27 mars

Det blev ingen glass igår,mullvaden hade ätit upp allt,SOM VANLIGT.

Gick upp precis typ,väntar på mamma som hämtar bilen.Vi ska ut till gräddö och göra något..plocka upp skräp eller vare va,.
men först ska vi till donken . Milkshake ,here i come :D

aauo:'(

MITT KNÄ HÅLLER PÅ OCH FUCKAR UR OCKSÅ !!!! BLIR SÅ LEDSEN !
det typ hoppar ur led hela tiden,knäskålen flyttar sig så ibland blire liksom som en stöt i benet så man ramlar ihop när man ska gå -.-



"AAAHHH AMANDA AMANDA T-MAN T-MAN VÄNSTER !! "
IIIHHHssssSs.
haawt.

you don't know what love is.

I torsdags åkte jag,Elina,Melinda,Amanda och Holke in till stockholm efter skolan.Vi var tvungna att kissa när vi kom till sergelsebajstorg?,så vi gick in till Burger Kings toalett,och dom hade typ nå uv-ljus eller neon eller vad det heter där.Så man såg ut som en vampyr och massa läskigt,allt lös :D Sen gick vi runt i lite affärer,orkade inte köpa eller prova nåt så bah flöt med liksom.Åt på donken gjorde vi med,deeet satt super :D haha.
Jag och Elina åkte hem runt 7,hade as kul på bussen.Det var en "kines" som satt och sov med as öppen mun,och vi åt zoo apor."Ska vi kasta in en zoo apa i munnen på han?" hahahaha,de va roligare irl såklart,men aah ni fattar.
Gick av vid donken och gick hem.

Idag äre fredag ! awihuuuuö.Hade matteprov imorse,det gick väl bra,typ.. -.- hade bara två lektioner typ,sista var medieproduktion,alltid segt och långt.Men jag och amanda handla muffins som gick åt snabbt(det är inte lätt att ha mat osv för sig själv på media..) hahah.Holke = HYENA! hahah XD
Vi slutade 13.50,åkte med mamma och ammi hem,och var skiiit trött,för jag sov bara 2-3 timmar inatt.Så jag var väl vaken ett tag,var bara jag och niklas hemma för mamma är på ljusparty hos ylva ikväll,haha.
Men efter ett tag kunde jag inte hålla mig längre så jag somna i nåra timmar..vakna av att jag dräggla som en hund,hahaha najs.
Och vi har typ ingen mat hemma heller,och niklas är ute.Så var tvungen att laga värsta maten,pommes och kött?
Vilken tur jag har att jag är king på att laga det då :) haha yummi in my tummy.

Nu sitter jag här ensam och tänkte ta lite glass till efterrätt  kanskäää..och sätta på en fiilm.

One week left !!!

bada bada skum skummmm

Blev så ledsen igår när jag skulle spela sims,CDn är typ sönder i mitten så det lät som en gräsklippare ungefär när den satt i,så det funkade inte..får väl köpa nytt dåå :(
idag har jag och mamma solat igen,och nu ska jag bada !
seyu

SMOOOTHIE

För ett tag sen blev jag sjuukt sugen på smoothie,så jag tvinga med mamma till flygis och handlade massa bär och skit.Så när jag kom hem så funkade inte den vanliga mixern,så fick ta handmixern..och ja,köket blev blått.
Stänkte som fan och jag bah shit,var som värsta galna kocken! Slängde i lite hallon,blåbär,jordgubbar och banan ;o lite på måfå sådär :D IIIallfall,den blev jääätte god,så duktig jag är :) hohoho.
Nu ska jag ställa in resten,(var så jävla god så typ slurka upp hela på en gång),i kylen så ska jag duscha och SEN ska jag spela sims,jag gjorde inte det när jag sa de förut ..vet inte varför dock :O men nu blire så :D sen skola imorgon,så skriver väl då kanske,
ciao!


nuurd

Jag och mamma har varit nere och solat på stan så jag ska snart hoppa
in i duschen och sen ska jag spela sims2 8D! hahah.


you die when you're young

I fredags gick jag,mamma och amanda ner till stan,jag hade presentkort på kappahl för 900kr.Handlade 5 tröjor,typ en blå shorta,en blå vit myströja och mussepig tröja :D fast mamma fick lägga till lite (A) hoho.

Hmm,igår gick jag,mamma,ammi och caroline ner till G och käka.Alla va helt galna för de var så god mat,haha.
Efter ett tag orka jag inte med alla fyllon så jag fick hem.Gick vilse också på flygfältet..-.- typ in i en skog och ramla och hade mig.Bah shit om nån skulle se mig nu,tänkte jag.Alltid lika smidig och smart!
Ialf,hem kom jag.,till niklas.YEEEY sa alla och gjorde vågen.
Nejmen jaaaag var uppe ett tag sen gick jag och la mig typ 3..hade precis somnat när 2 damer kommer hem as packade.Låste min dörr jag och försökte förtrycka oljudet.

Idag vakna jag av Joline och Joy som knacka på min dörr och ropa på mig,haha.Gick upp,såg mamma som inte såg ut som en dag över 25.hm.
Åt bulle och lekte med baarnen,dom har blivit så sjukt stora! haha så rackarns söta.
Vi blåste upp massa ballonger och hade disko i mitt rum ! oj vilket röjj kan jag lova.
Dom var här ett tag sen åkte dom heem.Då gick jag och mamma till grillen här uppe och mötte Caroline och Ammi.Gick in dit,mamma åt pizza,vi andra kolla på och åt kanterna,haha.

Sedan hämtade vi bilen och handla donken,sen till solbacka och seeen till flygis,handla godis och tidning!
Och nu är vi hemma!
Och det är en spindel i taket :'( kommer säkert hälsa på mig i natt..

Det jag måste göra ikväll är att plugga på ARL,prov imorgon.Sen måste jag duscha och städa lite.
Gissar att det enda jag kommer göra är å duscha..


"Var det pata eller?" HHAHAHAHHA


det här är mitt 800;ade inlägg också..man har alltså suttit här och skrivit 800 gånger..vilket liv.

:)


nu dog mina fingrar också.Hejdå.
eller vänta,FITT VÄDER! HÅHÅHHKSOSOMSD!"#!#!.




Horoskop

Vattumannen 21/1-18/2

Fredagen har alla de rätta förutsättningarna men du lyckas inte koppla av. Kanske gamla minnen spökar.



Hm..


you make me smile,even just for a while

Imorse började vi med MUMA,multimedia grej efter datakunskapen.Höll på med flash,det var väl inte så svårt tycker jag..men alla andra verkade tycka det,då kände jag mig riktigt smart.
Sen hade vi gympa,glömde kläder så jag,Felix och Simon gick till havspiren och tog kort sen gick vi tillbaks.Svin kallt vare när det blåser så jävligt :( ..men sen hade vi ialf lunch,oätlig mat så tog en hård macka och vatten (Y). fängelsemat hej.

Sen hade vi matte,jobbade lite grand och fick reda på att jag har två matte prov jag måste göra som jag ligger efter med,så det blir nr 1 på fredag..hoppas det går bra,orkar inte -.-
seensen hade vi mpr,höll på att somna när thomas pratade om skivomslag..b o r i n g.Hade det lääänge typ,sen svenska.Men jag orkade inte sitta där i en timme och göra typ ingenting när inte ens våran riktiga lärare var där,så jag åkte med mamma till Görla och slängde massa skit :)
blåste typ storm då när jag sprang där med kartonger och skit !! abuhu.

När vi kom hem somna jag ett litet tag,så sjukt jävla trött nu för tiden..Men jag sov inte så länge så jag kan sova inatt.
Åt kyckling sen med ris,men det blev fail för att niklas hade tagit all mjölk typ så jag inte fick curry sås!! ÅH liksom.Men det funkade..

Hmm jaa..jag duschade precis och nu sitter jag med myyys kläder och bara myser.HAAHAHA.skoja jävla gay liksom..trött är jag som sagt.
Näj nu ska jag fixa undan mina kläder som ligger överallt,sen plugga lite kanske.Efter det blire lost! Men nu är jag inne på säsong 5 och fattar typ ingenting...man måste verkligen hänga med i svängarna,ena stunden är det 70 talet,sen nutid,sen framtid jag bah VA! slooow down amigo .
nu har jag magknip med,,damn it!





måndag

försov mig imorse till klockan nio..tog bussen och kom till skolan mellan 10-11..gjorde ingenting,drack vatten till lunch,köpte macka i caféterian.Klockan halv tre åkte jag,elina och holke hem till Elina för att spela in musik videon.Det gick faktiskt bra för en gångs skull ! Bara att jag och holke ofta syntes i bild,jag hukandes bakom duschen :D hahah.Sen dansa vi liite också och elina spelade in , blev ju vackeeert.hohoh :D Sen åt vi "kladdkaka" också..blev lite som ett choklad bröd istl ,men det var gott ! =D Sen vid fem gick jag och jossan till våran skjus,moder.
Släppte av holke vid kryddan,sen åkte vi till flygis en snabbis..lär ju bli stammisar där nu -.- haha.

Just nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt..tvätta bort sminket och kolla kläder till imorrn kanske? Sen smäääällla på en film ! Låter väl bjaa.
Imorgon får jag lite sovmorgon,till halv 8 ! ;D låter bra det också.

Fan va less jag blir på mitt internet ! -.- sååååå segt. sen dampar min skräm också typ..blinkar..


14 mars

Tjäääu

Jag har fått låna en bärbar dator av Elina så länge,tills jag hittar en nyy :)
Vad har hänt dom senaste 5 dagarna då? Inte så värst mycket,gått i skolan,lekt och försökt få någon ordning i rummet.Var på IKEA i fredags med mamma och ammi,handlade en byrå,hyllor överkast och sånt.Igår började jag på min byrå själv..så den blev helt fel,skit sur blev jag,haha.Niklas får väl fixa den..

Imorgon är det koppikapp dag i skolan,ska vara där på förmiddagen sen åker jag elina amanda och holke hit och filmar klart(förhoppningsvis) våran musik video.
Katterna gick ut idag för första gången,det gick bra..Zelda blev uppspelt och jag bah luuugna dig gosse! typ.haha yeeeeää.ÄLSKAR vädret btw,vååååår våååår våååår :D

Nu ska jag försöka bryta upp mitt kassaskåp,jag hörde att det kirra där inne..



hemma,aaaaa!

Nu är jag hemma igen.Båten var försenad en timme typ i finland,så fick drygt sitta och vänta.På båten åt vi,spelade och handlade godis bah..sen upp klockan 5,efter att ha sovit i en timme? tog taxi till tekniska,sen buss till norrtälje.Gick av vid donken och gick till nyyya hemmet.Det var faktiskt en riktigt fin lägenhet,ser inte alls ut som den gjorde när vi kollade på den första gången.Den var fräsch.Fixade nästan allt i mitt rum igår,var så jävla trött och hade sjukt ont i fötterna :( så jag badade på kvällen igår :D sköönt som fan..måste köpa bubblor och lite roliga saker ..haha.

Sov som en snäcka i miin säng,men hade ont i magen när jag vaknade så gick inte till skolan förens 3 typ.Holke amanda och elina kom hem till mig så fikade vi med oboy och choklad en stund :D Sen tog vi bussen till skolan igen.Hade mpr,så vi filmade lite i källaren på våran video Tiktok..blir nog bra..hehhe.:d

snart ska mamma hämta mig så ska vi till calle,sen handla grejer till tvn och något mer...
Min dator är typ sönder också så ska köpa en bärbar nu så fort jag hittar någon bra.Orkar inte med min cp slöa dator alltså.

du är skadligt skadad i huvet..

Nu har jag ätit,duschat och packat klart,och laddat ipoden fullt! Snart ska vi åka till hamnen.Vi får A-hytt,med fönster för en gångs skull WIHU! sen ska vi få kuponger typ som man kan handla för,för att pappa skällde ut silja för att dom lämna bort våra biljetter igår,haha:D
Jag önskar att jag kunde stanna här en vecka till minst,men skoooolan...dö.


det blev alltså som ni förstår inte båten igår,som skulle gå 02.30..för det gjorde den icke.

MEN ÅH JAG VILL INTE ÅKA !!!


båTfan

Ändrade planer.
Eftersom runt 50 fartyg sitter fast i isen på östersjön,blir våran hemresa lite ändrad.Vi kanske får ta våran båt som går 02.30,finsk tid tror jag.Då kommer vi hem på lördag eftermiddag,bättre det än söndag! Blir nog bra om den går då... ...

Jag och niklas fick 30£ av farmor & farfar idag också,dom va här och sa hejdå,mycket snällt:D
Sen har jag,niklas och empo varit ute och kört biil igen på åkern,deet är sjukt kul jö.
Ska snart köra lite mer,sen duscha och packa.Vi ska hälsa på Riika också innan vi drar.

vi sitter i samma bil ..............

God kväll god kväll!!

Idag/kväll så har pappa och niklas gjort en bana på åkern,med en värsta snöslunga har snön försvunnit,poff!
Så jag har kört och kan sladda nu,woho! känner mig som värra rally förarn:D haha.
Sen så har vi handlat,och ätit.Juste,vi var hos farmor idag och åt middag och efterrät.Lax och potatis,såååå jääävla gottt! hon är king på mat och bakverk alltså,jag lovar=D

Jag har också duktigt nog gjort klart en arl uppgift,har typ 3 kvar meeeenmen! Håller nu på med instuderingsfrågor till ARL provet som vi har på måndagen efter lovet så..
Så ska jag göra movie sak på engelskan..om jag orkar.

Imorgon ska vi till stan för att niklas ska klippa sig,sen ska vi åka backen! Jag åker skidor och var faktiskt väldigt duktig på det förra vintern här,men vi får väl se hur det går den här gången..

jag vill INTE åka heeem ! iii wanna stay here foreverrrrrr. suck alltsååååh.

niklas har gjort kladdkaka och nu fick jag äta sista smeten (A) MUMMA :D


Jag saknar Amanda  ↓ käraste apa (L)

finlandet dag 4

Tjoobeh

Idag gick jag och niklas upp runt 3,sov lite vääl länge kanske.Saken skrek,så det var trevligt att vakna till (Y)
Åt precis korv och pommes och nu sitter jag här.
..niklas och pappa är ute och leker med nån snöslunga på åkern så vi kan köra bil där typ.
Snart ska vi åka ner till stan och hyra film och jag ska köpa suffeli puffeli!! WIHO!
Mooovie night ikväll alltså..men innan det ska vi träna :|

När jag har gått ut skolan ska jag flytta hit,eller innan kanske.sounds good.


Mamma har flyttat nu också back home,men man kan ju inte direkt
diskutera något med henne innan hon får d-a-m-p,
stackars att vara så cp störd i sitt fitt huvud.


you're a lier,you're a cheater,you're a fool

jag kommer ihåg din doft
jag kommer ihåg din ton
jag kommer ihåg din röst
jag kommer ihåg orden
jag kommer ihåg allt du sa
jag kommer ihåg ditt ansiktsuttryck
jag kommer ihåg ditt leénde
jag kommer ihåg slutet.

Men det ända jag vill är att glömma dig,glömma allt.

muffin

det är så jävla hopplöst.


iiiii want candy'!!


RSS 2.0