tack !

jag är så otroligt jävla less på det här.Man bara ger,ger och ger.och vad fan får man tillbaks?
ingenting.
Blir bara utnyttjad hela jävla tiden för att få som ni vill.Och förut har jag stått ut med det,men nu är det fan nog!
Vad är ni för vänner? jag ställer upp för er dag och natt,24/7 men man är ju inte direkt uppskattad.Jag är bara för snäll helt enkelt.Gör så att andra mår bättre framför mig själv,så att alla andra känner sig bekväma framför mig själv.
Och jag förstår faktiskt inte själv varför jag ens pratar med dig och är snäll mot dig efter det du gjorde..
återigen,för jävla snäll.
shit jag orkar inte.
Och du då.När du vet allt,när du vet hur jag fortfarande känner,så gör så sådär? Hur fan tänker du ?! jag bryr mig inte om att ni är,men kom fan inte till mig ! ??¨
jag skulle aldrig göra så mot dig,aldrig.Vad ni har är falskt,bara fel,inte på riktigt.Ni är så jävla omogna.

När jag beter mig sen,hur jag skulle gjort från första början,kalla mig inte dryg,kalla mig inte bitch eller tråkig.Det förtjänar du,and you know it.
jag tänker sluta vara snäll tills ni fattar . ni tar mig för givet.jag vill inte låta självgod eller vad det heter,för jag bryr mig inte så mycket om mig själv så att säga,men nu pallar jag inte mer.Vad ni gör är fel.

och det värsta är att,trots allt det här,så ställer jag ialf upp för mina vänner,alltid,tills jag dör. Men men,what to do?

Over and out.


kväller

Sisådär! Nu har jag varit duktig och pluggat lite,har svårt att koncentrera mig har jag kommit på.Men nu är ARL grejen klar,och lite svenska uppgifter.
Imorgon ska jag upp tidigt,mamma måste va på jobbet halv 8 -.- så ska till amanda runt sju.
Imorrn är det lång dag i skolan,men det blir ändå skönt,vi skulle kolla på filmer som vi har gjort på klassresan :)
Det jag har kvar i skolan nu är ;

ARL grej?
Svenska beskrivning
Skriva på datan eng uppsats
Redovisning på SH
...? det fixar sig under veckan.



morgonmys med zeldis :D


26-27

Igår åkte jag caroline ammi och mamma till täby C.Jag köpte typ jeans tights,vanliga jeans,en mysig kofta,ett midjeskärp och en ny mascara.Det bästa köpet var dock mina UGGS!!! åh vad jag älskar dom :d haha.
Innan vi åkte hem kom niklas oskar och joel dit,för niklas skulle ha pengar.Sen åkte vi hem.Jag och mamma åkte till flygis och handlade medans caroline och ammi åkte hem och packade,sen till gräddö.När vi åkte till gräddö åkte en massa polisbilar förbi oss med ljusen på,fast dom åkte typ ingenstans? skit konstigt vare..

När vi kom hem började dom göra mat,fast jag åt inget..bara godis,haha.Sen så dansade vi som tusan och drack.
Sen kom niklas joel oskar thomas och emelie.Dom satte sig på baksidan med brasan som vanligt.När caroline åkte till nt med simon så gick jag ut till dom andra.Blev måttligt full,"pruttfull".Har ett nytt smeknamn också,eller nytt och nytt.Fyllo malin.Äsch,det funkar väl,haha.Det var ialf kul och mysigt,satt och pratade typ.Ringde amanda(?)..stackarn :D hahah (A)
Vi satt där till kanske 0300..något sånt.Innan dom gick så började jag slå på joel..han säger att jag slår löst? BHA TJAAAA. hahahah jag är bäst störst och starkast ! :) mohihhaihh.
Sen gick jag ialf och la mig,somna på dirren.

Vaknade först 0900,pigg som satan,kunde tack och lov somna om till tolv typ.Då vaknade jag med zelda brevid mig,haha hon var helt utslagen..låg där med bena i vädret.
Ammi åkte hem efter ett tag,och jag & mamma åkte till affärn,och träffa joel jossan lollo och thomas.Sen åkte vi hem och nu sitter jag här..ska nog ta och plugga lite,om det går.

jag ska också färga håret snart...är ganska sugen på att färga rött..typ mörk rött,annars blir det mörk brunt.

snart kommer studiebidraget! wihu.

Barnens ö ♥

Hajjååå!

Hemma från klassresan nu.I går samlades vi 10.00 i skolan och hade rast till tolv när vi skulle mötas på station.Vi gick till ÖB innan och handla lite godis ! Sen åkte vi på en proppfull buss,gick av vid fel hållplats på barnens ö.Våran lärare sa att vi skulle gå av där.. -.-  då stod vi där och ringde lärarna,så började det spöregna,en bra start helt enkelt,. :) sen kom erin och thomas och skjusa oss i grupper i deras bilar,i bakluckan och grejer ! haha.När vi kom fram fixa vi sängarna och så.Sen blev vi indelade i grupper.Jag kom med amanda elina mia simon och teamledaren calle ;) haha.Vi skulle spela in en liten film på tre minuter.Gud så kul det var,kunde aldrig hålla mig för skratt :D
 " vad fan är det där"?! "- En spruta!" HAHAHAH,shit.Och så höll jag på och halka som vanligt i skogen,det var riktigt kul.När vi hade gjort klart den blev vi indelade med olika sysslor,maten.Vi fick huvudrätten som var nått med kycklig..alla började göra maten,typ kaos i köket liksom med alla som sprang runt,haha.Mia elina och jag blev helt galna på potatisarna -.-  typ 100st som skulle skalas.

Medans maten var i ungnen och sånt så gjorde alla sig klara,klänning och kostym och sånt.Så fixade vi fin dukning och mys i den stora salen,så "minglade" vi innan vi fick förrätten.Det var nån krabbkaka..inte så värst gott faktiskt,haha ingen tyckte det :d  Sen serverade vi våran kyckling,som inte heller var god! alla klagade på (inkl oss) på att kycklingen var för stark och potatisen var inte klar,jätte hård.Sist var det efterätt,det enda som var gott :D Efter maten höll Tommy och thomas tal och allt,var jätte trevligt :)  det är en förjävla bra klass man har hamnat i alltså !♥
Efter vi hade dukat av och allt så tog vi bort borden och stolar å skit,så tog vi dit soffor och madrasser,täcken och kuddar! Då kollade vi på allas filmer,fyfan vad alla skratta,alla var skit roliga :D våran va så jävla fail ! XD hahah var fetaste grisen på film asså.Jag och calle spelade doktor och sjuksköterska,det hade hänt ett mord i skogen,så skulle vi prata med en misstänkt i en scen(elina),så skulle det vara helt allvarligt,men på filmen så står jag där medans dom pratar och stor ler liksom HAHAHAHA.Så jävla FUL.
Efter det tog dom ut massa chips ostbågar och skit.så kollade vi på The shining.Den var inte läksig alls..bara lite sjuk och en jävligt ful människa ! hahah.

När filmen var slut gick vi ut på spökrunda,då sa thomas att vi skulle ta med klädnypa och gummisnodd.Han hade en sånhär spökmätare,som mäter energin eller nåt.Så gick vi alla förutom ellinor,ut i skogen och bryggan.Grejen började pipa och alla blev skiträdda,jag med..höhö -.- . Sen gjorde vi en brasa och grilla korv.Så säger thomas såhär :

Thomas : ..var det läskigt?  typ.
Vi : Jaa men varför skulle vi ha gummisnoddarna och det med oss?
Thomas : därför att ni har blivit hellurade. ! ( ställer sig typ med händerna för ansiktet och skyddar sig)
Vi : ,.... va?
Thomas : ja,det finns ingen spökmätare och spöken ! Ni skulle ha gummisnoddarna till att skjuta på mig när jag sa det !
Jag siktar på röven och skjuter,hans alltså.Alla andra sköt i fejjset typ.Hahah vilka jävla lärare !! älskar dom :D hahaha.Klädnypan skulle vi tydligen ha för att sätta i örat och erkänna att vi har blivit lurade. XD
Sen gick dom och lag sig,lärarna asså.Då gjorde vi allt möjligt.Spelade in film på gården,GALEN klass säger jag bara (: ..och så mös vi där inne med täcken och somna lite då och då.Snarka tydligen..tur att man inte gjorde något annan pinsamt..he-he.
Men jag var ialf vaken hela natten med nån timme eller tvås avdrag..

Vi började städa vid åtta och det blev klart ganska snabbt.Då gjorde vi fukost,jag och jossan fick diska -,-  men det var ganska lätt.Sen åt vi och lärarna skulle dela ut priserna för filmerna.Vi vann fan för Bästa manus !
Vi fick pommac och godis! dom bästa priserna.
Sen fixa vi ordning hela huset,städade och torka golven osv.Sen gick vi ut och vänta på bussen i en timme ungefär.Tog massa kort på hela klassen :) Sen åkte vi därifrån med en ny fin buss :D kom till station runt 1200.Då tog jag bussen till gräddö.Kom hem typ ett.La mig på soffan med mitt bästa täcke ever och somnade.

Vaknade vid nio på kvällen..oj så skönt det var :D Åt middag och har städat upp lite..niklas har tagit min mobil till stan,han är på krogen med johan m.m.Och vad tror han att han har för rätt att ta den? fyfan vad arg jag var / är.RIKTIGT JÄVLA CP. Känner mig helt jävla naken ! jäävla fuckfejs.
Nu ska jag ialf sova snart..haha ja jag kan sova fast jag sov as länge.

Imorgon ska jag,mamma ammi och caroline till täby C,sen på kvällen ska dom tydligen sova över här så ska vi ha det mysigt ! :D så det blir niice.
Datan samarbetar inte med mig just nu,så det blir bilder imorgon eller nåt.

GODNATT!


Idag har vi bott här i en månad redan...när ska vi komma härifrån?


23 september !!

Idag på svenskan hade vi ingen lärare fast vi hade fått uppgifter av henne ialf..amanda gick på nåt möte,och jag satt där med huvudvärk och smsade..hade svårt att komma i gång,men sen gick det !
Sista lektionen var mediaproduktion.Jag jossan och elina var så jävla hungriga så vi trodde vi skulle dö !:o haha,ritade pizza,ost och hamburgare på tavlan..Ialf,på lektionen skulle vi skriva en inledning på en deckare,med hjälp av uppgiften vi hade förra veckan,när vi skulle antekna vad vi hörde,kände osv.Det skulle vara 3000 tecken,på ca 1 timme..gick också trögt,men hann ialf färdigt.
Efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi till mormor och fixa lite grejer.Sen till en visning på ett hus som Kjelle var på..ganska mysigt men det finns ju en viss någon som håller på och planerar . "- här ska jag göra en sån här, "- jag ska den här där.." dööö..  He-he.
Efter vi var klara där åkte vi och handla på Willys.Jag köpte två stora Redbull till imorgon,eftersom vi ska dygna på klassresan! Om vi klarar det vill säga.. ;)
Sen köpte vi pizza ( som jag aldrig tänker äta mer i hela mitt liv ) , sen drog vi hem.

Nu har jag packat klart,duschat och ska snart sova ! Har zelda i mitt knä,och hon fes precis..mmm just lovin the smell! huhu min bebis :) hon följer efter mig hela tiden,och sätter sig och kollar på mig och mjauar,sen när man ska ta upp henne så hoppar hon typ upp,hon är fan läskigt lik en bebis :D hahah ♥

Imorgon åker jag in till amanda i vanlig tid,och så ska klassen mötas kl 10.00 utanför skolan. Det ska bli riktigt kul asså,om allt blir som vi tror det ska bli. Kolla på film,äta middag,ha "gala" klänningar på oss,(eftersom temat är film) , sen på natten blir det att kolla på The shining, och sen spökrunda !!! det spöker ju på barnens Ö,huset vi ska va i..så det blir kul (;     Har laddat kameran och packad typ klänning,mjukisar,skor,mysiga tröjor och mystofflor (A) hahah. Alltid redo!
Shiit vad långt det blev.Men vi ses väl på fredag !!

Hoppas på att det blir nåt i helgen också,med ewe :) ♥





Hej gammalt ! Haha ! ↑


Skuuulish

sitter i skolan atm,ska snart ha SH..skulle egentligen göra redovisning men vi är typ inte klara? aja.
Vi har pratat om klassresan som är imorrn,och det ska bli rå kul och mysigt  !:D taggar som tusan ,haha.
Igår tog Zimba in en till mus,fast den levde och hade inge blod på sig,jag skakade om henne igen så släppte hon den,då fick vi gå på musjakt.Det tog ett tag men sen fick vi ut den.Zimba blev aaaarg.huhu.
När jag kommer hem ska jag väl plugga eller nått.

Efter SH är det svenska men jaag har typ tappat bort min bok,hittar den fan inte !! sen sista lektionen är det Mpr.





skit tisdag ...

HEEEEEEEEEEJ.
detta suger.missar massa i skolan mest för att jag bor här..jag vill flytta !!
Städat idag bah,ska snart äta..fisk och potatis..
På tordag ska vi på klassresa,så jag kanske sover hos amanda imorgon,för det finns ju en chans att man inte kommer härifrån på morgonen.. -.-


dom ska bli mina



Kanske inte dom snyggaste på bild,men ack så mysiga!


wää









Bästa bilden på hela kvällen asså ! ↑
O - asså ÅÅÅH
L - eh ?
T - Åh nej.
HAHA.





SKIT MÅNDAG

idag är min mage riktigt jävla jobbig!!! tror jag ska dö ibland ffs,knarkar ipren och har varma flaskor på magen,aahh det är så skönt.Kunde inte ens gå till skolan, b l i r  s å  t r ö t t !
idag blir det att käka glass och plugga ikapp! , fan vad nice.


söndag

Efter mycket jävla övertalning så åkte jag och mamma till willys och handla godis :D mohaha.Zimba kom in idag också med en litenliten mus i munnen,jag bah drog henne i nackskinnet och skaka,så släppte hon det :( haha kattjävel! Musen sprang iväg med blod på ryggen ;(
Och på väg hem från nt så sprang det en katt precis framför bilen,det var skiiit nära att vi körde på den ! hoppas den klarade sig från dom andra bilarna..lär vi ju se imorgon :(
skulle fan dö om jag kör på en katt nån gång..

men men,slut på det sorgliga.Imorgon skulle jag till tandläkarn egentligen,men jag bokar om..orkar inte asså .
Det är långdag imorrn,fyfan vad jobbigt..nä nu blire film !

Helgen !!!

Shit vilken galen helg det har varit,har inte uppdatera nåt.Kul som fan asså :D

I fredags hade vi fest här,vi var hur många som helst.Tror det var jag niklas robin jossan lollo oskar joel emelie thomas viktor blomm johan ..kanske glömde nån men :D vi satt på baksidan med brasan och hade det skit mysigt.Vi skulle köra öl spelet,men det blev inget av med det..kamera blixtrar var det fan gott om,snacka om äckliga bilder :D  Mamma var här också,först så bah ; uh en timme får ni vara här,jag är trött och sjuk. 1½ timme senare stod hon och dansa loss med johan! Haha,alla dansa och sheeacka rejält.
Tre-halv fyra drog folket.Fast frankie,oskar,emelie och pata sov i lill stugan här på tomten,dom kom inte hem på nå sett.
Dagen efter mådde jag bra som vanligt,blir aldrig så värst bakis ;) moahah. Vi åkte och hämtade niklas och handlade så åt vi och oskar & emelie frukost.

Sen på lördagen så packa vi ihop lite kläder och drog till ammi.Där duschade vi och fixa oss,så åkte vi ner till Ett glas för att käka middag för att kjelle fyllt år.Vi satt typ och vänta över en timme innan han kom dit,typiskt kjelle. "jag kommer om tio minuter". vilket innbär minst en timme. Haha :D
Men sen kom han,då sjöng vi för han,och han blev lite uttittad.Sen åt vi och hade det treeevligt.
Sen fick caroline måla mascara på kjelle,så han satt där och såg söt ut,HAHA.
När dom vuxna blev lite berusade så missa dom att jag och carro drack ganska många redbullV..efter maten gick dom andra till Teatern,och jag & carro tog Taxi hem.
Vi skulle spela anden i glaset,men vi hitta inte brädet,så vi gjorde mackor och spela in film istället,väldigt,väldigt fölla.trodde jag skulle spy ibland haha.Så börja jag fan as garva när jag tappa mackan på golvet?! och när carro skratta och hicka samtidigt,hahah fan va kul det va :D
Sen kom mamma och ammi hem,då dansa vi och höll på.Sen kom joel jossan och niklas å hämta oss.
När vi kom hem somna jag på dirren.

Idag så mår jag bra igen,fan vad min kropp är bra ;) haha nej men lite huvudvärk bah,.ska tvinga mamma att åka till norrtälje,jag vill ha glass :(  haha.Idag blire bara att plugga tror jag nog..men jag är så jävla seg så det lär ju inte bli av..

bilder kommer sen.


äntligen :)

Tuursdag

Idag hade vi matte som första lektion,jag somnade några gånger..var hur jävla trött som helst :O ögonlocken tunga som satan.Sen hade vi naturkunskap,där jag också somnade.Men köpte macka sen så blev lite piggare :p haha.Sen hade vi lunch,sen datakunskap som sista lektion.Lärde oss lite i ps.
Efter skolan gick jag och amanda till lv3 och skulle till jimmys minnesplats.Men vi hitta inte först,så gick helt vilse i skogen på lv3 fan,haha.Men sen så hitta vi ! var där en stund,jätte fint vare.
Sen skulle vi till donken och käka,men det var en fet grind i vägen.Två andra tjejer klättra över taggtråden,medans vi kröp under..så gick vi till Mc och käka,skratta högt,och slog i tanden.Haha.Sen gick vi till en skoaffär och testa mycket,inte så lätt för mina titanic,men. :( jävla föräldrar!
Sen gick vi vidare till kyrkogården ett tag,sen till flygis där jag och mamma handla lite,sen åt vi donken IGEN -.-,sen hem.
Nu orkar jag inte skriva mer,ska upp sex imorrn . Vi slutar ialf 1350 imorgon,sköönt !


Har precis beställt skolfotorna också..vill fan inte se dom..failfailfail.

:D

BOOYAH

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.

I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.



Den här låten är som gjord för denna situation.
Så sant,så sant.

spindel.. ...


PARAMORE

Paramore kommer ju föfan till Arenan den 30 september.jag SKA dit.Förra året skulle jag ju till Hultsfred där dom var,men det sket sig,så nu jäävlar! Måste bara hitta nån annan som har 600 kr.. hehe.

16 september

Idag hade vi fan sex lektioner! Trött som bah fan nu. Mediakunskap först,sen matte och resurstid.På lunchen åt vi sill och potatis :d,eller jag ialf..Efter lunchen var det SH,jobbade på en text som vi ska redovisa. Sen hade vi svenska,blev skit sur på en viss jävla person som jag verkligen,verkligen inte gillar..och så blev jag på dåligt humör när jag hade gjort massa uppgifter på svenskan,men jag hittade inte papprerna..ÅH.

Sista lektionen hade vi mpr,vi delades in i grupper och gick till willys,skulle beskriva miljön typ,vad saker smakade och så.Så jag slickade på stenar och träd,smaka inge speciellt..När vi hade gjort det så gick vi in på willys och köpte godis och cooola.Så hämtade mamma mig så åkte vi till mormor.Där fick vi smaka kanelbullar och deg,och äppelpaj.Hahah,bah kommer och snor all mat..men man tackar ju inte nej :D ahuhu.När vi var klara där åkte vi till statiol och handla dricka och mjölk..om ni ville veta det.
Sen åkte vi hem.Då hade vi inget vatten :) sååå det var ju helt otroligt och typiskt.Men vi fixade det som tur var.

Sen såg vi en äcklig jävla spindel,röd var den,RÖD!

Nu på kvällskvisten har det varit galet här,vi har letat efter moppenyckeln,överfackingallt.Den finns inte här !! fast vi alla vet att den låg på bordet..skummt jävla hus asså..det är säkert Jens.bah cooome back tuu mee! haha
Imorgon slutar vi halv tre,så det är naaajs.






bebisen :'(

Idag när vi kom hem såg vi att zelda hade en "bonk" på vänstra kinden,hon har typ blivit stucken av en geting eller något..fast det börjar minska nu.



förresten så pallade jag en rabarb idag på väg hem från lommarn (A) :D mohaha

Tisdag

Imorse åkte jag och mama till preem och tog ut pengar till klassresan,och köpte en bulle och redbull till mig.Sen släppte hon av mig hos amanda,vi gick direkt till skoolan typ.Hade engelska på morgonen,vi skulle skriva nå uppsats,gjorde mindmap och grejs.Efter det var det idrott,så jag amanda josefin och elina gick till lommarbadet,där vi skulle paddla igen.
Jag,amanda och johanna åkte i en kanadensare(?) först,och vi åkte inte in i vassen för en gångs skull..bara lite.Sen åkte jag och amanda en robåt,fast hon rodde och jag låg mest och sola :D haha,så satt vi lite fel också,bakochfram..vilket fångade lärarnas uppmärksamhet,hahah.

Efter det gick vi tbx till skolan och åt lunch på tio minuter,drack vatten och åt två mackor bah.
Sen hade vi svenska,där vi hade skit kul.Garva som en stackars sate! Speciellt när Valle prata som en tjej :D haha jag dog.Så spela amanda in mitt garv,så satt alla och skratta åt det liksom..hahah.
Eter all galenskap hade vi mpr som sista lektion.Alla fick typ pshykbrott på mjölkkartongerna som skulle vara klara på två timmar.Jag och elina hade ingen idé alls,så vi börja från början,kände oss liiite stressade.Men vi hann fan,blev inte det bästa jag gjort,men blev klar ialf. ;d

Efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi och handla och köpte pizza.Åkte hem,och började trixa med toan som är sönder.Medans niklas och mamma höll på där inne satt jag här och chilla.Men dom fixade den ialf,så nui slipper vi kissa i en hink !! HURRAY





HAHA

Vi sitter och kollar på Wipeout.Gud vad jag älskar det programmet!! HAHA.Så kul att kolla på tjocka mäniksor som ska upp för grejer. (A) det var fan en som va nära på att bryta nacken såg det ut som :D
Det bästa är ju Felix som kommenterar i bakrunden. love love love


Måndag

Jag vill hitta en lägenhet nu..gillar detta inte alls!Nu har våran toa gått sönder,eller,"toa".Så nu måste vi pissa och göra nr 2 i en hink !! men jag gör ju inte nr 2,för jag är tjej :)

Blev ingen skola idag,försov mig -.- men imorrn ska jag upp ! Vi ska paddla igen på gympan,så det kan hända att det blir en "CC IN THE VASS" eller något liknande :) haha.
I veckan händer väl inget speciellt tror jag..men nåt ska fan hända i helgen.Tänker inte sitta här och dö,thats for sure.

VMA's live? NÄ

Inatt satt jag uppe till två och va as taggad för VMA's..och då bestämmer min bror att han ska sova,så han stänger av tvn..vilket äckligt litet missfoster det där är asså..tänker fan aldrig göra nåt för han nå mer.
Men jag såg precis på youtube det här klippet:



Vem tror han att han är ? haha han tror att han är så jjävla bra och att alla älskar han,fyfan vad taskigt ! :o
hon bah står där...bästa är ju när alla ställer sig upp och applåderar.Hoho.

söndag

Imorse vakna jag fan 0900-1000,men jag gick upp tolv..Då kom Ylva och barnen och hälsa på.Vi fikade och jag hoppa studsmatta med Joline & Joy..sötaste barnen som finns alltså! vi satt och sjöng där och höll på,haha.Dom var här ett tag,sen åkte dom hem i deras nya snygga bil ;) . Precis efter kom Mormor & Morfar.Fikade igen,med prinsesstårta :p huhu.Efter dom åkte hem så tog jag och mamma moppen till affären.Jag skjusa henne..ja det gick ju lite trögt ;) haha nejrå..åt precis middag och nu måste jag fan skriva snabbt,har läxor att göra -.- så jävla kul..
Ska duscha snart och jag längtar till 0200 inatt ! wihu


i'm a lucky bitch '!


12 september

Idag gick jag fan upp elva,.så såg jag att zelda låg i min "famn".Haha så snarka hon typ :D min lilla prutt.
Har inte gjort så mycket idag,städat typ.Sonny och rizah var här ett tag också med hunden,zelda är rädd för han men ändå nyfiken som fan :p haha.Mamma har varit på flyttstädning i sthlm idag med anneli,och hon är på väg hem nu med pizza typ?..
Ikväll vettja inte vad som händer..ska kanske ut och gå`..måste skriva en engelska uppsats också,och en svenska grej.
Imorgon natt så ska jag fan kolla på VMA's,även fast det är typ 0200 på natten..får väl hoppas att jag orkar (;

sjukt vacker



Man skulle ju inte banga på att se ut såhär..
+att hon är tillsammans med Orlando bloom.. -.-  arrarr !

torsdag fredag

Igår i skolan hade vi matte,naturkunskap och datakunskap,vi fick sluta typ ett :) roligaste grejen hände på rasten innan datak.
Jag,amanda,valle,simon elina och tommy satt och lekte med datorerna,dom va inne på "tyda.se" och spela upp ord.Så säger tommy ; malin är,så fyller datan i , en jävla idot.och typ Jag gillar,oralsex.Så kommer thomas,läraren bakom dom,som bara jag och amanda ser hahaha,och tommy märkte det inte så han fortsattte :D haha skit kul vare.
Efter skolan gick jag och amanda ner på stan och prövade fula kläder och så.Skämde ut oss lite på lilla torget.Sen skulle hon på nå möte,så jag gick till sarah som va på conclean.Sen gick vi upp till anna och sarah klippte sig,lite till och från. haha.Sen satt jag på en bänk själv en timme innan mama kom och hämtade mig -.- segaste cp;t.
Sen gjorde vi väl inte så mycket här på kvällen.

Idag har det fan inte hänt mycket,och händer ingenting ikväll heller tydligen -.-

tråkigt som fan här asssssssssså!

Onsdag

Igår var vi hos Kjelle för att Vanessa fyllde 7 år.Vi käka lite och snacka,sen drog vi hem.Sarah sov här i natt också.Imorse gick vi upp typ halv 7,hur jävla trött som helst ! Mamma släppte av mig och sarah på café hörnan(?)..vi tog en macka och varm oboy innan skolan.Deet var gott ;D men båda fick ont imagen av chokladen :o hm..
men jag tål typ inte mjölk,så inte så konstigt kanske :D
Idag hade vi ju skolfoto..och fyfan säger jag bara!! dom tog typ hel-foto på enskilda fotorna..så tjock och en finne i pannan..bah fiiiint ! -.- klass fotot gick väl sådär..smyg kollade lite,men såg icke så mycket..
Efter fotot så hade vi mediakunskap ett tag,gjorde nåt med norrtälje tidning..sen hade vi resurstid,pratade om klassresan typ.Det ska bli kul.Efter det vare lunch,potatisbullar!!! jätte gott :D haha,bara jag som åt -.-
Efter lunchen hade vi svenska,där vi gjorde nån uppgift,jag amanda och elina satte oss ute och gjorde den..blåste som fan gjorde det.Sen hade vi mediaproduktion,skrev en liten historia typ.Sen slutade vi.Då satte jag mig och vänta på mamma typ i en kvart,sen kom hon då åkte vi och handla sen hem.
Imorgon kan vi sova lite längre så det är naaajs.
kanske stavfel eller whatever,rå trött..hehe.


eyyyu




8 september

Siiiitter i skolan och dricker cola :) som är välförtjänt efter att vi har paddlat kanot ! haha.Det var skitkul och amanda bah klagar på att jag körde in oss i vassen :O as kul var det :D man bah flöööt på vattnet.Men innan det fick vi gå en fucking jävla tipsrunda på 30 minuter!! jobbigt som fan i den här värmen.Nu är det ialf lunch och vi börjar 1310..då äre svenska,sen mediaproduktion i två timmar typ..vill bah sluuta nuuuu.






FRANKIE

Denna skönhet är min och fränkys bakrundsbild på msn !


puttinutti.

Nu ska jag försöka sova,måste trots allt upp ..0615 imorgon? ska åka härifrån 0645..låter ju som en rolig historia..suck.

G R R R R R



Dom här 2 bredda på en macka låter inte så dumt va ? nää, y u m m i


Måndag

Idag försov jag mig och hade världens magknip så jag va inte i skolan :( Istället har jag städat och diskat här hemma,och lekt med zelda.
Kom nyss hem,jag gick ner till bryggan ett tag,lyssnade på musik typ.Sen kröp det nåt i mitt håår :(  och så såg jag en söt liten groda och tog upp den,den va typ mellan stor,så bajsa den på mig !! å det var inte en liten korv heller,utan värsta katt-korven!:OO kasta den åt helvete :D haha.
Ikväll blir det väl att kolla på tv tills jag blir trött,sen soova.Imorgon är det skola,vi ska paddla kanot på gympan? vi får väl se hur det går ;)
Sarah ska bo här också,i två dagar :)


jag vill festa,supa,dricka,kröka whatever its called!!!!!!! NUUUNUJUNUJNUNUJGFDF

Sunday

Igår var mamma ute med anneli,och jag var här ensam ett tag för niklas spelade fotboll med Joel thomas och jossan.Vid tolv eller nåt kom dom hit och skulle spela anden i glaset,så jag gjorde ett bräde till dom så gick dom till lilla stugan och spelade,men det funkade inte så dom körde YATZY istället :p . Själv somna jag runt ett med min bebis :)
Min data funkar till och från verkar det som..nu har jag ialf lagt över mycket grejer till minnes usb.Idag skulle jag och mamma på visning egentligen,men vi tar den som är imorrn istället på kvällen.Så idag har vi inte gjort så mycket,åkt till affären och handlat mat..och ätit..nu kollar vi på top model.Ikväll ska jag duscha och plugga sen sova typ.

Leona Lewis - Happy



5 september

Igår efter skolan visste jag fan inte vart jag skulle ta vägen,slutade 1345 typ.Så jag gick först till mormor,men hon var inte hemma så jag gick ner till lilla sjön nere vid henne,som jag var mycket när jag var liten.Sen gick jag vidare till vegegatan,där jag bodde och var lyckligast :D typ..så där satte jag mig på en bänk och lyssna på musik och ritade,väntade på mamma..sen hämtade hon mig,så åkte vi och handla sen till gräddö.Zelda har bitit sönder mina nya hörlurar också..great.
Idag vakna jag typ 10,jag och mamma åkte till stan vid 11.Handlade nya hörlurar igen,2 nya Bh;ar,jätte fina färger :D sen en blå shorta..kommer inte ihåg om de va nå mer,men lägger väl ut bilder kanske.Va på stan i typ två timmar,nu sitter jag hos mormor.Min dator håller på och helpajar,man kan inte gå in på internet längre,eller lyssna på musik,så jag köpte minneskort också..ska lägga över lite videosar och bilder.
Ikväll får väl jag vara ensam på gräddö,för mamma ska ut med anneli,eller vet inte om niklas kanske ska va hemma..han festa igår med robin,så han är ju lite seeg kanske.Tjaa...så jag får väl ruttna på landet.Bott där i en vecka nu..hoppas det inte är länge kvar :'( haha.
JAAAG ÄÄR HUNGRIG !!!!!!! ska få smaka sockerkaka nu tror jag av mormor :D hihiii

helllllllu




3 september

Nej jag ångrar mig,jag hatar landet.Skulle precis duscha,så går jag in och vad ser jag på golvet i duschen? Jo,en stor äcklig spindel! Den spola mamma ner ganska snabbt eftersom jag är redan på dåligt humör och fick damp,hahah.Sen så duschade jag i typ 5 minuter? när det blev kallt -.- iiinte så skönt kanske.

Idag vare skola,hade matte,sen håltimme på NK i två timmar.Då satt vi vid datorerna bah,och åt.Sen hade vi datak. en timme,slutade kvart över ett.Då gick jag och amanda till roslags ,inte välkomna av ingrid :( haha.
Sen gick vi till kryddan och handla redbull.Träffa robin,prata lite och visa vägen till bokhandeln,hahah.Sen gick jag och amanda runt lite..till kappahl och sånt.Sen träffa vi marina som precis hade gjort en tatuering,rå fin :)
Då satte vi oss vid lilla torget ett tag och skämde ut oss,sen vidare till kryddan och satte oss.Sjöng lite och sånt,hihih.Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till mormor & morfar.Fick en glassbåt :) hahah.Var där ett tag sen åkte vi hem till gräddö.Har nu duschat och sitter här..ska fan sova snart,trött:D imorrn äre fredag..dåå vet jag inte vad jag ska göra...nåt kul kanske,vet fortfarande inte hur det blir på lördag..något hoppas jag.

ingen data

min data har virus,för att niklas tröck på en länk,hur dum får man bli? aja,nu går det inte bort ialf och jag ska få en ny dator.Sitter i skolan nu,det ända stället jag kan blogga från :o typ.Det är väl bra på gräddö..men lite tråkigt kanske.I helgen ska jag till nt och handla klääder,lite grand.
Jaaa vad ska man säga mer..? typ ingenting..




Vila i frid Jimmy!:( ♥

RSS 2.0