recap

I torsdags åkte mamma och niklas till spanien.Då sov amanda här,så åkte vi till åland på fredag morgon.Hade as kul på båten.Fick en ros av dom som spelade i baren,för våran önskelåt inte blev spelad.Sen så fick vi dricka av några äckliga gubbar,men men,gratis öl liksom.
Vi köpte dricka och mat typ på båten,sen åkte vi heem och dega lite.
Senare kom några st hit så körde vi ölspelet o hade kul.Jag har ju nå fel i huvet för jag juckar på folk man inte bör jucka på..hahah cpstöörd.
Jaa dom här dagarna har jag varit med amanda o jocke mest.Sovit sjuuuukt skönt i mammas säng :D maha.
I går gick jag till mormor och hjälpte henne i några timmar.Fick världens beröm av hennes vänner för mitt kaffe !! jag bah o-oh när dom bad mig göra kaffe,trodde de skulle bli skitäckligt,men blev ju extremt lyckat tydligen..as nöjd :D haha.

Sen gick jag och amanda hem så städade jag och tvätta lite.Sen gick vi till flygis och handla.Vi färgade mitt hår som blev lite ljusare,nu blire nog ingen färgning på ett bra tag..ialf inte blekning x)
Efter de kolla vi och jocke på nån skräckfilm,Husk.den va rolig.

Nu är jag ensam och det åskar :(

JAG HAR EN NY KAMERA OCKSÅ!! jag o mamma köpte den innan hon åkte,den är jäättebra:D känner mig näästan hel igen ! haha.
ska lägga in bilder från helgen o så när jag orkaaar.


16 juni

Varför luktar det silja båt i mitt rum? typ som oljan nere på bildäck...weird.

Imorgon ska jag och mamma åka och hälsa på mormor på sjukhuset,hon opererade sin höft igår,allt gick bra så de är skönt :)
Sen ska vi till stan och fixa och handla massa saker,för dom åker till Spanien imorgon,as skönt för min del x)
Hoppas jag får pengar av gubben i finland i tid också,för på fredag ska jag och amanda åka båten :D ska bli as najs!

Hittills har allt gått ungefär åt helvete så hoppas det vänder snart -.-
Oh well.

hur snygg?

Natalie Portman.Så sjukt snygg,vacker å allt sånt.

Och hon är läskigt lik Keira Knightley..

Natalie                                                                        Keira
"You look like a pumpkin, bitch!"
hahahah.
Rise above


yumm.

11 juni

Dååå ska vi se...
I torsdags var jag med amanda filip o leo i parken.Träffade samantha sarah och massor.Fick cirka 40 fitt myggbett också! -.-
Igår gick jag och niklas ner och mötte pata och amanda,så gick vi till coop och mötte blomm.Sedan gick vi ner till stan,hämta upp jocke och sen till pubhörnet och tog en tequila sen drog vi till parken.Sen tyyp vet jag inte ..blev lite på lyset tydligen haha.Träffade Jonte också och skämde ut mig as usual :) hahah skadade människa.
Sen blev det lite upponer och skit.Jucke och jag kom väl hem typ 4 kanske...jävligt ljust vare ialf.
Men det var väl en trevlig kväll.

Nu har jag duschat precis och ska väl äta nåt om ja orkar.

Pratade med pappa förut också,fick veta att jag blivit moster igen.Jag bah Meh va! visste ju inte ens att hon var gravid-.- han bah ; har jag inte sagt det? eh,NAEJ.Snurriga gubbe,hahah.Det blev ialf en flicka till,så nu äre Amilia,Max och den nya plutten :D maha.
Blev tvugna att skjuta upp finlands resan oxå,för niklas och mamma ska till spanien och jobba..home alone,wihuuuuuuuuuu.

3 - 5 juni

I fredags va vi ute i sbk till ett typ,sen gick vi ner med anneli,flisan,vanessa och kekke? till stan.Köpte typ strumpor och leggins.Sen gick vi till bistro och satt där ett tag.Sen gick jag ammi och mamma till Little dublin och kolla å ett irländskt band,Kings of lir tror jag.Saaatan va duktiga dom va,speciellt han som spela fiol..grr :D maha jag fick hålla hans fiol medans han bytte batterier för de blev nå tekniskt fel x) nöjd blev jag ialf.

I går var det custom bike show.Gick ner med mamma till åtellet där kjelle anneli vanessa flisan ammi och charlie var.Sen kom sarah så tog jag en cider sen gick vi en tur och titta lite.Det var sjukt jävla varmt,typ spanien värme.
När vi kom tbx gick vi till pubhörnet och drack lite,dee va trevligt.Såg att jag blivit rätt så bränd i nacken och axlarna,skit snygg linje verkligen.
Sen gick jag och sarah till hamnen och mötte albin emma o bobbo.Vi gick till roslags och chilla i skuggan på gräsmattan.
Sedan gick jag ner till g till dom andra,så gick vi till LD igen.Då spelade dom där igeeen :D anneli och dom gick hem så satte vi oss ute.Två gubbar satt med oss,var typ från sthlm och uppsala tror jag.Dom va fett roliga och så bjöd dom på shots :D haha.
Efter deeet gick vi till bistro,blev en jävla krogrunda x) Där va jocke sandra jimmie och becca.Träffade nattis också :) lääänge sen.
Hade ruuligt där och drog hem vid halv ett.

Idag har jag hjälpt mamma i tvättstugan lite och käka pizza till frukost typ.
1 juni

Imorse åkte jag och mamma ut till sbk,sen tog vi den stora bilen och körde in till sthlm.Först åkte vi till bromma för vi skulle hämta soffa o grejer,men då vare stängt så vi drog in till stan.Gjorde två jobb där sen käka vi as god lunch.Det var en sjuuuk jävla trafik asså,massa studenter överallt.Till sist åkte vi till Bromma igen,till mio.Vi skulle hämta en soffa bara,men det visade sig vara en jävla massa grejer till.
Så vi agerade flyttgubbar med skiten.Det va fett tungt,och några grabbar som kolla på oss bah höhöhö vill ni ha hjälp? Eh,nej i dont shink so,sa vi.Dom bah garva.Men vi klarade det allt.Så jävla kul när man bär nåt as tungt och ska vara seriös,så kollar man på varann och börjar as garva,mamma typ mosa mig också med en låda..vi hade sjukt kul ialf,haha.

När vi va klara åkte vi till sbk igen.Va där till halv 6 typ,sen hem.
Nu ska jag väl snart sova,rätt död.

Imorgon blire kanske stan och så måste jag städa upp mitt bombnedslag.

Helt sjukt att det är juni redan ju !! var i allsin dar tar tiden vägen?! haha.

RSS 2.0