25 november.

Imorgon : Sbk och middag med mamma & mormor.
Fredag : Skola,möte och klippning/besök hos Anneli och felicia.
Lördag : Fira Amandapiffchick !!

och ska klämma in film där nånstans med.

Min dator har fått nå virus eller nåt litet skit.Ska få hjälp av Micke imorgon att typ omformatera eller vad det var..hoppas allt går bra :D har ju fan alla mina Viggo filmer här..skulle bli helt förkrossad om nåt skulle hända!!
hoho.

just nu lyssnar jag på när mamma snarkar (genom väggen?!)..och funtar på vad jag ska göra..måste typ va vaken till imorrn om jag ska vinna..och det ska jag !!
ni fattar ingenting nu men,synd. :D
nej hejdåå.

..

näej.


fake

jag är så jävla trött på dig asså.vill bara slå dig och banka huvet i väggen.du har inte en jävla aning hur det är,du är väl problemfri du i ditt perfekta lilla liv.väx upp istället din omogna idiot.
ingen verkar fatta vad det innebär att vara en vän.
men screw you och ha ett bra jävla liv.

home sweet hell

Nu är jag hemma i Sveriget igen.Blev en dag tidigare,men men.Igår kväll åkte jag niklas och oskar till Vätö på fest.Där fanns Rasmus Fredrik Micha Tommy Max Amanda och Filip.Körde lite ölspel,hade en Malibu♥ :D N och O drog efter en stund,och det hela spårade ur lite,tuttar överallt! haha.Sen blev det inte så kul,vet inte riktigt vad som hände..well.Sov en halvtimme kanske,som en potatis i soffan och på badrumsgolvet,haha.Mamma hämtade mig typ 10-11.Kom hem och åt frukost,toast och oboy :D om ni ville veta de.höööh.

Nu håller jag på och packar upp från finland,as jobbigt,och städar.Sen måste jag plugga och fixa lite.Måste väl kolla på film med mamma sen också,hon hyr skräck filmer som hon inte vågar se sen,haha.

nej det här blir nog bra alltsåååååå.
Skola imorrn också.YIPPY.

fan,får ju inte glömma att jag har suffeli med mig :D men är inte så gott längre.. :(  nåt är fel -.-
Kommer bilder från Finland och vätö ikväll kanske..

fasiken!!!!!!

Jag är sjuuk :(
IIIINTE KUL.

Bild fucking bomb2 november

Hejhopp.

Är i Finland nu jag..vi åkte nån ny konstig båt,Baltic queen typ..ville ha min Europa :( menmen.Resan gick bra som vanligt,as dryg bilresa hem från båten bara..
Idag vaknade jag typ 10,AV MIG SJÄLV IGEN! Haha,fattar inte vad som händer riktigt..men det är ju bra faktiskt.
Sen har jag väl inte gjort så mycket..ätit lasagne och vart ute med hunden och pluggat lite.Väntar på att pappa ska komma hem bah.Tråkigt utan han här -.-  kommer på torsdag..inte så långt kvar!

Ikväll blir det nog film oooch..PUFFELIMUFFELI!♥
är så kul att träffa rambo,napsu och miska igen..men speciellt Rambo,min tjäärlek !!
vet inte ens om han stavas miska..vad äre för namn liksom... .. hahah.

RSS 2.0