I'm at the bottom of me

I fredags gick jag amanda och elina till kärleksudden och kollde på kalle baah.Vi kom in bakvägen gratis :D va där ett tag och träffade blomm och robin.Sen gick jag amanda och dom till parken,satt där ett tag så kom niklas och co med.Hade en ganska dålig kväll pga nåt annat men -.- det var trevligt ändå.
Fick skjus hem av amanda så käka jag en macka och sov.

Imorgon ska jag med till sbk och köra,lägga upp bilder på fejjan och posta körkortsgrejerna.varför varför varför? uuhuhuhh orkar inte
i miss you.


28 juli

Mamma kom hem inatt.Det var ju inte så kul..slut på friheten :(
Idag gick jag upp vid 12,duscha sen så åkte jag mamma och ammi till flygis och handla.Nu står mamma och gör mat,luktar göööttt.
Jucke är i gbg eller nånstans och jobbar,kommer hem imorrn..så blir ensam ikväll.It sucks.Ska väl typ kolla nå film och göra nå.

Imorgon är det fredag..ska kanske till sbk på dagen.Sen får vi se vad som händer..ut och göra nåt ruligt.Flisan har fyllt 1 år också :)


i like big butts

I fredags gick jag ut med elina och amanda och mötte max och viktor på stan.Det var världens jävla oväder,blixtra utav bara helvete o grejer. vi satt vid kryddan där det luktade urin.sprang och kissa i spöregnet,ledsna miner när flaskan tappades,haha.Gick upp till max och kissa,sen mötte erik och jocke och tog taxi hem tror jag..alla dagar typ blandas ihop x) hemma så vare lite småfest,kommer inte ihåg när folk gick hem eller när jag somna..hård natt alltså haha.
Fast en grej va inte kul,blev helt förstörd pga en skithög :( men en pungspark nästa gång så äre bjaaa :D hehe.

Lördagen gick jag jocke elina och niklas till bolaget,sen till flygis och handla lite krejjer och sen hem.
Den kvällen hände det grejer,är as nöjd över den natten och festen alltså,haha.Hade jääätttekul :D Var massa olika trevliga folk här,och vi gick och bada i lommarn.Jag va ju dock nära på att drunkna,så det va ju mindre roligt men ialf.Går ju inte så bra att nå till ytan när man har en båt på skallen inte!
Men sen jag vet inte hur många jag slog på röven asså,vissa blir ju riktigt rädda också,speciellt dom jag inte känner,hahah.I like ass bah.
Ialf,på hem vägen från badet gick det inte heller så bra.Ramlade lite grann i leriga uppförsbacken,kanske blir bild på de sen x) maha.När vi kom hem badade jag och elina först i badkaret,hon tvätta mig så fint.Sen kom jocke i med kläder och hela helvetet haha,de va ruuligt.

På söndagen vare väl bara å slöa..usch,orkar inte ens försöka minnas så vi skiter i det.

Bilder skaaaa jag lägga upp nån jävla gång..på facebook ialf..går lite snabbare.
Det var allt jag hade för den här gången.
Ciao


21 juli

I förrigår bada jag för första gången i år med amanda och holke..var i typ länge också,inte så farligt kallt :D sen åkte vi till donken med max och filip och åt.Sen gick jag hem med holke,så mös jag lite med niklas och blomm framför tvn med kina :D haha.
Igåååår gjorde jag väl inge speciellt,städade som jävla vanligt..och vi gjorde as goda milkshakes,yummi.
Nu väntar jag på jocke och är hungrig..


19 juli

I lördags åkte jag,jocke,micke och emma till motorgårn.As mycket folk och band o grejer.
Minns som vanligt inte så mycket..men va väl där ganska länge,träffa lite folk och drack..pissa i skogen fyrtioelva gånger.Såg dagen efter värsta skrapsåren från grenarna jag gick in i.Gick vilt till tydligen.
Vi åkte fram och tillbaks till mig för niklas leta efter sitt leg,gick inte så bra nej.Gick hem från motorgårn vid 3 kanske..vetinte,hade ingen tidsuppfattning direkt.
När vi kom hem var jag inte glad,jävla unge som ska ha massa folk här 5 på morronen liksom? när man ska SOOOVA.
Sen dess har jag lekt med J,tvättat och städat efter högen.

Nu tänkte jag duscha,äta och sen kanske vara med amanda eller nåt :)


15 juli

Natten till onsdag kollade jag,amanda,holke och andreas på Harry potter premiären i 3D.Den va jäätte bra,men läskigt med 3D ju :D haha.
På onsdagen kom jocke och lämnade kamera till mamma,så åkte dom iväg på deras lilla resa.Ensam nu i två veckor med ett gäng lan-nördar.
Har haft världens mensvärk och huvudvärk också,intekul. Sen typ vart med jocke,kollat på film o så.
Jag har tagit in niklas säng bredvid min nu,så den är jätte stor ! :D as mysigt,haha.
Fredag idag,vet ej vad som händer,väntar på jucke nu ..nej ska äta nu ,börjar bli dålig på det,och det går ju inte för sig,haha.malibu psyko

set fire to the rain
sjukt bra.

10 juli

Nej,nu ska jag spotta upp mig lite här.
Hänt sen sist då? .
Dom är hemma från spanien.Jocke och mamma har fyllt år.Dåligt väder sen svin varmt.Lekt.
Igår var jag på bergstugan med jocke o becca,sen på bistro.
Upp idag tidigt och åkte till täby c.Handla typ byxor,tröja,bikini,silvershampo och halsband.
Imorgon blire stan och ta syntest.

Nu ska jag duschaaa.


RSS 2.0