Otur?

tjallå

aa vi hittade ju inte nåt internet cafe så det gick åt helvete !:D haha men nu är jag heemmö!
ganska så brun faktiskt(kors i taket).ska väl berätta lite om spanien,det som jag kommer ihåg..

ja det började med att vi blev hämtade från flygplatsen i spanien av en kille som heter RR,och efter det så skjusade vi han till en längenhet i torrevejia eller hur de stavas,så släppte vi av honom där.sen åkte vi till lagret,familjens företags.och där skulle vi typ lämna nån nyckel eller nåt sånt?kommer inte ihåg:D ialf så väntade vi där typ en timme på att nån skulle komma..och det här va asså i 40 grader varmt,ingen vatten eller nånting hade vi,.sen efter ett tag skulle vi åka,då hade mamma lagt bilnyckeln i bakluckan,och niklas hade stängt den.så det var ju smart.,utan nyckel kommer man ingenstans ..så då fick vi fråga nån snubbe där och han borrade upp låset,så då kom vi därifrån ialf,sen skulle vi hitta till Villa Martin,huset vi skulle till.,,och vi visste likosm ingenting,och det är ju inte så lätt att köra därnere med folk som kör som idioter!.
aa så frågade vi typ 10st på vägen,om dom visste vart det låg.,alla personer sa olika.okej tänkte vi då ..goodluckhavefun liksom !XD
och efter 5 timmar hittade vi äntligen till huset! alla var råtrötta och sega.,åh vi bah Äntliiigen ! så komme vi in,ska tända lampan..nej,då funkar inte elen........så vi var utan el i 2 dagar,och första natten började husalarmet tjuta kl 5 på morgonen! och det lät så jävla illa asså! och det tjöt tills det bah sluta så där! vi bah pjhuu!...så ska vi sova igen,och vad ser jag på golvet? jo en kackerlacka! AAAAHHHH kaos på nedervåningen!och det var ju helt jävla kolsvart,a men vi döda den och sen somna vi! så,sådär mycket tur hade vi första dagen!

efter 2 dagar utan el kom en snubbe och skulle klippa våran palm,som hängde ner över gången till huset..han kom i en vit volvo och gråa shorts,blått linne ,kepa och en cigg i käften.han började hugga ner grenar,och rätt som det var så bärjade alarmet tjuta igen! stackarn som var ensam kvar där ute och fortsatte jobba.., efter det slutade och han va klar med jobbet,så började vi prata,han var från tyskland och han hette antingen andy eller indie hahaha ,mamma bjöd han på en öl och så sa vi att vi inte hade nån el,han bah; wait here,i´ll help you.. så gick han iväg till sin volvo ,så hörde vi nåt bankande så står han vid elskåpet på gatan och hugger upp det med en yxa! XD så kom han tillbaks å bha; try now..fortfarande ingen el..han bha ; hummm...gick han tillbaks till skåpet och bah POFF så kom elen på! våran ängel asså :D HAR ALDRIG TRÄFFAT NÅGON SKÖNARE SNUBBE! och jag tog kort på han med :)


jaa,det var väl de som hände dom första dagarna,fast vi hade et så jävla mysigt,bada i poolen,sola,ÅT!,stranden,.fick mycket minnnen med sej ;)
och en jäääävlamasssa kackerlackor va de med! XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0