torsdag-fredag

jag skrev inget igår..för jag sov :D somna typ från 7 till 11,sen tog bort sminket och sov igen ;d men på dagen,torsdagen,så var det skola som vanligt,och roligt som vanligt ;D vi hade vikarie på blankies lektion ..nån tjej,,vi spelade poker :) .. efter skolan gick jag och amanda ner på stan och jag köpte en lila pärla till piercingen..sen gick vi till tösses,först åt jag en skink macka med cola,och sen skicka jag ner amanda för att köpa en prinsesstårtsbit till mig :D hahaah då tvinga hon mig att äta med fingrarna :( haha och så filma hon när jag proppa i mig hela skiten bah (; så jävla stört haha. efter stan åkte jag till mormor och hjälpte henne med lite papper,fick en 50 lapp! hih..sen kom mamma,då gjorde vi nåt...kommer inte ihåg,men jag sov ju sen satt...heheee.missa middagen och allt :O

Men idag så började dagen med matte..ig fick jag såklart haha,då blir det eeeen omgång till sörrni !
sen hade vi mange "musse,blankiepan" ..var ganska lungt där..sen åkte jag och mamma till läkarn ..fick inte många svar där inte.-.- .. nästa vecka ska vi dit igen så ska nån hudspecialist kolla på mig :D PFFS! jobbigt..
åkte tbx till skolan sen..då hade vi SO ..tråkigt som fan ,men vi har prov på buddhismen på måndag så vi plugga lite..
sen vare syslöjd..hade väl det en timme,sen kom mamma in,i klassrummet och börja prata med folk som vanligt -.- ,, hoppas inte jag blir så mot mitt barn...heheeehe . men då hade vi utvecklingssamtal..det gick AS bra ! haha hon var jätte glad och stolt,helena alltså.hon sa hela tiden hur duktig jag var och sånt :D haha..efter det åkte vi runt lite..till donken och sen till täby,..fanns inte så mycket där inte..men jag köpte blåa jeans tights och en blå tröja ialf..bilder kommer seeen..sen åkte vi till willys,hemma asså.då var vi båda ganska trötta,så jag tog ett påskägg och ställde mig som ett litet barn och sa med arg bebis röst ; men jag vill ha de här !!!! jag tänker inte gå här ifrån innan jag har fått det!! :(:(:@ hahah och så slängde jag in det i väggen typ och stampade med fötterna..hahaha fyfan vad vi skratta,det hördes nog över hela affären skulle jag tro...men ialf...vi gick vidare ..och sen när vi va vid dryckerna tog jag ett festis paket och gjorde samma sak till mamma,och då börja hon as garva,men inte bara för festisen,utan för att på andra sidan där drickan står,ser jag 2 st killar som kollar lite konstigt på mig..HHAAHA dom trodde nog att jag var utvecklingsstörd :) men vi typ asg jävligt högt till kassan..betalade,,sen kommer dom ..fast då var dom 3 !:o dom bah skratta ,vi med..haha sen gick vi ut ur affären,då såg vi niklas i bilen med joel,pata,roos och dom.då sprang vi fram och sa hej typ.så kommer killarna ut till parkeringen och fortfarande skrattar..och dom vinka när dom drog...aa så när vi hade parkerat bilen HEMMA,så kommer dom förbi i deras bil ! då hade dom följt efter oss,en kille hängde ut genom fönstret och skrek ; vi kommer hit senare !! vi bah .................. hahaha helt jävla chockade alltså,så vi gick in och låste dörren och drog ner all draperier :D better save then sorry ;)  aja..det var lite kul & läskigt :D haha..när vi kom in så städa jag lite..och så färgade jag mammas hår...HAHA det blev lite gult högst upp :D men det var hennes fel :o jag var annars väldigt,väldigt duktig :) haha.
nu har jag duschat precis och dricker 7up ! jag måste typ sova nu,ska upp 8 imorrn -.- .. flyttstädning med ammi,mamma,carro och sarah, vid sthlms vägen..stort hus tydligen -.- ..

faaaaan vilken jobbig vecka det kommer bli asså :o måndag har vi SO prov och jag har engelska förhör,sen måste min recension bli klar....mm inga kommentarer på den.tisdag matteprov..på onsdag np i engelska,uppsats..sen läkarn igen..torsdag Jour i cafeterian..fredag..matteprov.. har säkert glömt nåt..
såja ewe,nu har du något att läsa! hahaha ;)

Kommentarer
Postat av: Amandah

HAHHAHAHAHAHHAHH JA KAN TÄNKA MIG DIG ME PÅSKÄGGET!

2009-03-21 @ 08:37:48
URL: http://devingle.blogg.se/
Postat av: ewelina

lil wayne är fan så snyggare än din fuling :) men ed westwick är snyggast av ALLA :D haha.

2009-03-21 @ 20:48:10
URL: http://ewelinahedvalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0