FUCK OOUFF

Mamma jäveeel accepterade lägenfittheten på flygfältet idag också..åhh !!!! jag ska ialf få mammas baouta säng ! ååh så ledsen jag blir,.

AAA 29 januaari

Idag har mitt internet varit ovanligt snabbt! :D ni bah caaaaare!

Skola idag,gjorde ingenting,verkligen ingenting.Slutade tolv också,då gick amanda jag och holke ner till stan , skulle till kyrkan men såklart var det en jävla begravning just då -.- hahah,snällt :D nej men sen gick vi till bibblan,sen till expert med elin osv. Sen skilldes vi åt och jag mötte mamma så handla jag två tröjor på staaan på kul bah.Sen snurra vi runt lite härovar,sen hem.

Fick pshykbryt på niklas jävel när han sa att han skulle ta min data skärm! hahah,hela helgen utan data?!,tänkte jag..men nu tog han en annan skräm..tur för han.
Hmmm..sen har vi ätit jäättegod mat,kött och påmmes..med min goda sås..såskungen asså ;) OHOHO.

Nu till dom goda nyheterna..imorgon kväll ska jag elina holke och amanda vara heer och dricka/sleepover liksom..ska bli treeevligt hoppas jag på :D
Har dock mycket å göra imorrn..åka till nt,(om bilen startar -.- ) , handla på flygis,hem till ammi och duscha,åka buss till station,möta holke å elina,handla på hemmakväll,sen 16:30 bussen till gräddö!
Och det värsta är att min mobil laddare är helt jävla spårlöst !!!!! niklas råka typ ta med påsen som den låg i..han kan fan inte göra nåt rätt-.- (han är i spillan och lanar..)

JAAA,nu har jag tränat också..klockan 12 på natten :) typ as mycket,eftersom jag har ätit pommes,semla och lite godis :O FYFY!


Nån har typ snott mitt kontokort också,så har inga pengaaar..eller jo,fick ju studiebidraget idag? guut.
Aja,har väl varit bra och dåliga dagar :D haha.Ont i halsen har man också och börjat hosta..men det ä nice (Y)

s-s-sexy

jag är förälskad i Glee.Jag är besatt av paj.Nu ska jag se Into the blue med DÖDS snygga Paul Walker,och jessica alba då -.- haha.


Och NI är patetiska:)

Mmm..paj!

jag äter en västerbottenpaj på kul,och det är as gott! ;o =D

25 januarii,

nu ska jag träna sen ska mamma färga håret på mig! Senare åker vi till nt till carro som fyller 20år idag , grattis igen fislisa!!! :D♥


kaxiga äckel

jag ska fan döda dig.

fiiilm



23

Igår i skolan va det slapp dag som vanligt,hade typ bara foto,där jag och amanda gick ut och skulle fota till varsitt vykort.Det var sviinkallt,men vi gick upp till bergsstugan och tog mest ego bilder:D haha,sen typ dog jag av garv när det hände en rolig grej*jönssonligan* hahah.
Sen gick vi till kyrkan och hade lite skojj.Sen tillbaks till skolan och lämnade kameran..satt där en stund tills mamma ammi och carro kom och hämtade mig.Då släppte vi av dom så åkte vi och handla,sen till bolaget å hem.

Duschade,sen kom sören caroline och ammi och käka middag och grejer.

Ikväll blire filmkväll !

Yippee-ki-yay,motherfucker

Nu är jag hemma,det gick snabbt hos tandl.Jag var skit sur för jag inte hann borsta tänderna för mamma var så jävla seg.Men jag hade två små hål bara..det var en rysk tandl typ,"dricker du mycket cola eller läsk?" Ja men inte så ofta,sa jag.. -.- 
Handlade lite vatten på väg hem och nu sitter jag här med filt,fryser som bara fan..men kan ju bero på att jag är så sjukt trött också,blir bara att träna och äta,sen sova.
Kort dag imorgon,sköööö-önt.Hoppas helgen blir bra (:    hohhoho.

OGHMREOG

kan jag bara få fylla år nuuuuuuuuuuuu ? !

vill inteeeeee

vill inte gå till tandläkarn..en timme kvar och jag är dessutom hungrig.. :(  kommer säkert ha hål,så gör dom de på en gång..har inte ens lust !!! :'(  men det har man väl aldrig när man ska dit..

boys boys boys

Jag kollade på COLD CASE igår och typ dog när jag såg en kille där..så jäävla snygg! men det går inte å ladda upp en bild på han så gå in här och kolla istl! du kommer inte ångra dig ! :D haha.
Bjuder på två andra snyggingar istället :


Han är med i Glee,nytt program som jag älskar asså,feting bra.Snygg som tusean också!



och sen johnny depp såklart..måste väl vara en av världens sexigaste? are you with me?:D
hihihih.

deep shit..

ingen skola idag,har tränat och städat..
Fick ig på naturkunskaps provet,5p ? måste va nåt fel..sen G- på en annan sak om planeter? Hon är ju skadad..
Imorgon går jag till två,har engelska där vi ska skriva klart grej om en film,sen SH i två timmar..och till sist datakunskap..Sen halv fyra ska jag till tandläkarn :(  fy farao..

Niklas gjorde kladdkaka,som var aaaas god igen,mumsigt:D

fredag ska ammi och carro hit så ska vi ha middag och annat kul..funderar på att färga håret också..hm.
Sen så har jag och niklas underbara planer till när jag fyller år ,ska bli skiiiita nice !! (:

Har omprov då på fredag i NK,måste plugga imorgon..sen matte prov nästa vecka,.ska nog stanna i skolan imorgon tills jag ska till tandläkarn,och göra lite ARL uppgifter..behövs kan man ju säga -.-


Out of my mind

fan,jag kastar snart ut min dator..har skrivit massa gånger men sen fuckar det sig,så orkar inte skriva om fyrtioelva gånger.
Igår i skolan = as kul,hade ont i halsen på kvällen för jag hade skrattat så mycket :D haha,några klockrena kommentrarer på lektionen osv..sen när jag skulle hem stod jag och amanda på parkeringen och väntade på päronen,så gick jag upp på en snöhög och typ böga mig liksom,och ramlade INTE med mina "snö" uggs..sen så kom mamma så jag bah gick lungt ner från högen och sa hejdå till amanda,så bah SJUFFS! rätt ner på röven :D jag blev så jävla förvånad så mitt ansiktsuttryck var nog inte så vacker :D hahah.
Tränade inte igår dock,tog en liten paus,huhuh.

Gick inte till skolan idag,hade en helvetes jävla magknip :( sov skit länge,så det gick över till slut.
Har ätit gröt och tränat för övrigt..


Om inte det här inlägget kommer upp dör någon...

 
KLOCKRENT asså ! 






Replay- Iyaz

söndag ; (

Jag skrev ett inlägg typ i förrgår,men det cpade sig och kom inte upp..liite irriterande.

I helgen har jag inte gjort någonting alls..varit hemma och slappat satan bara.,och tränat.
5;te dagen jag tränar nu,oooj så duktig man är :D men åt faktiskt donken och liite godis idag,är ju trots allt helg ;o :)

Nu har rören fixat sig här också,så nu kan man duscha och kissa på toan!! YEY,vilken lycka liksom.
Skola imorrn,ska väl bli kul..har inget vettigt att säga idag så jag avslutar nu !
HEJDÅ =D
höhöhöhöhöhöhöööööööööö,

om mindre än en månad fyller jag år ! yeaah.

14 januariii

HAJJJÅÅÅÅÅÅ°°°!

Sitter i skolan nu och har väntat på mamma i en timme,kan lika gärna skriva lite då -.-
Igår tränade jag för första gången på träningscykeln och mer.Gud säger jag bara,det var fan på tiden att jag börjat,för jag höll på och dö typ :D ahahha,går nog bättre med tiden,heh.
Idaag har jag inga planer på vad jag ska göra..blir väl typ träna och film? För imorgon är det fan freeedag!! DÅ måste man hitta på nå skojjsigt! vara i norrtälje kanske,bort från skithuset liksom.Hoppas nt har något att erbjuda då..
Just nu är jag ialf jäävligt hungrig..har hittills ätit ett äpple,en hård macka och en mandarin..ska äta kyckling gryta till middag!:D:D♥♥  åå va det är gott :) haha.

Det känns lite grand som att jag har tappat bloggandet lite..stämmer nog alldeles riktigt..börjar nog skriva mer när jag har fått min egna bärbara dator..om det händer vill säga-.-

ω rumpa..

tisdag 12/1-10

Ja nu har jag ju inte skrivit på ett tag igen..men sitter i skolan nu helt själv väntar på mamma..skit tyst..lite läskigt :(  kommer väl en lärare snart och säger att jag ska gå ut -.-
Men igår var jag amanda och holke på bio,Avatar.Det var seg i början men sen blev den jätte bra!!! skit snygg var han också som spelade huvudrollen..ojoj ;) haha.
Ikväll ska jag typ duscha,träna och plugga..har fan prov imorgon i Naturkunskap..ig? Yes sir.


lördag

Idag har man bara gått runt i morgonrock hela dagen..eller ja,jag gick ju upp typ halv sju :D men somnade typ 7 i morse också..nu gäller det att vända tbx dygnet asså,skola på måndag :((
Jag och mamma har bakat kladdkaka,men den blev inte så kladdig.. :'( haha.
Ska kolla på tv nu,älskar Comedy Central , skitbra kanal :D

fy helvete

det är inte najs

you suck

åh fyfan.Jag är så jävla mätt !!! har ätit TRE toast..men så jääävlans gott ju :D haha.

Idag kom Ullis,matilda och max på middag.Vi åt fisk och potatis typ..och nån super äcklig efterrätt:) hoho,.
Sen skrev jag på mammas facebook ;" Jag är lesbisk,tag med lysmelk." först skratta hon som fan,sen blev hon as lack ! hahaha.Det var kul.Dom var här tills 0100-0200..nånstans där mellan ;)
Dååå lyssnade jag och moder på lite musik,dampa lite som vanligt..hon är ju bara inte normal alltså.

Det känns som att jag måste kanske vända tbx på dygnet..nu är klockan halv fyra igen liksom,lyckat.haha.

sen för övrigt så är jag skit fet asså -.- :(  WHYY DO I EAT ?!? -
och för övrigt nr 2 så vill jag åka till thailand..blir så jävla sur på kenza som är där,har råd att åka dit liksom..DAMN YOU ! :D haha.
aaeej,blir sängen nu med ipoden..om man lyckas gömma sladden från hörlurarna från monstret.. -.-

HAHAHA

Såg precis,lite sent,vad min fis unge amanda hade skrivit :D hhahahah allt lite busig hon (;  bajsprutt♥

Ja klockan är ju återigen snart 0500 på morgonen..man kanske ska följa med till sbk snart...eller sova?.. svårt val.
Sen är jag helt jävla dålig! hittar inga bra låtar ! :( help meee.

ahh,tuff times!




Justin timberlake - What goes around


Cher - Dark lady


Taio Cruz - Break you heart


Queen - Another one bites the dust

tro det eller ej

Malin kan va rätt söt när hon inte är äcklig :)♥

CYA/ moi


Nyår 2010

På nyårsafton var vi hos ammi & Co,som för övrigt inte kan sluta läsa min blogg!!! -.- GOD DAMN IT,WOMAN! hahah.Vi käka middag osv där,sen blev alla lite sisådär as packade,speciellt lilla ann-marie som man fick hålla runt armen så hon inte skulle ramla:D haha. Vid 12 slaget gick vi till Grind kullen och smällde raketer.Träffade kjelle och gluggen.Kjelle hade ramlat ner för kullen och såg ut som en snögubbe! hahahah.
Vi var där ett tag,sen gick vi hem och åt västerbottenpaj och glass typ ! Jag och ammi hade kul på väg hem ialf,slängde oss i snöhögar :D hohoho.
Jag och carro prata ett tag ,lite killar och skit som vanligt :) Sen slagga vii,i hennes stooora skööna säng ;) haha.

Jag har fett sjuka drömmar och gör konstiga saker nu för tiden ;s  Carro väckte mig och skratta.Då hade jag legat och typ spottat på täcket,hahaha jag typ drömde att jag hade nåt på toppen av tungan XD Och nu imorse hade jag sagt till mamma bah ; ÄR KLOCKAN ÅTTA PÅ MORGONEN ELLER ÅTTA PÅ KVÄLLEN!?!?!!? as högt,hahaha.Kuligt :D
 hm..ifredags sov jag bara..sover as mycket,jääätte nice :)

Idag var jag och mamma på stan,kollade på min dator,som va sjukt liten :(  så jag får leta efter en ny,,

Jag,ullis,matilda och mama har precis käkat middag,lax och potatis..jätte gott!

Det blev inget finland heller det här lovet,är så kort så ganska onödigt..Blir lovet i februari istället!
Bilder finns på bilddagboken,och dom kommer nån dag här om jag orkar..
Jag är trött nu,IGEN !! så jäääävla trött ;s
JAJJA,HEJSVEJS

RSS 2.0