25 juli- finland

Då ska vi se.Igår åkte vi inte till seinäjoki för det blev för sent.Min lasagne blev skiiiit god alltså,tyckte Mark och Jonas också :D hahah.Igår spelade vi badminton och crocket tusen gånger om typ,men blir så jävla arg för jag förlorar -jämt.Men sen spelade vi poker och då vann jag ! aaeej är bra på nåt ialf,haha.

Just nu är katja här,hon har gjort mat så ska väl äta snart.Sen får vi se vad som händer..imorgon kanske vi hälsar på riika eller något.Vet inte riktigt när vi ska hem.Inte för att jag vill det men det blir väl om en vecka kanske (:
Och jag SKA lägga ut bilder..snart.Internet är så segt så får bara damp,haha.Jag tog kort på min lasagne också så ni ska få se,hahah.


23 juli

Det här skrev jag i förrigår,men har inte orkat sätta upp:D  :

I onsdags åkte vi till Mika i Alvarus eller nåt sånt.Jag var skit sur på dagen för jag är sjuk o hade ingen lust att göra nåt alls.Men jag bestämde ialf att vi skulle sova där för niklas och pappa ville det.På dagen så fiskade vi,jag mika och pappa i en båt och jag fick iallafall en liten firre :D inte så stor men,.pappa fick lite mer och la dom i en hink som man gör ju,men sen tyckte jag så synd om dom :( dom bah försökte att andas så jag hjälpte dom lite haha,till slut släpppte pappa ut dom igen (Y) Sen på kvällen sköt vi lite softgun eller vad det heter,åt mat,och chillade lite.Mikas fru ä jätte snäll,fick saft och kakor av henne :D haha.Sov i en stor skön säng och vakna typ 12 dagen efter.Då åkte vi hem på stört och handlade och hyrde film,den här gången A perfect getaway,som jag redan hade sett men så bra.Och nån till med Nicholas cage och Eva mendes.Också bra.Köpte suffeli också men åt den inte så har den till ikväll :D haha.

Idag så gick jag upp typ 1-2,städade lite i köket,tog ut soporna,gick ut med hunden och nu ska jag snart diska.Och lite senare göra lasagne.Ja jag är kvinnan i huset nu :) hahah.Passar mig alldeles utmärkt.Men idag när jag åt frukost satte jag mig på nå konstigt sätt och sträckte ryggen -.- skit irriterande.Så kan nog inte träna idag..men tar långpromenader med napso istället ;d

Hmm vad mer..vädret är inte såå lika bra längre,blåsigt och regnigt ibland,lite åska också.Idag äre lite sol men inte så varm luft..hoppas det blir bättre snart :(

Imorgon på lördag är det nåt bil race och artister typ i seinäjoki som vi ska till,med katja tror jag.Vi ska kolla om vi kan köra paintball också,skulle va sååå kul :D


.

Pappa har köpt internet också så ska lägga in lite bilder ikväll kanske :)

20 juli - i Finland

Hej hopp!

Är i Finland hos pappa,kom hit i fredags kväll.Vann lite pengar på båten också,är så kuuul:D
Än så länge så har vi träffat farmor och farfar mycket,Riika och så tog vi en glass på stan med farbror Mika och min lille kusin,höhö.
Så har jag solat lite,är ju ute hela dagarna ,förutom idag för det blåser fett mycket.Och så har vi hälsa på Joni.Jätte fin grav och kyrkogården i finland är mycket finare än norrtäljes ,haha. Sen har pappa åkt ambulans till sjukhuset,men kom hem några timmar efter,så det var lungt.

Igår tog vi taxi på kul till stan och handlade lite och hyrde film,jag köpte en ben & jerrys..varför finns dom här?!-.- haha.Sen tog vi taxi hem.På kvällen kollade vi på "Har du hört ryktet om morgans" eller vad den heter? och Sherlock Holmes.Den är jäätte bra men ska kolla klart på den nu för niklas är stressbonde.
Hejs.

Lite bilder från midsommar





Betyg

Vi fick betygen idag..inte så bra men kunde varit värre om man säger så..såhär såg det ut :

Datorkunkskap- G
Mediekunskap- VG
Mpr- IG
ESV- IG
Engelska- VG
ARL- VG
Naturkunskap- G

Resten får vi ju inte betyg i än..men har massa grejer att göra över sommaren,men man får aldrig lust -.-

På måndag ska jag med till sbk och kanske jobba lite,ska ju till grönan snart så måste skaffa lite pengar:D

2 juli 2010

Fyfan alltså.Trodde jag skulle imorse,eller föda barn eller nåt.Hade en sån helvetes jävla mensvärk som gick till historien.Tog en ipren och en varm flaska och la mig igen,fan vad glad jag var att jag somna om!
När jag vakna kom mamma så åkte vi till mormor.Men på vägen dit såg vi en fågel som sprang på trottoaren,jätte söt men den kunde inte flyga.Jag följde efter den till fotbollsplan men det var en massa måsar som flög över och skrek.En jävel skulle typ attackera mig,så jag sprang:O  får väl hoppas att den lilla rackaren klarar sig.. :(

Hos mormor fikade vi lite snabbt och åkte sen till hemmakväll där jag köpte två boxar.Buffy säsong 1 och Angel säsong 1 :D han är för mumsig.Dom 2 för bara 200 spänn,oj vilket kap !! höh.
Sen åkte vi till willys och handlade lite krejer.Sen åkte vi hem,och mamma drog till ammi.Så jag fick ta och diska Niklas jävla äckel disk,och sen gjorde jag ugnspannkaka till mig :) Står i ugnen nu :) ahaha mums:D

Snart åker jag till pappa !!!!=D♥

helt sjukt att det redan är juli förresten.

--

Skriver lite kort nu bah.Midsommar var vi ute i Räfsnäs med Mamma,Amanda,Ullis,Max,Matilda,Celin,Kippe,Klasse,Carol,Maja och hundar :) Det var sjukt mysigt o najs,vi var också väldigt atletiska(?) haha.Spelade badminton,studsmatta,fem kamp som alla blev skadade på,volter,cykla en halv mil,gick långt.Snacka om träningsvärk dagen efter.
men fan nu hinner jag inte mer,ska bli hämtad av mamma nu,ska på Eclipse ikväll med amanda! skriver väl resten sen,haha  hejåå

RSS 2.0