hayley williams & Josh farro

Asså jag ångrar mig så sjuukt mycket att jag inte gick på paramore konserten när dom va i sthlm.Lyssna bara på det här liksom! Hon är SJUKT duktig och sjukt snygg -.- haha :D

NI MÅSTE KOLLA PÅ HELA! hahah.







visst sjunger hon väl underbart?

älskar när hon sjunger "Cause you ain't woman enough to take my maaan"

i can't let go

jaaaaahapp.Imorgon är det nyårsafton..det här året har varit både bra och dåligt,men hoppas på ett bättre år 2010..inte för att ja tror det,vet att det kommer bara vara ett värre år -.-
Ska äta middag på nyponsvackan först,sen får vi se vad som händer.

Håret :
 blev ganska nöjd ialf..huhu.



jag förstår inte hur allt kan ha blivit så dåligt?.. ;s





NU JÄVLAR !!!

i ett träd!

Nu känner jag mig för att dela med mig av mina tankar lite..
Jag somnade i två timmar ute på soffan i sbk,sen åkte vi till nt,till öb där jag handlade en skit mysig grå tjocktröja,trosor och strumpor.Sen hårfärg på coop.Sen köpte vi donken-.- mamma sa senast igår : nej,idag ska vi börja banta! hahaha lyckat.
Jag färgade mitt hår nyss också,helt jävla själv,för första gången för att mama satt och sov? Det blev konstigt nog ganska bra :D eller ja,man får väl se hur det ser ut i dagsljus.. -.-  nu ska jag bara klippa luggen,sen klaarrrte!

Jag kanske följer med till sbk imorgon igen,ska sova på soffan tills mamma slutar,sen ska vi ner på stan och kolla på datan jag blivit intresserad av :)
Den är ju rooosa...hihihi.


trött som ett as är jag,och ont i halsen..ETT FETT GODNATT!

28 dec

hallåååå galenpannor!!!
Jag har varit uppe hela natten lång och sitter nu i det ökända söderbykarl.Skulle typ hjälpa till,men sitter bara vid datan på min feta röv.Hahah.Jag och mor ska snart åka och handla nå mat i väddö eller något..har inte ätit nån direkt middag på länge känns det som..bara godis :D haha.

update :

Nu har jag precis ätit klaart,var köttfärslimpa med stekt potatis .,.mmmmums:D huhuhu.Och precis nybakt baguette!
Jag ska typ städa bilen nu ? sen blire massa grejer vi sks göra efter jobbet-.- Jobbigt!

Hayley williams

Finns det någon annan som passar i alla jävla möjliga färger? Hon är fett ball och snygg också.

Jag funtar på om jag ska klippa lugg kanske som på bild nr 1 & 2..
ska ialf färga som på bild 3,och se hur det blir ;)







har ju haft rött förut i 6an.. :


Vi får se :)

lördag

Idag har jag sovit till vadå,4 eller? haha,vet inte vad fan jag sover så mycket för..är ju sjuk också men shit :p höhö.
Hade en pizza som väntade på mig när jag gick upp,åt bara kanterna på den -.- fyfan vad äckligt.
Nu håller mamma på och gör kött eller nåt,men har ingen som helst matlust.




25 december!

julafton firade vi hos mormor som vanligt.Jag mamma niklas mormor morfar sonny kjelle anneli och dukke var där.Vi käkade gott som fan och kollade på kalle osv.Sen öppnade vi julklappar..jag fick presentkort på h&m och guldfynd,300 kr,minneskort,godis och 600kr av pappa som han hade skickat :) jag och niklas blev väldigt chockade..haha.
Sen började vi leka med mormors grejer,tog blodtrycket och blodsockret.Hade bara 5.5 på blodsocker..trodde det skulle vara mer eftersom jag tröck i mig mormors goda bullar och kakor :D haha.Sen hade jag typ högt blodtryck? Jag och sonny hade det..coola vi är då. På kvällen åkte vi hem hit och klädde granen.
Ful som fan blev den.Hahahaha.

Idag kom mormor,morfar och kjelle hit så åt vi vårat eget julbord,dom var här ett tag sen drog dom hem.
Jag och niklas gick också ner till bryggan här nere,och det var farligt nära att den skulle flyta åt helvete,det blåser ju som bara fa-an! ;o hemSKT fan ;)
Jag har precis kollat på sagan om ringen,den sista med amanda över telefon,haha.Dom är ju så bra,man ryser fan i slutet :D Sen är legolas och aragorn mina också,INTE dina ditt jävla alv-luder...hahaha.

Snart ska jag sova,sen vet jag inte vad som händer imorrn..

Saker jag har och göra på lovet ialf är ;
Gå ner på stan med amanda och leta kläder till nyår
Gå på bio med amadna
Färga håret, 2 gånger? haha.
Festa? hohoo

Känns som att jag inte riktig har koll på vad fan jag gör :D








MMMM<3

night night

Idag har det varit lite kaos här och där..vi har städat osv,men har inte satt dit granen än,för det fanns ingen fot här -.- blir imorrn istället.
Vi ska som vanligt,tradition;),till mormor och fira jul.Ska hinna köpa julklappar imorgon innan det också,har inte haft tid till det..Jag har fan ingen aning vad jag ska ha på mig imorrn ;o  får väl gräva ut något ur min "garderob".

god jul och godnatt!

Mm whatcha say!!

Hm,vart ska man börjaaa?
I fredags åkte ju mamma till estland,så vi hade fest häär. Det var jag niklas blomm robin elin oskar lollo jossan pakko johan thomas joel nordstedt tror jag ..det var ialf jävligt kul,fast jag drack ur mitt glas som var sönder,så jag skärde upp läppen och gick runt blödandes hela kvällen :D haha,har typ ett ärr nu.Det blev lite bråk som vanligt,och det spåra väl ut lite grand,men var kul ett tag.

Sen drog alla hem utom jag niklas blomm robin och elin,alla sov här.Klockan halv 7 på morgonen satt vi och grillade korv vid elden,hahaha! det var skit kul och gott :D slagga efter det.
Alla vaknade typ runt 1 eller nåt,alla var skit sega,var vakna ett tag , sen somna alla igen -.- och alla sängar och soffor var upptagna så jag tog i fåtöljen,det funka ;)
Sen åkte robin och elin hem. På kvällen så kollade jag blomm och niklas och film,Public enemies.AS bra film asså.Johnny depp är ju bara fööör sexig i den :D hahah.

Sen kom oskar så åkte vi till lollo.Där var hanna elin jossan lollo och joel."kröka" lite där,det var kul :)
Sen när jag och blomm gick till bilen så halka jag med mina förbannade uggs,mitt på en stentrappa-.- gjorde ont som fan,blårumpa liksom.Jag tappade min och lollos mobil då i snön..så fick vara utan bebisen en hel natt :( haha.Vi åkte hem med oskar,man såg fan ingenting..snöa som bara fan.Halt som fan äre också.
Gick och la mig på dirren typ när vi kom hem.Fick sova i min säng också (: höhö.

På söndagen åkte vi in med jocke till mormor,grattade henne,fick middag och hade det liitte trevligt :D
Sen blev vi hämtade av joel med blomm.Köpte dricka , drog till willys o köpte läsk och vatten..sen åkte vi ut hit.

Jag diskade världens jävla disk,sen kom tre tjejer som hette jannice,hanna och sandra? Så fick jag duscha i en ISkall dusch,INTE SKÖNT! sen kom lollo jossan joel och elin och amanda.
Lite senare kom oskar och emelie också..tror att det var alla? haha.
Det var också kul,vi körde rosen och jossan förlorade,men drack inte upp :D alla fuskade ialf satt,haha.Såg inte såå gott ut.
sen typ dansa vi loss lite.Jag och oskar gjorde äggröra med typ 8 ägg elle nåt,jag bah ; men det är bäst om jag knäcker äggen annars kommer massa skal i om du gör! han bah ; nej men okej typ. Så när det var klart ..Jag ; skal,skal,skal..jajja,ni kanske inte fattar men whatever ;) hahah.Så vi stod och åt det i köket tills jag mådde illa,sen gjorde vi mackor med leverpastej,men blomm förstörde min SOM VANLIGT !! fan va lack jag blev,! hahah.
Sen började några däcka en efter en,och amanada elin blomm och dom 3 tjejerna tog halv 6 bussen hem..

vi andra gick och la oss vid 7,oskar emelie lollo jossan sov heär.
Vaknade 1300,städade lite,sen drog alla till donken,så städade jag upp här,helt otroligt hur duktig jag är på att städa (; det var typ vid tre,och jag fick min donken 5 timmar senare..-.- menmen :D

SÅ,äntligen skrivit klaaart.Har inte orkat asså,ingen lust längre..suger:)
markerade namn och sånt så det inte blir så långrandigt ;)

Just nu är jag själv hemma,har ätit upp och hämtat ved ,försöker få det lite varmt här i igloon -.-
Imorgon kommer mamma hem..man lär ju få höra då när minst 5 vinglas är sönder,ljusstaken funkar inte,dricka saknas(?) stora ljusgrejen sönder,..osvosvosv..men ääääsch :D

Bilder kommer någon gång,datan är så jävla seg så det går inte så bra..

lördag½!!!

FAN JAG HAR GLÖMT MIN MOBIL HOS LOLLO!! men får den ju imorrn :DD ,ska ta bussen imorrn med niklas och blomm till mormor,va där ett tag,sen hem igen, oc feeeest :D
idag har varit riktigt trevligt ..berättar om hela helnge imorrn!


Hej jag älskar dig ditt dumma fanskap! :'(

lov !

Inom kort blir det fest här..och inte en vanligt..har en dålig känsla i magen alltså..får väl se hur det gick imorgon :p

jag och niklas ska till mormor imorgon som fyller 73! :)

16 dec

kollade precis på house of wax,med amanda över telefon,haha.Den är väl typ B film,men ändå ganska bra faktiskt.Det ända jag inte kan kolla på är när han klipper av hans hälsena,så  jävla  äckligt!

Har sovit typ halva dagen idag,så jag tänkte inte sova något inatt,annars kommer jag inte upp.Slutar ändå tidigt imorrn.Då ska jag och mamma till stan,fixa lite grejer.Sen handla till mig och niklas eftersom hon åker på fredag till tallin.
Vad ska man göra inatt dårå? Äta..spela..film..typ.

känner mig lite stressad..måste hinna göra massa grejer i helgen och innan julafton!!

och det värsta är ju att jag lär mig aldrig..

ja det verkar ju som att man har tappat lusten lite? Lätt hänt så här på vintern..haha.

Hm..vad har hänt dom senaste dagarna? Inte så mycket förutom att dom har varit bland dom värsta i mitt liv kanske..?
Igår,ingen skola.Idag gympa prov,teoretiskt och matteprov..skulle inte bli så förvånad om det blir två fina IGn där :)   Sen mpr,gjorde typ ingenting,har varit helt utom mig hela dagen,aldrig varit så arg i hela mitt liv,på vänner sidan om man säger så.Mer behövs det inte säga,it aint worth it.
Sista lektionen var svenska,skulle skriva en julsaga typ.Min lärare sa,som alla säger.: jag vill att du är mer i  skolan,du är så begåvad och duktig..blabla , bah hallååå im trying here :D haha.


nu vet jag inte riktigt om jag längtar till helgen längre..kommer typ spy på dig..vet inte hur jag ska hantera detta eller vad jag ska göra..!! lite jobbigt..vi får väl bara vänta och se vad som händer i slutändan..det var ialf länge sen jag kände mig såhär..splittrad.

Tack och lov att jag har några riktiga vänner ialf,som jag kan lita på till 110%,som jag har känt länge.Amanda , robin , caroline och max. HJÄRTA ER ! hhhahahihi.

Nej,ska upp sex imorrn så bäst att jag släääggar nu,gunatt!

ÅHÅHÅHhåhåhÅH!



Å VA DOM ÄR BRA!
är fan bäst live! :D  och shane,han som är längst till vänster...IIIIIIISH! man typ dör :D:D så jääävla snygg,och så har han ju den bästa rösten..aaej man smälter asså ;) hahah.

Sorry amanda,nu finns det en till jag kommer att tjata om :D<3

PROSITTT

Jag är så sjuk.Igen.Har blivit så jävla förkyld :s  plus så har jag mensvärk..lördagen består då av följande : Mat,goodis,soffa och film !
nås på mobilen ;) huhu.

jag längtar till nästa helg !!!! öoes.

torsdag

Kanske dags att jag skriver lite nu..
Imorse hade vi engelska där vi hade två olika pratuppgifter,gick snabbt.Sen hade vi SH i två timmar,var lack utan bara helvete!!! idioter det finns asså.Fyfan.Sen vare lunch,gick till öb som vanligt och coop,köpte äpple och spritgodisar :) Sen hade vi datakunskap med lille daniel,gick också snabbt,fick inte så mycket gjort dock..
Tog halv tre bussen hem,piss väder.Har diskat och gjort ingenting,muppat med niklas typ.Jag har ju namnsdag idag , så jag fick önska mat,haha.Blev kött och pommes :D huhu.
Duschade nyss,det satt verkligen fint ! Nu kollar jag på kines film med Jackie chan och Owen wilson,kulikul :D
njää nu ska jag suuva.
Elina ska typ sluta på media också..inte kul ! :(

Ljusparty!

Efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi till mormor.Där åt vi middag och mamma duschade,jag somnade en stund också,så sjukt trött! Sen åkte vi och hämtade ammi,sen till Conclean där det var ljusparty.Ylva höll i det,och det var mammas gamla jobbkompisar.Vi luktade på olika ljus,krämer och sånt,var kul :) Sen gick jag och mötte niklas å oskar och gav niklas pengar till nåt -.- ..gick tbx,sen var det slut så jag och mamma lämnade av ammi.Så åkte vi till Q8,tankade och köpte lite dricka.Sen drog vi pommes och milkshake från donken på väg hem :D

Mamma ska sova hos Ullis ikväll,så det blir bara jag.Eller niklas med,men han kommer ju hem runt 4-5 på morgonen...
Jag har bytt på kattlådan och städat lite,ska bara diska -.- Sen ska jag kolla på film och scrubs,sen sova!

Imorgon efter skolan ska jag och amanda gå och sola och fika :)) awihuy.

Dagens citat : "-Jag tänkte,jag gillar ju inte barn så varför ska jag bli barnskötare för? hahah." , säger en tvåbarns mor.    (inte mamma)

Kul i skuuul

hellojs korv.
Inatt somna jag typ 4 -.- , åkte till amanda , gick till skolan.Hade datakunskap första,gjorde llite grejer i ps typ.Sen hade vi gympa.Jag,amanda,holke,elias,tommy och valle körde pingis.Jag var då bäst..;) haha typ :D
Sen gick jag amanda och holke till willys,köpte äpplen och cola :))
Nu skulle vi ha matte egentligen,men det ska vi inte ha,ingen svenska heller.Så det är bara mpr som gäller..tråkigt som fan men.Slutar kvart över tre eller något.Vet inte om jag ska kanske ta bussen då eller va kvar i nt..vi får seee.



helgen

Igår kväll åkte mamma in till nt och skulle ut med kjelle.Så niklas jossan lollo och pata kom hit,så började vi dricka lite.Jag hade inge dricka,fick en grogg av niklas bara -.-  men sen under kvällen drack jag en hel vin tetra själv,och blir inte ens såå full på det liksom.Littte konstigt ;o
Johan kom också lite senare.Alla dansa hela tiden och hade skit kul faktiskt.Sen kom oskar och joel,dom skulle hämta dricka som niklas sålde.Dom va här ett tag,sen drog dom.

Vi festa fan jäävligt länge,för att mamma kom hem typ vid 4-5,sen satt hon jag lollo och johan uppe och pratade.Gick och la mig runt sex tror jag.Johan satt och berömde niklas och så,höll på och dö när han sa ; Jag är inte bög,men jag skulle kunna ligga med din son! HAHAHA,ojoj :D

Idag gick jag upp 1400! Var pigg som vanligt ;) haha.Jag och mamma tog bussen till nt halv 4,vi hämtade bilen.Sen åkte vi till flygis och handla.Jag köpte säsong 2 av scrubs :DD awihuo.
Vi har ätit potatisgratäng och rostbiff,så nu är jag jäävligt trött...mamma ligger redan och snarkar på soffan -.- haha.






Zelda har förresten en knöl på vänster sida av kroppen liksom ..vad är det?:(

tjockmock!!

Efter fitt idol kollade jag och mamma på big brother,och jag gjorde chokladpudding och vispade grädde för HAND,sattteeee det var ganska jobbigt! höhö.
Nu är jag egentligen ready for bed,men ska kolla vad som finns på tvn först..seya imorgon buttfuckers!


sverige,KUKSUGARE!

MEN KUK JÄVEL???!!!!!!!! CALLE JÄVLA KÖTTBULLE !!!! de måste vara nå jävla fel med rösterna!! FITT SVERIGE!
tillochmed laila tyckte att det var feeel!! äh fyfan,det var det värsta.!

idol idol idol

Säger bara det : Tove & Erik i final!
Erik var ju helt otrolig med Run to the hills,shit asså:O  och tove ägde som vanligt :D
bara det jag hade att säga,hhihoho.

danderyd

Igår följde jag med mamma och mormor till danderyd sjukhus.Mormor skulle prata med sin läkare.Det tog en timme typ,sen på hemvägen åkte vi till täby c en snabbis,handlade en munkjacka,ett linne och en tröja.Hörlurar också,eftersom zelda bet sönder dom.Dom nya är rosa och jätte bra..bäst att hålla dom borta från odjuret..haha.

nu :

IDOL


FREDAG

Min lilla zeldis har jätte ont i kroppen,tror att det kanske är något med revbenen elle något.Hon skriker jätte konstigt så hon har ont :'(  lilla skruttan♥

Niklas åkte ju inte och jobbade som han skulle,riktigt stort jävla cp det där asså.Skyllde på att han har "magsjuka" bara för att han inte vill jobba,när dom hade beställt flyg och så.

Just nu kollar jag på buffy och vampyrerna på tv och hör på när mamma snarkar..ikväll ska vi käka lax och potatis,gott!
Imorgon kanske vi ska till åland också,om mama orkar.


2 december

Jag var hemma från skolan igår och idag,har så jävla ont i huvet och halsen :s. Mamma sover i norrtälje inatt så vi får se om jag åker till skolan imorgon,börjar senare så jag tror det.
Värmefläkten som sitter på väggen här och blåser har typ gått sönder eller nååt,den funkar inte.Så kallt är det,som fan.Har tänt ljus och brasa,men brasan är såå seeg.Mamma har köpt godis till mig,ska snart kolla på fiilm..på måndag nästa vecka ska jag börja med en grej..hoppas jag klarar det och att det funkar !

MIN VANLIGA MSN FUNKAR NU OCKSÅ,FAN VA BRA JAG ÄR.
Vad äre för prat om att media ska läggas ned? :o  wattafack.





bilder 2













RSS 2.0