Julen -11

Hejsvejs.

Hmm dom senaste dagarna har jag fixat med mitt hår,färgat mycke och med amandas hjälp är det äääntligen som jag velat haft hur länge som helst.Nöjd nöjd.
Sen har det varit julafton o grejer.Fick av mamma ett present kort på hm,as god parfym,örhängen och mysiga tofflor.Av mormor fick jag massa pengar typ,toksnäll hon.
Vi var hos henne på julafton med släkten och käka så jag dog typ.På kvällen gick vi hem så kom jocke,och av han fick jag världens jäla ljud till datorn o de,bas och massa coolt :D♥

juldagen gick dom vuxna till rundvägen så amanda och holke kom till mig o jocke.Vi satt och drack ett tag sen drog vi ner på stan.Där träffa jag monkan sarah o massa.Sen kom typ halva släkten in på dgs också,haha.Ammi mamma sören kjelle sonny osv.Va där tills det stängde sen blåste vi nästan bort av Dagmar eller vafan den heter x) Umm sen tog jag mamma och jocke taxi till twin club och mötte sonny och max där.Kom inte in där såklart ,sjukt kaxig "vakt" som mamma skulle spöa ,hahah.Men gud vilket kuk huvud.
Jaah sen kom Calle och hämta oss med en till störig liten sak i bilen,jösses alltså.Var ju tvungen att behärska mig haha.
Vi åkte runt lite på stan sen till rundvägen o hem.Satt med sonny jocke och max en stund innan vi sov,haha sonný ställde sig och gjorde glögg ;d haha.

På måndagen käka vi pizza typ.Och sov kanske.

Jag väntar på att min läkare ska ringa miiig så jag inte behöver hoppa från nåt.
Sen har jag köpt en Barcelona kalender med Messi osv för 2012 :D hänger fint på väggen.

Just nu sitter jag och kollar på sagan om ringen på tvn med det sjukt braiga ljudet,maha.












19 december

I lördags åkte jag & joachim in till sthlm och firade vår 1 års dag.Vi gick o kolla på Sherlock Holmes 2,som var jättebra o kul.Efter den gick vi runt och titta lite.Det snöa och var kallt som faaan.Sen hitta vi nå ställe som vi åt på.Vid 8 satte vi oss på bussen till norrtälje.Så gick vi och tog en cider och spela lite på bistro,sen gick vi upp till flygis och köpte grejer till churros.Sen tillbaks till bistro där vi fick en äcklig överraskning,hejhejfulaluder.Men det var trevligt ändå.Höhö.Där satt vi tills bussen till skebo gick typ 11.På bussen va vi typ retards o hade kul,haha.

När vi kom hem till jucke tog jag av mina skor så dog typ alla i huset,hahah.Dygnsura efter slask,och kona utav bara tusan.Usch :D Haha.Sen spela vi tvspel o lyssna på musiik.Senare gjorde vi churros..vi hade ingen sprits så tog en påse och gjorde hål i.Det gick...hmm braaa.Blev lite roliga former bara,som typ spermie,råttsvans mm.Men dom smakade helt okej ! :D

söndagen skulle mamma hämta mig,och hon visste att jag var i skebo.Så ringer hon och typ skriker "Gå ut då!!" jag bah eh jag är ju ute.Så hade hon åkt till Älmsta istället -.- hahah arg hon blev.Jäla muffo liksom.

Idag gick jag upp runt 8,titta lite på film och sen duschade.Sen åkte jag och caroline till mormor och hjälpte henne med mat bak och sånt.Hon fyller 75 år idag så var en massa folk där.
Kom precis hem därifrån så är lagom trött.

Imorgon tänker jag bara plugga och kanske färga håret.


torsdag

Igår gick jag och linda till mormor och hjälpte henne lite.Putsa foton,ljusstakar och gjorde öppna spisen as fin.Sen åkte vi ner till kryddan och handla.Vid fyra kom mama så gjorde hon nå firma grej.Fick lön igår oxå,wohoo.
När vi va klara där vid 6 åkte vi till donken o konsum sen hem.Åt sen somna jag vid 8 tror jag,haha.
Vaknade halv 6 idag och har käkat frukost o sitter med ansiktsmask nu x) sen ska jag duscha,måla naglarna och sen gå till mormor.Efter det måste jag ut och handla lite saker..


12 december

Yello!
I helgen har jag mest vart i älmsta med jocke.Åkte ut på fredagen och lekte med tequila och malibu(katterna),kolla på tv och mös typ.På lördags morgonen åkte vi buss till sbk lite halv lulliga haha."Churros hemma hos mig allihopa!" piinsam.
Från sbk åkte vi lastbil med daniel så lämna dom av mig och hämtade niklas,för dom skulle jobbaa.Jag gick och la mig och vakna vid 3 eller nåt.Käka middag och dog en stund på soffan.Sen kom jocke så sov vi ett tag igen haha.
Sen vid tio tiden gick vi ner till stan,han åkte till Ä och jag gick till dgs med amanda.Kollade på fotbollen,barcelona - real madrid.Behöver ju inte ens säga vilka som vann,messi daah :D Sen kom mormor och morfar dit typ kl elva,jag bah öh..tur att jag bara hade druckit en cider då,haha.
Sen gick vi och några till G en stund,tills kl 1 då jag gick hem,inte kul att vara fattig.
Kom hem och packa lite saker sen kom en taxi till moi så jag åkte till älmsta..kom dit typ halv 3 x)

På söndagen hämtade mamma o niklas mig vid 1 eller nå.
Inatt vaknade jag runt 0300 och vart vaken sen dess,sover lite konstigt haha.Men ska duscha,äta och sen gå till mormor med Linda.




tequila

malibu








maha snögga




pank

I fredags gick åkte jag,mamma jocke ammi och casper ner till bistro.Jag körde och fick snurra runt för casper glömde nåt.Ville nästan köra ner i diket med flit,så roligt äre att åka med en manisk mamma -.-
Kom fram hela iallafall och åt o spelade bort för mycke pengar :( är lite spel beroende tror jag..men så sjuukt kul jö ;d

Senare kom sarah dit och resten åkte hem förutom jag o jocke.Vi satte oss och drack o prata lite.Peppade på sarah att sjunga kareoke också :DD Sen kom erik och jag drack typ upp mitt studiebidrag känns det som.
Sen blev det jäla skit grejer,fram o tillbaks.
Jag,sarah och jocke hamna till sist på teatern där vi träffa franky och elin oxå :)
Sarah åkte hem efter en stund,sen gick jag o j till nisses sen taxi hem.Kosta bara 10 kr x) haha.

lördags kvällen gick jag & j ut vid 12-1.Gick till G där det blev lite drama.Helt sjukt vad det finns för folk alltså..usch crazy bitch.
Efter ett tag av skitheter,tog vi taxi hem.När jag ringde så fråga hon ; Vilket namn? Jag bah eh,vilket land?! är hon dum eller tänkte jag liksom,sverige såklart.. hon bah nej vilket NAMN! hahah ops.

När vi kom hem var emil och carro uppe,sen kom niklas och johan.Sen ringde vi runt en stund så kom håkan och hämtade mig och jocke så åkte vi ut till Älmsta till jockes pappa.
Hälsade på två dööö söta kattungar,bästa som finnnss! Vi va där en stund sen drog vi tillbaks.Typ halvvägs hem stod en bil stilla på vägen med en varningsgrej.Så vi stanna och gick ut då vare en bambi som blivit påkörd :((
Jag bah nooooo!! den andades och typ lät,kunde bara röra bakbena.Jocke och håkan tog upp den på trottrn.
Satt där o klappa den jag,dom bah kooom nu!!! haha men lilla plutten liksom ;(

Sen kom vi ialf fram till nån fest hos emil.Var där ett tag sen gick jag hem vid 9 på morronen..
vaknade extremt sent och va helt död.



Är ju något förvirrad och det är sjukt orättvist.Blir typ galen.
Tänker inte släppa det heller förns jag är helt säker.


RSS 2.0