Fredag

Okej..nu ska jag ta mig i kragen och blogga.Orkar inte längre bara,trött på att blogga..inge kul längre ;o

I spanien hade vi det bäst iallafall,och på onsdags morgonen gick vi upp tidigt,bakfulla som fa-a-aan.Alla mådde piss och funderade på att åka hem på fredag istl,men det blev inget av.
Sören körde oss till malaga flygplats,så åkte vi nå flyg till danmark,köpenhamn.Vi körde SKIT nära vattnet när vi skulle landa,så vi trodde vi skulle landa i vattnet ;o det var läsktigt...på flygplatsen,där var det massor av militärer som skulle ut krig typ :(  massa unga och snyYYYgga!
Där var vi i 5 timmar och väntade på nästa flyg.Vi åt äcklig middag,sen 10 minuter efter det åt jag burger king,fast jag var mätt..hahah fyfan.Vi blev lite över trötta där innan planet gick,och jag mådde jätte illa och hade ont i huvet när vi åkte till sthlm.Vi kom till arlanda 10 minuter tidigare än planerat,haha.Tog bara 45 minuter.
Charlie hämtade oss på arlanda,somnade i bilen,var sjukt trött. Sov hos ammi.

Och när vi åkte till Gibraltar och kolla på aporna var det as häftigt.Men det bästa var ju våran kille som körde oss upp till klippan och så,min lilla monkey boooy . MUMS FILLIBABBA säger jag bara :DDD hahaha.Ni får se bilder sen ;)  men den söstaste var nog " Tokio hotel" killen,på flyget till spanien.Gud säger jag bara,GUD.

nu mår jag lite illa,ska kolla på film nu och sova sen med min käraste lilla ipod.

(jag lånade motvilligt ut min mobil till niklas ikväll,han ska till krogen..synd om honom om han tappar bort den.Han brukar vara duktig på det.)

Jay-Z Ft. Alicia Keys - Empire state of mind.

Imorgon fyller amanda år :DD<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0