31 oktober

Igår kom vi i land runt 6,tog taxi till tekniska,sen buss till norrtälje.Där stod vi och väntade på 9 bussen till gräddö med oskar.På bussen satt jag brevid en gammal gubbe.Han bah ; det börjar bli kyligt ute ! söt liten sak,haha.
När vi kom hem så gjorde vi typ ingenting,satt bara.Städa lite och så.Sen på kvällen hade vi fest.Det var jag niklas amanda oskar blomm johan lollo jossan robin elin pata och joel..inga mer tror jag.Vi körde öl spelet som vanligt,sen dansa vi och sånt.Var helt galet.Sen på slutet av kvällen blev det bråk och kaos..helt muppigt.
Jag sprang ute med bara strumpor så jag kände knappt mina fötter.Säger nog inte mer än så,höhö.
Jag och amanda gick ialf och la oss vid ett eller nåt.

Vaknade som vanligt vid 9 när zelda var ovanligt kelig,hon stoppa in hela hennes nos i min mun-.-.Gick upp sen vid 11 och städade.Det såg ut som bara faa-an.Glas var sönder,burkar och flaskor överallt..men det gick ganska snabbt att fixa.Dammsög och diskade.Sen åkte amanda hem och mamma kom med pizza.Hade inte käka nå mat sen torsdags ;o :p nu kollar dom på film,ska sätta på min snart.
Jag håller på och försöker fixa musik på Ipoden,men iTunes är så jäääääääääävla fuckat ! helt stört,ingenting funkar förfan.Slänger ut hela helvetet snart.he-he.

GRATTIS SARAH ! ♥


 
love love love

Hemma!

Nu ; ÄTA NÅTT!
Ikväll ; Halloweeeeen fest!

hemmm

Asså jag måste ha slagit i huvudet eller nåt..gick upp halv ett typ,och går ut och går DIREKT på morgonen ;o och långt vare också..var ska detta sluta? haha nej,det är skönt.Käka nyss och nu ska jag duscha,sen draaar vi.Fick 20£ också,av farmor & farfar :)
bajbja


23:24

Jaaani..hejdå!
hahah nej nu är jag lite trötter igen känner jag,.men jag tog ju en prommis tidigare idag,sen på kvällen gick jag och niklas ut med napso,riktigt långt.Över motorvägen och grejs,det va skönt de.Sen träna lite littte.Sen åkte vi och köpte kattmat,så jag passade på att köpa suffeli till mig nu ikväll(sista kvällen ju ;( ) och en påse till a-man-dah! Eftersom jag är världens bästaste Malin :) hahah.
Nu har vi precis spelat massa omgångar av Kimble.Fett kul spel asså :D . pappa och katja har lagt sig nu,så nu ska jag pissa,packa lite och sen kolla på film !!
Vi kanske hörs imorgon innan vi åker,annars på fredag ! :)

28 oktober

Tjää£h

Idag gick jag upp typ 1300,satte mig i soffan med täcket och fortsatte att kolla på Narnia :p.Och nu har jag precis käkat kyckling och ris,inte mycket dock..Snart ska jag gå ut och gå , sen ska vi väl umgås eftersom det är sista hel dagen här :(


Min mamma är pantad för övrigt,s u c k.

R kioski shalala

WAOW,jag var duktig och tränade en timme typ,sen åker vi och käkar pizza ? -_- hahah men jag hade inte ätit nått sen hamburgaren igår så jag sa inte emot :D hehe.Sen hyrde vi film igen..eller niklas,nån med nicholas cage? får väl se hur den är.
Snart ska vi hämta katja från jobbet och åka till farmor och farfar och fika ! Efter det ska jag ut och träna igen,måste ta igen för pizzan,och antagligen farmors gudomliga fika (; haha.

15:13

Har legat och sovit degat i sängen tills nu..så jävla sköönt.Men den är ju fan redan tre..har bara idag,imorgon och lite av torsdagen kvar här :(  känns inte så kul !
Men nu blir det en lång promenix med nyklippta napsu!

AEJ LÄGG AV !

YO YUU

Idag har vi typ inte vart hemma alls.Vi åkte till nån stad på V eller U,som ligger ca 8 mil härifrån,typ vid 11.Åkte till massa loppisar som Katja går på.Vi hittade en gammal pilot mössa typ,när det är grejer vid öronen,så fanns det en mic typ så jag sa ;
Hallå? i den på kul,så säger niklas : Tänk om nån skulle svara bah MITÄ?! med sur röst. HHAHAHHAAHAH ojojoj vad jag skratta.Ni kanske inte fattar,men om ni tänker hur det skulle se ut liksom..hahah dagens bästa,tog kort på mössan också,så den får ni se när jag kommit hem :D

Sen åkte vi till en stor affär som vi brukar åka till.Sjukt stor asså,större än IKEA ;) haha.Där var jag en PersonalShopper till niklas,han köpte en jacka och två kofter typ,kill kofter då alltså,haha.Skit snyggt var allt.Fick ingen lön men..när vi var klara gick vi och åt Hamburgare. bara för att jag åt halva 90g burgaren,och halva pommesen,så börja niklas snacka om aneroxia? att det är så det börjar,att man gör matsäcken mindre.Och så fick jag sex nyfikna ögon på mig..jag bah Eh? Jag?Malin få aneroxia? Ha-Ha..i ett annat liv kanske.
När vi äntligen släppte det ämnet drog vi till ännu en loppis och åkte igenom staden.
Sen vid sex var vi i Kauhajoki igen,då köpte min käre fader en Ipod till mig !! hihi en blå,så fin så.Blev as glad :D hahah.Har redan tappat den en gång,men det var ju inte så otippat kanske?
Sitter här nu och diggar i takt till musiken..hahah nej.Lopeta! ni ni mutta ni ni . hhaha gud vad jag älskar finska :)

AAANYHOW.Imorgon blir det väl typ chill? haha bah gå och släpa arslet runt gården.På onsdag kanske vi ska ut och jaga! ska jag testa skjuta kanske? träffar nog bättre än pappa som träffar ofta HostHostHOST. mohaahha.
nu känner jag mig riktigt komisk..HÄHÄH ÄÄÄ -ÄÄÄÄ- niklas garv.


sunday

ojdå,det tog sin lilla tid!

Idag gick jag upp ganska sent,och kolla mest på tv.Sen kom farmor och farfar och fikade,jag käka lite tårta,sen åkte vi,jag niklas pappa katja och empoo, till seinäjoki.Vi skulle äta på resturang,men dom hade stängt? klockan sex på en söndag..ja,vad ska man säga? Finland i ett nötskal? Hehe,så vi gick tvärs över gatan in i ett köpcentrum och käka på pizza buffé.All you can eat,ungefär.Sen lämna vi empoo på hans hem,så åkte vi hem.
Då hyrde vi två filmer och köpte cola.Vi kollade på Taken,som jag sa till pappa och niklas var as bra.Dom bah Yeye typ.Sen efter filmen..aah,dom var helt blown away ;) världens bästa drama action film alltså,no doubt.
nu är fan klockan mycket så ska gå och sova nu !

Nejnejnej vet inte vad jag ska göra längre..vem ska man prata med? Du,ja.Men nu har du trampat i skiten igen.Litar inte på vad du säger längre,och det blir jag så djävla ledsen över.Fan också.Fan.

ganska mycket klago och tragiska inlägg,men så är det just nu,rent ut sagt Tragiskt.Haha.

BRB

nu ska vi titta film,berättar om dagen senareeeeee!!!

M to the A to the L to the Z



har tråkigt,märks det? vill sova.....

Like a hobo




I wanna know what love is

Jag är glad,sen tänker jag på det,på dig.Då kommer den där stenen i magen tillbaks.Fyfan vad jag hatar det.Hatar det.Hatar det.

Gå vidare.Tänk inte på han.Tänk inte på han.Tänk inte på han.Malin,for crying out loud,TÄNK INTE PÅ HAN!
Han för inte med sig något gott...
jag såg en framtid,du såg ett tidsfördriv.   !!!




det är helt sjukt egentligen,hur killar verkligen kan förstöra en själv..fast man vet att man är värd bättre.Så är det och kommer alltid att vara..tyvärr.

jag är så dum i huvudet.Aldrig mer..
Aldrig mer.

vad tusan?

Tiden är ju en timme före här så därför blir det underligt med klockslagen..nu är klockan 21:25 här,men det står 20:25 när jag publicerar..aaaaaaaaa lite onödig info.

pappa och katja sitter i soffan och svullar suffeli puffeli :(  men jag SKA inte äta nå. sådeetsååå,
Kan hända att jag köper med en påse suffeli till dig amanda ? om du är riktigt snäll ;)


21:21 EN TVÅ TRE !!!

niklas är inne och duschar nu.Efter det ska jag klippa han...ah juste,nämnde jag att jag har aldrig i hela mitt liv klippt så mycket som 1mm på någon?
Äsch,det blir säkert bra.
HAHAHAHAHA. ;)

dag 2

Terve!

Idag gick jag upp typ ett och gjorde..typ ingenting alls.Niklas gick upp klockan tre -.-,så käka vi middag.Mos med nå korvsak..Sen gick jag och napso ut och gick,gick in och läste lite.Sen kolla vi på tv,hade tråkigt så gick ut igen med napso,typ alldeles nyss.Då gick Rambo efter,hela vägen dit,typ en lång stig jävel,och hela vägen tillbaks,som en hund eller ett barn,haha ♥
Idag fyller katja 32 år,så grattis (; haha. Imorgon kommer det folk hit,typ farmor och farfar,riika och raymond och några mer kanske..tårta? Yes sirr.Mycket till mig? Noooooooo. :) jag är så duktig jag.
Ikväll blir det nog film,om pappa orkar åka och hyra med oss..det återstår att se :D men i think so.
Det var allt för mig denna kväll, seyaaaa hoes !

finland dag 1

I finland!

Resan hit gick bra , no problemas.Vi köpte godis,spelade,vann som fan,kolla på film sen sov vi.Lite segt att gå upp klockan halv sex,men det gick bra.Gick av båten,katja och pappa var på terminalen,satte oss i bilen,somna,tre timmar senare var vi hemma!
Käka en macka,la mig på soffan runt tio,på morgonen.Somnade till 2,skönt som fan.
Sen har vi käkat lasagne,mums.Gått ut med hunden.Kollat på tv.
Snart ska jag spela tv spel med empo,sen gå ut och gå med napso,för nu är jag så satans L A C K.!!!!!1
Min lärare,thomas som jag och mamma har skickat typ 2-3 mail till angående min ledighet för idag,sa idag till amanda "- jaha,åkte hon till finland fast hon inte fick?. ''
ASÅÅÅ VAAAAA?!  jävla idiot jääävel! vi har ju fan pratat med han också,men kan han ge ett enkelt jävla svar? nej tydligen inte,så då drog jag ialf,HANS eget jävla fel .
Pappa ville ringa upp han och skälla ut han,tur för han så sa jag nej..annars hade han fått smaka på lite finsk ilska! haha.

JAJJAJAJAJAJAJJJ fittbögskuk.

onsdag

I morse hade vi mdk prov först,det gick väldigt bra.Svarade på alla förutom en fråga.Sen hade vi matte,fick reda på vad vi fick för betyg från proven..aa men one guess vad jag fick.6/26 alltså IG !!! hahah,är faktiskt inte så förvånad,same old same old liksom.Sen gick vi ut och hade lång rast på matten.Sen vare resurs,vi jobbade på annonserna som är deadline på fredag..blir ju lite tricky.Efter det var det lunch men som sagt(ovanligt ord),så blev det ingen.Köpte macka istl.
Sen hade vi SH.En kille som pratar om ekonomi..det är fan den ända lektionen jag nästan somnar på varje gång"!! så obeskrivligt tråkig,haha.Sen skulle vi ha svenska,men läraren är sjuk så jag simon amanda jossan valle och tommy satt i klassrummet och dom mobbade mig.. :( hahah.Sen fick vi inte vara där längre! suck på lärarna..men efter det hade vi mpr text.Min lärare sa att det gick jätte bra på provet,så vi får väl se imorrn vad jag fick..gjorde nån sak på datorn sen sluta vi.Då hämtade mamma mig så gick vi till banken och skit,handlade sen åkte vi hem.

Jag håller nu på att packa..lite sent ja.Och det går så jävla trögt.Ska ta med väskan imorrn till nt för att vi åker inte hit imorgon,utan direkt till sthlm efter skolan typ..så man måste tänka lite längre fram,som inte går så bra..
Jag och niklas ska ju åka själva på båten,så vi får väl se hur det går ;)  I finland ska jag bah chilla,leka med djuren och plugga,haha.Kommer hem den 30 ; de oktober på morgonen.

Jag har bara käka två mackor idag så är SKIT hingrig!!! blir väl mackor och varm oboý MMMH :D höhö.

Imorgon ska vi till NT tidning på studiebesök..yey? nä.

"Allt som är värt nåt får man slita för."

21/10-09 12.10

dåligt humör?
Ja.
Anledning : brist på mat.
Orsak : amanda.
haha!

20 oktobér !!

GUUUUUUDKVÄLLER!!!!!!!!
idag hade vi sovmorgon till 1020.Jag åkte till amanda vid 8.Vi satt och chilla bah tills vi gick till skolan.Stannade på norrköp och handla lite godsaker som färdkost till origenteringen..stavning?haha.
Ja,sen gick jag amanda och jossan till Willys som vanligt,och handla godis.Och man måste tydligen vara 15 nu,och visa leg när man ska handla energidryck,som amanda blev väldigt upprörd över,haha.

Sen gick vi mot färsna..vi skulle hitta tre st såna där tryck saker,och vi hitta inte EN ENDA. Hahah så jävla fail.Så vi gick istl in till fiket och råna hela stället..mums.Vi gick sen tillbaks till skolan,satte oss vid datorerna ganska länge,sen hade vi svenska.Men svenska läraren är sjuk,så vi hade nån biblioteksvisning,som var v ä l d i g t  t r å k i g t.
Till sist hade vi mpr,och jag blev dissad av tissen juu !! :(  he hates me..nä,juuust kidding,everybody loves me :)
hahah va bara tvungen :d nej nu är ja nog lite trött.
IALF.hade det till 1620,då hämta mama upp mig,så lämna vi av sonny dukke och ammi som vanligt.Så åkte vi och lämna filmen och handla lite på flygis,sen hem.
Så nu har jag bara pluggat som fan till provet imorgon..kan lite nu,men det läär ju vara borta imorrn.
JAJJa,vi får väl se hur det går !!
Långdag imorrn med,
Tandläkaren på torsdag klockan 1.. ;( ett nödvändigt ont.

amen vafaaaaaaaan,har en blåsa på toppen av tung..snibben? hahah,irriterande.

19 okt

Som sagt så var det väldigt skönt att skriva av moi,känner mig helt renad i själen,haha.Men nog om det.

Måndag idag,segt att gå upp men det funka.Så jävla trist väder bara-.- kom precis i tid till skolan.Hade mediakunskap,gjorde ganska många frågor till provet på onsdag,inte klar dock..får fan plugga my ass of imorgon.Men klockan 1000 skulle jag och mamma gå på möte med Thomas,min lärare.Vi väntade ganska länge,sen sa en lärare att han var i hallstavik,så det blev inställt :D haha.Då gick mamma till mina kompisar och skämde ut sig,enligt mig då.Dom gillade henne..tyckte hon var skön och cool? AjAj.hahah.

Efter mdk så hade vi ARL,gjorde nån uppgift på datan,sköpte efter grejs och så.Vi gick tidigare och drog till fordon och bygg där nere.Jag amanda jossan simon tommy och valle.Dom har det fett fult där nere :) HAHA,nej men gud så deprimerande..träffade marina där och några mer.Sen drog vi till Willys,blev jätte glad när det fanns värre rosa burken man fick ha godis i,OCH LOCK! 3;99kg(?) bara! köpte typ en halv burk för 17 spänn bara! vilket fynd ;)
Sen gick vi tillbaks till skolan hade lång rast.Sen engelska,hon prata några minuter sen fick vi gå för att hon är sjuk,så har sovmorgon till 10;20 imorrn ! Men måste ju göra ett tal som läxa,men det är nog ganska lätt.

Ja då hade vi ju ännu mera rast,så jag elina jossan och amanda var i klassrummet själva,och ibland kom marina och tommy.Vi lekte och var helt cp..spårade lite hahah,gud så kul vi hare :D älskar er gummsor (L)(L) Hahahahah nej jag skoja bah :d hahah.

Sen hade vi mpr med jan-åke,vi klippte ihop våran film vi gjorde på barnens Ö.Fa a a n vad kul vi hade där asså... " Vad fan är det där?!"  "En spruta!" HAHAH ♥
Efter det slutade vi 1640.Men jag fick ändå sitta kvar där nästan en timme och vänta på mamma,så jag satte mig vid datan och tråka ihjäl mig.Sen kom hon och sonny å hämtade mig,och dukke! Så lämna vi av dom sen drog vi till flygis.Handla lite mjölk,haha bara så ni vet.Och så hyrde vi en film. Knowing.Jag tycker den var fett bra,men liite konstigt slut bah ;p
yeye,nu orkar jag inte skriva mer,känns nog för idag.Imorgon är det origentering..hmhm.Malin vilse i skogen?










skriver av mig..det satt fint !

It will all get better in time.
Haha ja,det trodde jag det!
Det blir inte bättre,bara sämre.Blir fan illamående när jag tänker tillbaks.Jag hade rätt att go nutz,och det har jag fortfarande rätt till,meeeen jag har ju inte mage till att göra detta.
Allt är som vanligt..eller är det? Du kanske är en player och kommer över saker och ting lika fort som du byter kläder,men sån är inte jag.Du vilseledde mig så det bah stänker om det! Och nu har du mage att göra dom saker du gör? Jag förstår inte.Men kan ändå inte förklara.Ingen annan kan förstå det som hände,vad vi hade, förutom du och jag,mest jag,för att...ja du är typ död inombords?
haha nej,men jag behöver verkligen inte din välgörenhet eller sympati,faktiskt.
Så egentligen,gör dig själv och mig en tjänst och håll dig borta eller precis tvärt om.
Jag tycker synd om dig,när jag ser hur du blir,hur du egentligen mår.Bara pinsamt för dig.
Jag fattar inte vad det är med dig,vad det är för speciellt.När jag tänker på dig,och ser in i dina ögon får jag en känsla i magen,som inte verkar försvinna på länge.
Jag har fortfarande inte förlåtit dig för vad du gjorde,när jag tänker tillbaka på det så ångrar jag egentligen ingenting,men ändå allt.Om jag eller du hade stoppat det,framför allt du, så hade det inte gått lika långt,jag hade inte fått förhoppningar över vad som skulle och kunde hända.
Istället måste jag nu se,ganska ofta,en situation som jag skulle ha varit i,om det inte vore för en liten resa.
Fast jag verkligen hatar,alltså hatar dig för allt,så vet jag att,when its over?,så kommer jag att vara här,på ett eller annat sätt.
Fan också.
Det som gör mest ont,det är att du har förändrats.I flera månader var du det bästa i mitt liv,jag var så glad.Sen på en natt,en jääävla natt,så var det som att du blev en helt annan människa.Jag kände inte igen den personen och förstod ingenting.Men ändå stannar jag ..ställer upp..massa skit.Äsch,vad ska man säga..önskar att jag inte hade ett sånt stort samvte,så jag kunde göra något som jag förtjänar att göra,så att jag kn gå vidare..men icke sa nicke.
Men jag säger bara en sak...Karma.What goes around,comes around.



får man väl hoppas.

nu kanske jag har tömt mina tankar så jag kan trycka in nya.Har fan inte tid till att grubbla på det här mera,måste överanalysera precis allt,och tänka på det...well,no more! for now ialf.. höhö

Var det så här det skulle sluta
Var det så här det skulle gå?
Tänk att två människor som älskat
Kan bryta ner varandra så

Hur kan jag själv bli så förbittrad
Hur kan man säga allt jag sagt?
Hur kan jag själv bli så förhärdad
Hur kan man bli så jävla kall?
Vad är det för en gräslig avgrund
Som plötsligt öppnas i min själ?
Hur kan man tänka såna tankar
Om nån man en gång ville väl?

Jag orkar inte gå igenom
med vännerna vad som var fel
Jag orkar en gång inte se de
det är fullt tillräckligt som det är!

Tids nog så kommer de att säga
Att livet måste ha sin gång
Att nya möjligheter väntar
Att det är fel att se sig om
För min del går livet återvända
På vilket jävla vis som helst!



En del bedåras av silver
Andra tjusas av guld
Några vill samla pengar
För själva samlandets skull
Jag bryr mej inte om silver
Jag tycker inte om guld
Och jag vill inte ha pengar
Blott for pengarnas skull
Nej, du är det enda jag vill ha
Nu är jag nära dig
Snart får jag ha dig intill, snart får jag se dig
Snart får jag dansa med dig, snart får jag ge dig
Min hela kärlek, och älska dig
Nära dig
Jag vill bejaka din kropp och dina sinnen
Jag vill begrava mig själv djupt i ditt inre
Och ge dej kärlek, och älska dig





16-17-18 oktober

I fredags satt jag niklas lollo joel oskar jossan och emelie i stugan och drack.Vi körde ölspelet och det.Jag hade ingen dricka,men fick ganska mycket av dom andra ;) förutom den enda stora egoisten,niklas.
Det var kul ett tag men sen spårade det ur totalt. det var inte så kul nej..he-he.
Joel niklas och dom åkte härifrån,och jag gick in och sov..typ.

Igår åkte jag och mamma in till norrtälje,hälsa på mormor och sen åkte vi till ammi.bytte kläder och sånt sen tog mamma jag caroline ammi charlie och casper taxi ner till G.Käkade,åt kycklingsallad,fast inte mycket dock.Vi skulle egentligen gå på bio efter maten,men dom orkade inte så vi tog taxi till konsum och sen hem igen.
Då började jag och caruå dricka..efter ett tag så gick jag upp till vardagsrummet och skulle sätta mig på pallen vid soffan,så ramla jag rätt ner på golvet påå röven.Mamma och ammi bah Vad hände? nerefrån.Det var tyst ett tag,sen börja jag skratta,hahah,ska nog inte dricka nu på ett tag tror jag ;d
Vi gick ialf och la oss vid ett halv två eller nåt.Som vanligt vakna jag vid sju! Och var pigg,kunde inte somna igen förns åtta..jag sov med sigge och kajsa ! så mysigt så.

Idag så har jag inte mått så bra..för första gången kan jag faktiskt säga att jag var bakis,,som aldrig blir det :( ;p
sen har man en fet jävla mensvärk också,not så kul.Jag och mamma har "stor" handlade och hyrde film.
Nu har vi käkat och kollat på one tree hill och gossip girl.
nu försöker vi fixa så vi kan kolla på film..men det går INTE SÅ BRA!!!?!¤&¤#""#

jag kände att detta är ett problem värt att ta upp på bloggen

Okej.Så här ligger det till.Jag är as trött,men skit hungrig.Vet inte vad jag ska äta.Funderade på att strunta i att äta.,men kom på att då kommer jag bara må illa imorgon bitti.Så what do to?
Kanske göra nudlar..? Nä,jag orkar inte diska kastrull.
Macka? Nä,det käka jag idag.
Nä,nu blir jag bara ledsen :( 
Man kanske ska ta upp zelda som ligger och slaggar och snarkar på soffan,och gå in och sova?
Hmm..
Jag och niklas skulle göra kladdkaka förut,men det blev inte av,fyfan ;(
Okej jag har tagit ett beslut : GÅ OCH SOVA UTAN ATT ÄTA!

Detta kan man ju kalla i-landsproblem.

t dag

Hade sovmorgon idag,så skulle ta tio i tio bussen.Stod där innan bussen skulle komma,men den kom inte,så jag sket i det,gick hem och sov.Har städat idag bah och kollat på tv.
Trååååkig dag ye.
Imorrn fredag,skola,sen vet jag ej vad som händer..åker hem och sover? haha.Eller kanske sbk? Who knows.
nu ska jag duscha i skönt varmt vatten..som antagligen blir kallt efter 1 MINUTJÄVEL! :)
life's good

hey ya

Hejsan alla glada fikusar!
Sitter i skolan just nuu,hade mediakunskap på morgonen,det var nice.Sen matte,han sa "-dom som inte vill lyssna när jag pratar om procent får gå".Alla rusa ut förutom några enstaka pluggisar?;d Så då hade vi en lång rast,så vi gick till coop och öb som vanligt,jag köpte en glass,i det blåsiga vädret :o  gottgott.Så nu sitter vi här,ska snart ha SH,1305.Efter det är det svenska,sen vet vi inte om vi ska ha mpr,för att thmoas är sjuk..men de visar väl sig.
Efter skolan vette fan vad som händer..måste ialf plugga idag. Yhiiiy.



såhär har jag lekt hela dagen,skit kul att slå fötterna över någon..om ni fattar.



tisdag

Fy tusan vad det blåser storm ute !! låter som hela huset ska ramla ihop asså.Hagel och snö..fyfan.
Idag har jag varit hemma,städat och pluggat.Sen kom oskar och emelie hit,och mamma kom hem med pizza..fyfan vad äckligt det var.Sen drog dem ut,dem kör moppe..det kan ju inte vara det skönaste i detta väder.
Sen 2100 kollade jag och mamma på DH.Men det är så jävla mycke störningar på tvn för att det blåser,så det gick knappt att se,blir så arg ! :[

I helgen ska jag ammi caroline och mamma in till sthlm och kolla på nån teater eller nåt,sen typ käka och kanske kolla i lite affärer?:D det blir nog trevliiigt.

fa-an

FAN OCKSÅ! det var inte såhär det skulle bli..


Ett ord jag hatar : Aldrig.Typ som amanda och jag snacka om förut,eller ganska ofta,haha.Att vi kommer aldrig gå i 6an igen,vi kommer aldrig ha klassen som vi hade i 7-9an.
Och vi kommer aldrig att hända,aldrig.

Någon dag i framtiden kanske..?

-

gonatt!


GÄSTBLOGG ♥

Hihihi ihihih Amandah här,  hahah!
Har satt in designen till Malin.


Gästbloggar här utan godkännelse, men vem bryr sig?
Din mamma malin :) exakt.


Imorrn är det skola, yajpi, nejrå vi ska nog ha kul.
men iaf, här kommer lite bilder på Malin som
kul nattskratt sisådär.


TJI fick du :)







Resten av bilderna är för groteska :)

Godnatt påer!
/ Amandah

She lives in a fairytale,somewhere to far for us to find


SNYGG!



helgen

Igår åkte jag och mamma in till norrtälje och mötte anneli och vanessa.Vi gick runt i typ alla affärer och jag köpte en ny jacka,jeansleggins,mössa vantar örhängen typ det..blev mucho nöjd ialf.Efter vi hade shoppat loss så åkte vi till landkrabban och fikade en snabbis,sen drog vi till Q8 och kollade på "sonnys" nya raggarbil.Sen köpte vi donken och sen hem.
Hemma var niklas oskar och emelie.Var där ett tag sen drog dom till norrtälje och mamma med.Då blev jag ensam här med gubben..så jag käka.
Sen kom dom igen,med lollo jossan och joel.Då kollade vi på fotbollen,skit spännande var det.Fast vi förlorade med 1-0.Domaren kunde ju bara ta sig nånstans,sverige gjorde ju 2 mål som inte gilldes... -.-

Efter fotbollen körde vi öl spelet och sånt.Blev lite spåår och dålig stämning ibland ..det blev lite shottar här och där,cider och grogg.Jag snodde lite av niklas kosken 3 gånger,och han märkte inte ens,sopan!
Sen åkte dom till sandra,men kom tillbaks väldigt snabbt,var ingen fest där tydligen.Fast det var bara oskar niklas och emelie som kom tbx.Vi satt och kollade på tv ett tag och käka vitlöksbröd.Sen gick vi och la oss vid 3-4.

Vaknade som vanligt as tidigt,typ vid nio,men somnade om till tolv typ.Då gick jag och mamma till affärn och handla lite skit.Gick hem och städade.Sen skickade vi iväg niklas och joel till norrtälje för att köpa pizza.Sen åt vi och nu ligger mamma och niklas på soffan som två löksäckar.
ska snart duscha sen typ sova.Imorrn äre skola,långdag..









fackfackfack

JAG VILL BO I NORRTÄLJE !!!!!





zelda snarkar :) hihi


Heartbreaker

Imorse åkte jag till amanda,vi chillade ett tag innan vi gick till skolan(skippade resursen),på vägen gick vi in till norrköp och köpte festis och cocosboll.När vi kom till skolan hade vi SH,tråkigt som fan,min lärare kan ju ta sig nånstans bara.Sen hade vi mpr,som var ganska kul faktiskt,gjorde en skiss på en annons som thomas gillade ;) sen höll valle,tommy och amanda på och spela in fula filmer,och en var ju klockren asså,gud så kul den var :D hahah.Hade det två timmar,sen slutade vi.Då gick jag och amanda genom park och pratade,filofiserade om livet ungefär,haha.Sen gick hon till tommy och jag till mormor.Fikade lite snabbt,sen drog jag och mamma till stan.Träffade oskar och nån till,köpte kinamat,åkte till flygis och sen hem.

Har beställt Paramore's nya skriva Brand new eyes :D wihuu.Så den kommer väl nästa vecka.
Skulle in till nt ikväll,men är bara fööör trött ;(  Händer nog något imorrn istället!

Ikväll blir det bara film och godis,får se hur länge jag kan hålla mig vaken.

Everytime I see your face
Everytime you look my way
It's like it all falls into place
Everything feels right
Ever since you walked away
You left my life in disarray
All I want is one more day
It's all I need: one more day with you

Grattis "bror" !



Frankie 19 år !!!

Second chances they don't ever matter, people never change

wassap biatches.!!
sitter hos mormor nu,vi har precis fikat och snackat lite skit.Efter skolan gick jag och amanda ner på stan,mötte hennes mamma,gick in på banken,amanda skämmde ut sig(kul som fan),sen hamna jag här,hos min lilla favorit mojmoj :)
Snart kommer mamma,då ska vi till banken,hämta ut mitt studiebidrag och sätta in på mitt konto typ? sen handla.Sen blire väl att åka hem,vi ska käka pannkakor idag,wihi!
vad vare mer...
ah juste,jag har choklad fläckar på "min" tröja..amanda såg det idag,hahah heffaklumpen! men det är gutt.
Imorgon = fredag .. = ?!?!!? hm hm hm..nja jag vet inte,haha.

Hade fan matteprov idag också,på morgonen,Oförebredd.Det gick bra! -.-  nat.Men om han ger mig ig ska jag ge han något annat!!! jeffla lelle !
mycket sladder och jaller nu! Nu ska jag gitta och chilla lite med chirre,dirre,disse och misse.
Siya!


Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change  ;)

torsdag

har datakunskap atm..vi får inte ens sluta tidigare för läraren,en ny :'(  .Ska typ hem till mormor efter skolan tror jag,eller till stan med amanda och handla mössa som passar mitt stora huvud !
sov hos ammi inatt,det var niiice,sov med sigge :D hihi
ÄLG!

You’re the only one I wish I could forget

YES! nu kan jag äntligen andas! Mår bättre nu,inte idag dock.Ska till skolan imorgon,och på marknaden sen med amanda.Ätit har jag också gjort,mamma köpte hem donken :D
Men hostar fortfarande,och det är så äckligt ! ;(

sitter just nu och sippar på päronsoda,ska "plugga" lite,sen kolla på film och sen sova.
Imorgon är det 6 lektioner,men det går faktiskt ganska snabbt.Lär ju uppdatera imorgon i skolan.
Jag och mamma ska sova på nyponsvackan(?) också,hos ammi caroline & Co.Fast jag vet inte än om jag ska åka hem istl...nää..vi får se hur det blirre.

Kollade på desperate housewives ikväll också,OCH FAN VAD DET PROGRAMMET ÄR BRA.Nya grann pojken som försökte(?) döda Julie,är ju ganska så grr ;)  haha.


hickhack

Well you built up a world of magic,because your real life is tragic

wazzap.

ingen skola idag,sjuk som ett aaaas -.-  kunde inte sova inatt,trodde att jag skulle dö,lite andningssvårigheter..somnade ialf till slut och vakna vid 11 idag.Har inte gjorde någonting,städat lite och vilat.
Vi åt kyckling idag,grillad som man köper i påse.Zelda blev helt tokig över de ! gick och skrek så jävla länge,och hoppa upp på bänken och grejer.Skitsur blev hon också när hon inte fick smaka,haha.
Vet inte hur det blir med skola imorgon,kanske tar en buss vid 10-11? får se hur jag mår.Tog precis den sista alvedonen,måste chakka mer.
På onsdag är det marknad,ska gå med Piff som vanligt :D tradition fan ;)

Paramore - brick by boring brick♥

FAAAAAN :'(

sjuk sjuk sjuk och vadå? Jo,SJUK!
här sitter jag med feber,håller på och hostar upp allt som jag har i mig.Yr,mår illa,ont i hela kroppen.De ä niice (Y).
Har heller inte ätit sen igår..så det är ju lite tråkigt,
malin <3 mat.
hoppas jag kan gå till skolan imorgon..

Just nu vill jag bara skjuta mig själv.
huhu.


skit skit skit

igår började jag att hosta,smittad av niklas.Och idag är det värre medans niklas är bättre.Hostar som en jävla mupp och det känns som att jag har blivit överkörd av en långtradare..det gör så ont att hosta,och så raspar det i lungorna..a pain in the ass.
Men men imorgon är det skola,en låång skoldag.Måste göra en engelska uppsats till imorgon,suuck.Min lärare är miffad i huvudet!!


shuliu

Nu ska vi se män som hatar kvinnor !
Bilder från igår finns på facebook,att ladda upp här går så satans segt!

Friidag

I går kom Oskar Emelie Thomas och Joel hit vid 10.Jag och niklas fixa bord,stolar och ljus till stugan så satte vi oss där.Sen kom Amanda också.Vi började att köra öl spelet ganska länge och lyssna på musik.Sen körde vi bluff? kortspel som jag sög på :D haha,som allt annat.Blev massor oattraktiva bilder för att oskar är så jävla envis med att ta fula kort på mig hela tiden :) huvud kommer att rulla om dom hamnar på bdb...hahah.
Klockan rulla på och Joel åkte hem.Sen körde vi "Jag har aldrig" , det var ju intressant (; ..
Sen körde vi anden i glaset,så helt plöstligt var klockan 0500.Så vi gick och la oss.
När jag precis hade somnat vaknade jag av att golvet knarrade där...och jag kolla på zelda,och hon råstirrade på något hur länge som helst,som att hon kollade på en person satt...jag höll för öronen och somna fort som fan ! haha.

Vaknade halv tolv eller elva idag.Drack massvis av äppel juice haha.Sen åkte jag amanda och niklas till norrtälje.Till mormor först och lämna en skruv,sen till elgiganten och köpte en ny laddare !!♥
Sen gick amanda,så åkte jag och mamma till flygis och handla lite.Sen drog vi hem,mormor och morfar var här och lagade handfatet som var cp.Sen åt vi lite smörgåstårta och prata.Sen åkte dom hem.
Nu väntar jag på mat..sen blire film och godis! Det ska tydligen bli värsta ovädret så det blir nice med brasa och skit.
bilder kommer.,.

Ett ord

Fest !!!

awesome awesome.

 

eller? ...


marknad!! och en jävla massa bussar

Fick ju inte värdens bästa start på morgonen men..det hoppar vi över här,he-he.Jag sov ialf riktigt bra förutom några väckningar i natten..Vanessas säng är så sjukt skön :D haha.Gick upp,var faktiskt ganska pigg,sen åkte alla så jag var kvar hos kjelle.Jag drack äppel juice och så kom amanda upp ett tag innan vi gick till skolan.
Fyfan vilken kyla det är ute då ! :(  frickin cold.
Dagen i skolan har vart slapp som fan.Vi började med matte,där vi gick iväg och satt vid datornerna och lyssna på Erik grönwall ♥ .Så kommer läraren.Han är för jävla skön asså,han bah gick in och kolla att vi satt där och typ "- jaha.."  vi bah Eh.. så sa han "-ska ni på marknaden då?" haha me likey han.

Sen skulle vi ha Naturkunskap,men läraren var inte där så vi fick uppgifter..tror att jag var den enda som gjorde den,eller två tal ialf,sen lekte vi i klassrummet,hahah.Gud så kul vi hade,jag amanda tommy elina och josefin.
Körde lite ord lekar(?) på tavlan och åkte runt på ..vad heter det?..en sak som man har papper på,som är typ vid brösthöjd och rullar! haha.Sen gick vi till coop och öb och handla lite.Sen åt vi lunch,jag åt två mackor med god krydda på! amumsmums.Efter det skulle vi ha datakunskap,men våran grupp skulle tydligen få ledigt,så vi kunde ha gått ifrån skolan en timme eller två tidigare..men nej dom är sega som få.

Ialf,då var klockan runt kvart över 12,och jag och amanda skulle med bussen till gräddö 1225.Så vi sprang,och vi sprang,så som vi aldrig sprungit förut ! haha nej,men JAG sprang,och amanda var chockad,hahah.Men vi hann ialf med den.När vi klev av bussen möttes vi av niklas johan oskar och thomas,niklas gick med oss hem och resten tog bussen.
När vi kom hem duschade jag och bytte kläder,äntligen.Vi fick lite bråttom för vi skulle med bussen till nt.Så då sprang vi igen,haha.Åkte till station,sen tog jag och amanda grind bussen till markuskyrkan,gick hem till henne,jag var vääldigt nära på att kissa på mig,hhaha.Var hos henne en stund,fixa oss,tog bussen igen till station,sprang,hämta ut pengar,sprang igen.Tog bussen till Rimbo,träffade robin och klein :)

När vi kom fram gick vi runt och titta lite..börjar bli lite tråkigt med marknader..bara samma godis,samma karuseller,samma saker,samma stånd.Vi åkte iallafall en karusell direkt med Elin och nattis,guuuud säger jag bara,mina kinder var fan bakom öronen nästan,Vi åkte virvelvinden? eller vad fan heter den? jaa efter den mådde jag ialf illa,så vi gick runt lite.Efter en timme eller två träffa vi tommy och micha,som vi var med.Träffade också max och victor!
Sen köpte jag massa godis,eller massa och massa,det vanliga.Remmar,minkyssar och nougat grejs? haha,sen käka jag en pizza slice,nöjd blev jag.Haha ;d Sen började vi gå mot bussen.Åkte till station,gick in till vänte grejsen och köpte pommes,delade med amanda tommy och micha.Sen tog jag en buss jävel till hem till gräddö.Vid affären satt niklas och joel och väntade på mig,vi fick skjus hem för det typ hagla?

Kom hem nu för ett tag sen,fryyser som fan :(   ska typ kolla på film nu med niklas? men jag går nog och sover snart..
Imorgon är det en ganska värdelös dag.Resurstid,SH och mpr,slutar 1350.Då vet jag itne vad jag ska göra..

Handla :

Laddare.
Hudkräm.
Handla massa jucie och skit på lidl!
hade något mer som jag glömt -,-


Helgplaner ; plugga lite , fest? eller något skojj :D
screw the stavfel :D


onsdag!

Gick upp idag,SKIT kallt,ute och inne ;(  så mina uggs satt fint ;) haha skit varma !
Åkte till amanda,gick till skolan.Hade mediakunskap förts,kommer inte ihåg vad vi gjorde,sen matte,lekte mest.Sen resurstid, ?? nada..Lunch,MOS <3 ! sen samhäll,det var riktigt tråkigt,nån snubbe som snacka i evigheter.Sen svenska,haha asså jag orkar inte skriva ! ;p men men ,vi slutade 16.40 , då satt jag en timme och väntade på mamma ute i det kalla vädret.
Då åkte jag mamma och anneli till sthlm och städa "klart" en lägenhet,som dom hade städat,men dom hade klagat på hur det såg ut.Kom dit,helt jävla fläckfritt,så man blev juj lite arg.Det var i ett as coolt hus,13 våningen,vilken jäävla utsikt! man såg Globen,stadium,nk grejen,röda klockan,allt asså! fast fan skit högt upp.
Efter två timmar åkte vi hem,köpte pizza och käka här hos kjelle.Vi ska sova här för mamma orka inte åka till gräddö.Men det funkar väl.Skola imorrn,sen RIMBO med amanda :DD wihuhuhuhu HÄXVRÅL HERE I COOME.
och karrusirrara!

Men jag är liite skrajj om gräddö nu alltså..anneli berätta precis att innan kjelle köpte huset så bodde en gubbe och dam där,så dog gubben före kärringen,men sen dog hon också.Så nu går HAN i storstugan och kollar efter sin fru,för han vet ju inte att hon är död.För grejen är att man hör ett speciellt ljud när man går in i köket,så det är det som låter ibland på natten eller whatever..fyfan :( kan aldrig bli kvitt spöken ! haha.

Men nu är jag satans trött så nu ska jag krypa ner i vanessas mjuka säng! (; 
, gonatt!

RSS 2.0