Helgen

I fredags hade jag möte i skolan som gick suuper bra.Men resten av dagen var onödig som fan för det fanns inga lärare och vi hade inte en enda lektion,då bah yey..åkte till sbk och körde istället.Sen på kvällen somna jag typ klockan 8,haha.
Vaknade HALV 11 av mig själv igår och va piigg.Såå jävla duktig,OCH åt frukost gjorde jag med !!
Ialf,gick ner på stan med mamma och köpte tights och ett linne.Var så sjukt stressad hahah bah skrek o hade mig.Ett vrak.Sen fika vi och gick hem.Amanda kom så duscha jag och så fixa vi oss.Åkte med niklas och oskar till station för hade gaaanska bråttom till bussen.Vi skulle till Vätö alltså,haha.Jag amanda holke och elina åkte böss.
När vi kom dit var filip,max,micke och elin där.Jaaa så drack vi,lyssna på musik och hade det mysigt.Tycker min dricka försvinner jäävligt snabbt bara jämt : (  haha.
Men det var najs där iallafall,sen vid 2 typ eller något var micke så snäll och hämtade mig elina holke och filip :)
Hoppade av nånstans så gick vi till filip.Kollade lite på film och höll på att somna.Sen gick vi o mötte niklas och pata så gick Holke Niklas och jag hem och sov.

Idag vakna jag som vanligt tidigt dagen efter,typ 9 :O wöw . Pigg som fan har jag vart idag alltså,men trött nurå.Har varit hos mormor och morfar,på nightmare,coop och lite skit.
Nu ska jag väl börja packa,åker till finland imorrn bitti.
Jag och mamma kanske ska äta på Kina sen,men mår fan fortfarande lite illa sen igår..haha.

Bilder kommer sen nån gång .

rubrikjävel

Fyfan vad jag har varit duktig nu.Har dammsugit och torkat golvet och skit och duschat.Är så sjukt jävla trött ..ska bara kolla på Glee sen ska jag sova x)
Var och sola efter skolan,men vi orkade inte färga håret..igen,det SKA bli imorrn.Hehe.

Har utvecklingsamtal imorgon bitti,sen skola till 1310 eller något,sen drar jag till sbk och gör klart lite saker.Låter bra.Men kommer nog dessvärre inte kunna göra matte prov imorgon..har ju bara 3 kvar så det är nog lungt. HEHE.jävla k*k. :)
aaej hejdå.

FÖR ATT SKOLAN ÄR SÅ KUL

Sitter på MUMAn..har inte gjort nånting,för han pratar i 180 så fattar ingenting,he lost me long ago om man säger så.Slutar om en timme och lite mer.Har såå tråkigt o är hungirig.Bara han inte ser att jag inte gör ett piss,då blire jobbigt.Höööööhööööhöhöh.
Så länge så kan vi prata om vad jag är sugen på :)
Typ..nej jag vet itne,asså jag är skit hungrig,men ändå inte sugen på något direkt..då blir det fett jobbigt kan jag tycka.Men kanske morfars äppelpaj,eller mormors palt? MIN kyckling kanske?:O ja mycket möjligt..
Nåväl,slutpratat om det.

Idag har jag haft historia,tråkigt.Sen lunch och gympa.
När jag är klar här och han har slutat att babbla så ska jag vänta på mamma,som ska hämta mig,hoppas jag.Vi ska sola ooch skit.Är så jävla vit.Typ " i was walking with a ghost"..i said PLEEEASE. damdamdundam. Yyye.
Nu ska jag hitta något annat att roa mig med.
FET.

26 oktober

Idag i sbk så städade jag bilen och körde litee.Kul som vanligt men tråkigt att köra runt där jämt,vill ut på vägen !! men det verkar gå jävligt segt.
Typ vid 5 åkte vi och handlade och sen hem.Åt lax o potatis..och har precis kollat på DH.
Är skita trött som vanligt så ska sova inom kort.Lång dag imorrn,men det funkar.
Blir solning och hårfärgning också,hoppas jag..

ögongodis


sluuta läs Ammi...haha

Då var man här igen.

sitter i sbk,är hungrig och vill köra bil.
Såg precis att pappa har skaffat facebook.HA-HA.
Ska till Finland nästa måndag,Miska,Rambo och Napsuuu !♥ WIHI.

Grattis Robin


Fränky 20 år. HIPP HIPP HURREY

HEEEELG

PIRATES OF THE CARIBBEAN ÄR SÅ JÄVLA BRA.
va tvungen att säga det.

hände inte så mycket i skolan,får damp på svenska läraren bara.Mötet gick bra.Fick dräggla lite på *m*o.Hahah.
mmm sen har vi handlat på willys.Söt liten man i kiosken där.
Imorgon ska det bli super trevligt tror jag,mor och jag ska till nyponsvackan och äta o krejer..2 Malibu..det låter farligt de ;) hhohooh.
MOJJSIGT.





6 okt.

aahhh det är så mycket som händer och som man ska komma ihåg och hålla koll på..skolgrejer,saker hemma osv.Min hjärna är fan överfull..och det krävs det ändå inte mycket för.

Åkte till skolan imorse,hade historia i två timmar,sov lite från och till.Hade ont i huvet och var helt sjukt trött o hängig.Så jag tog tio över 12 bussen hem.Åt toast och sen somna jag i några timmar.Frös och nös och hade mig så jag orkade inte gå på marknaden..då äre fan cp,haha.Ett jävla k*k väder ute också,inte kul.

hmjaa sen har jag städat mitt rum.När man har klädångest varje morgon så äre fan inte vackert när man kommer hem.Hej tredje världskriget typ.
Så har jag duschat och kollat lite på grey's.Nu sitter jag med nosen i historia boken och har börjar lite smått på Antiken..sakta men säkert,hehe.
Men nu räcker det för idag med det,så ska sätta på en Orlando eller Viggo film istället sen sova :D hahah.Kort dag imorgon så det är najs.
Bye.



dräggel

måste göra...

*Antiken - BLIR ALDRIG KLART.
*Tidigmodern tid - ÄÄÄÄÄÄÄ
*Lite Muma - Tis
*Recension - Aldrig
*Svenska prov - Imorgon
*Propaganda - Mån + Fre
*SH ?
*Matteprov. - Tis

Fan vad glad jag blir -.-
Är väl inte så värst svåra grejer,men jag oorkar iinte..ingen lust alls,huuhu.

2 oktober 2010

Nu ska jag inte prata om viggo eller sagan om ringen,men det kommer en sån stor sorg över mitt hjärta när man vet att det inte kommer fler SOR filmer... BUUHUUUHU :'(
SÅ.

Ja min morgon började inte så bra.Gick upp typ 3,aa fett tidigt också,så såg jag mammas hor-skor i hallen.Så jag testa dom lite sådär,ssen när jag skulle ta av dom så fick jag ryggskott! Tränad? OHJA.FyFaaaan vad det gjorde ont,bah skrek som fan hahah,mama o niklas bara skratta typ :(  men jag har tagit ipren och ett fett varmt bad så det börjar bli lite bättre..ont när man sitter och allting,tragiskt.
Mamma är ute och jag håller på och göra middag till mig.Kyckling ris och currysås som vanligt:D haha sjukt gott.

Igår efter skolan åt jag,mamma anneli och felicia lunch på Bistro,så jävla gott det med,haha matmatmat.
"Flisan" har blivit större,men inte mycket,så sjukt liten hela hon! Men söt som tusan.Hade 6 ögon stirrandes på mig utifrån när jag hade henne,fan vad folk älskar bebisar hahah.
Sen hare väl inte hänt så mycket annat,förutom att jag överlägger ett mord på en lärare..hehe nej jag skojar bara :) :) :) :)
HEHE,hatar det ordet.

Ikväll ska jag titta på lite filmer.Alla tre Pirates of the caribbean(mums orlando bloom),Killers,Angel och The runaways.Måste typ plugga också..ganska mycket med.Kuk.

RSS 2.0