Maj 15, 2012

I fredags kom Sarah hit på kvällen och grilla å käka med oss.Vi drack lite och praaatade massa.Sen blev det värsta orkanen helt plöstligt,aldrig sett så mycke regn tror jag ;o fast sen blev det sol igen hhöh.
Jag och Sarah fick skjuss av Björn sen ner till stan.
Var på Dg's en stund sen till G.Där träffade vi Sonny och prata lite.Sen gick sarah hem och jag satte mig med blomm nordstedt osv.Det var trevligt,träffa massa de va länge sen man såg.Gick hem 3 typ.

lördagen tog jag och mama bussen till stan vid 2 och mötte Ullis.Vi var först på bistro sen gick vi till Antep och käka pizza,blev dö mätta så gick vi till pubhörnet en stund sen till sist bistro igen x) Efter det åkte ullis till sig och vi hem.

Sen på kvällen kuta ja in i duschen och mötte Jocke på stan så tog vi bussen till Älmsta.Kolla på film och lite annat.En riktigt rolig och minnesvärd kväll mahaaaaa ;D

söndagen gick vi och becca å viktor till affärn och handla grill grejer.Sen tog jag och Jucke en promenix i solen ner till vattnet och satt där ett tag.
När vi kom tillbaks grillade vi korv osv,yum yum.
Efter det tog vi en nap på timme eller två,haha.Sen tog vi 2120 bussen till Norrtälje.

Igår kom pappa hit och hämtade mig och Jocke så åkte vi mot Västerås för att hälsa på Sara och barnen.
Pappa åkte fel på vägen dit och hem maha.Men det var kul att träffa dom,var typ 3 år sen tror jag.Dom hade blivit sjukt stora alla barnen o så sööta .Amilia och Max klängde på jocke som fan haha,tror dom gillade han :D och jag fick en teckning,as nöjd :D Freja går redan och grejer,jätte söt.

När vi kom hem åkte jag mama och jocke till donken och åt,yöm.Mat Mat Mat.

Umm det var typ de.
Idag har jag städat och så.Imorgon får jag förhoppningsvis en tid till läkarn.


Jailbreak

I lördags hade jag och Joachim en liten date.Först gick vi ner till hamnen där vi blev hämtade av mama och ammi så åkte vi till bolaget och köpte lite som dom åkte hem med.Sen gick vi till intersport där jocke köpte skoor.Sen vidare till bistro där vi åt,asaasa gott som vanligt :D Efter det gick vi ner till hamnen till marknaden eller vare va.Där fick jag dra i tre snören och fick en pingvin,lufthammare och en pirat nalle maha :D Efter vi strosat runt där en stund gick vi till pubhörnet och spelade bort pengar -.- haha,ingen tur me de där längre :(
Där satt vi en stund,sen gick vi till kryddan och köpte läsk sen gick vi till bion.Kollade på The avengers i 3D,läskigt me såna glasögon :D Men filmen var skiiitbra,ruulig som fan.
När den va slut tog vi taxi hem,va kallt som fan x)

När vi kom hem hade Niklas kommit hem från Skåne,och jag fick en parfym av han som födelsedagspresent,lite sent haha,men det var kul.
Sen satt jag jocke och mamma och snacka ett tag sen kollade jag och J på 21 jump street.SE DEN.Haha så jääävla rolig.

Igår var jag med mamma jobbet ett tag,städade två trapphus och fick donken till lunch så var ju inte så pjåkigt.
Idag cyklade jag till mormor och hjälpte henne en stund ,ska kanske dit imorgon också.


Måste berätta hur jäla puckad jag är också -.-

Jag och mamma gick till konsum häromdagen.Hon gick med linda och jag lånade niklas cykel.Så kommer vi dit och handlar och grejer,går ut till hunden och går hem.När vi kommer hem kommer jag på att cykeln står kvar på konsum - olåst.Så det var ju bara att gå tillbaks och hämta den.Så det var ju jävligt onödigt att ta cykeln för att man bara va lat,när man va tvungen att gå ialf dumbasssssss!Ja ialf.Amanda kom hit ikväll och klippte haggorna och färgade o klippte mig.Det blev jättebra :D Skönt med liite kortare och inte så slitet.

Nu ska jag fortsätta kolla på iron man 2.
x)

3 Maj

Reeeeeecap.


Fredag : Drack vin och spelade Alias med Carro,Ammi och Casper,kuligt spel.Sen vid tio cyklade Niklas med mig till station så tog jag bussen till Älmsta.Drack nå grön banan grej med Jocke och Becca,sov inte många minuter den kvällen.

Lördag : Jag och Jocke tog bussen vid 8 på morgonen för han skulle jobba,så han hoppa vid sbk och jag åkte hem.
Sov en timme eller två dååå.Sen kom J och Nicke hem från jobbet så satt vi i solen ett tag.
Sen på kvällen gick vi till konsum och handla nuggets och pommes o lite sånt. Sen gick vi mot station,in på bistro en tio minuter sen gick vi till bussen och åkte till Skebo.
Hmm sen kollade vi på film och åt nuggets,sen somna som fan haha.

Söndag : Vi typ spelade massa o film och åt makaroner å köttbullar,hundra år sen :D maha.

Måndag : Valborg.Typ samma,mat och film haha.Åkte hem och fick datorn med mig som jucke lagat.Tog 6 bussen ,J åkte till Älmsta och jag till nt.Mötte mamma och ammi ,handla och åkte hem.Duschade och sånt.Senare kom jocke hit så drack vi en stund.Sen kom Amanda & Co och hämtade oss så åkte vi till bistro.Där var det trevligt trevligt.När dom stängde åkte vi till Emil i grind,va där en liten stund sen gick jag å jocke hem.

Tisdag : Mådde piss hela dagen,fast jag inte drack mycket ens,irriterande.J åkte till hans papa och jag gjorde inte många knop.Mötte han på kvällen sen.

Onsdag : Gick upp vid 10 när J åkte till jobbet.Jag tvättade och städa å så.Sen gick jag med J till station,mysig promenix !
Sen hämtade mama mig där så åkte vi hem.Spelade GTA lite och sov.

Idag : Idag håller jag på och mailar som en dåre till allt möjligt.Skolan och Contiga.
Ska vika tvätt nu.Spännande liv.


RSS 2.0