måndag

Nej fan,nu måste jag ta mig i kragen ! stackars blogg som ligger och skräpar..men har ingenting att skriva om för tillfället.Förutom att jag nyss åt popcorn (:
Ska gå till skolan imorgon också,har varit ett litet bump in the road nu liksom.Förhoppningsvis studsar man tillbaka nu..på rätt spår så att säga.

Men usch..allt är så jobbigt,just nu.

Ska typ gå promenad imorgon istl för gympa..tar kanske med mig kameran o bjussar på vårkort? we'll see.


oh hot damn,this is my jäääam.

HOE HOE HOE.

Idag har jag inte gjort mycket,lidigt om inte annat.Men jag är tuff!
Vi käka lövbiff o poommes idag,och jag som brukar orka typ 5+ lövbiffar,orkade bara !!! magsäcken minskar och världen går under :( men som sagt,i'll live. 

Tränade precis,lite sent men har man tråkigt så har man.Och just nu kollar jag mailen och väntar på att LOST avsnittet ska ladda klart,det är avsnitt om min älskling bara typ !! Richard in my
Och till det ska jag göra en toast och oboý! fan vad nice..

Imorgon vet jag inte om jag ska till skolan..vill det utan bara helvete,men jag har ju inte ofta tur så..sånfall åker jag med mamma till sbk tror jag.Sen måste jag sola,blekfis.



Jag vill se Remember me & The last song,nuuuuuuu!


tack mor -.-

Jag hade varit duktig och tränat och duschat å allt.Så säger mamma :
"- Du har en kärleksmums i köket.
Jag "- ... -.- NOOOOO.JAG HAR JU PRECIS TRÄNAT!
Hon : Men ät den iallafall.

Ja,det finns väl inget annat man kan göra än att ta den lilla rackarn..synd att slänga ;)
hahah,usch.

meja !

Och grejen är att,han är inte ens värd det,så varför är det så här?
uuuurrgghhhh.
Vill stänga in mina tankar i ett litet rum i huvet :) hihih.
Haha.

JAG BLIR GALEN

Jag vet inte.Jag vet inte.JAG VET INTE.Jag vet ingenting faktiskt.
Hur jag ska göra med skolan om rörlig bild läggs ned?..Komvux? plugga hos pappa? Vill ju inte flytta från katterna eller vännerna..sjukt svårt.Vill gå i skolan och så,klassen är one of a kind om man säger så.

Men vad jag egentligen vill,är att bli skådespelerska eller nånting,flytta till L.A.Det ända jag har velat sen jag var liten..typ göra filmer också..producent? Men,jag är alldeles,alldeles alldeles för osäker för att göra nåt sånt,att bah åka och chansa.Blir så arg på det asså.. -.-
Så mitt huvud is a mess nu kan jag meddela.
Jag är min egna värsta fiende alltså.
S P L I T T R A D.

Det ända jag är nöjd över är fan mina vänner.Så som jag ser det,kan hela världen rasa åt
helvete eller något lliknande,så länge man har vänner gör det inget asså.
Sen är det synd att vissa inte förstår vad dom kanske betyder
för andra.Dom är så själviska och tror att dom har det så
jobbigt.Pffs.

Ibland så bah,nej nu ska jag bara fokusera på skolan,men privatlivet är för fuck'ed up.
Lite svårt då.


Kan man inte bara få vara liten föralltid?
.

I'm not missing you :)

Det börjar gå över nu,men kommer iallafall aldrig glömma det.
Fattar inte hur jag kunde vara så jävla blind?..ska aldrig i hela
mitt liv lita på - igen.

Men ja,jag vill mycket,men kan ingenting.


TACK OCH GODNATT ELLER GODMORGON.

(ska försöka pallra mig till skolan imorgon,jag hoppas det går,annars blir jag sur.)


myspysibrallan

Shit vad duktig jag har varit nu.Alla klagade på att mitt rum var stökigt och att jag skulle städa..det var rätt dammigt och kläder överallt.Så jag dammsög,plocka in alla kläder i garderoben och styrde till de.Sen bada jag,och tog först nån kräm i ansiktet,sen tvätta bort det med tvål i badet,sen tog jag sån hära skrubbgrej som tar bort döda hudceller och efter det hudkräm ! så nu jävlar luktar jag gott och är len överallt :D haha.

Nu ska jag ta fram kläder tills imorrn,sen ska jag ta fram min glass och
titta på Lost :D 


bakis potatis

UUUEEÄÄK.

Igår vare fest hära med mig,niklas,johan,joel,amanda,elin,pata,johanna,joossan,julia.Sen kom jimmy,jonte,jennifer,oskar,lollan..tror att det var alla..nej en till,men kommer inte ihåg vad han hette :D
Det var kuuul och trevligt fast kommer inte ihåg så värst mycket.Mådde lite dåligt imorse,men nu äre helt ok..trött som fan och äcklig bara :) haha.
Gick till flygis förut och köpte mig en glass som jag ska hugga in på snart,wihuuu:D
Näj,skola imorrn så ska väl sova snart.Haha.Fan det ända jag gör..gött (:


twinclub å krejerrrrr

Jaa då vare fredag då,försökte skriva i skolan men då bah " Lösenordet funkar inte" hmm.Jag har ialf gått i skolan hela veckan utan onsdag,då vare med drömmen.. :(
Ialf,jag fick VG på mitt matteprov jag gjorde förut.HAHA,jag bah,står det fel eller? han bah nej,det gick bra..han var också lite chockad,haha.
Efter skolan idag åkte jag hem och duscha,sen mötte jag Elina och Holke och käka pizza,åt inte ens upp en BARN pizza!! vafan äre för fel ? :( huhu. Mötte upp Amanda ialf och gick till Twinclub,band spelar där ikväll,jag var rätt seg och tråkig så jag gick hem vid nio.Mamma mötte mig,gick fan heeela vägen från bowlingen typ till flygfältet! fort gick det med :D

aja,nu ska jag ta bort sminket,städa lite och sen fredags myyys.
Imorgon händer det förhoppningsvis lite roligare grejer :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS.

Sen igår tror jag det var,jag låg så här bah på natten och inte kunde sova och tänkte på hur mycket jag älskar min filt som jag sover med,sover med den och täcket för jag bara sover i trosor,och min filt är verkligen BÄST,å går jag upp på morgonen efter att ha sminkat mig,går in till mitt rum och ser en stor pöl med PISS på den !!! jag bah ZIMBA DITT JÄVLA MONGO SKA DÖDA DIG!!!! typ så.Fan vad ledsen jag blev


Tiiiisdag

Hmm,nu är lovet slut och det hände inte så mycket annat än det jag skrev förut.Var på en fest i fredags då,med bla Niklas Robin Elina Robin Oskar Blomm Johan osv,träffade trevligt folk där med.
Sen igår började skolan,kul kul!

Idag är tisdag och det är sooool och något varmt ialf.Hade MUM första lektion,sen gick jag,Elina och Holke till Willys på gympan för vi hade inga kläder.Där köpte vi glass godis och cola och satte oss i solen,as najs.Blåser dock,vilket för att håret blir skitigt -.- hm.
Sen hade vi matte,där satt vi vid datorerna bara så.Och fick reda på att jag kaaanske fick G på matte provet jag gjorde innan lovet,men han har ju aldrig sin pärmjävel med sig,så han va inte säker.

Efter det hade vi mpr,men vi hade inget att göra i våran grupp,så jag,Johanna,Valle och Holke lekte pictionary på tavlan istället.Var skit kul faktiskt :D haha.Sen skulle vi ha svenska men jag drog till tandläkarn,skit nervös av nån anledning.
Har en rysk läkare som jag tycker är skit bra.Hon var en kvart försenad dock,och mamma skulle på möte med niklas på körskolan så hon var tvungen att gå en viss tid,jag bah AAHH lämna mig inte ensam liksom.Men hon var så braaa så det tog bara en kvart,högt,att laga två hål..UTAN BEDÖVNING! awihu.Jag tänkte att jag ska ju äta efter så orkar inte vänta på bedövningen.Det ila rätt mycket och jag tänkte typ SLUTA BORRA ANNARS DÖDAR JAG DIG DIN JÄVLA RYSS! ..men det gick ju bra,dom tyckte jag var duktig :) hahah.
Sen släppte mamma av mig hemma,dom kommer inte hem förens 9 så,ensam hemma = sjunga högt som fan och laga maaat! mat= hårt bröd,haha.
Bilder från idag kommer i nästa inlägg.
Nej hejdå.


fredag lördag söndag måndag

Får väl tvinga mig själv att skriva.

I fredags vare fest på offenciven,hade skit kul men kommer inte ihåg så mycket -.- men var blå överallt efter ha blivit kastad i is snöhögar ett x-antal gånger! (Y) Var väl där till 0100,då gick jag,niklas oskar och pata tror jag,till statoil.Där kom 2 eller tre fega muppar som ville ha bråk,haha.En kille hade tydligen kastat en fimp på mig med flit utan att jag såg,så niklas typ ; Det där var väl lite onödigt? Men dom loosa så jävla dåligt ialf,hahah en kille rulla på sin egen nacke för han va så packad :D det var en syn. Sen stack dom och 2 sköna poliser kom. " Ja jag drack en korv tidigare" ",smaka den bra då?" hahaha.Sen haltade gick jag hem,och sov sov sov.

Lördag gick vi till mormor på påskbord,as gott vare :D sen åkte jag hem.
Lite senare skulle vi dricka så då kom niklas,blomm,pata,oskar,joel,robin och elin.Johan och viktor kom förbi en stund också.Var där ett tag,sen skulle vi till nån fest i grind,tog taxi från flygis och åkte till norrköp,festen hade gått nån annanstans så där stod vi.Haha.Så vi bestämde att vi skulle gå till Robin och Elin istället.Kom en liten bit på vägen när en taxi stannar,sköön som fan var han.Körde till Lv3,trooor att niklas tog kort på han? nej det var nog den andra.Ja han hade min kamera och gick och fota folk och så.
Så blev det lite problem med en tjej och en 30årig snubbe? Något med min kamera ialf,hon hade lagt den mellan hennes äckliga tuttar och sagt åt niklas att ta den,vilket han inte gjorde.Så slets den sönder på något sett,lite sönder nu men funkar ialf.Jävla idioter.

Vi gick ialf in sen till dom och chillade..huhu.Var typ väldigt nere av någon anledning ,så inte så kul.
Sen vid 4-5 gick jag,Niklas,Johanna,Oskar och Johan till statoil och köpte mosbricka,igen.Hahah,åt typ lite och sen gick jag hem,va ljust ute då så då äre inge läskigt att gå på flyktfältet :D

Sov iallafall till 16.00 tror jag på söndagen,så jävla skönt.Blev en slapp söndag bah,med b&j glass o grejer :D
Idag har det varit en cp dag.Haft så sjukt ont i magen,så låg i sängen ett bra tag.
Jag och mamma åkte till konsum,mormor och hemmakväll för ett tag sen.
Jag köpte LOST box nr 5 och massa godis,är för seg för att göra något annat :(
Men imorgon och resten av veckan ser jag fram emot :D Synd bara att FITT SNÖN kom tillbaka,när det
var så bra :( mina skor är sönder också så läcker in som fan.






mmmmm

Skrev ett inlägg förut men det fucka sig ju med detta internet.
 I veckan har jag varit hemma från skolan pga magsjuka,inte kul.Nu är jag frisk och redo för imorgon,ska bli kul.
Sen har jag solat och klippt mig idag,det blev bra.
Just nu är jag irriterad,sur och arg.
Mamma,kattmördaren,inget svar,niklas,datorn,kroppen,WHAT TO WEAR IMORGON? WHAT TO WEAR..

Media?
John bauer eller hur fan det stavas?
Distans hos pappa?
HMM.


Nu ska jag spela CSI..för jag är smart.


RSS 2.0