :)  vi ska väl göra samma sak som vi gjorde idag..prata lite mera och lära känna 2orna och 3orna...leka? yey.
vi slutar ialf klockan ett ! sen får vi se vad jag gör på dagen...kanske blir feest på kvällen,men är ikke säker än.
imorrn kommer bilder från dagen !

Onsdag

Idag vakna jag typ tre,när niklas och blomm som vanligt va här..lite senare duschade jag och sen kom amanda hit.Då gick vi ner till kryddan och handla godis och dricka.Sista dagen innan godis förbudet som jag,amanda och sarah har tills NOVEMBER ! ;o och det ska vi klara...höhö.Vi satt utanför kryddan ett tag sen gick vi vidare till vigelsjö skolan,eller den gamla.Så lekte vi där ett tag på den där roliga gungdäckgrejen.Efter deet gick vi runt på stan lite och sen hem.
Sen gick vi ut och lekte med såpbubblor..det va faktist kul -.- haha :D ..sen gick vi in igen och skrev en rapp låt till mussemange (L) och spela in lite CC typ..får se om vi ens lägger upp nån ;) haha så jävla dåliga..
Nu ska vi snart sova,ska möta tommy här utanför imorrn klockan 8,och vi ska gå upp 7..så jävla tråkigt att skolan börjar igen ;(;:(  ..hoppas det inte är heldag imorgon!!! kommer säkert skämma ut mig ..som vanligt.Ni ska få se vad jag skriver imorrn,att jag har skämmt ut mig. huhuhu

mitt lilla freak ♥





Slipknot-snuff

Bury all your secrets in my skin.
Come away with innocence, and leave me with my sins.
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again...

So if you love me, let me go.
And run away before I know.
My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.

Deliver me into my Fate -
If I'm alone I cannot hate
you don't deserve to have me...
Ooh, my smile was taken long ago,
If I can change I hope I never know.

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss.
I couldn't face a life without your light,
But all of that was ripped apart, when you refused to fight.

So save your breath, I will not care.
I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love.
Is that supposed to be enough?

I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.

I never claimed to be a Saint...
Ooh, my own was banished long ago,
It took the Death of Hope to let you go

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul.
You never needed any help...
You sold me out to save yourself...

And I won't listen to your shame.
You ran away, you're all the same.
Angels lie to keep control...
Ooh, my love was punished long ago,
If you still care, don't ever let me know...
If you still care, don't ever let me know...



tisdag

Idag vakna jag när niklas och blomm kom hit,1300 tror jag att klockan var.Men jag låg kvar i sängen som vanligt ett tag,sen hörde jag värsta bullret ! en fet åska kom och jag bah skrek DET ÅSKAR! dom typ ; haha aaa..så jag bah sprang till mammas säng istället! och gömde mig med zelda..haha,och så blixtra det och grejer ! :o  så jävla tråkigt att det ska va såhär innan skolan :( ..
Jag & mamma har ialf bara handlat på flygis idag,och jag åt precis pannkaka! Ikväll blir det That 70s show och lite godis !
och mysa med min pshyco katt ofc :)
Imorgon måste jag till sbk så jag kan vända tillbaks dygnet..

måndag

YO OYOYOYO YOYOY O
idag har jag som vanligt inte gjort mycket,för det har ju regnat nonstop ! :O wattafack liksom..höst redan ? tråkigt som fan.
Men alldeles nyss färga mamma håret på mig,äntligen.Mer blont..så nu är det veeerkligen ljust ! fast underhåret är fortfarande mörkt..tror inte jag ska färga hela blond,sliter så mycket.Men det blev ialf bra för tillfället :)
Eftersom jag vaknade gaanska sent idag så lär jag somna vid fem-sex imorrn bitti? funderar på att åka till sbk och vända tbx dygnet..igen -.- . Fast det blir så jääävla tråkigt att vara uppe hela natten..finns inte så mycket att göra förutom kolla på film,data och ..baka? haha.
ASSÅ! snart börjar skooolan :| typ 2 fucking dagar kvar bara !!! !!! !!!!! lovet borde vara ett halvår,minst.

söndag

Idag har det fan inte hänt mycket..jag och mamma har bara handlat på willys typ.

Asså jag älskar Zelda..men inatt höll jag på att bli galen.man kan tro att hon är en liten katt djävul haha.Jag låg och lyssnade på musik på mobilen med headset,så ska hon ju förstårs bita på den,hon blir helt manisk och galen när hon ser den,man får hålla tbx henne som bara fan ;o  Och hon gav sig verkligen inte när jag lyfte ner henne på golvet flera gånger..så hoppa hon upp igen och satte sig och kolla på sladden,jag bah Oh no..hon tog världens fart och fick tag på den och bet till en gång as hårt,så går sladden av ofc !! så efter ser hon rå nöjd ut och drar,hahah.Nu har hon bitit sönder den och mp3 hörlurarna XD..menmen,hon är så söt så man kan inte vara sur på henne alltför länge :( :D .

Imorgon ska jag till sbk kanske,fast tråkigt att va där själv..annars vet jag inte vad som händer.
Jag längtar till nästa helg !

loves it



hur snygga är inte dom här brillsen?

kvällspromenix!

Ikväll gick jag och mamma ner till vc och skulle hyra film,men vi hittade ingen bra så vi köpte en cola bah.Sen gick vi till bistro och beställde pizza.Medans vi väntade tog vi en öl och cola.Jag fick min gratis uhuhu:D dom älskar mig.
När pizzorna blev klara gick vi hem.Mamma hade lite svårigheter att äta för zelda hoppa upp hela tiden medans jag var på mitt rum.Haha va kul de va att höra hur arg hon blev..allt för maten liksom..haha.Nu är vi mätta och belåtna ialf..ska väl snart sova om det går.
Imorgon ska jag köpa hårfärg och mamma ska göra på mig :) höhö.

Åh du är så dryyg. HÖHÖÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHHÖÖHÖH,är vad jag har att säga till dig. Biatch. hohu.

lördag(inte söndag)

Hahaha jag skrev klart och skrev söndag som rubrik..lite förvirrad kanske? Ja.

Igår somna jag halv tolv tror jag,efter jag hade dygnat (?).Sov jätte skönt,så kommer mamma och cippe hem och väcker mig ungefär vid två...fy tusan så irriterad jag var,men jag lyckades somna om,tack och lov.Vaknade vid lite olika tillfällen och gick upp klockan tolv.Gick runt lite ett tag,sen la jag mig igen för jag mådde så dåligt..hade lite feber typ :( 
Så gick jag upp klockan tre! När jag gick upp åt jag middag,kyckling och ris..huhu.Sen städa jag mitt rum,som såg fördjävligt ut.Nu är jag äntligen klar och snart ska jag duscha,sen vet jag inte vad som händer..kanske färga håret?

japp dra åt helvete

det var jävligt svinigt gjort av dig.men jag försöker att glömma det...går inte så bra just nu,men det kommer nog (:
ååååhh vad jag längtar till slutet.

freaky friday

Jag sov en halvtimme i morse,annars har jag varit vaken hela natten och dagen :) . Halv elva kom amanda hit,så gick vi ner till station och åkte till sbk,.Jag satt och sjöng på bussen så kolla en dam på mig och gav evil eye,jag bah ; haha skoja bah. (?) cp,,När vi kom fram körde vi bil på dirren,och vi hade as kul som vanligt ;d det gick bra med bilen också..vi lekte att amanda va min körskolalärare? hahaha vad fan heter det ? XD ialf,vi lekte att det var rödljus och sånt på vägen,hahah.Lite grenar i bilen också (Y) ;) 
Och jag äääääälskar när amanda kallar dukati för "Dukat" hahahah dog av garv.Vi va där ett tag ...körde och fota och sånt,.Sen åkte vi hem med mamma till amanda,så hämta hon pengar så åkte vi till donken :)

Efter det släppte mamma av oss på stan,så satte vi oss på en bänk och skratta och skratta och skratta.Alltså gud :) hahaha.Vi rappa lite och så också,så börja det spöregna helt plöstligt,jag satt kvar där jag ..det va skönt (;  mohuhu.
gud vad kul det var när man tänkte hur folket i bilen skulle se mig när jag satt där och skrek..HHAHAHAHA..bara amanda fattar,orkar inte förklara hahah :d men kul var det ,som tusan.Så träffa vi Niklas blomm joel oskar pata och dooom,gick runt runt typ..blev en 100ing rikare också..hehe.

Lite senare gick jag och amanda hem,hon åkte till hästen och jag gick och handlade på norrköp med mamma.Jag köpte inge godis ;o bara glass för jag har sååå ont i halsen ;(  ..

Imorgon vet jag inte va som händer riktigt...robin och elin flyttar typ hit imorrn,frankie alltså :) haha,så det e ju lite coolt.höhö. Men jag och mamma skulle typ gå ner och ta en promenad på stan och hälsa på mormor och hyra film ?  blir väl så om det inte finns nåt annat kul att göra :)

Nu kommer lite bilder från idag,CC video kommer upp någon dag också :D:D:D u love it.









tuuursdag

Hmm,,,jag har ont i mina fingrar..i lederna :(  ajajaj..så kollar jag på när Z jagar och biter sin svans på min säng..det är väl allt jag har att säga...nej jag har ont i magen också ! :o kanske för mycket chokladbollar..haha äh! who am i kidding? man kan inte få nog av bollar :):) mohahah.
Nu är det så här att jag ska vara uppe hela natten,gå up när mamma går upp,duscha,äta frukost.Sen vid halv 11 kommer amanda hit så ska vi gå ner till bussen och åka till sbk (:  CCforlajjf !! in tha car again,.
MEN VARFÖR ÄR MIN MAGE CP ?! ;(  idag har jag ätit 2 bollar,lite fil och en macka! bah Wooot? :O något står inte rätt till...

Idag kom dom som har köpt lägenheten hit och mätte badrummet eller nåt.Jag va ensam hemma så var ju tvungen att stå där och prata -.- tur att jag hade zelda som vi kunde prata om :D haha.
Innan vi flyttar ska vi ha en jävla brakarfest! heela natten lång! bara för att retas  och de ska bli så skööönt :) ahuhu.
jag trooor att det va allt för nu..

Man kan ju undra hur jag ska va vaken så länge,och vad jag ska göra,,,det blir väl lite film...tv..70s show..scrubs och MAT. ÅÅÅH NUDLAR SKA JAG GÖRA NU !! HEJDÅ

hahahah okej?


I never thought I fall for you as hard as I did

Idag har jag inte gjort någonting..har inte orkat,är så jävla seg när jag är sjuuuk ;( ..
Imorgon kanske jag ska med Amanda och Monika till Ung08..men det lär ju krylla av fjortisar,så vet inte om jag pallar :p haha.På fredag ska jag till sbk,och amanda kanske följer med :D



Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

tiisdag

Nu har sarah precis åkt hem,hon sov här i natt också.Vi va uppe hela natten,jag somna typ 6 eller nåt..gick upp halv fyra tror jag.Så har vi städat..dammsugit,diskat och grejer.
Just nu gör jag ingenting förutom sitter och nyser..kan inte bli frisk nångång!!! Och nu ska vi tydligen inte till pappa alls...så jävla tråkigt..bara för jag har en cpmongomuppmiffobög bror? ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHGHG.

På torsdag är det fan bara 1 vecka kvar tills skolan börjar :(((  då måste man ta och göra något kul innan.
Nu har jag tråkigt......så jag ska duscha och kolla på fiiiilm.Imorgon ska jag kanske färga håret,eller åka till söderbykarl..men vi vet ju hur det brukar bli..haha.

Måndag


Gårdagens "outfit"

och dagens ;d



Idag blev det inge stan eller sbk för det ösregna och åskade.Så vi har varit inne hela dagen typ och kollat på film.
Vi gick till norrköp nyss och köpte godis och dricka och ikväll ska vi bah kolla på film igen,sooooft.




Söndag

Ikväll kom Sarah hit,och hon visade vid två tillfällen att hon är blond från början.
Vi stod i köket och prata så såg hon en limpa som det stod " Bakad 09aug06",så säger hon "-kolla,dom har skrivit fel,det ska stå bakdag,fast det står bakad." jag bah..det står Bakad.hahahaha...lite svårt att förklara men kul vare.
Sen när vi stod i mitt rum så höll hon i hårfönen och fråga om jag kunde koppla in den i ett jack..så medans jag försöker hitta det så säger hon "- nivå ett funkar inte.." När den inte ens var ikopplad! HAAHA :D

Jaja anyway..haha.Vi duschade och klädde på oss så gick vi till konsum och handla dricka och chips,sen gick vi till park och satte oss på gungorna.Efter en stund kom Amanda och Elin dit,så lekte vi gung-leken (a) :D huhu.Vi var ett tag sen gick jag och sarah hem och kolla på film..nu ligger hon och kollar på Zorro,så ligger jag här..Vi ska väl typ sova snart,imorgon ska vi på stan och kanske till sbk och köra..och så ska jag färga håret tror jag..
jajja,eyyråå

whoooo are you?Ohh maaalin



Inge smink,ser ut som en dåre :D  MEN DEÄ NAAAAAJS.

%"#%&#! !!!!!!!!

Nehe.Nu ska vi tydligen åka till pappa på onsdag morgon..vilket jävla strul det alltid ska vara.

hahahhahahaha.så jävla dryg bara för att .

Sweet dreams


fitt lördag

Fan vad sur jag blir.Nu ska inte Niklas med till Finland,så om ingen vill åka med så blire inget alls.Så jävla fitt tråkigt.Idiotbög.
Har ingenting att göra ikväll heller.Mamma åkte nyss till Ammi med massa fyllon.Så jag vet inte riktigt,..ingen mat har vi heller...en dålig dag alltså.Fast kanske ska va med Amanda ikväll..så de är ju bjja.
men jag vill åka till pappppppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( FUCK.

A R R  A R R

Fredag

När mamma kom hem från jobbet idag så åkte vi till stan och handla lite cider och öl,sen till coop och handla mat.Sen efter det köpte vi pizza :) ..Typ vid nio satt jag och mamma och hade as tråkigt,inget på tv eller nånting.Så vi ringde Sarah och Sandra,så kom dom och spelade anden i glaset med oss :) Det funkade inte för vi va så oseriösa,sarah brände läppen på glaset så   jag börja as garva,med drícka i munnen som hamna på bordet och så trampa jag halvt på katten,hahahah..skit kul vare. Inte för katten kanske..hehe.
Vi satt i några timmar och försökte men det funka inte,så dom åkte hem vid tolv-ett
.Nu ligger jag här och är jätteförskyld ;o ska kolla på 70s show,och har bullar,men jag kan inte ens känna smaken på dom :( då blir man bara ledsen asså.Haha.
Imorgon ska jag och mamma gå ner till våran brygga med picknik och sola,sen på kvällen vet jag inte vad som händer,,nåt hoppas jag ialf,sista dagen innan finland.
Just nu dricker jag Redbull så jag hoppas att jag kan sova snart :p annars blir mamma inte sååå glad.

Eftersom vi har sålt lägenheten för ett tag sen så måste vi hitta nånstans att bo..vilket vi inte har ,.så vi ska antagligen bo på Gräddö en månad eller två.Det är väl inte hur kul som helst att åka buss varje dag jävel,jag som är så lat haha.Men det är ju inte för alltid..Vi ska iallafall vara ute ur lägenheten 1:a september,så det gäller att packa när vi är hemma från pappa.
Det blir typ bara en vecka hos pappa vilket suger.Nästa sommar ska vi fan vara där en månad minst!

Det var väl allt för idag...
Och Ammi,sluta läs min blogg har jag sagt ! :) hahah.

Torsdag ?

Vaknade av att pappa ringde vid tolv och mamma efter.Gick upp as trött och diskade och städade.Inte så kul att göra på "morgonen" kanske.Zelda har varit jätte busig hela dagen och gillar att bita sönder mina sladdar (:  haha.
Har typ inte varit ute på två dagar :s  men det är skönt :D
Ikväll blire chokladbolls med smörisklumpar :) mohaha.

Uuuuhh Zelda ligger och fiser HELA TIDEN! och det luktar inte gott.



That 70s show. maraton :]


5 augusti

Igår tog Jag,Sandra & Sarah bussen till slottet vid nio,och var där i ca två timmar,inget hände.Vi gick upp framför slottet och stod och stirra på alla fönster,men såg inget.Det var ju lite tråkigt,jag & Sarah försökte få henne att kolla,så vi satte på musik och började dansa..funkade inte.Det var en jävla massa mygg ialf,mina fötter ser inte så bra ut idag.

´´ä'''''''''''''''''''''' jh,cvööööccccccc+ / Zelda.Hon ska alltid störa :) hihi.Vi gick iallafall runt där ett tag sen kom Hannele och hämtade oss.Då åkte vi till donken och käka ,var riktigt mumsigt det.Och sarah var på skratthumör,lite trött tror jag :) haha.Träffa niklas,pata,joel och lollo också,dom skulle tälta...undrar hur det gick.
Sen släppte dom av mig hemma.
Idag vakna jag sent som vanligt,men jag pratade med pappa och nu ska vi åka på söndag morgon istället.

Zelda har blivit helt crazy alltså.Hon är alltid in my face,och imorse fick hon tag på piercingen hårt,va fan tvungen att bryta upp käften på henne för hon skulle släppa :p hahah min lilla bajskorv ♥

När mamma kommer hem ska vi handla så ska jag bah chilla ikväll troooor jag.

i'd fuck him






Kolla på andra liksom . 1.23-25 ! SÖÖÖÖÖT :D HAHA.

 
Asså..jag tycker att han är så jävla snygg.Jaja,jag har konstig smak på killar blabla,men han verkar
så snäll och mysig :D haha..aa bah RAARW !


Scenerna är från Half light,se den!!!!
ja det är det här jag gör på natten,sitter på youtube och dregglar :) he-he.

Delta goodrem

Fy tusan vad fint hon sjunger alltså,helt sjukt!
han med då. Och så är hon så snygg så man vill bah slå henne :) hihih.
 


Dom är ju tillsammans på riktigt ifall ni inte visste det,och dom är så söta så !
Den sista videon sjunger han så coolt,typ en hyllning till när hon fick cancer när hon va bara 18 ;o Frisk nu dock :D haha ja vet allt (;  nerå,men bra är hon.

4 augusti

Gick upp två idag,efter att ha legat och degat läääänge (;  Har inte gjort någonting idag,men snart ska jag äta och duscha.Sen bär det av till pennnigby! Kommer typ dö..men skit samma :] hoho.
Skriver väl när jag är hemma !


I would die if we were through
I'm losing you forever. ω

CC kvääälll :)






FRASSE ÄR HELT KRULLIG! HAHAHA

Måndag

HalliHallå.

Idag gjorde jag inte så mycket på dagen.Men på kvällen gick jag ut med Amanda och hade det skojj som vanligt :)
Vi gjorde CC,gungade och lekte .Bilder kommer sen kanske (; .  Kom in för ett tag sen,och nu har jag gjort chokladbollar och åt precis nudlar.Nu ska jag bara tvätta bort sminket,så ska jag äta bollar och kolla på film,sen sova :D

Imorgon ska jag med till sbk,om jag orkar..men jag måste :( vill köra bil innan skolan fan, 
Sen på kvällen ska jag,sarah,sandra och bekkah till penningby slott..vi lär ju inte bli kvar där 
så länge,spökar ju som tusan :) ;p What else...hm..nä det var inte så mycket mer,huhu.

hm?

Varför vara som alla andra när man kan vara sig själv?

2 augusti

Igår runt ett på natten började jag och mamma att spela anden i glaset.Först funkade det inte och jag ville ge upp,men mamma bah : Du måste ha tålamod.Så vi fortsatte ett tag,så började det röra sig.Det blev inte så många svar,det blev typ bara svar när jag frågade ;) Efter en stund kom niklas hem och sa att det var strömavbrott,som vi inte hade märkt för vi hade ju bara ljus ändå.Så gick vi till fönstret och såg att hela jävla norrtälje var svart :p ,och så sitter vi och gör anden liksom..det var lite kul och läskigt :D
Efter några minuter blev det ljust igen,då kolla vi lite på tv och gick och la oss.

Idag låg jag i sängen till tre-fyra,och gick upp när mamma kom med nybakad sockerkaka från mormor! Bara till mig,., ihihi.Sen åkte vi och handla på flygis och åt glass!

Fan vad min blogg har blivit tråkig..det har den väl alltid varit men om man kollar på inlägg från ett år sen så skriver man mer och roligare,men orkar fan inte längre :p haha.


Pussycat dolls-hush hush Remix

arrarrrr

Har precis ätit nu och ska snart kolla på film och mysa med Z.
Städat rummet har jag också gjort,duktigt.
Det kanske blir anden i glaset ikväll om Ammi orkar komma hit :] .. På fredag morgon åker vi till finland,själva på båten wihu,.



Du tog sönder mig,förstörde mig.Vem fan gör så?
Trodde inte du var sån..
ha ett bra liv då..falsk
falskfalsk.
skitstövelidiotsjävel!
:)

bebis


lördag

Har inte skrivit sen onsdag men när det va lan har jag och sarah legat i mammas säng och kollat film,gått till konsum ett antal gånger,varit på stan och lite sånt.Ätit också..lövbiff till frukost två dagar! Haha mums.
Igår var vi på elmsta natta och gick runt.Kollade när några jota(?) sjöng och så.Handla häxvrål också,sarah tyckte inte om den så jag fick hennes med! Mohaha.Sen fick vi skjus hem av Bekkah.Sen gick jag och sarah hem till mig,men jag eller mamma hade ingen nyckel och niklas var inte hemma så då fick vi ju lite problem..Vi försökte klättra upp på balkongen,vi drog dit bänkar och allt,men det var så mycket spindlar så vi knacka på lasses fönster,grannen,men han öppna ju inte.Så där satt vi...ett tag senare kom våran granne och öppnade dörren,oj vad glada vi blev,och ohj vad dryyg hon var,haha.
Nu sitter jag här och ska handla snart. Blablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RSS 2.0